Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
447 Lei (376 Lei + TVA)

Cablu de incalzire MAGNUM Cable 700 W = 41,2m (17 W/m)

Preţ:
447 Lei (376 Lei + TVA)

INCLUDE TAXA VERDE

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081


Cablul MAGNUM Cable 700 Watt este un încălzitor electric conceput pentru a fi instalat în priză pentru încălzirea suprafețelor podelei cu placări reci sau calde.

Conductorul electric, prevăzut pentru o putere termică specifică de 17 W / m, este proiectat special pentru instalarea sistemelor electrice de încălzire prin pardoseală. Cablul de încălzire, dimensionat corespunzător pentru cererea de căldură a proprietății, are ca rezultat o încălzire rapidă și eficientă datorită capacității sale ridicate de disipare a căldurii, astfel încât poate fi utilizat atât la încălzirea principală, cât și la cea auxiliară.

telefon   +40/770 942 081

Producător: C&F Technics
Stoc: 15 buc pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 03 Octombrie 2023
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

Cablu MAGNUM Cablu de încălzire 700 W = 41,2 m (17 W / m)

Cablul de încălzire MAGNUM Cable este un conductor electric cu o anumită cantitate de pierderi de căldură și este proiectat pentru a fi instalat în betonul de substrat. În timpul funcționării sale, cablul de încălzire cu rezistență specială (limbajul comun folosește și termenul de sârmă de încălzire) pierde 17 wați de energie termică pe metru, ceea ce oferă utilizatorului disiparea căldurii și puterea de căldură, cu alte cuvinte, încălzirea. Cablul cu o temperatură  de 40-45 ° C a fost special conceput pentru încălzirea electrică și încălzirea electrică prin pardoseală.

Încălzirea electrică prin pardoseală este invizibilă, nu există conducte sau radiatoare care interferează. Pe baza performanței sale, poate fi utilizat și ca încălzitor principal sau ca încălzitor auxiliar (de exemplu, pentru băi) în combinație cu un sistem de încălzire centrală existent cu radiator.

Nu necesită întreținere, atunci când este utilizat împreună cu termostatul digital și izolația dezvoltate pentru această sarcină, sistemul este deosebit de eficient din punct de vedere energetic și rentabil. Cu folosirea cablului Magnum, pardoseli reci este un lucru din trecut!

Avantajul clar al sistemelor electrice de încălzire prin pardoseală față de sistemele de apă este că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la costurile cazanului sau coșului de fum, dar instalarea lor este în general mai rapidă, mai ușoară și mai ieftină.

În plus, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la scurgerea apei din sistemului de încălzire prin pardoseală!

IMPORTANT. Cablurile individuale de încălzire nu poate tăiate, iar buclele cablurilor nu poate să se încrucișeze între ele în timpul instalării. Distanța dintre cablurile de încălzire așezate și buclele cablurilor determină puterea de căldură de încălzire pe metru pătrat.

 Aceasta oferă posibilitatea de a crea o capacitate de încălzire mai mare (timp de reacție mai rapid, temperatură mai mare) sau, dimpotrivă, o capacitate mai mică (temperatură constantă sau mai mică) în timpul instalării. În timpul proiectării, merită luată în considerare o distanță maximă a buclei de 17 centimetri, la distanțe mai mari, temperatura uniformă a suprafeței nu mai este asigurată (se pot forma benzi de temperatură mai mici).

Cablul de încălzire poate fi îndoit pentru o instalare ușoară. Puteți să-l fixați pe o folie izolatoare cu bandă de aluminiu, pe o plasă plată sudată cu o legătură de cablu sau cu ajutorul unei benzi metalice de fixare, chiar direct pe beton. Cablul de încălzire este potrivit pentru utilizare în încăperi umede, inclusiv în băi.

Cablul de încălzire pentru interior MAGNUM Cable poate fi instalat sub diferite tipuri de acoperire a podelei, cum ar fi: gresie, marmură, parchet, podea pentru navă, parchet laminat, PVC, covor (rezistența termică a covorului nu trebuie să depășească 0,25 m2K / W).

 Cablul de încălzire trebuie instalat întotdeauna cu un strat de depozitare din beton de cel puțin 5-6 cm grosime. Stratul de beton încălzit acționează ca un strat de stocare a căldurii și de transfer de căldură pentru a face ca sistemul dvs. de încălzire prin pardoseală să funcționeze uniform.

IMPORTANT. Pentru învelișurile de pardoseală pe bază de lemn (parchet, punte) sau laminate, termostatele noastre digitale au, de asemenea, o opțiune de meniu cu o temperatură maximă de încălzire de 28 ° C, care vă permite să acționați sistemul de încălzire prin pardoseală electric chiar și atunci când utilizați acoperiri mai sensibile la temperatură.

