Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
1.149 Lei (966 Lei + TVA)
Cant:buc.

Cablu de incalzire MAGNUM Heatboard sub pardoseala laminata 1500 W (15 m2) 10W/m

Preţ:
1.149 Lei (966 Lei + TVA)
Cant:buc.

INCLUDE TAXA VERDE

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081


Cablul de incalzire MAGNUM Heatboard 1500 Watt (10 W / m) este un cablu de incalzire electric special conceput pentru utilizarea in sistemul electric de incalzire prin pardoseala MAGNUM Heatboard. Sistemul de incalzire prin pardoseala MAGNUM Heatboard cu o grosime totala de instalare de 12 mm sau 31 mm este una dintre cele mai subțiri solutii de incalzire prin pardoseala din categoria sa pentru incalzirea prin pardoseala principala sau auxiliara a suprafetelor din parchet laminat sau din lemn.

Trebuie sa selectati cantitatea si grosimea folii izolante si de aluminiu din produsele aferente de cerinte de suprafata si in cazul daca comandati, sa le adaugati in cos.


Informatii: +40770942081

Producător: C&F Technics
Stoc: 1 buc. pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 18 Aprilie 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

Cablu de incalzire MAGNUM Heatboard pentru pardoseli laminate sau din lemn 1500 W = 150 m (10 W / m)

Cablul de incalzire MAGNUM Heatboard este un cablu de incalzire electric special conceput pentru a fi utilizat in sistemul electric de incalzire prin pardoseala MAGNUM Heatboard. Sistemul de incalzire prin pardoseala MAGNUM Heatboard cu o grosime totala de instalare de 12 mm sau 31 mm este una dintre cele mai subțiri soluții de incalzire prin pardoseala din categoria sa pentru incalzirea prin pardoseala principala sau auxiliara a suprafetelor din parchet laminat sau din lemn.

Trebuie sa selectati cantitatea si grosimea folii izolante si de aluminiu din produsele aferente de cerinte de suprafata si in cazul daca comandati, sa le adaugati la cos.

In timpul functionarii sale, cablul de incalzire pierde 10 W de energie termica pe metru, ceea ce ofera utilizatorului disiparea caldurii si puterea de caldura, cu alte cuvinte, incalzirea. Cablul cu o temperatura centrala de 40-45 ° C a fost special conceput pentru instalarea incalzirii electrice si a incalzirii electrice prin pardoseala.

Producatorul garanteaza functionarea electromecanica a cablului de incalzire timp de 10 ani.

Datorita utilizarii unui nou proces de fabricatie brevetat, sistemul de incalzire prin pardoseala MAGNUM Heatboard se alatura unei foi de aluminiu preformate cu o placa de izolatie de forma similara, de inalta densitate si rezistenta la pasi. Acest design garanteaza contactul si transferul de caldura pe toata suprafata podelei, chiar si pe suprafete curbate, atunci cand se utilizeaza sistemul de incalzire prin pardoseala MAGNUM Heatboard.

Unitatile sistemului de incalzire prin pardoseala cu izolatie cu panouri si foi de aluminiu au 788 x 594 mm (de fapt utilizabile 775 x 580 mm) si sunt disponibile ambalate in unitati de 11 foi de tabla. Instalarea este extrem de simpla: marginile placilor de bord sunt proiectate pentru a fi conectate la cealalta placa, pot fi agatate impreuna in timpul instalarii si astfel intreaga suprafata a podelei poate fi acoperita cu ea fara goluri si omisiuni.

Cablul MAGNUM Heatboard utilizat in sistemul de incalzire prin pardoseala are un diametru de 7 mm si se potriveste exact in conducta de cabluri a placilor asezate. Distanta dintre conductele placii este uniform de 10 cm, astfel incat puterea specifica a cablului de 10 W / metru asigura o putere termica maxima de sistem de 100 W / m2.

Sistemul de incalzire prin pardoseala MAGNUM Heatboard poate fi utilizat numai pentru incalzirea pardoselilor laminate sau din lemn.

IMPORTANT Nu instalati in zone umede (cum ar fi baile) sau in șapele de beton sau autonivelante.

Sistemul electric de incalzire prin pardoseala poate fi combinat cu sistemele de incalzire cu radiatoare nu numai ca incalzire principala, ci si ca incalzire suplimentara. Utilizarea acestuia nu necesita intretinere si, atunci cand este utilizata impreuna cu termostatul digital si izolatia dezvoltata pentru aceasta sarcina, sistemul este deosebit de eficient din punct de vedere energetic și rentabil. Folosirea unei pardoseli reci este un lucru din trecut!

