Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
2.700 Lei (2.269 Lei + TVA)
Cant:buc
Mikoterm TK 27kW

Centrala electrica Mikoterm TK 27KW pentru incalzire centrala

Preţ:
2.700 Lei (2.269 Lei + TVA)
Cant:buc

Cazan electric 27 KW pentru incalzire centrala cu un zgomot extrem de silentios. Poate fi utilizata ca sursa de caldura primara sau secundara, de exemplu ca supliment la un cazan cu combustibil solid. Construit impreuna cu un sistem de combustibil combinat, acesta combina eficienta si confortul termic al arderii cu lemne in casa dumneavoastra.


telefon   +40/770 942 081
Producător: Mikoterm d.o.o.
Stoc: Precomandă
Data așteptată pentru livrare: 18 Iulie 2022
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

MIKOTERM TK 27 KW

Denumirea oficiala, centrala termica electrica, dar in limba comuna se foloseste cazan pe curent si cazan electric pe perete. Cazanele au elemente electrice de incalzire care incalzesc automat apa din cazan, tinand in considerare temperatura setata pe tur. Pornirea si oprirea cazanului au loc automat prin termostatul de camera, care regleaza functionarea cazanului in functie de temperatura setata de catre utilizator. Cazanul electric MIKOTERM TK are un zgomot extrem de silentios. Poate fi utilizata ca sursa de caldura primara sau secundara, de exemplu ca  si cazan complementar pentru un cazan pe combustibil solid. Instalat în paralel cu un cazan mixt, combina beneficiile eficienţei arderii lemnului si comfortului termic in casa dvs.

Pentru functionarea cazanului electric in sistemul de incalzire, este necesara instalarea pompei de circulatie, vasului  de expansiune si a unui dispozitiv de siguranta pentru presiune.

Pot fi controlat manual, puteti lega grupuri, maximizati performanta intregistrata si distribuite. Etape de performanta reglabila a cazanului, 9 / 18 /27 KW.

Producerea apei calde este 10-75°C  si sunt disponibil cu o presiune intre 0, 8 si 2,2 bari

Pentru functionare sunt necesare conexiuni electrice trifazice si pot fi conectate la un sistem de incalzire deschis si inchis. Conectarea la  230 V este posibil doar in cazul a 6 si 9 KW.

Daca doriti sa utilizati cazanul  electric pentru apa calda menajera, aveti doua optiuni. In combinatie cu un rezervor indirect de apa calda menajera, va recomandam cazanul  Mikoterm e Tronic 7000, Termostroj Termo Blok PTV , si cazanele Termostroj Termo Mini. Cazanul MIKOTERM TK este mic, compact si fara zgomot, nu necesita de nici o schimbare de aer, nici un horn  pentru functionare astfel se poate instala oriunde in casa, apartament.

Instructiuni de utilizare (Faceti clic pe imagine):

Mikoterm TK manual

IMPORTANT DE STIUT:

Radiator     încălzire de perete
Cazanul pentru sistemele de incalzire centrala cu apa calda poate fi conectat la orice sistem de incalzire cu radiatoare, in pardoseala sau pe perete.

Temperatura apei de incalzire se poate regla cu ajutorului unui buton de pe panoul de comanda, avand un interval mare de caldura (10 -75 °C)

230V     400V
Cazanul MIKOTERM TK 27 KW este fabricat cu posibilitatea conectarii  la retelele electrice trifazice.

Ceea ce este important  sa aveti tensiune de alimentare necesara pentru echipament (intrerupator), si conectarea electrica directa a cazanului cu conductorul sectiunii corespunzatoare.

Amper
Una dintre cele mai importante intrebari este daca amperajul adecvat este disponibil in reteaua electrica.

Cazanul de 27 KW are nevoie un minim de 3x40,9 A.  

Va rugam sa luati in considerare performanta tuturor dispozitivelor electrice din proprietatate. Cand mai multe dispozitive sunt operate impreuna, intreruptorul mic striveste constant siguranta.

La sută
Cazanul de 27 KW are o eficienta de functionare extrem de ridicata. Aproape toate puterea electrica absorbita apare ca energie termică in sistem.

Zonă
Capacitatea maxima a cazanului poate fi setata manual pe panoul de comanda in trei etape. Trepte de performanta reglabila a cazanului 9 / 18 /27 kw.

Pierderea de temperatura depinde de  izolatia termica, de spatiul de podea, de inaltimea tavanului  de marimea proprietatii si de izolarea termica a deschiderilor.

Suprafata construita pe care o poate incalzi centrala este de:

Pentru cladirile noi 300 m2

Pentru cladiri renovate 240 m2

Pentru case vechi 180 m2

Lemn
Functionarea cazanelor electrice este foarte precis reglementata si prin urmare este ecologica. Performantele sale in gama completa de performanta modulata, pot fi asigurata cu o eficienta maxima.

Aceasta poate anula temperatura setata a circuitului prin supraincalzire.

Controlul performantelor digitale şi modulare a incalzirii functioneaza in trei etape de performanta pentru a activa sau dezactiva controlul automat.  

Datorita controlului inteligent  centrala utilizeaza productia maxima doar atunci cand este nevoie de mai multa apa de incalzire.

  dB
Cazanul este mic, compact si fara zgomot, nu necesita nici o schimbare de aer, nici un horn pentru functionare astfel se poate instala oriunde in casa, apartament.

Celsius
Cazanul se poate utiliza si cu setarea temperaturii apei din tur, dar se recomanda utilizarea acestuia cu termostatul de camera recomandat, care porneste si opreste cazanul in functie de temperatura curenta.
 

25 luni

Termenul de garantie al centralei MIKOTERM TK este de 24 luni, de la data cumpararii (livrarii), dar se poate prelungi, contra cost cu inca 24 luni si poate ajunge la 48 luni de garantie.

PRINCIPALELE CARACTERISTICI TECHNICE A CAZANULUI MIKOTERM

- Dimensiune racord tur/ retur(1”)

- Termostat pentru reglarea temperaturii

- Poate porni manual  intr-un grup

- Clasificarea protecţiei electrice  IP40

- Izolaţia termică a centralei este de 10mm

- Controlul cazanului cu termostat de camera

- Termostat de siguranţa(103°C)

- Instalarea necesita un electrician si un technician de incalzire, dar dupa completarea unei liste de siguranţa se poate utiliza fara alte complicatii

- Impotriva inghetului este recomandat incarcarea instalatiei cu antigel

IN LIVRAREA STANDARD A CAZANULUI MIKOTERM TK SUNT INCLUSE:

- Centrala electrica cu termostat de control al temperaturii

- Dispozitiv de montare pe perete

- Manualul de instrucţiuni in limba romana

- Certificat de garantie

ACCESORII OPŢIONALE

- Termostat de camera digital sau manual

- Separator de magnetic

Parameters

Pompa de circulatie,vas de expansiune si supapa de siguranta in echiparea standard nu
Tip de conexiune electrica 400 V (trifaze)
Scopul utilizarii incalzire centrala
Sistem circuit de incalzire sistem de incalzire deschisa si inchisa
Termen de garantie 25 luni garantie
Controlul cazanului cu functia de protectie la inghet nu
Tipul panoului de control mechanic
Producator Mikoterm d.o.o.
Putere nominala 27 kW
Amperaj necesar 3x40,9 Amper
Element electric de incalzire 3x9 kW
Temperatura maxima de functionare 80 °C
Continut de apa 20 lit.
Dimensiuni racord inainte/retur 1 R
Presiune maxima de functionare 2.5 bar
Greutate 20 kg
Latime 375 mm
Inaltime 630 mm
Adancime 180 mm