Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
1.140 Lei (958 Lei + TVA)
Cant:buc.

Cablu de incalzire MAGNUM Heatboard sub pardoseala laminata 1500 W (15 m2) 10W/m

Preţ:
1.140 Lei (958 Lei + TVA)
Cant:buc.

Cablul de incalzire MAGNUM Heatboard 1500 Watt (10 W / m) este un cablu de încălzire electric special conceput pentru utilizarea în sistemul electric de încălzire prin pardoseală MAGNUM Heatboard. Sistemul de încălzire prin pardoseală MAGNUM Heatboard cu o grosime totală de instalare de 12 mm sau 31 mm este una dintre cele mai subțiri soluții de încălzire prin pardoseală din categoria sa pentru încălzirea prin pardoseală principală sau auxiliară a suprafețelor din parchet laminat sau din lemn.

Trebuie sa selectati cantitatea si grosimea folii izolante si de aluminiu din produsele aferente de cerinte de suprafata si in cazul daca comandati, sa le adaugati in cos.


Informatii: +40770942081

Producător: C&F Technics
Stoc: 1 buc. pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 30 Iunie 2022
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

Cablu de incalzire MAGNUM Heatboard pentru pardoseli laminate sau din lemn 1500 W = 150 m (10 W / m)

Cablul de încălzire MAGNUM Heatboard este un cablu de încălzire electric special conceput pentru a fi utilizat în sistemul electric de încălzire prin pardoseală MAGNUM Heatboard. Sistemul de încălzire prin pardoseală MAGNUM Heatboard cu o grosime totală de instalare de 12 mm sau 31 mm este una dintre cele mai subțiri soluții de încălzire prin pardoseală din categoria sa pentru încălzirea prin pardoseală principală sau auxiliară a suprafețelor din parchet laminat sau din lemn.

Trebuie sa selectati cantitatea si grosimea folii izolante si de aluminiu din produsele aferente de cerinte de suprafata si in cazul daca comandati, sa le adaugati la cos.

În timpul funcționării sale, cablul de încălzire pierde 10 wați de energie termică pe metru, ceea ce oferă utilizatorului disiparea căldurii și puterea de căldură, cu alte cuvinte, încălzirea. Cablul cu o temperatură centrală de 40-45 ° C a fost special conceput pentru instalarea încălzirii electrice și a încălzirii electrice prin pardoseală.

Producătorul garantează funcționarea electromecanică a cablului de încălzire timp de 10 ani.

Datorită utilizării unui nou proces de fabricație brevetat, sistemul de încălzire prin pardoseală MAGNUM Heatboard se alătură unei foi de aluminiu preformate cu o placă de izolație de formă similară, de înaltă densitate și rezistentă la pași. Acest design garantează contactul și transferul de căldură pe toată suprafața podelei, chiar și pe suprafețe curbate, atunci când se utilizează sistemul de încălzire prin pardoseală MAGNUM Heatboard.

Unitățile sistemului de încălzire prin pardoseală cu izolație cu panouri și foi de aluminiu au 788 x 594 mm (de fapt utilizabile 775 x 580 mm) și sunt disponibile ambalate în unități de 11 foi de tablă. Instalarea este extrem de simplă: marginile plăcilor de bord sunt proiectate pentru a fi conectate la cealaltă placă, pot fi agățate împreună în timpul instalării și astfel întreaga suprafață a podelei poate fi acoperită cu ea fără goluri și omisiuni.

Cablul MAGNUM Heatboard utilizat în sistemul de încălzire prin pardoseală are un diametru de 7 mm și se potrivește exact în conducta de cabluri a plăcilor așezate. Distanța dintre conductele plăcii este uniform de 10 cm, astfel încât puterea specifică a cablului de 10 wați / metru asigură o putere termică maximă de sistem de 100 wați / m2.

Sistemul de încălzire prin pardoseală MAGNUM Heatboard poate fi utilizat numai pentru încălzirea pardoselilor laminate sau din lemn.

IMPORTANT Nu instalați în zone umede (cum ar fi băile) sau în șapele de beton sau autonivelante.

Sistemul electric de încălzire prin pardoseală poate fi combinat cu sistemele de încălzire cu radiatoare nu numai ca încălzire principală, ci și ca încălzire suplimentară. Utilizarea acestuia nu necesită întreținere și, atunci când este utilizată împreună cu termostatul digital și izolația dezvoltată pentru această sarcină, sistemul este deosebit de eficient din punct de vedere energetic și rentabil. Folosirea unei pardoseli reci este un lucru din trecut!

