Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
605 Lei (508 Lei + TVA)
Cant:buc.

Aeroterma electrica pe perete cu control programabil, Radialight Aurora TOUCH (1800 Watt)

Preţ:
605 Lei (508 Lei + TVA)
Cant:buc.

Aeroterma electrica Radialight Aurora TOUCH cu aspect elegant, cu șuport de prosop (1800 watt), pregătit pentru montare pe perete, control digital programabil, design elegant și extra plat.

telefon   +40/770 942 081

Stoc: 4 buc. pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 30 Iunie 2022
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

Aeroterma electrica Radialight Aurora TOUCH cu suport de prosop 

Liniștit, inteligent, se poate utiliza cu sigur. Folosind un ventilator de încălzire digital cu o grosime de doar 11 cm, aduce tehnologie de ultimă generație în casa ta. Datorită mecanismului reînnoit de circulație a aerului, încălzitorul este extrem de liniștit în timpul funcționării, în timp ce încălziți baia sau uscați prosoape rapid și uniform.

Uitați de aerul rece și baia umeda de dimineață, datorită funcționării programabile a aerotermei electrice Aurora TOUCH, oferă o căldură plăcută pentru timpul dorit.


Datorită senzorului de prezență / mișcare încorporat, Aurora TOUCH se încălzește numai atunci când este nevoie, evitând astfel consumul de energie inutil. La 10 minute de la ieșirea din baie, încălzitorul trece automat în modul ECO (3,5 ° C mai mic decât temperatura normală de încălzire setată pe termostat), reducând astfel consum de energie electrică. Desigur, de îndată ce senzorul de mișcare este activat, aeroterma electrica Aurora TOUCH-ul revine automat la temperatura normală de încălzire setată.

În mod alternativ, puteți utiliza unitatea în modul programat, garantând temperatura dorită pentru perioadele specificate.Un filtru de praf care este ușor accesibil, detașabil și curățabil chiar și atunci când este instalat pe partea de perete a aerotermei electrice.

     


Radialight Aurora TOUCH controlul ecranului tactil cu următoarele funcții. A - Senzor de mișcare / B - Afișaj / C - Buton selector de valoare / D - Buton selector de valoare / E - Setare / F - Protecție împotriva înghețului / G - Programare / H - Buton de pornire / I - Protecție împotriva înghețului activată / J - Mod programat activat / K - Afisare functie


Caracteristici importante:

- Interfață cu ecran tactil cu afișaj LED, control precis al temperaturii

- Utilizarea eficientă a energiei datorită senzorului de mișcare / prezență încorporat

- Programabilitate săptămânală

- Suport prosop încorporat cu 4 cârlige pe spatele suportului

- Design ultra subțire, gros de numai 11,5 cm montat pe perete

- Filtru de praf demontabil și lavabil

- Protecție IP24 împotriva stropirii apei, destinată instalării în medii umede și umede

Specificații descărcabile, Ghidul utilizatorului și Fișa tehnică a produsului. Vă rugăm să faceți clic pe imaginile de mai jos pentru a descărca.

Radialight TOUCH manual

Echipament Standard – Aeroterma electrica Radialight Aurora TOUCH

- Carcasă albă din plastic cu suport pentru prosop gri

- Interfață integrată, programabilă, cu senzor de temperatură și mișcare

- Cablul de alimentare de 1 metru cu mufa

- 3 ani garanție

Despre marca Radialight.

ERMETE GIUDICI S.P.A., o companie de 80 de ani specializată în soluții de încălzire electrică, are sediul la Milano, capitala producției industriale italiene. Are o gamă completă, care include convectoare electrice, diferite tipuri de radiatoare electrice, ventilatoare electrice pentru încălzirea băilor, ventilatoare mobile de încălzire și răcitoare și umidificatoare de aer.

Pentru a descărca catalogul complet pentru 2020, vă rugăm să faceți clic pe imaginea de mai jos.

Catalog Radialight

Documente atașate