Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu

Romanian ro
Preţ:
358 Lei (301 Lei + TVA)

Cablu de incalzire electrica Falcon U-Heat Cable 680W-37,9m (18W/m)

Preţ:
358 Lei (301 Lei + TVA)

INCLUDE TAXA VERDE

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081


Cablul de incalzire electrica Falcon U-heat (680 W ), este fabricat pentru incalzire in pardoseala electrica.

Este fabricat pentru instalarea in pardoseala, pentru instalare in prize sau in beton, pentru incalzirea pardoselilor cu acoperire rece sau calda.


telefon   +40/770 942 081

Producător: FALCON Heat Generation
Stoc: 16 buc pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 26 Iulie 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

Cablul de incalzire electrica 18 W/m, se poate utiliza si ca incalzire principala si auxiliara, multumirea performantei de temperatura maxima conduce o incalzire rapida si eficienta.

Cablul electric Falcon U-heat Cable, are o pierdere mare de caldura,18 W/m care este fabricat pentru instalarea in beton.

Cablul are doua fire, cablu de rezistenta fixa, cu protectia impotriva radiatiilor electromagnetice cu scut.

In timpul functionarii, cablul electric pierde o caldura de energie,care asigura pentru utilizator, incalzirea in pardoseala electrica. Cablul electric are o temperatura interioara de 40-50 °C,si este fabricat pentru incalzire electrica, pentru instalarea incalzirii in pardoseala.

Incalzirea electrica in pardoseala, este invizibil, nu este conducte perturbatoare, sau radiatoare pe perete. Trebuie un termostat de camera in fiecare locuri unde este pusa cablu electric.

Se poate combina cu incalzirile cu radiatoare, exemplu in baie,si poate folosi si pentru incalzire auxiliara.

Dupa functionare nu trebuie nici un serviz si nici cerinta de intretinere.

Daca folositi un termostat digital,si cu izolarea corespunzatoare a soclului, sistemul poate fi de economisire a energiei si rentabila. Cu acest sistem, podelele reci sunt de domeniul trecutului!

Pentru incalzirea electrica in pardoseala,sistemul de incalzire nu necesita nici un cazan, nici un horn pentru functionare,astfel se poate instala rapid, simplu si ieftin. Nu este nici scurgeri de apa.

Va rugam sa luati in considerare,ca cablurile de incalzire NU pot fi taiate,si cablurile nu pot sa se intersecteze!

Distanta dintre buclele de cablu, determina incalzirea si puterea termica pe m2.In timpul proiectarii trebuie sa calculati cu o bucla distanta de maximum 17 cm, temperatura suprafetei nu mai era garantata.

In timpul instalarii, cablul de incalzire poate fi indoit, se poate fixa la foliei izolatoare cu banda din aluminiu, la o plasa sudata cu fasete, sau cu banda metalica de fixare in beton.

Cablul electric Falcon U-heat se poate folosi si in locuri umede, chiar si in baie.

Cablul electric Falcon U-heat puteti instala in mai multe feluri sub podea, sub tigla, sub marmura, sub ardezie, sub podea, sub pardoseala, sub parchet laminat si sub PVC.

Se recomanda utilizarea unui termostat de camera, care are o optiune de meniu de temperatura de incalzire maximilizata de 28 °C.

Instrucțiuni de utilizare (Faceți clic pe imagine):

Falcon manual

 IMPORTANT DE STIUT:

încălzire prin pardoseală

Cablul de incalzire electrica,in primul rand este fabricat pentru incalzire in pardoseala,dar multumirea PVC-ului exterior, se poate folosi de exemplu si pentru degivrare in aer liber (de exemplu. drena, streasina).

Important este ca in timpul instalarii, calculati un strat de beton minim de 5-6 cm, pentru stocarea caldurii.

Sistemul de incalzire in pardoseala,este utilizabil nu numai ca incalzire principala, ci poate utiliza ca incalzire auxiliara, poate fi instalat langa o soba,sau semineu, langa un sistem de incalzire cu  radiatoare.

5mm

Cablul de incalzire Falcon U-heat, are un diametru de 5 mm, cu rezistenta speciala, cablu electric pentru pierderi de caldura. La montarea soclului, trebuie asezata izolatia sub pardoseala, sub cablul de incalzire.

Cablul de alimentare si cablul de incalzire sunt conectate intr-un caz izolat. Va recomandam un termostat de camera pentru incalzirea electrica a podelei, pentru a controla functionarea cablului de incalzire.

Cablul de incalzire este conectat la reteaua electrica prin intermediul termostatului. Termostatele ceasurilor digitale, calculeaza in prealabil timpul de incalzire,si cantitate de energie.

230V

Cablul de incalzire electrica Falcon U-heat, are un consum nominal de curent, pe metru si pe ora, este de 18 W/h. Cablul de incalzire de 680 W, poate fi conectata la o retea electrica monofazice 230V/50 Hz.

