Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu

Romanian ro

CAZAN LAFAT SM 110 KW LEMNE SI PE COMBUSTIBIL MIXT

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081


Corpul cazanului LAFAT SM 110 kW cu gratar condus de apa, schimbator de caldura de siguranta incorporat si usa inferioara a cazanului pregatita pentru instalarea capului arzatorului pe peleti sau pe ulei. Corpul cazanului poate fi utilizat cu combustibil mixt fara instalarea unui arzator de peleti.


 +40/770-942-081

Producător: LAFAT Komerc d.o.o.
Stoc: 1 buc pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 26 Iulie 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

CORPUL CAZANULUI LAFAT SM 110 KW PENTRU COMBUSTIBIL MIXT SI UTILIZARE CU ARZATOR PE PELETI SAU ULEI 

Cazan si corp de cazan de design modern pentru combustibil mixt, arzator pe peleti sau arzator de ulei. Furnizat cu gratar cu conductie de apa, bucla de racire de siguranta termica incorporata, termostat de pornire a pompei si carcasa izolata.
Functionarea de inalta eficienta a cazanului este asigurata de schimbatorul de caldura cu trei tiraje pe partea de apa. Durata lunga de viata este garantata de spatiul de flacara si de suprafata schimbatorului de caldura realizata din tabla de otel de inalta calitate, cu o grosime de 5 mm. Corpul cazanului este testat la presiune de doua ori in timpul productiei.

Adancimea camerei de ardere a cazanului este suficienta pentru a incarca si arde busteni cu o lungime de pana la 500 mm. 

Corpurile cazanelor cu apa de tip LAFAT SM sunt pregatite din fabrica pentru instalarea capului arzatorului pe peleti sau pe ulei. Prin adaugarea unui cap de arzator pe peleti, acestea pot fi exploatate ca un cazan pe peleti modern, de inalta eficienta, cu functionare automata. Daca este necesar, corpul cazanului poate fi utilizat și pentru arderea eficienta a lemnului, a combustibililor solizi de tip lemn si carbune pentru producerea de apa calda menajera, fara instalarea unui cap de ardere a peletilor, tinand cont de reglementarile UE relevante. 
Usa inferioara a cazanului este echipata din fabrica cu un arzator pe peleti, dar este, de asemenea, pregatita pentru instalarea unui arzator pe gaz sau pacura.

 

Corpul cazanului este izolat cu vata minerala si are un invelis exterior din tabla vopsita. 
Corpul cazanului este dezvoltat si fabricat in conformitate cu standardele europene EN 303-5 si EN 304 pentru cazane cu combustibil solid si cu asigurarea calitatii ISO 9001:2008 a producatorului.

Pe usa inferioara a corpului cazanului, exista o deschidere din fabrica sigilata cu o pereche de placi de obturare pentru instalarea capului arzatorului pe peleti și o deschidere pentru aerul de ardere primara controlata de regulatorul de tiraj. Cazanul este dotat standard cu o bucla de siguranta termica a schimbatorului de caldura incorporata in camera de apa si cu un indicator de temperatura si un termostat de pornire a pompei pe partea din fata a cazanului.

 

Cazanul este livrat standard cu un schimbator de caldura de siguranta termica incorporat, care este necesar atunci cand cazanul este conectat la un sistem de incalzire inchis (nu este necesar in modul pe peleti). Schimbatorul de caldura, accesibil din partea din spate a cazanului, are un racord de intrare si unul de iesire de 3/4" si un racord suplimentar de 1/2" (punct de masurare) pentru instalarea unei supape de siguranta termica intre cele doua racorduri. Supapa de siguranta termica nu face parte din cazan, ci doar din schimbatorul de caldura de siguranta.

Atunci cand este conectat la un sistem de incalzire deschis sau atunci cand este utilizat ca un cazan pe peleti dupa adaugarea unui cap de arzator pe peleti, nu se justifica utilizarea unui sistem de siguranta termica.

Pentru a asigura o durata de viata lunga a cazanului, se recomanda instalarea unei supape de siguranta de 60°C in circuitul de retur al incalzirii pentru a se asigura ca apa la temperatura scazuta, care poate cauza condens, nu se intoarce in corpul cazanului.

IMPORTANT: Daca supapa de siguranta de temperatura ESBE VTC 512 5/4" (supapa de siguranta pentru protectia cazanului) mentionata mai sus este achizitionata si instalata impreuna cu cazanul, garantia impotriva ruginii a corpului cazanului este prelungita cu inca doi ani si extinsa la 5 ani de la data achizitiei. Toate produsele comercializate au o garantie de 2 ani pentru persoane fizice si 1  an pentru persoane juridice.După expirarea acestei garanții, se va aplica automat garanția producătorului. Alte garanții afișate pe site se referă la garanția producătorului.

DATE TEHNICE:

Echipament standard pentru corpul cazanului LAFAT SM 110 kW

  • Corp cazan din tabla de otel cu izolatie din vata minerala si placare exterioara din tabla
  • Schimbator de caldura de siguranta termica incorporat si afisaj al temperaturii cazanului
  • Usa inferioara a cazanului pregatita pentru pregatirea capului arzatorului pe peleti sau pe ulei
  • Racord de umplere si golire in partea din spate a cazanului
  • Scrumiera si instrumente de curatare
  • 3 ani de garantie completa a producatorului.