Catalog de produse MAGNUM descărcabil cu oferta completă a producătorului. Vă rugăm să faceți clic pe imaginea de mai jos pentru a descărca.


MAGNUM catalogÎF = întrebări frecvente pentru cablul de încălzire electric MAGNUM Cable (700 W = 41,2 m)

   

Cablul electric de încălzire este proiectat în principal pentru încălzirea prin pardoseală. În timpul instalării, este important să se ia în considerare un strat de depozitare din beton cu o grosime de cel puțin 5-6 cm, astfel încât sistemul electric de încălzire prin pardoseală să aibă aceleași caracteristici de funcționare ca și sistemele de încălzire a apei.

Un sistem de încălzire prin pardoseală instalat utilizând un cablu de încălzire nu poate fi utilizat doar ca mod principal de încălzire, dar poate fi instalat și lângă un sistem de încălzire cu radiatoare, aragaz sau șemineu ca încălzire suplimentară.Cablul de încălzire este un conductor electric cu diametrul de 7 mm, dimensionat pentru pierderi de căldură. În timpul utilizării și instalării sale, se recomandă instalarea izolației prizei rezistente la pași sub cablul de încălzire, ceea ce contribuie la funcționarea economică a încălzirii electrice prin reducerea pierderilor de căldură descendente. Cablul de alimentare și cablul de încălzire sunt rezolvate în interiorul carcasei printr-o metodă de conectare unică, care este invizibilă din exterior. Controlul acestuia este întotdeauna controlat de un termostat, prin care încălzitorul este conectat indirect la rețea.

Termostatele noastre digitale de ceas, care pot fi atribuite cablului de încălzire, calculează în avans timpul de încălzire și cantitatea de energie necesară pentru aceasta.

Comutarea totală a puterii electrice care poate fi controlată de un termostat este de 3600 de wați, în cazul în care comutați puterea peste aceasta este necesar să instalați un releu suplimentar.


 

Cablul electric de încălzire MAGNUM are un consum nominal de energie electrică de 17 wați pe metru și pe oră. Astfel, cablul de încălzire a puterii totale de 700 W poate fi conectat la orice rețea electrică existentă monofazată (230 Volți / 50 Hz) fără adăugări sau modificări suplimentare.

Consumul orar de curent electric al cablului de încălzire lung de 41,2 m cu o putere nominală de 700 wați este atât de redus (700 Wh), chiar și în cazul unei perioade de încălzire continuă, încât este aproape sigur că rețeaua electrică a oricărei proprietăți romane poate furniza curentul necesar (3,04 Amperi).

 
Cablul de încălzire electric MAGNUM Cable funcționează cu o eficiență de operare extrem de ridicată. În practică, aproape toată puterea electrică absorbită este afișată ca energie termică în sistem sau în proprietate.

Cablul de încălzire cu o putere combinată de 17 W / m și 700 W este suficient pentru a acoperi și încălzi o zonă de 7 m2 la o distanță maximă de cablu de 17 cm.

IMPORTANT! În practică, cu cabluri cu o capacitate de 17 W / m, puterea minimă instalată de căldură este de 95-100 W / m2, în acest caz distanța dintre buclele cablurilor este de 16-17 cm, în timp ce cu o distanță minimă de instalare a buclei de cablu de 6-7 centimetri, puterea de căldură specifică 270 W / m2. Această valoare de putere mai mare poate satisface cererea de căldură a unei puteri de încălzire a suprafețelor exterioare.

Când instalați cablul de încălzire pentru încălzirea primară / principală, pentru calcule preliminare, de regulă, puteți conta pe următoarea cerere de căldură pe metru pătrat (pentru proprietăți cu o înălțime medie a plafonului de 2,6-2,7 m):

proprietate rezidențială nou construită 40-70 W / m2

proprietate existentă renovată cu izolație termică și uși și ferestre moderne de 90-110 Watt / m2

proprietate de tip vechi fără izolație fațadă, cu ferestre cu deschidere dublă 150-200 Watt / m2

Datele de mai sus sunt doar cu titlu informativ. Proiectarea și dimensionarea precise necesită calcule tehnice de pierdere a căldurii și dimensionare pe baza acestor valori ale pierderii de căldură.

