Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu

Romanian ro
Preţ:
262 Lei (220 Lei + TVA)
Cant:buc.

Cablu de incalzire pentru interior si exterior MAGNUM Cable 450 W = 15 m (30 W/m)

Preţ:
262 Lei (220 Lei + TVA)
Cant:buc.

INCLUDE TAXA VERDE

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081


Cablul de incalzire MAGNUM Cable 450 Watt (30 W / m) este un cablu de incalzire actionat electric, care, pe baza puterii sale de caldura specifice relativ ridicate, este potrivit si pentru incalzirea prin pardoseala si incalzirea aerului a tavanelor inalte si a cladirilor. Conductorul electric, cu o putere termica de 30 W / m, asigura o incalzire rapida si eficienta datorita puterii sale termice ridicate.

telefon   +40/770 942 081


 

Producător: C&F Technics
Stoc: 2 buc. pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 26 Iulie 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

Cablul electric de incalzire interioara MAGNUM Cable 450 W = 15m (30 W / m)

Cablul de incalzire MAGNUM este un conductor electric cu pierderi de caldura intr-o anumita masura, care, datorita puterii sale specifice ridicate, poate fi utilizat si pentru incalzirea prin pardoseala a proprietatilor sau a incaperilor cu tavane mai inalte. In functiune, cablul de incalzire furnizeaza 30 de W de energie termica pe metru, ceea ce ofera utilizatorului puterea de caldura, cu alte cuvinte, incalzirea suprafetei. Incalzirea electrica prin pardoseala este utilizata ca incalzire principala sau ca sistem existent, de ex. poate fi folosit si ca supliment la un sistem de incalzire centrala cu radiatoare.

Incalzirea electrica prin pardoseala este invizibila, nu exista conducte sau radiatoare enervante, dar asa cum este descris mai sus, poate fi combinata bine cu sisteme de incalzire centrala cu radiatoare sau incalzite pe perete (de exemplu, bai sau camere mai mari) ca incalzire suplimentara.

Nu necesita intretinere si, atunci cand este utilizat impreuna cu termostatul digital si izolatia dezvoltata pentru aceasta sarcina, sistemul este deosebit de eficient din punct de vedere energetic si rentabil. Cu folosirea cablului, pardoseli reci este un lucru din trecut!

Avantajul clar al sistemelor electrice de incalzire prin pardoseala fata de sistemele de apa este ca nu trebuie sa va faceti griji cu privire la costurile cazanului sau cosului de fum, dar instalarea lor este in general mai rapida, mai usoara si mai ieftina. In plus, nu mai trebuie sa va faceti griji cu privire la scurgeri!

Este important sa stim pentru proiectare ca cablurile individuale de incalzire nu pot fi taiate si buclele de cabluri nu se pot cruci in timpul instalarii, dar instalarea este facilitata de faptul ca cablul poate fi indoit bine. Distanta dintre cablurile de incalzire asezate si buclele cablurilor determina puterea de caldura de incalzire pe metru patrat. Aceasta ofera o oportunitate de a crea o capacitate de incalzire mai mare (timp de reactie mai rapid, temperatura mai mare) sau, dimpotriva, o capacitate mai mica (temperatura constanta sau mai mica) in timpul instalarii. In timpul proiectarii, merita luată in considerare o distanta maxima a buclei de 17-18 centimetri, in cazul distantelor mai mari, temperatura uniforma a suprafetei nu mai este intotdeauna asigurata.

Cablul de incalzire pentru interior MAGNUM Cable este proiectat cu o carcasa dubla, unde carcasa exterioara este, de asemenea, un strat de PVC care este bine rezistent la substante chimice, care protejeaza si impotriva deteriorarilor mecanice. Carcasa interna din aluminiu a cablurilor de incalzire se filtreaza si protejeaza impotriva radiatiilor electromagnetice. In acest fel, cablul nu  provoaca interferente in telefoanele mobile, deschizatoarele electrice ale usilor de garaj sau sistemele de securitate.

Puteti atasa cablul de incalzire electric MAGNUM Cable la o folie izolatoare cu banda de aluminiu, la o plasa plat sudata cu o legatura de cablu sau cu ajutorul unei benzi metalice de fixare direct pe beton.

Cablul de incalzire este potrivit pentru utilizare in incaperi umede, inclusiv in bai.

