Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
2.830 Lei (2.378 Lei + TVA)

Cazan electric Mikoterm eTK 18 kW pentru încălzire centrală

Preţ:
2.830 Lei (2.378 Lei + TVA)

INCLUDE TAXA VERDE

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081


Cazan electric 18 KW pentru incalzire centrala cu un zgomot extrem de scazut. Poate fi utilizata ca sursa de caldura primara sau secundara, de exemplu ca supliment la un cazan cu combustibil solid. Construit in paralel cu un cazan mixt, combina beneficiile eficientei arderii lemnului si confortului termic in casa dvs.

telefon   +40/770 942 081
Producător: Mikoterm d.o.o.
Stoc: 8 buc pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 26 Aprilie 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

MIKOTERM eTK 18 KW

Denumirea oficiala, centrala termica electrica, dar in limba comuna se foloseste cazan pe curent si cazan electric pe perete. Cazanele au elemente electrice de incalzire care incalzesc automat apa din cazan, tinand cont de temperatura setata pe tur. Pornirea si oprirea cazanului are loc automat prin termostatul de camera, care regleaza functionarea cazanului in functie de temperatura setata de catre utilizator. Cazanul electric MIKOTERM TK este foarte silentios, are un zgomot extrem de redus. Poate fi utilizata ca și sursa de caldura primara, cat si secundara, de exemplu ca si cazan complementar pentru un cazan pe combustibil solid. Instalat în paralel cu un cazan mixt, combina beneficiile eficienţei arderii lemnului si comfortului termic in casa dvs.

Instructiuni de utilizare (Faceti clic pe imagine):

IMPORTANT DE STIUT:

Radiator     încălzire de perete

Cazanul electric pentru sistemele de incalzire centrala cu apa calda poate fi conectat la orice sistem de incalzire cu radiatoare, in pardoseala sau pe perete.

Temperatura apei de incalzire se poate regla cu ajutorului unui buton de pe panoul de comanda, avand un interval mare de caldura (10 -80 °C)

230V     400V

Acest dispozitiv este fabricat pentru conectarea la un sistem de alimentare trifazic (3N ~ 400 / 230V 50Hz)
Doar dispozitivele cu puterea nominala de 6kW si 9kW pot fi conectate la o sursa de alimentare monofazata (1N ~ 230V 50Hz)

Amper

Una dintre cele mai importante intrebari este daca amperajul adecvat este disponibil in reteaua electrica.

Cazanul de 18 KW, are nevoie de un minim de  3x32 A.  

Va rugam sa luati in considerare performanta tuturor dispozitivelor electrice din proprietatate. Cand mai multe dispozitive sunt operate impreuna, intrerupatorul automat integrat in cazan poate intrerupe circuitul electric din panoul de siguranta al casei.

La sută

Cazanul de 18 KW are  o eficienta de randament extrem de ridicata. Aproape toata puterea electrica absorbita este transormata in energie termica de sistem.

Zonă

Capacitatea de incalzire al unui imobil este direct afectata de izolatia termica, de marimea suprafetei incalzite, de inaltimea peretilor cat si de calitatea izolarii termice a deschiderilor.

Suprafata construita pe care o poate incalzi centrala este de:

Pentru cladirile noi 150 m2

Pentru cladiri renovate 130 m2

Pentru case vechi 110 m2

Lemn

Functionarea cazanelor electrice este foarte precis reglata si prin urmare este ecologica. Performanta sa in raportul de modulare este asigurata cu o eficienta maxima.

Acesta poate mentine temperatura apei incalzite cu o supraincalzire predefenita din fabrica, fara a genera costuri suplimentare la intretinere. 

Controlul performantelor digitale si modulare a incalzirii functioneaza in trei etape de performanta pentru a activa sau dezactiva controlul automat.  

  dB

Cazanul este mic, compact si fara zgomot, nu necesita nici o schimbare de aer, nici un horn pentru functionare astfel se poate instala oriunde in casa, apartament.

Celsius
Cazanul poate fi utilizat, de asemenea, cu setarea temperaturii apei in turn, dar se recomanda utilizarea acestuia cu termostatul de camera recomandat, care porneste si opreste cazanul in functie de temperatura curenta.

25 luni
Cazanul electric MIKOTERM TK are un termen de garantie de 24 luni de la data cumpararii (livrarii).

Toate produsele comercializate au o garantie de 2 ani pentru persoane fizice si 1  an pentru persoane juridice.După expirarea acestei garanții, se va aplica automat garanția producătorului. Alte garanții afișate pe site se referă la garanția producătorului.

 Brosura (Faceti clic pe imagine):