Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu

Romanian ro
Preţ:
1.412 Lei (1.187 Lei + TVA)

Boiler electric THERMEX DIGITAL Wi-Fi 80 V cu funcție smart (80 litri - 2000 W - Ø 460 mm)

Preţ:
1.412 Lei (1.187 Lei + TVA)

INCLUDE TAXA VERDE

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081


Boiler electric THERMEX DIGITAL WiFi 80 V, emailat, cu boiler electric de 2000 W, capacitate de 80 de litri și anod electronic, proiectat pentru montare verticală pe perete. Aspect modern, funcționare programabilă și durată lungă de viață.

+40/770 942 081

Producător: Thermex Corporation
Stoc: 10 buc pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 26 Iulie 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

DESCRIERE ȘI PARAMETRI

THERMEX DIGITAL WI-FI 80 V boiler electric

Un design de ultimă generație, un adevărat încălzitor de apă electric al secolului XXI, cu afișaj LCD, control Wi-Fi, mod inteligent de autoînvățare, protecție electronică a anodului, protecție internă de înaltă calitate BIO pentru smalț și izolație Super Foam de înaltă densitate. Boilerele electrice THERMEX DIGITAL Wi-Fi au fost dezvoltate cu gândul la un confort maxim pentru utilizator, cerințe minime de întreținere și costuri de funcționare reduse. 

Aplicația THERMEX HOME poate fi descărcată gratuit (Apple App store / Android Google Play) pentru a utiliza conexiunea la distanță Wi-Fi.

Descărcați broșura THERMEX Vision și Digital Wi-Fi. Pentru a descărca, vă rugăm să faceți clic pe imaginea de mai jos.

Boilerul electric THERMEX Digital Wi-Fi cu o capacitate de 80 de litri este conceput pentru uz casnic, pentru a satisface nevoile de apă caldă ale unei gospodării, de la baie la bucătărie în același timp.

Puterea de încălzire electrică de 2000 Watt asigură o încălzire rapidă, cu un timp de încălzire de 2 oră și 6 minute la ∆T = 45° C. Protecția internă a corpului rezervorului împotriva ruginii și coroziunii este garantată de un anod electronic în plus față de emailare (nu este necesară o tijă anodică fizică de Mg și înlocuirea acesteia).

Convenabil și reglabil cu precizie. Aplicația THERMEX Home App. vă permite să selectați următoarele setări și moduri de funcționare.

Modul ECO, care asigură o temperatură de încălzire fixă de 55°C 24 de ore pe zi.

Modul Smart, în care puteți seta temperatura de încălzire, după o perioadă de învățare de 7 zile, controlul asigură disponibilitatea apei calde și utilizarea optimizată a energiei, ținând cont de consumul măsurat și de perioadele de admisie a apei. Acest mod este recomandat pentru utilizarea într-o proprietate ocupată permanent.

Modul Anti-Bacteria, atunci când este activat, încălzește apa caldă din interiorul boilerului la 80°C și menține temperatura timp de 30 de minute.

Modul de încălzire instantanee, similar cu ECO, dar aici puteți seta temperatura dorită, care este garantată de control timp de 24 de ore.

Modul de încălzire temporizat, în care setați o oră și o temperatură de încălzire dorită, pentru care sistemul o va asigura - în acest caz, apa caldă scoasă între timp nu este înlocuită de către control, ci doar pentru data următoare. În total, puteți seta o oră și o temperatură de încălzire, iar această regulă se va aplica în toate zilele anului.

Mod liber configurabil, în care puteți modifica în mod liber temperatura dorită de încălzire a apei calde în funcție de nevoile dumneavoastră individuale din acel moment, prin intermediul conexiunii WiFi.

Datorită componentelor încorporate de înaltă calitate, a protecției interne de înaltă calitate a smalțului BIO, a izolației termice de înaltă eficiență Super Foam și a producției de serie de ultimă generație, boilerul electric THERMEX DIGITAL vă oferă o durată de viață lungă și un consum redus de energie (clasa de eficiență energetică B).

FAQ = Întrebări frecvente pentru boilerul electric THERMEX DIGITAL WiFi 80 litri

Un încălzitor de apă electric (boiler electric) conceput exclusiv pentru producerea și stocarea apei calde pentru uz casnic. Elementul de încălzire electric asigură o funcționare economică. Elementul de încălzire de 2000 W are o durată de viață mai lungă datorită sarcinii electrice mai mici. Capacitatea de 80 de litri de apă asigură o alimentare sigură cu apă caldă pentru 3 persoane.

Aplicația THERMEX HOME poate fi descărcată gratuit (Apple App store / Android Google Play) pentru a utiliza conexiunea la distanță WiFi. ECO (încălzire la 55°C) / Smart (perioadă de autoîncălzire de 7 zile) / Anti-bacterie (încălzire la 80°C) / Mod antiîngheț automat sub 5°C / Încălzire programată (1 dată pe zi la o temperatură stabilită).

Datorită controlului său avansat, a funcționării cu auto-refrigerare sau cu timp controlat și a izolației de înaltă calitate, seria DIGITAL are un rating de eficiență energetică B.

Cu o putere totală de 2 kW, încălzitorul electric de apă poate fi operat aproape sigur de la conexiunea electrică monofazată existentă a oricărei proprietăți.

Trebuie să furnizați doar 8,7 amperi pentru a pune în funcțiune boilerul electric cu rezervor.

Atunci când se utilizează energie electrică, aproape toată energia electrică extrasă din rețea este utilizată ca energie termică în sistemul de apă caldă.

Boilerul electric de apă DIGITAL cu o capacitate de 80 de litri este echipat cu elemente de încălzire cu o putere totală de 2 kW, ceea ce permite o încălzire rapidă și disponibilitatea apei calde.

Boilerele electrice de apă THERMEX DIGITAL de 80 de litri sunt livrate standard fără cablu de alimentare. Pentru a asigura funcționarea sigură și corectă a încălzitorului electric de apă, în special în ceea ce privește conectarea la circuitul controlat, conectarea directă a încălzitorului electric de apă la rețeaua de alimentare trebuie efectuată de un electrician calificat.

Producătorul garantează produsul timp de 2 ani de la data cumpărării și încă 3 ani pentru calitatea sudurii corpului rezervorului și pentru scurgeri de apă.

Boilerele electrice THERMEX DIGITAL de 80 de litri sunt dotări standard:

-          1 Corp rezervor de 80 de litri din oțel cu protecție a suprafeței interne prin emailare electrostatică

-          Emailare internă BIO de înaltă calitate și protecție electronică a anodului

-          Afișaj LCD și panou de control digital

-          Izolație și capac de placă fără CFC

-          2 ani garanție completă și 3 ani suplimentari pentru calitatea sudurii, scurgerea apei din corpul rezervorului

Manual de utilizare, manual de utilizare a aplicației WiFi, fișa tehnică a produsului și eticheta energetică. Vă rugăm să faceți clic pe imaginile de mai jos pentru a le descărca.

   

Producător

Thermex Corporation
Lățime 460 mm
Element de încălzire electrică 2 kW
Capacitate de apă 80 lit.
Greutate 24 kg
Înălțime 848 mm
Adâncime 460 mm