Avantajul clar al sistemelor electrice de incalzire prin pardoseala fata de sistemele de apa este ca nu trebuie sa va faceti griji cu privire la costurile cazanului sau cosului de fum, dar instalarea lor este in general mai rapida, mai usoara si mai ieftina. In plus, nu mai trebuie sa va faceti griji cu privire la scurgerea conductelor de incalzire in podea!

Este important sa stim pentru proiectare ca cablurile de incalzire individuale nu pot fi taiate si buclele de cabluri nu trebuie sa se incruciseze intre ele in timpul instalarii.

Distanta dintre cablurile de incalzire asezate si buclele cablurilor determina puterea de caldura de incalzire pe metru patrat. Aceasta ofera o oportunitate de a crea o capacitate de incalzire mai mare (timp de reactie mai rapid, temperatura mai mare) sau, dimpotriva, o capacitate mai mica (temperatura constanta sau mai mica) in timpul instalarii. La instalarea sistemului electric de incalzire prin pardoseala MAGNUM Heatboard, nu este necesar sa introduceti cablul de incalzire in fiecare conducta de cablu. Caldura disipata de cabluri este distribuita aproape uniform pe suprafata din jurul cablului, chiar si la o distanta de bucla de pana la 20 cm.

Cablul de incalzire poate fi indoit pentru o instalare usoara.

COMETARIU:

Completați cu atentie raportul din instructiunile de instalare si certificati masuratorile cu semnatura contractantului. Asigurati-va ca luati masuratori dupa despachetare si inainte de betonare (daca este necesar inainte de pavaj).

Toleranta de masurare: masurarea trebuie sa fie intre - 5% si + 10% din valoarea indicata pe cablul de incalzire, daca difera, informati imediat distribuitorul.

Catalog descarcabil MAGNUM . Va rugam sa faceti clic pe imaginea de mai jos pentru a descarca.


MAGNUM catalog   MAGNUM Heatboard

IF = intrebari frecvente pentru cablul de incalzire electric MAGNUM Heatboard Cable (1500 W = 150 m)


   

Cablul de incalzire este proiectat exclusiv pentru utilizarea in sistemul electric de incalzire prin pardoseala MAGNUM Heatboard pentru incalzirea suprafetelor de pardoseala acoperite cu gresie laminata sau panouri din lemn. In timpul instalarii, noua placa de aluminiu brevetata si modelata in mod similar de inalta densitate si panourile formate din placi de izolatie rezistente la pasi sunt asezate pe betonul instalatorului sau pe podeaua existenta. Marginile placilor de bord sunt proiectate pentru a fi conectate la cealalta placa, pot fi agatate impreuna in timpul instalarii si astfel intreaga suprafata a podelei poate fi acoperita cu ea fara goluri si omisiuni. Placile de incalzire Cablurile Heatboard Cable sunt directionate in conducta de cabluri a placilor asezate.

Un sistem de incalzire prin pardoseala instalat utilizand un cablu de incalzire nu poate fi folosit doar ca mod de incalzire principal, dar poate fi instalat și langa un sistem de incalzire cu radiatoare, aragaz sau șemineu ca incalzire suplimentara.Cablul de incalzire este un conductor electric cu diametrul de 7 mm, dimensionat pentru pierderi de caldura. Cablul de alimentare si cablul de incalzire sunt rezolvate in interiorul cablului cu o metoda de conectare unica, care este invizibila din exterior. Comanda sa este intotdeauna controlata de un termostat, prin care incalzitorul este conectat indirect la retea.

Comutarea totala a puterii electrice care poate fi controlata de un termostat este de 3600 wati, in cazul in care comutati puterea peste aceasta, trebuie instalat un releu suplimentar.

 
Cablul de incalzire electric MAGNUM Heatboard Cable are un consum nominal de energie electrica de 10 wati pe metru si pe ora. Astfel, cablul de incalzire cu putere totala de 1500 W poate fi conectat la orice rețea electrica monofazata existenta (230 Volti / 50 Hz) fara adaugari sau modificari suplimentare.


Consumul de curent electric pe ora al cablului de incalzire lung de 150 m cu o putere nominala de 1500 wati este atat de redus (1500 Wh / 1,5 kWh) chiar si in cazul unei perioade de incalzire continua incat este posibil sa se asigure ca reteaua electrica a oricarei proprietati romane este capabila de curentul necesar (6,5 Amperi) .
 
Cablul de incalzire MAGNUM functioneaza cu o eficienta de functionare extrem de ridicata. In practica, aproape toata puterea electrica absorbita este afisata ca energie termica in sistem sau in proprietate.

