Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
1.145 Lei (962 Lei + TVA)
Cant:buc.

Cablu de incalzire pentru interior si exterior MAGNUM Cable 3600 W =120 m (30 W/m)

Preţ:
1.145 Lei (962 Lei + TVA)
Cant:buc.


Cablul de încălzire MAGNUM Cable 3600 Watt (30 W / m) este un cablu de încălzire acționat electric, care, pe baza puterii sale de căldură specifice relativ ridicate, este potrivit și pentru încălzirea prin pardoseală și încălzirea aerului a tavanelor înalte și a clădirilor. Conductorul electric, cu o putere termică de 30 W / m, asigură o încălzire rapidă și eficientă datorită puterii sale termice ridicate.

telefon   +40/770 942 081

Producător: C&F Technics
Stoc: 15 buc. pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 30 Iunie 2022
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

Cablul electric de încălzire interioară MAGNUM Cable 3600 W = 120m (30 W / m)

Cablul de încălzire MAGNUM este un conductor electric cu pierderi de căldură într-o anumită măsură, care, datorită puterii sale specifice ridicate, poate fi utilizat și pentru încălzirea prin pardoseală a proprietăților sau a încăperilor cu tavane mai înalte. În funcțiune, cablul de încălzire furnizează 30 de wați de energie termică pe metru, ceea ce oferă utilizatorului puterea de căldură, cu alte cuvinte, încălzirea suprafeței. Încălzirea electrică prin pardoseală este utilizată ca încălzire principală sau ca sistem existent, de ex. poate fi folosit și ca supliment la un sistem de încălzire centrală cu radiatoare.

Încălzirea electrică prin pardoseală este invizibilă, nu există conducte sau radiatoare enervante, dar așa cum este descris mai sus, poate fi combinată bine cu sisteme de încălzire centrală cu radiatoare sau încălzite pe perete (de exemplu, băi sau camere mai mari) ca încălzire suplimentară.

Nu necesită întreținere și, atunci când este utilizat împreună cu termostatul digital și izolația dezvoltată pentru această sarcină, sistemul este deosebit de eficient din punct de vedere energetic și rentabil. Cu folosirea cablului, pardoseli reci este un lucru din trecut!

Avantajul clar al sistemelor electrice de încălzire prin pardoseală față de sistemele de apă este că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la costurile cazanului sau coșului de fum, dar instalarea lor este în general mai rapidă, mai ușoară și mai ieftină. În plus, nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la scurgeri!

Este important să știm pentru proiectare că cablurile individuale de încălzire nu pot fi tăiate și buclele de cabluri nu se pot cruci în timpul instalării, dar instalarea este facilitată de faptul că cablul poate fi îndoit bine. Distanța dintre cablurile de încălzire așezate și buclele cablurilor determină puterea de căldură de încălzire pe metru pătrat. Aceasta oferă o oportunitate de a crea o capacitate de încălzire mai mare (timp de reacție mai rapid, temperatură mai mare) sau, dimpotrivă, o capacitate mai mică (temperatură constantă sau mai mică) în timpul instalării. În timpul proiectării, merită luată în considerare o distanță maximă a buclei de 17-18 centimetri, în cazul distanțelor mai mari, temperatura uniformă a suprafeței nu mai este întotdeauna asigurată.

Cablul de încălzire pentru interior MAGNUM Cable este proiectat cu o carcasă dublă, unde carcasa exterioară este, de asemenea, un strat de PVC care este bine rezistent la substanțe chimice, care protejează și împotriva deteriorărilor mecanice. Carcasa internă din aluminiu a cablurilor de încălzire se filtrează și protejează împotriva radiațiilor electromagnetice. În acest fel, cablul nu  provoaca interferențe în telefoanele mobile, deschizătoarele electrice ale ușilor de garaj sau sistemele de securitate.

Puteți atașa cablul de încălzire electric MAGNUM Cable la o folie izolatoare cu bandă de aluminiu, la o plasă plat sudată cu o legătură de cablu sau cu ajutorul unei benzi metalice de fixare direct pe beton.

Cablul de încălzire este potrivit pentru utilizare în încăperi umede, inclusiv în băi.

Diferite tipuri de pardoseli pot fi instalate sub învelitoare, cum ar fi: gresie, marmură, ardezie, parchet, podele, parchet laminat ,, covor (rezistența termică a covorului nu trebuie să depășească 0,25 m2K / W). În toate cazurile, deasupra cablului de încălzire trebuie să se formeze un strat de beton de cel puțin 5-6 cm grosime care, atunci când acționează ca strat de stocare și transfer de căldură, face ca sistemul de încălzire prin pardoseală să fie uniform.