Avantajul clar al sistemelor electrice de încălzire prin pardoseală față de sistemele de apă este că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la costurile cazanului sau coșului de fum, dar instalarea lor este în general mai rapidă, mai ușoară și mai ieftină. În plus, nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la scurgerea conductelor de încălzire în podea!

Este important să știm pentru proiectare că cablurile de încălzire individuale nu pot fi tăiate și buclele de cabluri nu trebuie să se încrucișeze între ele în timpul instalării.

Distanța dintre cablurile de încălzire așezate și buclele cablurilor determină puterea de căldură de încălzire pe metru pătrat. Aceasta oferă o oportunitate de a crea o capacitate de încălzire mai mare (timp de reacție mai rapid, temperatură mai mare) sau, dimpotrivă, o capacitate mai mică (temperatură constantă sau mai mică) în timpul instalării. La instalarea sistemului electric de încălzire prin pardoseală MAGNUM Heatboard, nu este necesar să introduceți cablul de încălzire în fiecare conductă de cablu. Căldura disipată de cabluri este distribuită aproape uniform pe suprafața din jurul cablului, chiar și la o distanță de buclă de până la 20 cm.

Cablul de încălzire poate fi îndoit pentru o instalare ușoară.

COMETARIU:

Completați cu atenție raportul din instrucțiunile de instalare și certificați măsurătorile cu semnătura contractantului. Asigurați-vă că luați măsurători după despachetare și înainte de betonare (dacă este necesar înainte de pavaj).

Toleranță de măsurare: măsurarea trebuie să fie între - 5% și + 10% din valoarea indicată pe cablul de încălzire, dacă diferă, informați imediat distribuitorul.

Catalog descărcabil MAGNUM . Vă rugăm să faceți clic pe imaginea de mai jos pentru a descărca.


MAGNUM catalog   MAGNUM Heatboard

ÎF = întrebări frecvente pentru cablul de încălzire electric MAGNUM Heatboard Cable (1500 W = 150 m)


   

Cablul de încălzire este proiectat exclusiv pentru utilizarea în sistemul electric de încălzire prin pardoseală MAGNUM Heatboard pentru încălzirea suprafețelor de pardoseală acoperite cu gresie laminată sau panouri din lemn. În timpul instalării, noua placă de aluminiu brevetată și modelată în mod similar de înaltă densitate și panourile formate din plăci de izolație rezistente la pași sunt așezate pe betonul instalatorului sau pe podeaua existentă. Marginile plăcilor de bord sunt proiectate pentru a fi conectate la cealaltă placa, pot fi agățate împreună în timpul instalării și astfel întreaga suprafață a podelei poate fi acoperită cu ea fără goluri și omisiuni. Plăcile de încălzire Cablurile Heatboard Cable sunt direcționate în conducta de cabluri a plăcilor așezate.

Un sistem de încălzire prin pardoseală instalat utilizând un cablu de încălzire nu poate fi folosit doar ca mod de încălzire principal, dar poate fi instalat și lângă un sistem de încălzire cu radiatoare, aragaz sau șemineu ca încălzire suplimentară.Cablul de încălzire este un conductor electric cu diametrul de 7 mm, dimensionat pentru pierderi de căldură. Cablul de alimentare și cablul de încălzire sunt rezolvate în interiorul cablului cu o metodă de conectare unică, care este invizibilă din exterior. Comanda sa este întotdeauna controlată de un termostat, prin care încălzitorul este conectat indirect la rețea.

Comutarea totală a puterii electrice care poate fi controlată de un termostat este de 3600 wați, în cazul în care comutați puterea peste aceasta, trebuie instalat un releu suplimentar.

 
Cablul de încălzire electric MAGNUM Heatboard Cable are un consum nominal de energie electrică de 10 wați pe metru și pe oră. Astfel, cablul de încălzire cu putere totală de 1500 W poate fi conectat la orice rețea electrică monofazată existentă (230 Volți / 50 Hz) fără adăugări sau modificări suplimentare.


Consumul de curent electric pe oră al cablului de încălzire lung de 150 m cu o putere nominală de 1500 wați este atât de redus (1500 Wh / 1,5 kWh) chiar și în cazul unei perioade de încălzire continuă încât este posibil să se asigure că rețeaua electrică a oricărei proprietăți romane este capabilă de curentul necesar (6,5 Amperi) .
 
Cablul de încălzire MAGNUM funcționează cu o eficiență de funcționare extrem de ridicată. În practică, aproape toată puterea electrică absorbită este afișată ca energie termică în sistem sau în proprietate.