Cablurile de incalzire combinate de 10 W / m si 1500 W sunt suficiente pentru a acoperi si incalzi o suprafata de 15 m2 atunci cand sunt instalate in panouri cu o distanta de cablu de 10 cm.

IMPORTANT! In practica, cu cabluri cu o putere unitara de 10 W / m, in functie de distributia exacta a cablului in conductele de cablu, este disponibila si o putere termica specifica mai mica. Si sub elementele de mobilier fixe si de podea, nu este deloc necesar sa folositi un cablu de incalzire.

Atunci cand instalati cablul de incalzire pentru incalzire primara / principala, pentru calcule preliminare, puteți conta pe urmatoarea cerere de caldura pe metru patrat (sau pierderi de caldura dimensionate specifice), de regula, pentru proprietati cu o inaltime medie a plafonului de 2,6-2,7 m:

-proprietate rezidentiala nou construita 40-70 W / m2

-proprietate existenta renovata cu izolatie termica si usi si ferestre moderne de 90-110 Watt / m2

-proprietate de tip vechi fara izolatie fatada, cu ferestre cu deschidere dubla 150-200 Watt / m2

Datele de mai sus sunt doar cu titlu informativ, dar arata bine ca utilizarea cablurilor de incalzire de 10 W / metru este de obicei posibila pentru proprietatile recent construite sau renovate cu energie modernă. In cazul proprietatilor cu eficienta energetica mai mica, merita luata in considerare utilizarea cablurilor de 10 W / m numai in scopuri suplimentare de incalzire.


Functionarea cablului electric de incalzire este reglata extrem de precis si, ca urmare, foloseste energie ecologica. Termostatele moderne de camera isi pot controla functionarea si pe baza valorilor masurate ale podelei si temperaturii camerei. Atunci cand este utilizat ca sistem principal de inca
lzire, acesta functioneaza de obicei pe baza temperaturii aerului din camera, in timp ce ca incalzitor auxiliar, functioneaza in functie de temperatura podelei. Garantat cu aceste doua moduri, cea mai economica solutie pentru fiecare aplicatie. Datorita acestui fapt, va ofera temperatura setata a camerei sau a podelei, cu o supraincalzire neglijabila.Echipament complet silentios, functionarea nu necesita nici un cos de fum, nici aer curat.Datorita designului cablului de incalzire, acesta filtreaza complet, ca sa spunem asa, protejeaza radiatia electromagnetica a conductorului electric (cablul de incalzire). Datorita acestui fapt, putem vorbi despre un dispozitiv de incalzire cu functionare curata, care nu are radiatii daunatoare corpului uman.


Pentru a actiona cablul electric de incalzire, este necesar sa instalati un termostat de camera in toate cazurile, care porneste sau opreste functionarea si productia de caldura a covorului de incalzire, tinand cont de cererea actuala de caldura.


Cablu de incalzire electric MAGNUM Heatboard Cable, numai pentru utilizarea sistemului de incalzire prin pardoseala in interior, in cazul instalarii asa cum este descris in instructiunile de instalare, are garantie de 10 ani de la producator.

Sub marca MAGNUM, oferim o gama intreaga de produse electrice pentru incalzirea si dezghetarea suprafetelor interioare si exterioare. Cabluri de incalzire interioare sau exterioare si covoare de incalzire cu garantie pe viata, cabluri de incalzire autoreglabile, cabluri de dezghetare a robinetului de gradina, panouri cu infrarosu si sisteme de incalzire concepute pentru dezghetare. Pentru mai multe informatii va rugam sa sunati pe colega noastra la nr. de telefon +40770942081.

Specificațiile cablului de incalzire

-Cablu cu 2 fire cu ecranare electromagnetica

-Cablu de alimentare cu 3 nuclee, lung de 2,5 metri

-Conexiune „ascunsa” proiectata unic intre incalzirea electrica si cablul de alimentare

-Cablu de incalzire din aliaj de crom / nichel

-Izolatie XLPE (polietilena reticulata)

-Invelis exterior

-10 Watt / metru capacitate de incalzire, 230 V

-Diametrul cablului: 7 mm

-Productia si controlul calitatii sale se efectueaza in conformitate cu standardul IEC

-Are certificari NEMKO si CE

-10 ani garantie a producatorului pentru instalarea cablului de incalzire, asa cum este descris in instructiunile de instalare.

Parameters

Lungimea cablului de incalzire 150 m
Greutatea cablului de incalzire 10,7 kg
Energie termica 10 W/m2
Producator C&F TECHNICS
Performanta 1500 W
Amperaj necesar 6,5 Amper
Grosime 7 mm
Rezistenta 35 ohm