Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu

Romanian ro
Preţ:
745 Lei (626 Lei + TVA)
Cant:buc.

Cablu degrivrare MAGNUM Ideal,pentru robinete exterioare 30 metru – 300 Wati (230V)

Preţ:
745 Lei (626 Lei + TVA)
Cant:buc.

INCLUDE TAXA VERDE

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081


Cablul de incalzire de degivrare (30 metru – 300 Watti ),proiectat special pentru a proteja conductele de apa si robinetele de apa de inghet.

Riscul de inghet este un lucru al trecutului atunci cand utilizati un cablu de incalzire de degivrare MAGNUM Ideal.

Panglica MAGNUM Ideal anti-îngheț (cu un cablu de conectare de 2 metri cu fișă cu împământare), este echipat cu un regulator de temperatură bi-metalic. Panglica MAGNUM Ideal anti-îngheț este disponibil în lungimi de la 1 până la 48 de metri. Banda de incalzire este pornită la temperaturi mai mici de +5°C și în mod automat se oprește atunci când temperatura depășește +13°C.


telefon   +40/770 942 081
 
Producător: C&F Technics
Stoc: 4 buc. pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 26 Iulie 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

Cablu de incalzire de degivrare pentru robinete exterioare MAGNUM Ideal (30 metru- 300 Wati)

In cele mai multe cazuri,robinetele de apa pentru exterior si conductele de apa,trebuie inchise pe timpul iernii pentru a preveni inghetarea.

Fata de riscul de inghet MAGNUM ofera o solutie mai simpla si mai convenabila.Cu utilizarea cablului de degivrare MAGNUM Ideal pericolul de inghet este a trecutului!!

Gama completa de cabluri de incalzire de degivrare MAGNUM Ideal este special conceputa pentru a proteja conductele de apa exterioare si robinetele de inghet.

Cablul de incalzire de degivrare este incorporat cu termostat automat si  cu dop. Pur si simplu infasurati cablul de incalzire in jurul conductei de apa si robinetului de gradina, izolati-l si conectati la priza electrica 230V, si ati terminat, este un sistem simplu, ieftin si sigur.

Instrucțiuni de utilizare (Faceți clic pe imagine):

MAGNUM Ideal

Inainte de a o instala  pe tevi de plastic, suprafata conductei trebuie acoperita cu banda de aluminiu. Cablul de incalzire de degivrare MAGNUM Ideal este prevazut cu un cablu de 2 metri, un conector impamantat si un termostat bimetal.

Cablul de incalzire MAGNUM Ideal este disponibil in lungimi de la 1m pana la 48 de metri.

Pe baza functionarii sale, cand temperatura scade sub +5 grade Celsius, incalzitorul de cablu este pornit si apoi se inchide automat atunci cand temperatura conductei ajunge la +13 grade Celsius.

Cablul de incalzire MAGNUM Ideal poate fi fixat cu usurinta pe tevi metalice folosind o legatura rapida sau banda de aluminiu.

Cablul de incalzire MAGNUM Ideal trebuie utilizat in combinatie cu material izolant pentru teava din polietilina cu o grosime minima de 10mm.

Acest lucru ofera sistemului o protectie optima si izolare termica,ceea ce garanteaza o functionare eficienta din punct de vedere energetic.

Cablurile de incalzire de degivrare MAGNUM Ideal sunt furnizate cu urmatoarele accesorii:

- Cablu de incalzire, cu cablu de alimentare de 2m si cu un dop impamantat

- Termostat biometal incorporat

- Ghid de instalare

- Banda PVC

GARANTIE: 2 ani garantie pentru functionarea electromecanica a cablului de incalzire

DATE TECHNICE:

Performanta: 10 W/m,230V

Cablu de alimentare: 2 metri,cu dop impamantat

Protectie impotriva contactului: IPX7