Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu

Romanian ro
Preţ:
8.855 Lei (7.441 Lei + TVA)

Centrala electrica Termostroj Termo Blok PTV 15kW pentru incalzire centrala si productia de apa calda menajera completat cu un rezervor indirect ACM

Preţ:
8.855 Lei (7.441 Lei + TVA)

INCLUDE TAXA VERDE

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081


Cazanul Termostroj Termo Blok PTV 15 KW este fabricat pentru incalzire,si completat cu un rezervor de apa calda menajera indirecta, se poate folosi si pentru apa calda menajera pe tur. Producerea apei calde este 20-90 °C, si producerea apei calde menajera in rezervor este 10-65 °C. Cazanul Termo Blok PTV este fabricata, incorporata cu echipamentele de prezenta sau instalarea unui dispozitiv de siguranta,cu  pompa de circulatie si cu un vas de expansiune.

Pentru apa calda menajera, centrala trebuie completat cu un rezervor indirect de apa calda, care trebuie comandat langa centrala.


telefon   +40/770 942 081
Producător: Termostroj d.o.o.
Stoc: 1 buc pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 26 Iulie 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

Cazanul Termostroj Termo Blok PTV 15 KW este planificat pentru incalzire,si pentru productiei apei calde menajera completat cu un rezervor de apa calda.

Temperatura de functionare corectata la temperatura exterioara cu selectare predeterminata a curbei de incalzire si capacitate de compensare.

Cazanul Termo Blok PTV este fabricat cu o pompa de circulatie (1) pentru incalzire,si o pompa de circulatie (2) pentru incalzirea apei calde indirecta in rezervor, este fabricat şi cu un senzor si control de apa calda menajera, cu un senzor de temperatura exterioara,cu un vas de expansiune si cu un dispozitiv de siguranta.

 Cazanul  Termostroj Termo Blok PTV 15 KW este mic, compact si fara zgomot, nu necesita nici un horn, nici o schimbare de aer pentru functionare, astfel se poate instala oriunde in casa, apartament.

Instrucțiuni de utilizare (Faceti clic pe imagine):

Termo Blok PTV manual

IMPORTANT DE STIUT:

Radiator       încălzire de perete

Cazanul pentru sistemele de incalzire centrala cu apa calda poate fi conectat la orice sistem de incalzire cu radiatoare, in pardoseala sau pe perete. Temperatura apei de incalzire se poate regla cu ajutorului unui buton de panoul de comanda,avand un interval mare de caldura 20-90 °C, acesta poate fi setat in trepte de temperatura de 1 °C  pe panoul de comanda.

Robinet

Completate cu un rezervor de apa calda menajera, comanda cazanului poate produce o temperatura de 10-65 °C  apa calda.

In comanda cazanului se poate introduce temperatura apei calde,si functia de setare a cazanului asigura automatic, incalzirea si prepararea apei calde in proprietatea dvs. Cazanul are o pompa de circulatie stationara  care produce apa calda, asa nu sunt necesare cablarea unei vane cu 3 cai. Cazanul pentru incalzire foloseste pompa de circulatie 1 si pentru folosirea apei calde menajera  foloseste pompa de circularie 2.

Pentru folosirea apei calde menajera trebuie un senzor de temperatura care este in echipament standard a cazanului.

  230V       400V

Cazanul electric Termostroj  15 KW este fabricat cu posibilitatea conectarii la retelele electrice  trifazice (400V). Ceea ce este important, sa aveti tensiune de alimentare necesare pentru echipament (disjunctoare) sau conectarea electrica directa a cazanului cu conductorul sectiunii corespunzatoare.

Amper

Una dintre cele mai importante intrebari este,daca amperajul adecvat este disponibil in reteaua electrica.

Cazanul electric de 15 KW are nevoie un minim de 3 x 21, 74 A.  Va rugam sa luati in considerare, performantele tuturor dispozitivelor electrice in proprietate. Cand mai multe dispozitive sunt folosite impreuna, intreruptorul mic striveste constant siguranta.

La sută

Cazanul electric 15 KW are o eficienta de functionare extrem de ridicata. Aproape toate puterea electrica absorbita apare ca energie termica in sistem.

Scară

Capacitatea maxima a cazanului poate fi setata manual pe panoul de comanda in trei etape.

Treptele de performanta reglabila a cazanului: 6/12/15  KW. Va rugam sa retineti ca performanta maxima intregistrata si livrata in trepte reduse este diferita de cea a cazanului maxim.

Sinus

Controlul calculeaza rezerva de caldura instantanee in incalzitoarele de iesire a caldurii si opreste corespunzator puterea de caldura a incalzitoarelor, chiar inainte de atingerea temperaturii reglate apei.

Controlul cazanului tine cont si de dinamica temperaturii apei din cazan in timpul functionarii.

Zonă

Pierderea de temperatura depinde de spatiul de podea, de inaltimea plafonului, de marimea proprietatii si de izolarea termica a deschiderilor. Suprafata construita pe care o poate incalzi centrala este de : pentru cladirile noi 150 m2, pentru cladiri renovate 120 m2,si pentru case vechi familial 100 m2 .