Pentru pardoseli pe bază de lemn, pardoseli laminate, termostatele noastre digitale au, de asemenea, o opțiune de meniu cu o temperatură maximă de încălzire de 28 ° C, care vă permite să acționați sistemul de încălzire electrică prin pardoseală chiar și atunci când utilizați învelișuri care sunt mai sensibile la încălzirea la temperaturi mai ridicate.

Conectarea cablului de alimentare și încălzire în interiorul liniei se face prin sudare electrică. Punctele de conectare pentru cele două tipuri de cabluri sunt situate între marcajele roșii și albastre marcate pe cablu din fabrică.

Catalog MAGNUM descărcabil cu gama completă de produse a producătorului. Vă rugăm să faceți clic pe imaginea de mai jos pentru a descărca.

MAGNUM catalog

ÎF = întrebări frecvente pentru cablul de încălzire electric interior MAGNUM Cable (3600 W = 120 m)
   

Cablul electric de încălzire este conceput în principal pentru încălzirea prin pardoseală. Este important să luați în considerare un strat de beton de cel puțin 5-6 cm grosime în timpul instalării, astfel încât cablul de încălzire, ca și sistemul de încălzire a apei, are un răspuns lent. Cu cât este mai mare grosimea stratului de beton de stocare a căldurii, desigur, cu atât este mai mare timpul de reactie.

Un sistem de încălzire prin pardoseală instalat utilizând un cablu de încălzire, nu poate fi utilizat doar ca mod principal de încălzire, dar poate fi instalat și lângă un sistem de încălzire cu radiatoare, aragaz sau șemineu ca încălzire suplimentară.


Cablul de încălzire este un conductor electric cu diametrul de 7 mm, dimensionat pentru pierderi de căldură. În timpul utilizării și instalării sale, este recomandabil să puneți o izolație de priză rezistentă la pași sub cablul de încălzire, ceea ce contribuie la funcționarea economică a încălzirii electrice prin reducerea pierderilor de căldură descendente. Cablul de alimentare și cablul de încălzire sunt rezolvate în interiorul cablului cu o metodă de conectare unică, care este invizibilă din exterior. Controlul acestuia este întotdeauna controlat de un termostat, prin care încălzitorul este conectat indirect la rețea.

Termostatele noastre digitale de ceas, care pot fi atribuite cablului de încălzire, calculează timpul de încălzire și cantitatea de energie necesară în prealabil.

Comutarea totală a puterii electrice care poate fi controlată de un termostat este de 3600 wați, în cazul în care comutați puterea peste aceasta, trebuie instalat un releu suplimentar.

 
Cablul de încălzire electric MAGNUM Cable 30 W / m are un consum nominal de energie electrică de 30 wați pe metru și pe oră. Astfel, cablul de încălzire cu putere totală de 3600 W poate fi conectat la orice rețea electrică monofazată existentă (230 Volți / 50 Hz) fără adăugări sau modificări suplimentare.

 


Consumul de curent electric pe oră al cablului de încălzire lung de 120 m cu o putere nominală de 3600 wați este atât de redus (3600 Wh sau 3 kWh) chiar și în cazul unei perioade de încălzire continuă încât este aproape sigur că rețeaua electrică a oricărei proprietăți romane este capabilă (13,04 Amperi). pentru a transporta și asigura curentul. 

 
Cablul electric de încălzire MAGNUM funcționează cu o eficiență de funcționare extrem de ridicată. În practică, aproape toată puterea electrică absorbită este afișată ca energie termică pe suprafața încălzită.Cablul de încălzire combinat de 30 W / m și 3600 W este suficient pentru a acoperi și încălzi o suprafață de 20m2 pentru o distanță maximă a cablurilor de 17-18 cm.

IMPORTANT! În practică, cu cabluri cu o capacitate de 30 W / m, puterea minimă instalată este de 180 W / m2, în acest caz distanța dintre buclele cablurilor este de 16-17 cm, în timp ce pentru o distanță minimă de instalare a buclei de cablu de 6-7 centimetri 420-430 W / m2. Din motive de comparație, ne așteptăm, de asemenea, la o putere maximă de 300-320 W / m2 în cazul încălzirii suprafeței exterioare, a zăpezii sau topirii gheții.