Diferite tipuri de pardoseli pot fi instalate sub invelitoare, cum ar fi: gresie, marmura, ardezie, parchet, podele, parchet laminat ,, covor (rezistenta termica a covorului nu trebuie sa depaseasca 0,25 m2K / W). In toate cazurile, deasupra cablului de incalzire trebuie sa se formeze un strat de beton de cel putin 5-6 cm grosime care, atunci cand actioneaza ca strat de stocare si transfer de caldura, face ca sistemul de incalzire prin pardoseala sa fie uniform.

Pentru pardoseli pe baza de lemn, pardoseli laminate, termostatele noastre digitale au, de asemenea, o optiune de meniu cu o temperatura maxima de incalzire de 28 ° C, care va permite sa actionati sistemul de incalzire electrica prin pardoseala chiar si atunci cand utilizati invelisuri care sunt mai sensibile la incalzirea la temperaturi mai ridicate.

Conectarea cablului de alimentare si incalzire in interiorul liniei se face prin sudare electrica. Punctele de conectare pentru cele doua tipuri de cabluri sunt situate intre marcajele rosii si albastre marcate pe cablu din fabrica.

Catalog MAGNUM descarcabil cu gama completa de produse a producatorului. Va rugam sa faceti clic pe imaginea de mai jos pentru a descarca.

MAGNUM catalog

IF = intrebari frecvente pentru cablul de incalzire electric interior MAGNUM Cable (4200 W = 140 m)

   

Cablul electric de incalzire este conceput in principal pentru incalzirea prin pardoseala. Este important sa luati in considerare un strat de beton de cel putin 5-6 cm grosime in timpul instalarii, astfel incat cablul de incalzire, ca si sistemul de incalzire a apei, are un raspuns lent. Cu cat este mai mare grosimea stratului de beton de stocare a caldurii, desigur, cu atat este mai mare timpul de reactie.

Un sistem de incalzire prin pardoseala instalat utilizand un cablu de incalzire, nu poate fi utilizat doar ca mod principal de incalzire, dar poate fi instalat si langa un sistem de incalzire cu radiatoare, aragaz sau semineu ca incalzire suplimentara.


Cablul de incalzire este un conductor electric cu diametrul de 7 mm, dimensionat pentru pierderi de caldura. In timpul utilizarii si instalarii sale, este recomandabil sa puneti o izolatie de priza rezistenta la pasi sub cablul de incalzire, ceea ce contribuie la functionarea economica a incalzirii electrice prin reducerea pierderilor de caldura descendente. Cablul de alimentare si cablul de incalzire sunt rezolvate in interiorul cablului cu o metoda de conectare unica, care este invizibila din exterior. Controlul acestuia este intotdeauna controlat de un termostat, prin care incalzitorul este conectat indirect la retea.

Termostatele noastre digitale de ceas, care pot fi atribuite cablului de incalzire, calculeaza timpul de incalzire si cantitatea de energie necesara in prealabil.

Comutarea totala a puterii electrice care poate fi controlata de un termostat este de 450 W, in cazul in care comutați puterea peste aceasta, trebuie instalat un releu suplimentar.

 
Cablul de incalzire electric MAGNUM Cable 30 W / m are un consum nominal de energie electrica de 30 W pe metru si pe ora. Astfel, cablul de incalzire cu putere totală de 450 W poate fi conectat la orice retea electrica monofazata existenta (230 V / 50 Hz) fara adaugari sau modificari suplimentare.


Consumul de curent electric pe ora al cablului de incalzire lung de 15 m cu o putere nominala de 450 W este atat de redus (450 Wh sau 0,45 kWh) chiar si in cazul unei perioade de incalzire continua incat este aproape sigur ca reteaua electrica a oricarei proprietati romane este capabila (1,95 Amperi). pentru a transporta si asigura curentul.


 
Cablul electric de incalzire MAGNUM functioneaza cu o eficienta de functionare extrem de ridicata. In practica, aproape toata puterea electrica absorbita este afisata ca energie termica pe suprafata incalzita.


Cablul de incalzire combinat de 30 W / m si 450 W este suficient pentru a acoperi si incalzi o suprafata de 2,5 m2 pentru o distanta maxima a cablurilor de 17-18 cm.

IMPORTANT! In practica, cu cabluri cu o capacitate de 30 W / m, puterea minima instalata este de 180 W / m2, in acest caz distanta dintre buclele cablurilor este de 16-17 cm, in timp ce pentru o distanta minima de instalare a buclei de cablu de 6-7 centimetri 420-430 W / m2. Din motive de comparatie, ne asteptam, de asemenea, la o putere maxima de 300-320 W / m2 in cazul incalzirii suprafetei exterioare, a zapezii sau topirii ghetii.

