Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
4.015 Lei (3.374 Lei + TVA)
Centrala electrica Mikoterm eTronic 7000 9 kW

Centrala electrica Mikoterm mTronic 7000 9 kW, pentru incalzire centrala si productia de apa calda menajera

Preţ:
4.015 Lei (3.374 Lei + TVA)

INCLUDE TAXA VERDE

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081


Centrala electrica Mikoterm  mTronic 7000, este compact si fara zgomot, este fabricat pentru incalzire centrala si pentru productia de apa calda menajera cu performanta de 9KW.

Pentru apa calda menajera, centrala trebuie completat cu un rezervor indirect de apa calda, care trebuie comandat langa centrala.

telefon   +40/770 942 081

Producător: Mikoterm d.o.o.
Stoc: 7 buc pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 28 Mai 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

Centrala electrica Mikoterm mTronic 7000, este compact si fara zgomot, este fabricat pentru incalzire centrala si pentru productia de apa calda menajera cu performanta de 9KW.

Este furnizat ca standard cu pompa de circulatie pentru incalzirea apei calde menajera, cu un senzor de temperatura cu racord de supapa de schimb, cu control, cu vas de expansiune si cu dispozitive de siguranta pentru functionare.

Pentru functionarea cazanului sunt necesare conexiuni electrice monofazice sau trifazice. Pot fi conectat la un sistem de incalzire deschise si inchise.

Centrala Mikoterm mTronic 7000 este mic, compact si fara zgomot, nu necesita de nici o schimbare de aer, nici un cos de fum pentru functionare, astfel se poate instala oriunde in casa, apartament.

Instrucțiuni de utilizare (Faceți clic pe imagine):

Mikoterm eTronic manual

https://www.incalzirerom.ro/custom/incalzirerom/image/data/srattached/6009c956c2d1871f589a9b437308b402_E300-Manual-HUN.pdf

IMPORTANT DE STIUT:

Radiator      încălzire de perete

Cazanul pentru sistemele de incalzire centrala cu apa calda, poate fi conectat la orice sistem de incalzire cu radiatoare, in pardoseala sau pe perete.

Temperatura apei tur, avand un interval mare de caldura (10-80°C) se poate regla de pe panoul de control, reglabil in trepte cu temperatura de 1°C.

Robinet
Completat cu un rezervor indirect de apa calda menajera, controlul cazanului poate produce o temperatura de 10-70°C grade apa calda.

Conform reglajului cazanului asigura automatic caldura si producerea apei calde pentru cladirile dvs.

Este important ca in sistemul de incalzire este necesara cablarea unei supapa de distributie cu motor (valva cu 3 cai cu motor), pentru ca controlul cazanului sa se poate asigura operatiunea.

Pentru productia apei calde menajera, trebuie un senzor de temperatura, care este in echipament standard.

Asa cum cazanul este capabil sa urmareasca temperatura apei in rezervor, si poate porni automat functionarea cazanului.

230V      400V
Cazanul Mikoterm mTronic 7000 9 KW, este fabricat cu posibilitatea conectarii la retelele electrice monofazice sau trifazice. (230-400V). Ceea ce este important sa aveti tensiune de alimentare necesare pentru echipament (disjunctoare) sau conectarea directa a cazanului cu conductorul sectiunii corespunzatoare.

Amper
Una dintre cele mai importante intrebari este, daca amperajul adecvat este disponibil in reteaua electrica. Cazanul electric de 9KW, are nevoie un minim de 1 x 39,1 A sau 3 x 13,1 A.

Va rugam sa luati in considerare performanta tuturor dispozitivelor electrice in proprietate. Cand mai multe dispozitive sunt operate impreuna, intreruptorul mic striveste constant siguranta.

La sută
Cazanul electric de 9 KW, are o eficienta de functionare extrem de ridicata. Aproape toata puterea electrica absorbita, apare ca energie termica in sistem.

Scară
Capacitatea maxima a cazanului, poate fi setata pe panoul de comanda in trei etape. Trepte de performanta reglabila a cazanului  1,5 /3 /4,5 /6 /7,5 / 9 KW.

Va rugam sa retineti ca performanta maxima intregistrata si livrata in trepte reduse, este diferite de ceea a cazanului maxim.

Sinus
Cazanul Mikoterm  mTronic 7000  9KW, este disponibila cu un interval de performanta modulata 0-6 KW. Controlul calculeaza rezerva de caldura instantanee in incalzitoarele de iesire a caldurii si opreste corespunzator puterea de caldura a incalzitoarelor, chiar inainte de atingerea temperaturii reglate apei.