Datele de mai sus sunt doar cu titlu informativ. Proiectarea și dimensionarea precisă necesită calcule tehnice ale pierderilor de căldură și dimensionare pe baza acestor valori ale pierderii de căldură.

Vă ajutăm  cu mare placere la dimensionarea sistemului de încălzire electrică. Dacă aveți întrebări sau solicitări, vă rugăm să ne scrieți la adresa noastră de e-mail info@incalzirerom.ro sau să ne sunați la nr. de telefon: 0770942081.


Funcționarea cablului electric de încălzire este reglată extrem de precis și, ca urmare, folosește energie ecologică. Termostatele moderne de cameră sunt capabile să-și controleze funcționarea pe baza valorii măsurate a podelei și / sau a temperaturii camerei. Când este utilizat ca sistem principal de încălzire, cablul de încălzire funcționează de obicei pe baza temperaturii aerului din cameră, în timp ce ca încălzitor auxiliar, funcționează în funcție de temperatura podelei. Garantat cu aceste două moduri, cea mai economică soluție pentru fiecare aplicație. Ca urmare, vă oferă temperatura setată a camerei sau a podelei, cu o supraîncălzire neglijabilă.

Echipament complet silențios, funcționarea sa nu necesită coș sau aer proaspăt.Cablul electric de încălzire are o carcasă dublă, unde carcasa internă din aluminiu se filtrează complet, ca să spunem așa, protejează radiația electromagnetică a conductorului electric (cablul de încălzire). Datorită acestui fapt, putem vorbi despre un dispozitiv de încălzire cu funcționare curată, care nu are radiații dăunătoare corpului uman. În plus, nu interferează cu controlul și funcționarea altor dispozitive electrice.

 
Pentru a acționa cablul electric de încălzire, este necesar să instalați în toate cazurile un termostat de cameră, care pornește sau oprește funcționarea și producția de căldură a covorului de încălzire, ținând cont de cererea actuală de căldură.

Élethossz garancia   10 év
Cablul MAGNUM Cable (30 W / m) de încălzire electric pentru interior are o garanție LIFETIME din momentul cumpărării. Garanția se aplică utilizatorului final și site-ului de instalare, pentru instalarea și utilizarea în interior și pentru instalarea documentată, așa cum este descris în instrucțiunile de instalare. Dacă cablul de încălzire MAGNUM Cable (30 W / m) este instalat în aer liber, perioada de garanție este de 10 ani.MAGNUM este numărul unu specialist în sisteme de încălzire prin pardoseală în interior și exterior în Olanda. Dezvoltă și produce sisteme de încălzire electrică mai mult de 25 de ani. Sub marca MAGNUM, oferim o gamă întreagă de produse electrice pentru încălzirea și dezghețarea suprafețelor interioare și exterioare. Cabluri de încălzire interioare sau exterioare și covoare de încălzire cu garanție pe viață, cabluri de încălzire autoreglabile, cabluri de dezghețare a robinetului de grădină, panouri cu infraroșu și sisteme de încălzire concepute pentru dezghețare. Puteți citi mai multe informații despre gama de produse MAGNUM și despre producător pe site-ul www.magnumheating.ro

Document descărcabil

Pentru a vizualiza instrucțiunile de instalare a cablului de încălzire interior MAGNUM, vă rugăm să faceți clic pe imaginea de mai jos.


Specificațiile cablului de încălzire:

-Cablu cu 2 fire cu ecranare electromagnetică

-Cablu de alimentare cu 3 nuclee, lung de 2,5 metri

-Conexiune „ascunsă” proiectată unic între încălzirea electrică și cablul de alimentare

-Contact electric pe toată lungimea cu carcasă protejată din aluminiu

-Cablu de încălzire din aliaj de crom / nichel

-Izolație XLPE (polietilenă reticulată)

-Capac exterior din PVC

-30 Watt / metru capacitate de încălzire, 230 V

-Diametrul cablului: 7 mm

-Producția și controlul calității sale se efectuează în conformitate cu standardul IEC

-Are certificări NEMKO și CE

-Garanția pe viață a producătorului pentru instalarea cablurilor de încălzire, așa cum este descris în  instrucțiunile de instalare.

Parameters

Lungimea cablului de incalzire 120 m
Greutatea cablului de incalzire 8,2 kg
Energie termica 30 W/m2
Producator C&F TECHNICS
Performanta 3600 W
Amperaj necesar 15,65 Amper
Grosime 7 mm
Rezistenta 15 ohm