Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
567 Lei (476 Lei + TVA)

Cablu de încălzire in exterior MAGNUM Outdoor Cable 1200 W = 40 m (30 W / m) pentru instalare în exterior în asfalt

Preţ:
567 Lei (476 Lei + TVA)

INCLUDE TAXA VERDE

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081


Cablul de încălzire in exterior MAGNUM Outdoor Cable 1200 W (30 W / m) În special pentru suprafețe mai mari, cum ar fi docuri de încărcare sau rampe de intrare și de ieșire pentru garaje, în cazul în care este nevoie de siguranță. Cablul MAGNUM Outdoor poate fi fixat direct pe oțelul de armare înainte de patul de nisip, beton sau asfalt. 

Conductorul electric, proiectat pentru o putere termică de 30 W / m, are ca rezultat o încălzire rapidă și eficientă datorită capacității sale specifice de disipare a căldurii. Cablul de încălzire este acoperit la interior cu un strat de PTFE la temperatură înaltă (teflon), în timp ce la exterior este acoperit cu un strat de PVC, care este, de asemenea, foarte rezistent la substanțe chimice.

Informatii: +40770942081

Producător: C&F Technics
Stoc: 1 db pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 20 Iunie 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

Cablu de incalzire electrica MAGNUM Outdoor Cable 1200 W = 40m (30W/m)

 

Cablul de încălzire MAGNUM (denumit și în mod obișnuit o fibră de încălzire) este un conductor electric cu o anumită cantitate de pierderi de căldură, care poate fi utilizat și pentru instalarea în straturi de asfalt în aer liber, datorită stratului de PTFE înalt rezistent la căldură. În timpul funcționării, cablul de încălzire furnizează 30 de wați de energie termică pe metru, ceea ce oferă utilizatorului puterea de căldură, cu alte cuvinte, încălzirea suprafeței.

 

Pentru dezghețarea zapezii, degivrare trotuarelor, suprafețelor exterioare mai mari, zonelor de încărcare, alee de parcare, sunt necesare în multe cazuri în timpul iernii. Cablul de încălzire MAGNUM Outdoor 30 Watt / m poate rezista în condiții de siguranță la temperaturi de până la 240 ° C (temperatura de instalare a asfaltului fierbinte +/- 180 ° C) datorită capacului său special.

În timpul construcției, cablul de încălzire de 30 Watt / m este fixat direct pe suprafața penultimului strat asfaltic cu metal sau așa-numitul hilti bandă și apoi întindeți ultimul strat de asfalt de 3-5 cm pe el.

Când este instalat în beton, acesta poate fi atașat la o rețea de montare utilizată pentru armarea betonului. În timpul instalării sub o pavaj, cablul de încălzire este fixat în nisip sub pavaj sau într-un strat de piatră zdrobită de mărimea granulelor mici, dar dacă se face o suprafață de beton sub pavaj, cablul poate fi fixat și pe suprafața betonului cu o bandă de fixare metalică.

În cazul placării la rece fixate în adeziv pentru plăci exterioare, performanța termică a cablurilor cu o putere de 30 W / m este justificată doar în cazuri rare. În acest caz, datorită apropierii fizice a cablului de încălzire de suprafața placării reci, chiar și un covor electric standard de încălzire interior cu o putere de 150 wați / m2 oferă performanțe satisfăcătoare de topire a zăpezii și a gheții.

 Cablul de încălzire nu necesită întreținere și, atunci când este utilizat împreună cu un termostat digital dezvoltat în acest scop, sistemul este în special economisitor de energie și rentabil.

 Este important să știm pentru proiectare că cablurile de încălzire individuale nu pot fi tăiate și buclele de cabluri nu se pot cruci în timpul instalării, dar instalarea este facilitată de faptul că cablul poate fi îndoit bine. Distanța dintre cablurile de încălzire așezate și buclele cablurilor determină puterea de căldură de încălzire pe metru pătrat.

Aceasta oferă o oportunitate de a crea o capacitate de încălzire mai mare (timp de reacție mai rapid, temperatură mai mare) sau, dimpotrivă, o capacitate mai mică (temperatură constantă sau mai mică) în timpul instalării. În timpul planificării, merită luată în considerare o distanță maximă de buclă de 17-18 centimetri, la distanțe mai mari, temperatura uniformă a suprafeței și topirea zăpezii și a gheții nu mai sunt asigurate.

