Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
465 Lei (391 Lei + TVA)
Cant:buc.

Boiler electric emailat Eldom Style 80 L (2 KW – 435mm diametru)

Preţ:
465 Lei (391 Lei + TVA)
Cant:buc.

Boiler electric emailat  Eldom Style 80L, cu incalzitor electric de 2 KW si proiectat pentru montarea pe perete vertical.

Aspect elegant, functionare sigura si viata lunga.


telefon   +40/770 942 081

Producător: Eldominvest
Stoc: 44 buc. pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 02 Noiembrie 2021
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

DESCRIERE

Boiler electric emailat Eldom Style 80L

Cea mai importanta consideratie atunci cand dezvoltati  incalzitoare de apa Eldom Style, este ca la pretul competitiv si accesibil pe care il asteptati de la un incalzitor de apa electric conventional, caracteristicile si capacitatea de utilizare a camerelor nu sunt compromise.

Boilerul electric este cunoscut si in limbajul comun sub denumirea de boiler, incalzitoare electrica de apa sau rezervor de apa calda.

Boilerul electric emailat Eldom Style 80 litri, este proiectat pentru uz casnice pentru a putea furniza o gospodarie cu apa calda de la baie la bucatarie in acelasi timp.

Rezervorul are o protectie speciala la suprafata emailata si o protectie anodica – catodica, pentru o utilizare indelungata impotriva coroziunii si fara var.

Datorita calitatii ridicate a componentelor incorporate, rezervorul de stocare a apei calde, Eldom asigura o viata lunga si un consum de energie cat mai mic posibil.

Instrucțiuni de utilizare ELDOM Style:

ELDOM-Style-manual

INTREBARI FRECVENTE: Boiler electric emailat Eldom Style 80L

Incalzitor electric de apa conceput exclusiv pentru producerea si depozitarea apei calde menajere. Utilizarea unui boiler electric asigura functionarea economica.

Incalzitorul de 2 KW are o durata de viata mai lunga datorita sarcinii electrice mai mici.

80  litri de apa, asigura o alimentare sigura de apa calda pentru 3 persoane.


Boilerul electric de 2 KW cu putere totala este aproape sigur ca orice proprietate poate fi operata dintr-o conexiune electrica monofazata existenta.Pentru a actiona boilerul, aveti nevoie de doar  8,7 amperi.


 

Cand utilizati curent electric, aproape toata energia electrica extrasa de la retea, este afisata ca caldura in sistemul dvs.de apa calda.


Boilerul electric Eldom cu o capacitate de 80 litri, este echipat cu elemente de incalzire cu o capacitate totala de 2 KW, ceea ce permite incalzirea rapida si disponibilitatea apei calde.Boilerul electric Eldom Style este furnizat standard fara cablu de alimentare. Conexiunea electrica trebuie facuta direct de o persoana calificata

Producatorul garanteaza pentru acest produs, o perioada de 2 ani de la data cumpararii.

ECHIPAMENT STANDARD – Boiler electric emailat  Eldom Style, 80 litri

-1 buc.rezervor de otel titan de 80 litri  electrostatic din aliaj de titan cu protectie la suprafata interioara emailata.

-protectie rezervor accesoriu anod Mg

-izolare termica si capac de placa

-2 ani garantie pentru corpul rezervorului de calitatea sudarii si scurgerea de apa

Parameters

Producator Eldominvest
Element electric de incalzire 2 kW
Continut de apa 80 lit.
Greutate 26 kg
Inaltime 825 mm
Adancime 435 mm