Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu

Romanian ro
Preţ:
806 Lei (677 Lei + TVA)
Cant:buc.

Aeroterma electrica pe perete cu control programabil, Radialight Aurora TOUCH (1800 Watt)

Preţ:
806 Lei (677 Lei + TVA)
Cant:buc.

INCLUDE TAXA VERDE

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081


Aeroterma electrica Radialight Aurora TOUCH cu aspect elegant,cu suport de prosop (1800 watt), pregatit pentru montare pe perete, control digital programabil, design elegant si extra plat.

telefon   +40/770 942 081

Stoc: Precomandă
Data așteptată pentru livrare: 26 Noiembrie 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

Aeroterma electrica Radialight Aurora TOUCH cu suport de prosop 

Linistit, inteligent, se poate utiliza cu sigur. Folosind un ventilator de incalzire digital cu o grosime de doar 11 cm, aduce tehnologie de ultima generatie in casa ta. Datorita mecanismului reinnoit de circulatie a aerului, incalzitorul este extrem de linistit in timpul functionarii, in timp ce incalziti baia sau uscati prosoape rapid si uniform.

Uitati de aerul rece si baia umeda de dimineata, datorita functionarii programabile a aerotermei electrice Aurora TOUCH, ofera o caldura placuta pentru timpul dorit.


Datorita senzorului de prezenta/miscare incorporat, Aurora TOUCH se incalzeste numai atunci cand este nevoie, evitand astfel consumul de energie inutil. La 10 minute de la iesirea din baie, incalzitorul trece automat in modul ECO (3,5 °C mai mic decat temperatura normala de incalzire setata pe termostat), reducand astfel consum de energie electrica. Desigur, de indata ce senzorul de miscare este activat, aeroterma electrica Aurora TOUCH-ul revine automat la temperatura normala de incalzire setata.

In mod alternativ, puteti utiliza unitatea in modul programat, garantand temperatura dorita pentru perioadele specificate.Un filtru de praf care este usor accesibil, detasabil si curatabil chiar si atunci cand este instalat pe partea de perete a aerotermei electrice.

     


Radialight Aurora TOUCH controlul ecranului tactil cu urmatoarele functii. A - Senzor de miscare / B - Afisaj / C - Buton selector de valoare / D - Buton selector de valoare / E - Setare / F - Protectie impotriva inghetului / G - Programare / H - Buton de pornire / I - Protectie impotriva inghetului activata / J - Mod programat activat / K - Afisare functie


Caracteristici importante:

- Interfata cu ecran tactil cu afisaj LED, control precis al temperaturii

- Utilizarea eficienta a energiei datorita senzorului de miscare/prezenta incorporat

- Programabilitate saptamanala

- Suport prosop incorporat cu 4 carlige pe spatele suportului

- Design ultra subțire, gros de numai 11,5 cm montat pe perete

- Filtru de praf demontabil și lavabil

- Protectie IP24 impotriva stropirii apei, destinata instalarii in medii umede si umede

Specificatii descarcabile, Ghidul utilizatorului si Fisa tehnica a produsului. Va rugam sa faceti clic pe imaginile de mai jos pentru a descarca.

Radialight TOUCH manual

Echipament Standard – Aeroterma electrica Radialight Aurora TOUCH

- Carcasa alba din plastic cu suport pentru prosop gri

- Interfata integrata, programabila, cu senzor de temperatura si miscare

- Cablul de alimentare de 1 metru cu mufa

- 3 ani garantie

Despre marca Radialight.

ERMETE GIUDICI S.P.A., o companie de 80 de ani specializata in solutii de incalzire electrica, are sediul la Milano, capitala productiei industriale italiene. Are o gama completa, care include convectoare electrice, diferite tipuri de radiatoare electrice, ventilatoare electrice pentru incalzirea bailor, ventilatoare mobile de incalzire si racitoare si umidificatoare de aer.

Pentru a descarca catalogul complet pentru 2020, va rugam sa faceti clic pe imaginea de mai jos.

Catalog Radialight

Documente atașate