 

Cablul exterior MAGNUM este proiectat cu o teacă specială, în care teaca exterioară protejează împotriva deteriorării mecanice, care este acoperită la exterior de un strat de PVC care este, de asemenea, rezistent la substanțe chimice, iar la interior de un strat de PTFE (teflon) cu o rezistență la căldură de 240 ° C. Carcasa internă din aluminiu a cablurilor de încălzire se filtrează și protejează împotriva radiațiilor electromagnetice. Astfel, cablul nu trebuie să provoace interferențe în telefoanele mobile, deschizătoarele electrice ale ușilor de garaj sau sistemele de securitate etc.

 

Tehnologia avansată a cablurilor de încălzire MAGNUM Outdoor Cable de 30 W / metru poate fi completată de doi senzori de exterior (măsurarea temperaturii și umidității exterioare) și de un dulap de comandă adaptat nevoilor clienților. În practică, dacă nu este necesară funcționarea automată, pornirea și oprirea manuală a sistemului de încălzire electrică este, de asemenea, o soluție obișnuită.

 

Conectarea cablului de alimentare și încălzire în interiorul liniei se face prin sudare electrică. Punctele de conectare pentru cele două tipuri de cabluri sunt situate între marcajele roșii și albastre marcate pe cablu din fabrică.

 

Catalog MAGNUM descărcabil cu gama completă de produse a producătorului. Vă rugăm să faceți clic pe imaginea de mai jos pentru a descărca.

MAGNUM Outdoor Catalog      MAGNUM Outdoor Cable


IF = Întrebări frecvente pentru cablu de încălzire electric MAGNUM Outdoor Cable pentru exterior (1200 W = 40 m)


   

Cablu electric de încălzire pentru îndepărtarea zăpezii și a gheții de suprafețe exterioare și acoperiri. În instalarea în exterior, după ce teaca cablului a fost proiectată special pentru instalarea în asfalt la temperatură ridicată, banda de fixare metalică este cea mai des utilizată pentru fixarea cablului de încălzire pe betonul de bază sau pe stratul de asfalt de sub stratul de uzură superior al asfaltului și se determină distanța dintre buclele cablului.Cablul de încălzire este un conductor electric cu diametrul de 7 mm, dimensionat pentru pierderi de căldură. În timpul instalării, acesta poate fi plasat de obicei sub stratul superior de asfalt cu grosimea de 3-5 cm, dar nu mai mult de 9-10 cm adâncime de la suprafață, pentru a se asigura că rata de încălzire este adecvată și că energia termică produsă este utilizată cât mai eficient posibil. Cablul de alimentare și cablul de încălzire sunt rezolvate în interiorul cablului cu o metodă unică, invizibilă de conectare (sudare electrică). Controlul său automat este controlat în fiecare caz de un termostat, care funcționează în funcție de temperatură și umiditate prezentă (un senzor de umiditate și temperatură este conectat la termostat în acest caz). Cablul de încălzire este conectat la rețea prin intermediul termostatului.

Comutarea totală a puterii electrice care poate fi controlată de un termostat este de 3600 de wați, în cazul în care comutați puterea peste aceasta, trebuie instalat un releu suplimentar.


 

Cablul de încălzire electric MAGNUM Outdoor 30 W / m are un consum nominal de energie electrică de 30 wați pe metru și pe oră. Astfel, cablul de încălzire cu putere totală de 1200 W poate fi conectat la orice rețea electrică monofazată existentă (230 Volți / 50 Hz) fără adăugări sau modificări suplimentare.


Consumul de curent electric pe oră al cablului de încălzire lung de 40 m cu o putere nominală de 1200 wați este atât de redus (1200 Wh sau 1,2 kWh) chiar și în cazul unei perioade de încălzire continuă încât este aproape sigur că rețeaua electrică a oricărei proprietăți romane este capabilă (5,2 Amperi). pentru a transporta și asigura curentul.


 

Cablul de încălzire electric MAGNUM funcționează cu o eficiență de funcționare extrem de ridicată. În practică, aproape toată puterea electrică absorbită este afișată ca energie termică pe suprafața încălzită.


Cablurile de încălzire combinate de 30 W / m și 1200 W sunt suficiente pentru a acoperi și încălzi 6,8 m2 cu o distanță maximă a cablurilor de 17 cm.

