Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu

Romanian ro
Preţ:
1.141 Lei (959 Lei + TVA)
Cant:buc.

Aeroterma electrica Radialight WINDY VISIO in baie pe perete cu suport pentru prosop și cu oglindă (1000/1800 Watt)

Preţ:
1.141 Lei (959 Lei + TVA)
Cant:buc.

INCLUDE TAXA VERDE

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081


Aeroterma electrica Radialight WINDY VISIO in baie cu aspect unic cu suport de prosop din aluminiu si cu oglinda (1000/1800 W) pentru montare pe perete, control digital programabil, design elegant si extra subtire.

telefon   +40/770 942 081

Stoc: Precomandă
Data așteptată pentru livrare: 26 Noiembrie 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

Aeroterma electrica Radialight WINDY VISIO, cu suport de prosop din aluminiu si cu oglinda

Este mic, linistit si echipat cu control inteligent. Furnizat cu control digital, modelul WINDY VISIO este echipat cu un șuport de prosop din aluminiu și cu  oglinda in fata. Aeroterma electrica WINDY poate fi comandat si fara oglinda si suport pentru prosoape (vezi suportul pentru prosoape din aluminiu WINDY fara oglinda si WINDY 2B cu suport  prosop  de aluminiu, dar fara oglinda).

Datorita designului extra subtire, adancimea aeroterma electrica este de numai 11,2 cm. Incalzitorul cu aspect elegant nu numai ca ofera o incalzire rapidă, liniștită și uniformă, dar, odată cu instalarea sa, tehnologia sofisticată de ultimă generație este de asemenea adaugata in baie.

Cele patru moduri de operare va permit sa alegeti confortul care se potriveste cel mai bine nevoilor dvs. Iar programabilitatea saptamanala va ajuta sa va pastrati baia la momentul potrivit pentru ritmul vietii voastre. Spune adio unui dimineti reci in baie si surprinde-te de caldura placuta oferita de aeroterma electrica WINDY VISIO.Disiparea caldurii, modul de incalzire. Datorita senzorului de miscare incorporat, incalzitorul WINDY VISIO va incalzeste baia doar atunci cand este cu adevarat necesar, contribuind astfel la reducerea consumului de energie. Incalzirea va reporni automat, daca dispozitivul detecteaza miscare in camera.

Senzorul ferestrei deschise trece automat a aerotermei electrice  WINDY VISIO in modul de protectie impotriva inghetului in cazul unei caderi bruste a temperaturii, prevenind astfel pierderea inutila a energiei termice si a caldurii.

Programul presetat din fabrica de 5 saptamani va ofera posibilitatea de a-l alege pe cel potrivit pentru ritmul dvs. de viata, optimizand astfel utilizarea energiei a proprietatii, dar, in acelasi timp, oferind o caldura placuta in momentele necesare.
Un filtru de praf care este usor accesibil, detașabil si curatabil chiar ssi atunci cand este instalat, este situat pe partea de perete a aerotermei electrice. 

Controlul integrat al ecranului tactil al aeroterma electrica WINDY VISIO este intotdeauna la indemana. Este versatil si bine echipat, cu senzor de miscare incorporat, afisaj LED si modul, incalzire ultra-rapida (BOOST) si selectare mod de incalzire.

Proiectarea dispozitivului accepta functionarea usoara si rapida a invatarii.

Caracteristici importante:

-Control ecran tactil si afisaj LED, control precis al temperaturii

-5 programe saptamanale presetate din fabrica

-4 moduri de operare: COMFORT, AUTO, PROGRAMAT, PROTECTIA DE INGHET

-Senzor de miacare

 -Senzorul si functia ferestrei deschise

-Incalzire ultra rapida (BOOST), incalzire cronometrata 15 minute la puterea maxima

-Design extra subtire, chiar si atunci cand este montat pe perete, doar 11,5 cm adancime

-Filtru de praf demontabil si curatabil

-Protectie IP24 impotriva stropirii apei, destinata instalarii in medii umede

-Indeplineste standardele ECODESIGN

Specificatii descarcabile, Ghidul utilizatorului si Fisa tehnica a produsului. Va rugam sa faceti clic pe imaginile de mai jos pentru a descarca.

Manual WINDY Visio


Echipament Standard:- Aeroterma electrica Radialight WINDY VISIO

-Alb si carcasă din plastic alb

-Suprafata cu oglinda

-Integrata, cu Interfata programabila, si cu senzor de temperatura si miscare

-2 buc.șuport prosop din aluminiu

-Cablu de alimentare de 0,7 metri cu mufa

-3 ani garantie

Despre marca Radialight.

ERMETE GIUDICI S.P.A., o companie de 80 de ani specializata in solutii de incalzire electrica, are sediul la Milano, capitala productiei industriale italiene. Are o gama completa, care include convectoare electrice, mai multe tipuri de radiatoare electrice, ventilatoare electrice pentru incalzirea bailor, ventilatoare mobile de incalzire, precum si racitoare de aer si umidificatoare.

Pentru a descarca catalogul complet, va rugam sa faceti clic pe imaginea de mai jos.

Catalog Radialight

Dimensiuni:

Performanta 1000/1800W

Inaltime 578 mm 

Adancime 112 mm

Adancime dupa instalare 115 mm

Latime 318 mm

Amperaj necesar 7,9 A