Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu

Romanian ro
Preţ:
1.756 Lei (1.476 Lei + TVA)

Cablu de incalzire MAGNUM Cable 2900 W = 170,6m (17 W/m)

Preţ:
1.756 Lei (1.476 Lei + TVA)

INCLUDE TAXA VERDE

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081


Cablul MAGNUM Cable 2900 Watt este un incalzitor electric conceput pentru a fi instalat in priza pentru incalzirea suprafetelor podelei cu placari reci sau calde.

Conductorul electric, prevazut pentru o putere termica specifica de 17 W / m, este proiectat special pentru instalarea sistemelor electrice de incalzire prin pardoseala. Cablul de incalzire, dimensionat corespunzator pentru cererea de caldura a proprietatii, are ca rezultat o incalzire rapida si eficienta datorita capacitatii sale ridicate de disipare a caldurii, astfel incat poate fi utilizat atat la incalzirea principala, cat si la cea auxiliara.

telefon   +40/770 942 081

Producător: C&F Technics
Stoc: 15 buc pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 26 Iulie 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

Cablu MAGNUM Cablu de incalzire 2900 W = 170,6 m (17 W / m)

Cablul de incalzire MAGNUM Cable este un conductor electric cu o anumita cantitate de pierderi de caldura si este proiectat pentru a fi instalat in betonul de substrat. In timpul functionarii sale, cablul de incalzire cu rezistenta speciala (limbajul comun foloseste si termenul de sarma de incalzire) pierde energie termica 17 W pe metru, ceea ce ofera utilizatorului disiparea caldurii si puterea de caldura, cu alte cuvinte, incalzirea. Cablul cu o temperatura  de 40-45 ° C a fost special conceput pentru incalzirea electrica si incalzirea electrica prin pardoseala.

Incalzirea electrica prin pardoseala este invizibila, nu exista conducte sau radiatoare care interfereaza. Pe baza performantei sale, poate fi utilizat si ca incalzitor principal sau ca incalzitor auxiliar (de exemplu, pentru bai) in combinatie cu un sistem de incalzire centrala existent cu radiator.

Nu necesita intretinere, atunci cand este utilizat impreuna cu termostatul digital si izolatia dezvoltate pentru aceasta sarcina, sistemul este deosebit de eficient din punct de vedere energetic si rentabil. Cu folosirea cablului Magnum, pardoseli reci este un lucru din trecut!

Avantajul clar al sistemelor electrice de incalzire prin pardoseala fata de sistemele de apa este ca nu trebuie sa va faceti griji cu privire la costurile cazanului sau cosului de fum, dar instalarea lor este in general mai rapida, mai usoara si mai ieftina.

In plus, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la scurgerea apei din sistemului de incalzire prin pardoseala!

IMPORTANT. Cablurile individuale de incalzire nu poate taiate, iar buclele cablurilor nu poate sa se incruciseze intre ele in timpul instalarii. Distanta dintre cablurile de incalzire asezate si buclele cablurilor determina puterea de caldura de incalzire pe metru patrat.

 Aceasta ofera posibilitatea de a crea o capacitate de incalzire mai mare (timp de reactie mai rapid, temperatura mai mare) sau, dimpotriva, o capacitate mai mica (temperatura constanta sau mai mica) in timpul instalarii. In timpul proiectarii, merita luată in considerare o distantra maxima a buclei de 17 centimetri, la distante mai mari, temperatura uniforma a suprafetei nu mai este asigurata (se pot forma benzi de temperatura mai mici).

Cablul de incalzire poate fi indoit pentru o instalare usoara. Puteti sa-l fixati pe o folie izolatoare cu banda de aluminiu, pe o plasa plata sudata cu o legatura de cablu sau cu ajutorul unei benzi metalice de fixare, chiar direct pe beton. Cablul de incalzire este potrivit pentru utilizare in incaperi umede, inclusiv in bai.

Cablul de incalzire pentru interior MAGNUM Cable poate fi instalat sub diferite tipuri de acoperire a podelei, cum ar fi: gresie, marmura, parchet, podea pentru nava, parchet laminat, PVC, covor (rezistenta termica a covorului nu trebuie sa depaseasca 0,25 m2K / W).

 Cablul de incalzire trebuie instalat intotdeauna cu un strat de depozitare din beton de cel putin 5-6 cm grosime. Stratul de beton incalzit actioneaza ca un strat de stocare a caldurii si de transfer de caldura pentru a face ca sistemul dvs. de incalzire prin pardoseala sa functioneze uniform.

IMPORTANT. Pentru invelisurile de pardoseala pe baza de lemn (parchet, punte) sau laminate, termostatele noastre digitale au, de asemenea, o optiune de meniu cu o temperatura maxima de incalzire de 28 ° C, care va permite sa actionati sistemul de incalzire prin pardoseala electric chiar si atunci cand utilizati acoperiri mai sensibile la temperatura.