Amper

Cablul electric dev 680 W,si o lungime de 37,9 m puteti fi sigur ca orice proprietate este capabila sa furnizeze curent.(3 Amper).

La sută

Cablul de incalzire electrica Falcon U-heat, functioneaza cu o eficienta extrem de ridicata. Aproape toate puterea electrica absorbita in practica, apare ca energie termica in sistem in proprietate.

Zonă

Cablul de incalzire electric de 680 W si 18 W/m, la o distanta de 17 cm, este potrivit pentru acoperirea de suprafata si incalzire aproximativ 6,1 m2 .

IMPORTANT: In practica, cablul de 18 W/m cea mai mica iesire termica incorporata este 100-110W/m2, distanta dintre buclele de cablu este 6-7 cm, puterea termica a incalzitorului de podea instalat este 280-290 W/m2.

Atunci cand instalati cablul de incalzire,pentru incalzire primara/principala, puteti conta o regula de baza cu cerinta de caldura de langa m2 (grosime stratului de beton de 6 cm, si 2,6-2,7 m inaltime de proprietate).

-imobil nou rezidential 40-80 W/m2

-proprietati renovate cu izolatie termica 90-120 W/m2

-case vechi, fara izolatie termica a deschiderilor 160-200 W/m2

Pentru planificarea corecta, este necesara calculul pierderilor de caldura.

Lemn

 Functionarea cablelor de incalzire este foarte precis reglementata si prin urmare este ecologica.

Daca functionati pentru incalzire principala,cablul de incalzire, functioneaza pe baza temperaturii aerului in camera dvs,si daca instalati pentru incalzire auxiliara, atunci functioneaza pe baza temperaturii a pardoselei.

dB

Este un echipament fara sunet, pentru functionare nu necesita nici o schimbare de aer, nici un horn.

Inimă

Cablul de incalzire electrica Falcon U-heat cu dubla incapsulare (are doua fire), unde carcasa interioara a scutului protejeaza radiatia electromagnetica de cablul de incalzire.

Celsius

Pentru functionarea cablului de incalzire electrica este recomandat un termostat de camera care porneste si opreste functionarea si productia de energie termica.

Termostat

Cel mai precis control al incalzirii in practic puteti sa asigurati cu un termostat de camera. Daca vreti sa reglementati temperatura,in mai multe locuri cu un termostat de camera, sau instalati mai multe cablu intr-un loc, acestea trebuie sa fie intotdeauna conectate in paralel, se recomanda instalarea cutiei de conexiuni, ca la termostat de camera sa fie conectat numai un cablu de alimentare.

Termostatele de camera pentru incalzirea pardoselei, comutarea maxima a curentului este de 16 Amper. Daca capacitatea cablurilor de incalzire legate depaseste 3400-3500 W,  este necesar  instalare unui comutator extern.

10 ani

Cablul de incalzire electrica Falcon U-heat Cable are un termen de garantie de 10 ani de la data cumparare.

PRINCIPALELE CARACTERISTICI  TECHNICE a cablului de incalzire electrica FALCON U-HEAT Cable:

- Are o protectie impotriva electrocutarii

- Cablu de alimentare cu o lungime de 3 metri cu 3 fire

- Un cablu de incalzire din aliaj unic, cu rezistenta speciala

- Izolare fluor-polimer pe intreaga suprafata a unor fire

- Carcasa exterioara din PVC si anti UV

- Capacitate de incalzire 187 W/m, 230 V

- Diametrul cablului:5 mm

- Producator european, produsul este calificat de CE

- 10 ani garantie de la data cumpararii

CONTINUTUL PACHETULUI :

- Cablul de incalzire cu cablu de alimentare

- Ghid de instalare

- Certificat de garantie

ACCESORII OPTIONALE:

- Termostat de camera digitala sau manuala

INFORMATII IMPORTANTE:

Inainte de a instala sub podele din lemn si sub covoare, va rugam contactati cu distribuitorul!Cablul de incalzire NU poate fi  taiat sau scurtat!Instalarea necesita un electrician, care face in conformitate cu reglementarile in vigoare. Cablul de incalzire electrica nu se poate instala sub mobile, sub bar, sub dus, etc, pot fi utilizate sub suprafete libere de podea!

Intodeauna utilizati izolatie sub cablul de incalzire. Daca punem izolatie sub cablu de incalzire, atunci trebuie sa fie 5-6 cm deasupra o grosime de beton.In toate cazurile se recomanda calcularea pierderilor de caldura. Inainte de a cumpara cablul de incalzire electrica, va rugam sa consultati cu antreprenorul!

Parameters

Lungimea cablului de incalzire 37,9 m
Greutatea cablului de incalzire 3,5 kg
Energie termica 18 W/m2
Putere 680 W
Amperaj necesar 3 Amper
Grosime 5 mm
Rezistenta 2 ohm