Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
4.489 Lei (3.772 Lei + TVA)

Boiler pentru pompa de caldura cu serpentina marita APAMET HP BOT 200 LT 1S montaj pe sol, izolatie termica, manta de protectie , flansa de vizitare

Preţ:
4.489 Lei (3.772 Lei + TVA)

INCLUDE TAXA VERDE

  

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să apăsati aici!


APAMET HP BOT 200 este un boiler din oțel cu protectie emailata cu titan, proiectat pentru producerea si stocarea apei calde menajere. Încorporat cu serpentină mărită și protectie impotriva calcarului, anod.

 +40/770-942-081

Stoc: 3 buc pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 26 Aprilie 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

DESCRIERE ȘI PARAMETRI

Rezervor de apa calda menajera indirecta conceput pentru sistemele de incalzire/racire cu pompa de caldura. Rezervor de stocare cu protectie a suprafetei interne din email de titan, proiectat pentru producerea si stocarea apei calde (apa calda menajera), cu 1 schimbator de caldura cu serpentina tubulara cu suprafata de transfer termic foarte mare, integrat in corpul rezervorului. Cu o capacitate de 200 de litri, izolatie PU dura de 50 mm, acoperire exterioara din PVC și proiectat pentru functionarea intr-un sistem de retea cu o presiune maxima de 10 bar.
Datorita suprafetei mai mari a schimbatorului de caldura si capacitatii serpentinei schimbatorului de caldura, acesta asigura o incalzire rapida si o productie suficienta de apa calda pentru apa calda menajera, chiar si atunci cand este conectat la surse de caldura cu o temperatura scazuta a apei de debit.

Schimbatorul de caldura, care are o suprafata mare de transfer de caldura si este introdus in rezervor, poate fi utilizat pentru a incalzi apa calda de la un cazan in condensare sau de la alte surse de caldura, cum ar fi un colector solar sau o pompa de caldura. Rezervorul indirect de apa calda menajera APAMET HP BOT 200 este echipat cu un racord de recirculare si un orificiu de inspecție mare, precum si cu un racord de 6/4" la orificiul de curatare pentru o insertie suplimentara de incalzire electrica (disponibila la cerere).
Rezervoarele APAMET HP BOT sunt furnizate standard cu un picior de sustinere si un indicator/indicator de temperatura.  

Date tehnice și etichetă energetică. Vă rugăm să faceți clic pe imaginile de mai jos:

                   

IF= Intrebari frecvente despre rezervoarele indirecte de apa calda APAMET HP BOT 200

Utilizati rapid si indirect productia de apa calda. Datorita serpentinei de schimb de caldura cu o suprafata foarte mare de 2,01 m2 din capacitatea de 200 de litri, care este de aproape trei ori mai mare decat un schimbator de caldura obisnuit, unitatea are o performanta remarcabila in ceea ce privește apa calda.
Rezervorul de apa calda menajera indirecta poate converti caldura de la o pompa de caldura, de la un cazan cu gaz in condensare sau de la un colector solar in apa calda menajera prin intermediul serpentinei incorporate. Datorita suprafetei sale exceptional de mari de disipare a caldurii, apa calda care circula prin serpentina schimbatorului de caldura incalzeste apa de retea din jur si poate asigura o incalzire rapida in cateva ore. 
Daca este necesar, rezervorul poate fi comandat cu o insertie suplimentara de incalzire electrica, care, ca alternativa la sursa de caldura incorporata, poate produce apa calda menajera la o temperatura de 40-55°C de la intrarea de apa de la retea cu temperatura mai scazuta, pe parcursul unei perioade mai lungi de incalzire.

Serpentina schimbatorului de caldura cu pereti subtiri, cu o suprafata si o capacitate EXTREM DE MARI, asigura un transfer indirect de caldura pentru o incalzire rapida si eficienta. Schimbatorul de caldura, situat in jumatatea inferioara a corpului rezervorului, incalzeste apa de la retea din imprejurimile sale, iar apa incalzita curge in sus pentru a inlocui apa cu temperatura mai scazuta din partea superioara a rezervorului, asigurand o incalzire uniforma a continutului de apa din rezervor.
Datorita temperaturii relativ scazute a serpentinei schimbatorului de caldura, nu se va forma calcar pe suprafata schimbatorului de caldura in timpul utilizarii continue.

Rezervorul de apa calda indirecta pentru apa calda menajera APAMET HP BOT beneficiaza de o garantie completa de 2 ani de la data achizitiei pentru calitatea sudurii corpului rezervorului si a schimbatorului de caldura, impotriva ruginii. 

Caracteristici principale ale rezervorului APAMET HP BOT 200 indirect ACM:

 • Corpul rezervorului ACM este fabricat din tabla de otel cu continut redus de carbon, prevazut cu o izolatie rigida din PU (44 kg/m3) cu o grosime de 50 mm sub o manta exterioara din PVC.
 • Rezervorul indeplineste cele mai stricte cerințe de igiena si calitate datorita utilizarii unei protectii a suprafetei interne a rezervorului cu email de 250-450 microni si a unei protectii impotriva calcarului de tip catodic/anodic.
 • La sfarsitul procesului de productie, corpul rezervorului este supus unei presiuni de testare de 13 bar pentru a verifica calitatea rezervorului, ceea ce face ca produsul sa fie fiabil si sigur de utilizat.
 • Temperatura maxima de lucru a corpului rezervorului este de 95°C, iar presiunea maxima de lucru este de 10 bar.
 • Rezervorul este echipat cu o asa-numita conexiune de recirculare, datorita careia, dupa instalarea bransamentului de recirculare, apa calda este permanent disponibila in amonte de robinet. Acest lucru inseamna ca, inainte de extragerea apei calde, nu este necesar sa se elibereze apa rece din conducta pana la sosirea apei calde (pompa de circulatie pentru ramura de recirculare nu face parte din rezervor).
 • De asemenea, pe partea laterala a rezervorului sunt prevazute 2 puncte de masurare, la care poate fi conectat un senzor de temperatura.
 • Furnizat cu picioare de sustinere si afisaj de temperatura standard. Daca este necesar, corpul rezervorului poate fi echipat cu o insertie de incalzire electrica cu o dimensiune de conectare de 6/4" si poate fi comandata la un cost suplimentar.  
 • Echipamentul este din clasa energetica "C" in functie de consumul de energie.   

Rezervorul de apa calda menajera APAMET HP BOT 200 este standard:

 • Corp rezervor de 200 de litri din otel si schimbator de caldura cu suprafata marita
 • corp de rezervor cu racorduri pentru apa de retea si recirculare si orificiu de curatare si racord de scurgere montat in partea inferioara/ laterala
 • puncte de masurare montate lateral (2 buc.) pentru senzor de temperatura sau termometru
 • Izolatie PU de 50 mm si invelia exterior din PVC
 • picioare de sprijin si 1 indicator de temperatura
 • 2 ani garanție de producator impotriva coroziunii si a scurgerilor de apa