Catalog de produse MAGNUM descarcabil cu oferta completa a producatorului. Va rugam sa faceti clic pe imaginea de mai jos pentru a descarca.


MAGNUM catalogIF = intrebari frecvente pentru cablul de incalzire electric MAGNUM Cable (2900 W = 170,6 m)

   

Cablul electric de incalzire este proiectat in principal pentru incalzirea prin pardoseala. In timpul instalarii, este important sa se ia in considerare un strat de depozitare din beton cu o grosime de cel putin 5-6 cm, astfel incat sistemul electric de incalzire prin pardoseala sa aiba aceleasi caracteristici de functionare ca si sistemele de incalzire a apei.

Un sistem de incalzire prin pardoseala instalat utilizand un cablu de incalzire nu poate fi utilizat doar ca mod principal de incalzire, dar poate fi instalat si langa un sistem de incalzire cu radiatoare, aragaz sau semineu ca incalzire suplimentara.


Cablul de incalzire este un conductor electric cu diametrul de 7 mm, dimensionat pentru pierderi de caldura. In timpul utilizarii si instalarii sale, se recomanda instalarea izolatiei prizei rezistente la pasi sub cablul de incalzire, ceea ce contribuie la functionarea economica a incalzirii electrice prin reducerea pierderilor de caldura descendente. Cablul de alimentare si cablul de incalzire sunt rezolvate in interiorul carcasei printr-o metoda de conectare unica, care este invizibila din exterior. Controlul acestuia este intotdeauna controlat de un termostat, prin care incalzitorul este conectat indirect la retea.

Termostatele noastre digitale de ceas, care pot fi atribuite cablului de incalzire, calculeaza in avans timpul de incalzire si cantitatea de energie necesara pentru aceasta.

Comutarea totala a puterii electrice care poate fi controlata de un termostat este de 3600 de W, in cazul in care comutati puterea peste aceasta este necesar sa instalati un releu suplimentar.

 
Cablul electric de incalzire MAGNUM are un consum nominal de energie electrica de 17 W pe metru si pe ora. Astfel, cablul de incalzire a puterii totale de 2900 W poate fi conectat la orice retea electrica existenta monofazata (230 V / 50 Hz) fara adaugari sau modificari suplimentare.


Consumul orar de curent electric al cablului de incalzire lung de 170,6 m cu o putere nominala de 2900 W este atat de redus (2900 Wh), chiar si in cazul unei perioade de incalzire continua, incat este aproape sigur ca reteaua electrica a oricarei proprietati romane poate furniza curentul necesar (12,6 Amperi).

 
Cablul de incalzire electric MAGNUM Cable functioneaza cu o eficienta de operare extrem de ridicata. In practica, aproape toata puterea electrica absorbita este afisata ca energie termica in sistem sau in proprietate.

Cablul de incalzire cu o putere combinata de 17 W / m si 2900 W este suficient pentru a acoperi si incalzi o zona de 29 m2 la o distanta maxima de cablu de 17 cm.

IMPORTANT! In practica, cu cabluri cu o capacitate de 17 W / m, puterea minima instalata de caldura este de 95-100 W / m2, in acest caz distanta dintre buclele cablurilor este de 16-17 cm, in timp ce cu o distanta minima de instalare a buclei de cablu de 6-7 centimetri, puterea de caldura specifica 270 W / m2. Aceasta valoare de putere mai mare poate satisface cererea de caldura a unei puteri de incalzire a suprafetelor exterioare.

Cand instalati cablul de incalzire pentru incalzirea primara / principala, pentru calcule preliminare, de regula, puteti conta pe urmatoarea cerere de caldura pe metru patrat (pentru proprietati cu o inaltime medie a plafonului de 2,6-2,7 m):

-proprietate rezidentiala nou construita 40-70 W / m2

-proprietate existenta renovata cu izolatie termica si usi si ferestre moderne de 90-110 Watt / m2

-proprietate de tip vechi fara izolatie fatada, cu ferestre cu deschidere dubla 150-200 Watt / m2

Datele de mai sus sunt doar cu titlu informativ. Proiectarea si dimensionarea precise necesita calcule tehnice de pierdere a caldurii si dimensionare pe baza acestor valori ale pierderii de caldura.