IMPORTANT! În practică, cu cabluri cu o capacitate de 30 W / m, puterea minimă instalată este de 180 W / m2, în acest caz distanța dintre buclele cablurilor este de 16-17 cm, în timp ce pentru o distanță minimă de instalare a buclei de cablu de 6-7 centimetri 430 W / m2. Din motive de comparație, ne așteptăm și la o putere maximă de 300-320 W / m2 în cazul încălzirii suprafeței exterioare, a zăpezii sau topirii gheții.

Datele de mai sus sunt doar cu titlu informativ. Proiectarea și dimensionarea precise necesită calcule tehnice de pierdere a căldurii și dimensionare pe baza acestor valori ale pierderii de căldură.

Vă ajutăm cu mare placere la dimensionarea sistemului de încălzire electrică. Dacă aveți întrebări sau solicitări, vă rugăm să ne scrieți la adresa de e-mail info@incalzirerom.ro sau să ne sunați la +40770942081.Funcționarea cablului electric de încălzire este reglată extrem de precis și, ca urmare, folosește energie ecologică. Termostatele moderne sunt capabile să-și controleze funcționarea pe baza valorii măsurate a temperaturii exterioare și a prezenței umezelii. În cazul încălzirii suprafețelor exterioare controlate automat, este important ca încălzirea suprafeței să funcționeze numai dacă se detectează ploaie sau gheață și temperatura măsurată este în intervalul periculos de îngheț. Datorită acestui fapt, vă oferă dezghețarea și îndepărtarea zăpezii suprafețelor exterioare cu supraîncălzire neglijabilă.Echipament complet silențios.Cablul electric de încălzire are o carcasă dublă, unde carcasa internă din aluminiu se filtrează complet, ca să spunem așa, protejează radiația electromagnetică a conductorului electric (cablul de încălzire). Datorită acestui fapt, putem vorbi despre un dispozitiv de încălzire cu funcționare curată, care nu are radiații dăunătoare corpului uman. În plus, nu interferează cu controlul și funcționarea altor dispozitive electrice (de exemplu, deschizător automat de uși).

  

Pentru acționarea cablului electric de încălzire este necesar un termostat electric sau un termostat de exterior conectat la un senzor de temperatură și umiditate, dar puterea de încălzire poate fi acționată și în modul manual cu un comutator de capacitate adecvată, comutat de dvs.Cablul electric de încălzire are o garanție completă de 10 ani de la data cumpărării.

 

Specificațiile cablului de încălzire

-Cablu cu 2 fire cu ecranare electromagnetică

-Cablu de alimentare cu 3 nuclee, lung de 2,5 metri

-Conexiune „ascunsă” proiectată unic între încălzirea electrică și cablul de alimentare

-Contact electric pe toată lungimea cu carcasă protejată din aluminiu

-Cablu de încălzire din aliaj de crom / nichel

-Grad de protecție tactilă IPX7

-Izolație miez PTFE (teflon)

-Strat exterioară din PVC

-Capacitate de încălzire 30 W / metru, 230 V

-Diametrul cablului: 7 mm

-Producția și controlul calității sale se efectuează în conformitate cu IEC 800

-Certificat VDE și CE

-10 ani garanție a producătorului pentru instalarea cablului de încălzire, așa cum este descris în instrucțiunile de instalare.

 

Pachetul de cabluri de încălzire MAGNUM Outdoor de 1200 W (30 W / m) este inclus:

-Cablu de încălzire

-Țeavă flexibilă pentru senzorul de temperatură interior în cazul instalării în interior

-Instructiuni de instalare

 

Accesorii disponibile

-Termostat exterior

-Senzor de umiditate și temperatură exterioară

-Banda de fixare metalică pentru fixarea cablului de încălzire pe o suprafață de beton

 

INFORMAȚII IMPORTANTE!

Calculul pierderilor de căldură sau al dimensionării, se recomandă înainte de instalarea cablului de incalzire electric!

Înainte de cumpărare, consultați întotdeauna cu contractorii dvs.!!!

 

Parameters

Lungimea cablului de incalzire 40 m
Greutatea cablului de incalzire 3,7 kg
Energie termica 30 W/m2
Producator MAGNUM Heating - C&F Technics
Performanta 1200 W
Amperaj necesar 5,2 Amper
Grosime 7 mm
Rezistenta 44 ohm