Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
1.054 Lei (886 Lei + TVA)

BOILER ELECTRIC HEATEQ SKY 100 V (100 litri - 1500 W - 450 mm Ø)

Preţ:
1.054 Lei (886 Lei + TVA)

INCLUDE TAXA VERDE

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081


HEATEQ SKY 100 V Boiler electric emailat, cu element de încălzire electrică de 1500 W, capacitate de 100 de litri, proiectat pentru montare verticală pe perete. Aspect clasic, manevrare ușoară și durată lungă de viață

 +40/770 942 081

Producător: Thermex Corporation
Stoc: 5 buc pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 28 Mai 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

DESCRIEREA ȘI PARAMETRII

HEATEQ SKY 100 V Boiler electric emailat

Proiectare și construcție convențională a boiler electric, cu un buton rotativ de control al temperaturii ușor de utilizat și o izolație de înaltă densitate. La dezvoltarea încălzitoarelor electrice de apă Heateq Sky, cele mai importante criterii au fost durabilitatea și un preț competitiv.

Boiler electric Heateq Sky emailat, cu o capacitate de 100 de litri, este conceput pentru uz casnic, pentru a satisface nevoile de apă caldă ale unei gospodării, de la baie la bucătărie, în același timp. Puterea de încălzire electrică de 1500 de wați asigură o încălzire rapidă, cu un timp de încălzire de 3 oră și 30 minute la ∆T = 45° C. Protecția internă a corpului rezervorului împotriva ruginii și coroziunii este asigurată de o tijă anodică cu dimensiunea de 20 Ø x 120 mm, în plus față de stratul de smalț. Datorită calității ridicate a componentelor încorporate și a producției avansate în serie, încălzitoarele de apă Heateq Sky au o durată de viață lungă și un consum redus de energie (clasa de eficiență energetică C).

FAQ = Întrebări frecvente pentru HEATEQ SKY boiler electric de 80 de litri emailat

Un boiler electric conceput exclusiv pentru producerea și stocarea apei calde menajere. Utilizarea unui element de încălzire electric asigură o funcționare economică. Elementul de încălzire de 1500 W are o durată de viață mai lungă datorită sarcinii electrice mai mici. Capacitatea de 80 de litri de apă asigură o alimentare sigură cu apă caldă pentru 3 persoană.

 Cu o putere totală de 1,5 kW, boiler electric este aproape sigur că poate funcționa de la conexiunea electrică monofazată existentă a oricărei proprietăți.

Trebuie să furnizați doar 6,5 amperi pentru a pune în funcțiune rezervorul electric al boiler electric.

Atunci când se utilizează energie electrică, aproape toată energia electrică extrasă din rețea este utilizată ca energie termică în sistemul de apă caldă.

Boiler electric Heateq Sky de 100 de litri este echipat cu un total de elemente de încălzire de 1,5 kW, ceea ce permite o încălzire rapidă și disponibilitatea apei calde.

Boiler electric 100 de litri Heateq Sky emailate sunt livrate standard fără cablu de alimentare. Pentru a asigura funcționarea sigură și corectă a boiler electric, în special în ceea ce privește conectarea la circuitul controlat, conectarea directă a boiler electric la rețeaua de alimentare trebuie efectuată de un electrician calificat.

Producătorul garantează produsul timp de 2 ani de la data cumpărării.

Boiler electric Heateq Sky de 100 de litri, emailate, sunt standard:

  • 1 buc. corp rezervor de 100 de litri din oțel cu protecție electrostatică a suprafeței interne prin emailare electrostatică
  • Protecție suplimentară a rezervorului cu anod de Mg
  • Izolație și capac de placă fără CFC
  • Garanție de 2 ani pentru calitatea sudurii, scurgerea de apă a corpului rezervorului

Date tehnice. Vă rugăm să faceți clic pe imaginile de mai jos pentru a le descărca.

Manual de instrucțiuni, fișa tehnică a produsului și eticheta energetică. Pentru a descărca, vă rugăm să faceți clic pe imaginile de mai jos.

        

Producător   Thermex Corporation
Lățime   450 mm
Inserție de încălzire electrică 1,5 kW
Conținutul de apă 100 lit.
Greutatea 30kg
Înălțimea 963 mm
Adâncimea 450 mm