Lemn

Functionarea cazanelor electrice este foarte precis reglementata,si prin urmare este ecologica. Performantele sale in gama completa de performanta modulata, pot fi asigurate cu o eficienta maxima. Datorita acestui fapt, puteti suprascrie temperatura reglata a turului cu supraincalzire. Controlul performantelor digitale si modulare a incalzirii functioneaza in trei etape de performanta pentru a activa sau dezactiva controlul automat.

Datorita controlului inteligent, cazanul electric foloseste performanta maxima doar in cazul in care este nevoie de incalzirea mai mare.

dB

Cazanul este mic, compact si fara zgomot, nu necesita nici o schimbare de aer, nici un horn pentru functionare, astfel se poate instala oriunde in casa, apartament.

Triunghi

Cazanul electric Termo Blok PTV este furnizat ca standard - doua pompe de circulatie cu frecventa controlata, cu consum de energie minima.

Baril

Cazanul electric este montat ca standard, un vas de expansiune (10 litri) care este galvanizat şi în interior şi în exterior.  

Celsius

Cazanul se poate utiliza şi cu setarea temperaturii apei din tur, dar se recomanda utilizarea acestuia, cu un termostat de camera care este recomandat pentru utilizare, care porneste si opreste cazanul in functie de temperatura actuala.

10 ani     3ani

Cazanul electric Termostroj Termo Blok PTV are o garantie de 10 ani de la data cumpararii, pentru corpul cazanului si 3 ani garantie pentru componentele electrice şi pentru pompei de circulatie.

Toate produsele comercializate au o garantie de 2 ani pentru persoane fizice si 1  an pentru persoane juridice.După expirarea acestei garanții, se va aplica automat garanția producătorului. Alte garanții afișate pe site se referă la garanția producătorului.

Date tehnice (Faceti clic pe imaginile):

      

PRINCIPALELE CARACTERISTICI  TECHNICE a cazanului  Termostroj Termo Blok PTV

- Dimensiune racord tur/retur (1”)

- Design inferior cu o accesiune de umplere-golire

- Conexiune mai mare pentru rezervorul de apa calda menajera un flux de conexiune (3/4”)

- Senzorul de temperatura a apei din cazan (electronic-cu afisaj digital)

- Termostat de siguranta automata pentru incalzire

- Senzorul de prezenta a aerului corpului cazanului (pornire automata dupa ce a parasit aerul).

- Comutator de siguranta pentru joasa tensiune

- Doua bucati de pompa de circulatie de apa calda menajera cu frecventa controlata, cu protectie la supracurent, pompa circuitului principal prevazut cu o supapa de aerisire automata

- Supapă de siguranta de incalzire (3 bari)

- Corpul cazanului are  o grosime de 19 mm cu izolatie termica

- Un vas de expansiune (10 litri)

- Sisteme de incalzire INOX cu o marca de ELTRA

- Controlul cazanului pentru un control precis al performantei

- Temperatura de functionare corectata la temperatura exterioara cu selectare predeterminata a curbei de incalzire si capacitate de compensare

- Controlul temperaturii indirecte a rezervorului de apa calda

- Daca temperatura este sub 8 °C, cazanul porneste automat

- Rezervor de apa calda, are o protectie impotriva inghetului (porneste sub 7 °C)

- Construirea performantei totala a cazanului in trepte de 15 secunde

- Pompa manuala cu optiune de pornire

- Testul de presiune al corpul cazanului in timpul fabricarii

- Incercarea de izolare electrica la sfarsitul productiei (500 V)

- Pentru functionare este recomandat un termostat de camera

- Instalarea necesita un electrician si un technician de incalzire,cu toate acestea poate fi pus in functiune fara instalare obligatorie

- Impotriva inghetului este recomandat incarcarea instalatiei cu antigel

IN LIVRAREA  STANDARD a cazanului Termostroj Termo Blok PTV 15  KW:

- Corp  cazan cu control digital al apei, cu insertii electrice de incalzire si cu echipamente de siguranta

- Construita cu pompa de circulatie,cu vas de expansiune inchise si echipamente de siguranta

- Senzor de temperatura exterioara/rezervor de apa calda menajera

- Manualul de instructiuni in limba romana

- Certificat de garantie

ACCESORII OPTIONALE: Termostat de camera manuala sau digitala

- Separator de namol magnetic

Parameters

Pompa de circulatie,vas de expansiune si supapa de siguranta in echiparea standard da
Tip de conexiune electrica 400 V (trifaze)
Scopul utilizării incalzire centrala si productia de apa calda menajera
Sistem circuit de incalzire sistem de incalzire deschisa si inchisa
Termen de garantie 10 ani pentru corpul cazanului si 3 ani complet
Controlul cazanului cu functia de protectie la inghet da
Tipul panoului de control digital electronic
Producator Termostroj d.o.o.
Putere nominala 15 kW
Amperaj necesar 3x21,74 Amper
Element electric de incalzire 3x2+3x2+3x1 kW
Temperatura maxima de functionare 90 °C
Continut de apa 10 lit.
Dimensiuni racord tur/retur 1 R
Presiune maxima de functionare 2.5 bar
Greutate 51 kg
Latime 400 mm
Inaltime 930 mm
Adancime 290 mm