 Va ajutam cu mare placere la dimensionarea sistemului de incalzire electrica. Daca aveti intrebari sau cereri, va rugam sa ne scrieti la adresa noastra de e-mail info@incalzirerom.ro sau sa ne sunati la +40770942081.Functionarea cablului electric este reglata extrem de precis si, ca urmare, foloseste energie ecologica. Termostatele moderne de camera pot, de asemenea, sa isi controleze functionarea pe baza podelei masurate  / sau a valorii temperaturii camerei. Folosind cablul de incalzire ca sistem principal de incalzire, acesta functioneaza de obicei pe baza temperaturii aerului din camera, in timp ce incalzirea auxiliara se bazeaza pe temperatura podelei. Garantat cu aceste doua moduri, cea mai economica solutie pentru fiecare aplicatie. Datorita acestui fapt, va ofera temperatura setata a camerei sau a podelei, cu o supraincalzire neglijabila.Echipament complet silentios, functionarea sa, nu necesita nici un cos de fum, nici aer curat.


Cablul de incalzire are o carcasa dubla, unde carcasa interna din aluminiu se filtreaza complet, ca sa spunem asa, protejeaza radiatia electromagnetica a conductorului electric (cablul de incalzire). Datorita acestui fapt, putem vorbi despre un dispozitiv de incalzire cu functionare curata, care nu are radiatii daunatoare corpului uman.

   
Pentru a actiona cablul electric de incalzire, este necesar sa instalati un termostat de camera in toate cazurile, care porneste sau opreste functionarea si productia de caldura a cablului de incalzire, tinand cont de cererea actuala de caldura. Termostatele electrice de incalzire prin pardoseala sunt dotate standard cu un senzor de temperatura a camerei si podelei. Cand sunt utilizate ca incalzire principala, acestea sunt controlate de temperatura camerei, ca incalzire suplimentara de temperatura pardoselii. (cu exceptia termostatului U-Heat K12, care are doar un senzor de temperatura in podea)


Cablul de incalzire electric pentru interior MAGNUM Cable (17 W / m) are o garantie LIFETIME de la data cumpararii. Garantia se aplica utilizatorului final si site-ului de instalare, pentru instalarea si utilizarea in interior si pentru instalarea documentata, asa cum este descris in instructiunile de instalare.


MAGNUM este numarul unu specialist in sisteme de incalzire prin pardoseala in interior si exterior in Olanda. Dezvolta si produce sisteme de incalzire electrica de mai mult de 25 de ani. Sub marca MAGNUM, oferim o gama intreaga de produse electrice pentru incalzirea si dezghetarea suprafetelor interioare si exterioare. Cabluri de incalzire interioare sau exterioare si covorase de incalzire cu garantie pe viata, cabluri de incalzire autoreglabile, cabluri de dezghetare a robinetului de gradina si sisteme de incalzire concepute pentru dezghetarea jgheaburilor.

Document descarcabil

Pentru a vizualiza instructiunile de instalare a cablului de incalzire interioara MAGNUM Cable, va rugam sa faceti clic pe imaginea de mai jos.


Specificatiile cablului de incalzire

-Cablu cu 2 fire cu ecranare electromagnetica

-Cablu de alimentare cu 3 nuclee, lung de 2,5 metri

-Conexiune „ascunsa” proiectata unic intre incalzirea electrica si cablul de alimentare

-Contact electric pe toata lungimea cu carcasa protejata din aluminiu

-Cablu de incalzire din aliaj de crom / nichel

-Izolatie XLPE (polietilena reticulata)

-Placa exterioara din PVC

-17 Watt / metru capacitate de incalzire, 230 V

-Diametrul cablului: 7 mm

-Productia si controlul calitatii sale se efectueaza in conformitate cu standardul IEC

-Are certificari NEMKO si CE

-Garantia pe viata a producatorului pentru instalarea cablurilor de incalzire, asa cum este descris in instructiunile de instalare.

Pachetul  MAGNUM 2900 Watt contine:

-Cablu de incalzire

-Tub flexibil pentru senzorul de temperatura al podelei

-Ghid de instalare in limba romana

Accesorii disponibile

-Folie izolatoare

-Termostat manual sau digital

Exemple pentru calcularea distanțelor dintre buclele cablurilor

Pentru a calcula distanta corespunzatoare a cablului, impartiti zona pe care doriti sa o incalziti la puterea totala a cablului de incalzire de acea lungime. Inmultiti rezultatul final cu 17 (capacitate de cablu de 17 W / m). Cele doua numere dupa punctul zecimal indica distanta de asezare a cablurilor in centimetri.

Exemple de calcul:

500 w putere pentru 3 m² = 166 W / m²

(3 m²: 500 W) x 17 W / m = 0,102

Distanta adecvata de instalare este de 10 cm.

Parameters

Lungimea cablului de incalzire 170,6 m
Greutatea cablului de incalzire 11,2 kg
Energie termica 17 W/m2
Putere 2900 W
Amperaj necesar 12,60 Amper
Grosime 7 mm
Rezistenta 18 ohm