Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
1.827 Lei (1.535 Lei + TVA)
Mikoterm TK 9kW

Centrala electrica Mikoterm TK 9 KW pentru incalzire centrala

Preţ:
1.827 Lei (1.535 Lei + TVA)

Cazan electric 9 KW pentru încălzire centrală cu un zgomot extrem de scăzut. Poate fi utilizata ca sursa de căldură primara sau secundara, de exemplu ca supliment la un cazan cu combustibil solid. Construit în paralel cu un cazan mixt, combina beneficiile eficienţei arderii lemnului şi confortului termic în casa dvs.


telefon   +40/770 942 081

Producător: Mikoterm d.o.o.
Stoc: 4 buc pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 27 Ianuarie 2022
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

MIKOTERM TK 9 KW

Denumirea oficiala centrala termica electrica, dar în limba comuna se foloseşte cazan pe curent şi cazan electric pe perete. Cazanele au elemente electrice de încălzire care incalzesc automat apa din cazan, luind în considerare temperatura setată pe tur. Pornirea şi oprirea cazanului au loc automat prin termostatul de cameră, care reglează funcţionarea cazanului în funcţie de temperatură setată de către utilizator. Cazanul electric MIKOTERM TK are un zgomot extrem de scăzut. Poate fi utilizata ca sursa de căldură primara sau secundara, de exemplu ca  şi cazan complementar pentru un cazan pe combustibil solid. Instalat în paralel cu un cazan mixt, combina beneficiile eficienţei arderii lemnului şi comfortului termic în casa dvs.

Pentru funcţionarea cazanului electric în sistemul de încălzire, este necesara instalarea pompei de circulaţie, vasului de expansiune şi a unui dispozitiv de siguranţa pentru presiune.

Pot fi controlat manual, puteţi lega grupuri, maximizati performanţa întregistrată şi distribuite.

Producerea apei calde este 10-75°C grade şi sunt disponibil cu o presiune intre 0, 8 şi 2, 2bari

Pentru funcţionare sunt necesare conexiuni electrice monofazice sau trifazice şi pot fi conectate la un sistem de încălzire deschis şi închis. Conectarea la  230V este posibil doar în cazul a 6 şi 9KW.

Dacă doriţi să utilizaţi cazanul  electric pentru apă caldă menajeră, aveţi două opţiuni. În combinaţie cu un rezervor indirect de apă caldă menajeră, va recomandăm cazanul Mikoterm e Tronic 7000, Termostroj Termo Blok PTV, si  cazanele Termostroj Termo Mini. Cazanul MIKOTERM TK este mic, compact şi fără zgomot, nu necesită de nici o schimbare de aer, nici un coş de fum pentru funcţionare astfel se poate instala oriunde în casă, apartament.

Instrucțiuni de utilizare (Faceți clic pe imagine):

Mikoterm TK manual

IMPORTANT DE ŞTIUT:

Radiator     încălzire de perete
Cazanul pentru sistemele de încălzire centrală cu apă caldă poate fi conectat la orice sistem de încălzire cu radiatoare, în pardoseală sau pe perete.

Temperatura apei de încălzire se poate regla cu ajutorului unui buton de pe panoul de comandă, având un interval mare de căldură (10 -75 °C)

230V     400V
Cazanul MIKOTERM TK 9 KW este fabricat cu posibilitatea conectării la reţelele electrice monofazice sau trifazice.

Ceea ce este important, este să aveţi tensiune de alimentare necesara pentru echipament (disjunctoare), şi conectarea electrica directa a cazanului cu conductorul secţiunii corespunzatoare.

Amper
Una dintre cele mai importante întrebări este dacă amperajul adecvat este disponibil în reteaua electrica.

Cazanul de 9 KW  are nevoie un minim de 1x39, 2 A sau 3x13, 6 A.  

Vă rugăm să luaţi în considerare performanţa tuturor dispozitivelor electrice  din proprietatate. Cînd mai multe dispozitive sunt operate împreună, întreruptorul mic striveşte constant siguranţa.