Datele de mai sus sunt doar cu titlu informativ. Proiectarea si dimensionarea precisa necesita calcule tehnice ale pierderilor de caldura si dimensionare pe baza acestor valori ale pierderii de caldura.

Va ajutam  cu mare placere la dimensionarea sistemului de incalzire electrica. Daca aveti intrebari sau solicitari, va rugam sa ne scrieti la adresa noastra de e-mail info@incalzirerom.ro sau sa ne sunati la nr. de telefon: 0770942081.


Functionarea cablului electric de incalzire este reglata extrem de precis si, ca urmare, foloseste energie ecologica. Termostatele moderne de camera sunt capabile sa-si controleze functionarea pe baza valorii masurate a podelei si / sau a temperaturii camerei. Cand este utilizat ca sistem principal de incalzire, cablul de incalzire functioneaza de obicei pe baza temperaturii aerului din camera, in timp ce ca incalzitor auxiliar, functioneaza in functie de temperatura podelei. Garantat cu aceste doua moduri, cea mai economica solutie pentru fiecare aplicatie. Ca urmare, va ofera temperatura setata a camerei sau a podelei, cu o supraincalzire neglijabila.Echipament complet silentios, functionarea sa nu necesita cos sau aer proaspat.


Cablul electric de incalzire are o carcasa dubla, unde carcasa interna din aluminiu se filtreaza complet, ca sa spunem asa, protejeaza radiatia electromagnetica a conductorului electric (cablul de incalzire). Datorita acestui fapt, putem vorbi despre un dispozitiv de incalzire cu functionare curata, care nu are radiatii daunatoare corpului uman. In plus, nu interfereaza cu controlul si functionarea altor dispozitive electrice.


 

Pentru a actiona cablul electric de incalzire, este necesar sa instalati in toate cazurile un termostat de camera, care porneste sau opreste functionarea si productia de caldura a covorului de incalzire, tinand cont de cererea actuala de caldura.

Élethossz garancia   10 év
Cablul MAGNUM Cable (30 W / m) de incalzire electric pentru interior are o garantie LIFETIME din momentul cumpararii. Garantia se aplica utilizatorului final si site-ului de instalare, pentru instalarea si utilizarea in interior si pentru instalarea documentata, aaa cum este descris in instructiunile de instalare. Daca cablul de incalzire MAGNUM Cable (30 W / m) este instalat in aer liber, perioada de garantie este de 10 ani.MAGNUM este numarul unu specialist in sisteme de incalzire prin pardoseală in interior si exterior in Olanda. Dezvolta si produce sisteme de incalzire electrica mai mult de 25 de ani. Sub marca MAGNUM, oferim o gama intreaga de produse electrice pentru incalzirea si dezghetarea suprafetelor interioare si exterioare. Cabluri de incalzire interioare sau exterioare si covoare de incalzire cu garantie pe viata, cabluri de incalzire autoreglabile, cabluri de dezghetare a robinetului de gradina, panouri cu infrarosu si sisteme de incalzire concepute pentru dezghetare. Puteti citi mai multe informatii despre gama de produse MAGNUM si despre producator pe site-ul www.magnumheating.ro

Document descarcabil

Pentru a vizualiza instructiunile de instalare a cablului de incalzire interior MAGNUM, va rugam sa faceti clic pe imaginea de mai jos.
Specificatiile cablului de incalzire:

-Cablu cu 2 fire cu ecranare electromagnetica

-Cablu de alimentare cu 3 nuclee, lung de 2,5 metri

-Conexiune „ascunsa” proiectată unic intre incalzirea electrica si cablul de alimentare

-Contact electric pe toata lungimea cu carcasa protejata din aluminiu

-Cablu de incalzire din aliaj de crom / nichel

-Izolatie XLPE (polietilena reticulata)

-Capac exterior din PVC

-30 Watt / metru capacitate de incalzire, 230 V

-Diametrul cablului: 7 mm

-Productia si controlul calitatii sale se efectueaza in conformitate cu standardul IEC

-Are certificari NEMKO si CE

-Garantia pe viata a producatorului pentru instalarea cablurilor de incalzire, asa cum este descris in  instructiunile de instalare.

Parameters

Lungimea cablului de incalzire 15 m
Greutatea cablului de incalzire 1,3 kg
Energie termica 30 W/m2
Putere 450 W
Amperaj necesar 1,95 Amper
Grosime 7 mm
Rezistenta 118 ohm