Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
880 Lei (739 Lei + TVA)
Cant:buc.

Aeroterma electrica Radialight WINDY VISIO in baie pe perete cu suport pentru prosop și cu oglindă (1000/1800 Watt)

Preţ:
880 Lei (739 Lei + TVA)
Cant:buc.

Aeroterma electrica Radialight WINDY VISIO in baie cu aspect unic cu șuport de prosop din aluminiu și cu oglindă (1000/1800 W) pentru montare pe perete, control digital programabil, design elegant și extra subtire.

telefon   +40/770 942 081

Stoc: 6 buc. pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 30 Iunie 2022
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

Aeroterma electrica Radialight WINDY VISIO, cu suport de prosop din aluminiu si cu oglinda

Este mic, liniștit și echipat cu control inteligent. Furnizat cu control digital, modelul WINDY VISIO este echipat cu un șuport de prosop din aluminiu și cu  oglindă în față.Aeroterma electrica WINDY poate fi comandat și fără oglindă și suport pentru prosoape (vezi suportul pentru prosoape din aluminiu WINDY fără oglindă și WINDY 2B cu suport  prosop  de aluminiu, dar fără oglindă).

Datorită designului extra subțire, adâncimea aeroterma electrica este de numai 11,2 cm. Încălzitorul cu aspect elegant nu numai că oferă o încălzire rapidă, liniștită și uniformă, dar, odată cu instalarea sa, tehnologia sofisticată de ultimă generație este de asemenea adăugată în baie.

Cele patru moduri de operare vă permit să alegeți confortul care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. Iar programabilitatea săptămânală vă ajută să vă păstrați baia la momentul potrivit pentru ritmul vieții voastre. Spune adio unui dimineti reci în baie și surprinde-te de căldura plăcută oferită de aeroterma electrica WINDY VISIO.Disiparea căldurii, modul de încălzire. Datorită senzorului de mișcare încorporat, încălzitorul WINDY VISIO vă încălzește baia doar atunci când este cu adevărat necesar, contribuind astfel la reducerea consumului de energie. Încălzirea va reporni automat, dacă dispozitivul detectează mișcare în cameră.

Senzorul ferestrei deschise trece automat a aerotermei electrice  WINDY VISIO în modul de protecție împotriva înghețului în cazul unei căderi bruște a temperaturii, prevenind astfel pierderea inutilă a energiei termice și a căldurii.

Programul presetat din fabrică de 5 săptămâni vă oferă posibilitatea de a-l alege pe cel potrivit pentru ritmul dvs. de viață, optimizând astfel utilizarea energiei a proprietății, dar, în același timp, oferind o căldură plăcută în momentele necesare.
Un filtru de praf care este ușor accesibil, detașabil și curățabil chiar și atunci când este instalat, este situat pe partea de perete a aerotermei electrice. 

Controlul integrat al ecranului tactil al aeroterma electrica WINDY VISIO este întotdeauna la îndemână. Este versatil și bine echipat, cu senzor de mișcare încorporat, afișaj LED și modul, încălzire ultra-rapidă (BOOST) și selectare mod de încălzire.

Proiectarea dispozitivului acceptă funcționarea ușoară și rapidă a învățării.

Caracteristici importante:

-Control ecran tactil și afișaj LED, control precis al temperaturii

-5 programe săptămânale presetate din fabrică

-4 moduri de operare: COMFORT, AUTO, PROGRAMAT, PROTECTIA DE INGHET

-Senzor de mișcare

 -Senzorul și funcția ferestrei deschise

-Încălzire ultra rapidă (BOOST), încălzire cronometrată 15 minute la puterea maximă

-Design extra subțire, chiar și atunci când este montat pe perete, doar 11,5 cm adâncime

-Filtru de praf demontabil și curatabil

-Protecție IP24 împotriva stropirii apei, destinată instalării în medii umede

-Îndeplinește standardele ECODESIGN

Specificații descărcabile, Ghidul utilizatorului și Fișa tehnică a produsului. Vă rugăm să faceți clic pe imaginile de mai jos pentru a descărca.

Manual WINDY Visio


Echipament Standard:- Aeroterma electrica Radialight WINDY VISIO

-Alb si carcasă din plastic alb

-Suprafata cu oglinda

-Integrată, cu Interfață programabilă, si cu senzor de temperatură și mișcare

-2 buc.șuport prosop din aluminiu

-Cablu de alimentare de 0,7 metri cu mufă

-3 ani garanție

Despre marca Radialight.

ERMETE GIUDICI S.P.A., o companie de 80 de ani specializată în soluții de încălzire electrică, are sediul la Milano, capitala producției industriale italiene. Are o gamă completă, care include convectoare electrice, mai multe tipuri de radiatoare electrice, ventilatoare electrice pentru încălzirea băilor, ventilatoare mobile de încălzire, precum și răcitoare de aer și umidificatoare.

Pentru a descărca catalogul complet, vă rugăm să faceți clic pe imaginea de mai jos.

Catalog Radialight

Dimensiuni:

Performanta 1000/1800W

Inaltime 578 mm 

Adancime 112 mm

Adancime dupa instalare 115 mm

Latime 318 mm

Amperaj necesar 7,9 A