La sută
Cazanul de 9 KW are o eficientă de funcţionare extrem de ridicată. Aproape toate puterea electrica absorbita apare ca energie termică în sistem.

Zonă
Capacitatea maximă a cazanului poate fi setată manual pe panoul de comandă în doi etape. Trepte de performanţa a cazanului MIKOTERM TK 9 KW,  sunt 4, 5 / 9KW.

Pierderea de temperatură depinde de izolaţia termică, de spaţiul de podea, de înălţimea plafonului de mărimea proprietăţii şi de izolarea termică a deschiderilor.

Suprafaţa construita pe care o poate incalzi centrala este de: Pentru cladirile noi 120 m2

Pentru clădiri renovate 90 m2

Pentru case vechi: 50-60 m2

Lemn
Funcţionarea cazanelor electrice este foarte precis reglementată şi prin urmare este ecologică. Performantele sale în gama completa de performanţa modulată, pot fi asigurată cu o eficientă maximă.

Datorita acestui fapt, puteţi suprascrie temperatura reglata a turului cu supraincalzire.

Controlul performantelor digitale şi modulare a încălzirii funcţionează în trei etape de performanţa pentru a activa sau dezactiva controlul automat.  

Datorita controlului inteligent cazanul electric foloseşte performanţa maximă doar în cazul în care este nevoie de incalzirea unui volum de apă de încălzire mai mare.  

dB

Cazanul este mic, compact şi fără zgomot, nu necesită nici o schimbare de aer, nici un coş de fum pentru funcţionare astfel se poate instala oriunde în casă, apartament.

Celsius
Cazanul se poate utiliza şi cu setarea temperaturii apei din tur, dar se recomanda utilizarea acestuia cu un termostat de cameră, care este recomandat pentru utilizare, care porneşte şi opreşte cazanul în funcţie de temperatură actuala.

25 luni
Termenul de garanţie al cazanului electrice MIKOTERM TK este de 24 luni, de la data cumpărării, dar se poate prelungi, contra cost cu încă 24 luni şi poate ajunge la 48 luni de garanţie.

PRINCIPALELE CARACTERISTICI TECHNICE A CAZANULUI MIKOTERM

-Dimensiune racord tur/ retur(1”)

-Termostat pentru reglarea temperaturii

-Poate porni manual  intr-un grup

-Clasificarea protecţiei electrice  IP40

- Izolaţia termică a centralei este de 10mm

-Controlul cazanului cu termostat de cameră

-Termostat de siguranţa(103°C)

-Instalarea necesită un electrician şi un technician de încălzire, dar dupa completarea unei liste de siguranţa se poate utiliza fără alte complicaţii

-Împotriva îngheţului este recomandat încărcarea instalatiei cu antigel

 ÎN LIVRAREA STANDARD A CAZANULUI MIKOTERM TK  SUNT INCLUSE:

-Centrala electrica cu termostat de control al temperaturii

-Dispozitiv de montare pe perete

-Manualul de instrucţiuni în limba română

-Certificat de garanţie

ACCESORII OPŢIONALE

-Termostat de cameră digital sau manual

-Separator de namol magnetic

Parameters

Pompa de circulatie,vas de expansiune si supapa de siguranta in echiparea standard nu
Tip de conexiune electrica 230V(monofaza) si 400V(trifaze)
Scopul utilizarii incalzire centrala
Sistem circuit de incalzire sistem de incalzire deschisa si inchisa
Termen de garantie 25 luni garantie
Controlul cazanului cu functia de protectie la inghet nu
Tipul panoului de control mechanic
Producator Mikoterm d.o.o.
Putere nominala 9 kW
Amperaj necesar 1x39 / 3x13,6 Amper
Element electric de incalzire 2x4,5 kW
Temperatura maxima de functionare 80 °C
Continut de apa 10 lit.
Dimensiuni racord inainte/retur 1 R
Presiune maxima de functionare 2.5 bar
Greutate 15 kg
Latime 320 mm
Inaltime 620 mm
Adancime 125 mm