Pierderea de temperatura depinde de spatiul de podea, de inaltimea plafonului, de marimea proprietatii si de izolarea termica a deschiderilor.

Zonă
Suprafata construita pe care o poate incalzi centrala este de: pentru cladirile noi 100m2, pentru cladiri renovate 80m2, si pentru case vechi familial 60m2.

Lemn
Functionarea cazanelor electrice este foarte precis reglementata, si prin urmare este ecologica.

Performantele sale in gama completa de performanta modulata, pot fi asigurate cu o eficienta maxima. Datorita acestui fapt, puteti suprascrie temperatura reglata a turului cu supraincalzire. Controlul performantelor digitale si modulare a incalzirii, functioneaza in trei etape de performanta pentru a activa sau dezactiva controlul automat. Datorita controlului inteligent, cazanul electric foloseste performanta maxima doar in cazul in care este nevoie de incalzirea unui volum de apa de incalzire mai mare.

dB
Cazanul este mic, compact si fara zgomot, nu necesita nici o schimbare de aer nici un cos de fum pentru functionare, astfel se poate instala oriunde in casa apartament.

Triunghi
Cazanul electric Mikoterm mTronic 7000  9KW, este furnizat ca standard cu o pompa de circulatie cu frecventa controlata, cu un consum de curent minimal (3-45Wh).

Baril
Cazanul este furnizat ca standard si cu vas de expansiune inchisa (8 litri), care este galvanizat si in interior si in exterior.

Celsius
Cazanul se poate utiliza si cu setarea temperaturii apei din tur, dar se recomanda utilizarea acestuia cu un termostat de camera, care este recomandat pentru utilizare, care opreste si porneste cazanul in functie de temperatura actuala.

50 luni
Cazanul electric Mikoterm mTronic 7000, are un termen de garantie 4 ani.

Toate produsele comercializate au o garantie de 2 ani pentru persoane fizice si 1  an pentru persoane juridice.După expirarea acestei garanții, se va aplica automat garanția producătorului. Alte garanții afișate pe site se referă la garanția producătorului.

PRINCIPALELE CARACTERISTICI TECHNICE A CAZANULUI ELECTRIC MIKOTERM mTRONIC 7000

- Dimensiune racord tur/retur ¾”

- Design inferior cu o accesiune de umplere-golire

- Senzorul de temperatura a apei din cazan(electronic cu afisaj digital)

- Termostat de siguranta automata pentru incalzirea cazanului peste 85°C

- Senzor de presiune a cazanului

- Senzorul de prezenta a aerului(pornire automata dupa ce a parasit aerul)

- Comutator de siguranta pentru joasa tensiune

- Pompa de circulatie cu frecventa controlata si lipsit de aderare, prin pompa protectie supracurent si ventil de aerisire montat automatic

- Supapa de siguranta de incalzire (3bari)

- Clasificarea protectiei electrice IP40

- Izolatia termica a corpul cazanului cu o grosime de 15mm

- Supapa de aerisire rapida

- Vas de expansiune furnizata (8litri)

- 3 bucati elemente de incalzire (3x2000W)

- Protectie automata impotriva inghetului cazanului

- Impotriva inghetului este recomandat incarcarea instalatiei cu antigel

IN LIVRAREA STANDARD a centralei Mikoterm mTronic 7000 de 9KW

- Centrala electrica termo cu control digital si elemente de incalzire

- Dispozitiv de montare pe perete

- Construit cu pompa de incalzire, vas de expansiune si echipamente de siguranta

- Manualul de instructiuni in limba romana

- Certificat de garantie

ACCESORII OPTIONALE:

- Termostat de camera manuala sau digitala

- Rezervor indirect de ACM.

- Valva cu 3 cai

- Separator de namol magnetic

Parameters

Pompa de circulatie,vas de expansiune si supapa de siguranta in echiparea standard da
Tip de conexiune electrica 230V(monofaza) si 400V(trifaze)
Scopul utilizarii incalzire centrala si productia de apa calda menajera
Sistem circuit de incalzire sistem de incalzire inchisa
Termen de garantie 50 luni garantie
Controlul cazanului cu functia de protectie la inghet da
Tipul panoului de control digital electronic
Producator Mikoterm d.o.o.
Putere nominala 9 kW
Amperaj necesar 1x39, 1 / 3x13,1 Amper
Element electric de incalzire 6x1,5 kW
Temperatura maxima de functionare 80 °C
Continut de apa 12 lit.
Dimensiuni racord tur/retur 3/4 R
Presiune maxima de functionare 2.5 bar
Greutate 25 kg
Latime 430 mm
Inaltime 700 mm
Adancime 230 mm