 Vă ajutăm cu mare placere la dimensionarea sistemului de încălzire electrică. Dacă aveți întrebări sau cereri, vă rugăm să ne scrieți la adresa noastră de e-mail info@incalzirerom.ro sau să ne sunați la +40770942081.Funcționarea cablului electric este reglată extrem de precis și, ca urmare, folosește energie ecologică. Termostatele moderne de cameră pot, de asemenea, să își controleze funcționarea pe baza podelei măsurate  / sau a valorii temperaturii camerei. Folosind cablul de încălzire ca sistem principal de încălzire, acesta funcționează de obicei pe baza temperaturii aerului din cameră, în timp ce încălzirea auxiliară se bazează pe temperatura podelei. Garantat cu aceste două moduri, cea mai economică soluție pentru fiecare aplicație. Datorită acestui fapt, vă oferă temperatura setată a camerei sau a podelei, cu o supraîncălzire neglijabilă.


Echipament complet silențios, funcționarea sa nu necesită nici un coș de fum, nici aer curat.

Cablul de încălzire are o carcasă dublă, unde carcasa internă din aluminiu se filtrează complet, ca să spunem așa, protejează radiația electromagnetică a conductorului electric (cablul de încălzire). Datorită acestui fapt, putem vorbi despre un dispozitiv de încălzire cu funcționare curată, care nu are radiații dăunătoare corpului uman.
   
Pentru a acționa cablul electric de încălzire, este necesar să instalați un termostat de cameră în toate cazurile, care pornește sau oprește funcționarea și producția de căldură a cablului de încălzire, ținând cont de cererea actuală de căldură. Termostatele electrice de încălzire prin pardoseală sunt dotate standard cu un senzor de temperatură a camerei și podelei. Când sunt utilizate ca încălzire principală, acestea sunt controlate de temperatura camerei, ca încălzire suplimentară de temperatura pardoselii. (cu excepția termostatului U-Heat K12, care are doar un senzor de temperatură în podea)Cablul de încălzire electric pentru interior MAGNUM Cable (17 W / m) are o garanție LIFETIME de la data cumpărării. Garanția se aplică utilizatorului final și site-ului de instalare, pentru instalarea și utilizarea în interior și pentru instalarea documentată, așa cum este descris în instrucțiunile de instalare.


MAGNUM este numărul unu specialist în sisteme de încălzire prin pardoseală în interior și exterior în Olanda. Dezvoltă și produce sisteme de încălzire electrică de mai mult de 25 de ani. Sub marca MAGNUM, oferim o gamă întreagă de produse electrice pentru încălzirea și dezghețarea suprafețelor interioare și exterioare. Cabluri de încălzire interioare sau exterioare și covorașe de încălzire cu garanție pe viață, cabluri de încălzire autoreglabile, cabluri de dezghețare a robinetului de grădină și sisteme de încălzire concepute pentru dezghețarea jgheaburilor.

Document descărcabil

Pentru a vizualiza instrucțiunile de instalare a cablului de încălzire interioară MAGNUM Cable, vă rugăm să faceți clic pe imaginea de mai jos.
Specificațiile cablului de încălzire

-Cablu cu 2 fire cu ecranare electromagnetică

-Cablu de alimentare cu 3 nuclee, lung de 2,5 metri

-Conexiune „ascunsă” proiectată unic între încălzirea electrică și cablul de alimentare

-Contact electric pe toată lungimea cu carcasă protejată din aluminiu

-Cablu de încălzire din aliaj de crom / nichel

-Izolație XLPE (polietilenă reticulată)

-Placa exterioară din PVC

-17 Watt / metru capacitate de încălzire, 230 V

-Diametrul cablului: 7 mm

-Producția și controlul calității sale se efectuează în conformitate cu standardul IEC

-Are certificări NEMKO și CE

-Garanția pe viață a producătorului pentru instalarea cablurilor de încălzire, așa cum este descris în instrucțiunile de instalare.

 Pachetul  MAGNUM 700 Watt contine:

-Cablu de încălzire

-Tub flexibil pentru senzorul de temperatură al podelei

-Ghid de instalare în limba romana

Accesorii disponibile

-Folie izolatoare

-Termostat manual sau digital

Exemple pentru calcularea distanțelor dintre buclele cablurilor

Pentru a calcula distanța corespunzătoare a cablului, împărțiți zona pe care doriți să o încălziți la puterea totală a cablului de încălzire de acea lungime. Înmulțiți rezultatul final cu 17 (capacitate de cablu de 17 wați / m). Cele două numere după punctul zecimal indică distanța de așezare a cablurilor în centimetri.

Exemple de calcul:

500 watt putere pentru 3 m² = 166 W / m²

(3 m²: 500 W) x 17 W / m = 0,102

Distanța adecvată de instalare este de 10 cm.

Parameters

Lungimea cablului de incalzire 41,2 m
Greutatea cablului de incalzire 3,5 kg
Energie termica 17 W/m2
Producator Magnum Heating
Performanta 700 W
Amperaj necesar 3,04 Amper
Grosime 7 mm
Rezistenta 76 ohm