Cablurile de încălzire combinate de 10 W / m și 1500 W sunt suficiente pentru a acoperi și încălzi o suprafață de 15 m2 atunci când sunt instalate în panouri cu o distanță de cablu de 10 cm.

IMPORTANT! În practică, cu cabluri cu o putere unitară de 10 W / m, în funcție de distribuția exactă a cablului în conductele de cablu, este disponibilă și o putere termică specifică mai mică. Și sub elementele de mobilier fixe și de podea, nu este deloc necesar să folosiți un cablu de încălzire.

Atunci când instalați cablul de încălzire pentru încălzire primară / principală, pentru calcule preliminare, puteți conta pe următoarea cerere de căldură pe metru pătrat (sau pierderi de căldură dimensionate specifice), de regulă, pentru proprietăți cu o înălțime medie a plafonului de 2,6-2,7 m:

-proprietate rezidențială nou construită 40-70 W / m2

-proprietate existentă renovată cu izolație termică și uși și ferestre moderne de 90-110 Watt / m2

-proprietate de tip vechi fără izolație fațadă, cu ferestre cu deschidere dublă 150-200 Watt / m2

Datele de mai sus sunt doar cu titlu informativ, dar arată bine că utilizarea cablurilor de încălzire de 10 W / metru este de obicei posibilă pentru proprietățile recent construite sau renovate cu energie modernă. În cazul proprietăților cu eficiență energetică mai mică, merită luată în considerare utilizarea cablurilor de 10 W / m numai în scopuri suplimentare de încălzire.


Funcționarea cablului electric de încălzire este reglată extrem de precis și, ca urmare, folosește energie ecologică. Termostatele moderne de cameră își pot controla funcționarea și pe baza valorilor măsurate ale podelei și temperaturii camerei. Atunci când este utilizat ca sistem principal de încălzire, acesta funcționează de obicei pe baza temperaturii aerului din cameră, în timp ce ca încălzitor auxiliar, funcționează în funcție de temperatura podelei. Garantat cu aceste două moduri, cea mai economică soluție pentru fiecare aplicație. Datorită acestui fapt, vă oferă temperatura setată a camerei sau a podelei, cu o supraîncălzire neglijabilă.Echipament complet silențios, funcționarea nu necesită nici un coș de fum, nici aer curat.Datorită designului cablului de încălzire, acesta filtrează complet, ca să spunem așa, protejează radiația electromagnetică a conductorului electric (cablul de încălzire). Datorită acestui fapt, putem vorbi despre un dispozitiv de încălzire cu funcționare curată, care nu are radiații dăunătoare corpului uman.


Pentru a acționa cablul electric de încălzire, este necesar să instalați un termostat de cameră în toate cazurile, care pornește sau oprește funcționarea și producția de căldură a covorului de încălzire, ținând cont de cererea actuală de căldură.


Cablu de încălzire electric MAGNUM Heatboard Cable, numai pentru utilizarea sistemului de încălzire prin pardoseală în interior, în cazul instalării așa cum este descris în instrucțiunile de instalare, are garanție de 10 ani de la producător.

Sub marca MAGNUM, oferim o gamă întreagă de produse electrice pentru încălzirea și dezghețarea suprafețelor interioare și exterioare. Cabluri de încălzire interioare sau exterioare și covoare de încălzire cu garanție pe viață, cabluri de încălzire autoreglabile, cabluri de dezghețare a robinetului de grădină, panouri cu infraroșu și sisteme de încălzire concepute pentru dezghețare. Pentru mai multe informatii va rugam sa sunati pe colega noastra la nr. de telefon +40770942081.

Specificațiile cablului de încălzire

-Cablu cu 2 fire cu ecranare electromagnetică

-Cablu de alimentare cu 3 nuclee, lung de 2,5 metri

-Conexiune „ascunsă” proiectată unic între încălzirea electrică și cablul de alimentare

-Cablu de încălzire din aliaj de crom / nichel

-Izolație XLPE (polietilenă reticulată)

-înveliș exterior

-10 Watt / metru capacitate de încălzire, 230 V

-Diametrul cablului: 7 mm

-Producția și controlul calității sale se efectuează în conformitate cu standardul IEC

-Are certificări NEMKO și CE

-10 ani garanție a producătorului pentru instalarea cablului de încălzire, așa cum este descris în instrucțiunile de instalare.

Parameters

Lungimea cablului de incalzire 150 m
Greutatea cablului de incalzire 10,7 kg
Energie termica 10 W/m2
Producator C&F TECHNICS
Performanta 1500 W
Amperaj necesar 6,5 Amper
Grosime 7 mm
Rezistenta 35 ohm