Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu

Romanian ro
Preţ:
3.678 Lei (3.091 Lei + TVA)

BOILER CU 2 SERPENTINE APAMET STIL S2 BOT 300L

Preţ:
3.678 Lei (3.091 Lei + TVA)

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081


Boiler cu 2 serpentine APAMET STIL 2S BOT 300L pentru apa calda menajera cu o capacitate de 300 de litri, cu 2 anozi de magneziu pentru protectia impotriva coroziunii si emailare speciala a suprafetei interioare. 

 +40/770-942-081

Producător: APAYDIN Heat Group
Stoc: 21 buc pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 26 Iulie 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

Boiler cu 2 serpentine  APAMET STIL 2S BOT 300L

APAMET este gama de rezervoare de apa calda indirecta de inalta calitate a producatorului, cu un schimbator de caldura incorporat in partea inferioara a rezervorului, care asigură absorbtia si stocarea maxima a energiei termice. Datorita suprafetei mari a schimbatorului de caldura, caldura de la alte surse de caldura poate fi recuperata si transformata in apa calda menajera, nu numai de la colectoarele solare. 

Rezervorul de apa calda vertical cu design premium de la APAMET este construit din componente de inalta calitate si brevetate, iar deceniile de experienta in dezvoltare si productie ale producatorului il fac sa fie versatil pentru locuința moderna din secolul XXI, constienta de energie si de mediu. 

  • Economisire de energie si respect fata de mediu - izolație PU dura de 75 mm grosime, fara CFC, ecologica, si un invelis exterior sintetic metalic rezistent la abraziune, care reduce la minimum pierderile de caldura din corpul rezervorului si, cel mai important, cu una dintre cele mai bune valori de izolatie termica (λ=0,022), va economiseste bani si reduce amprenta ecologica a echipamentului dvs.
  • Doua schimbatoare de caldura care functioneaza in paralel - Dimensiunea si instalarea in paralel a doua schimbatoare de caldura mari asigura o eficienta ridicata a transferului de caldura si o incalzire rapida.
  • Clasa de eficienta energetica B - Sursa dubla de caldura (schimbatoare de caldura de mari dimensiuni) nu numai ca permite o utilizare versatila, dar permite, de asemenea, utilizarea caldurii provenite din surse de energie regenerabila (de exemplu, panouri solare, cazane pe peleti sau chiar pompe de caldura) si a caldurii provenite de la cazane electrice sau pe gaz pentru a produce apa calda menajera. Fiind un produs ecologic, rezervorul Green Line indeplineste cerintele actualului regulament ErP si are un rating de eficienta energetica B pe baza caracteristicilor sale.
  • Siguranta si fiabilitate - Datorita sistemului unic de siguranta in 5 pasi al incalzitorului de apa (tehnologie de scut, sistem catodic/anod, supapa de siguranta combinata a boilerului, protectie anti-inghet, termostat de siguranta capilara precisa)
  • Constructie simpla si fara intretinere termostat cu tub capilar extern si protectie termica capilara (protectie termica sau termostat de siguranta in caz de supraincalzire)
  • Design combinat cu supapa de siguranta metalica (3 in 1) - Livrat standard cu o asa-numita supapa de siguranta pentru cazan, care este o supapa de siguranta pentru golire, umplere si suprapresiune
  • Usor si rapid de conectat sau de intretinut - Acces usor la conexiunile laterale si la elementul de incalzire electric cu regulator de temperatura. Plus o conexiune suplimentara pentru apa calda proiectata in partea superioara a rezervorului.

IF = Intrebari frecvente despre rezervoarele indirecte de apa calda APAMET STIL 2S BOT 300L

Apa calda menajera este produsa relativ rapid prin mijloace indirecte sau prin incalzire electrica. Datorita serpentinei mai mari a schimbatorului de caldura incorporat, cu o suprafata de 0,89 m2 , unitatea poate deservi in siguranta cereri mai mari de apa calda menajera. Schimbatorul de caldura mai mic are o suprafata de 0,67 m2.

Cele doua serpentine ale schimbatorului de caldura care functioneaza in paralel. O putere maxima de 23 kW este disponibila pentru producerea de apa calda menajera la puterea maxima standard prin intermediul primei suprafete a schimbatorului de caldura, in timp ce 15 kW sunt disponibili prin intermediul celui de-al doilea schimbator de caldura. Acest randament ridicat se datoreaza faptului ca apa calda care circula prin serpentina de teava provine de obicei de la un generator de caldura de capacitate mai mare.

Unul dintre cele mai importante aspecte in functionarea dispozitivelor electrice este daca in reteaua electrica este disponibila cantitatea potrivita de amperi. Pentru functionarea unui element de incalzire de 3 kW, ar trebui sa fie disponibil un minim de 1 x 13,05 amperi, ceea ce nu este prea mare in sine, dar va rugam sa tineti cont de puterea tuturor consumatorilor electrici din proprietate atunci cand dimensionati reteaua electrica necesara.

2 ani garantie pentru calitatea sudurii corpului rezervorului si scurgerile de apa.

DATE TEHNICE APAMET STIL 2S BOT:


 

Ghid de instalare si de utilizare care poate fi descarcat. Pentru a descarca, va rugam sa faceti clic pe imaginea de mai jos.