Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
6.909 Lei (5.806 Lei + TVA)
Cant:buc

Centrala electrica Termostroj Termo Blok PTV 6 KW pentru incalzire centrala si productia de apa calda menajera completat cu un rezervor indirect ACM

Preţ:
6.909 Lei (5.806 Lei + TVA)
Cant:buc

Cazanul Termostroj Termo Blok PTV 6 KW este fabricat pentru încălzire, şi completat cu un rezervor de apă caldă menajeră, se poate folosi şi pentru apă caldă menajeră pe tur. Producerea apei calde în radiator este 20-90°C , şi producerea apei calde menajeră în rezervor este 10-65°C grade. Cazanul Termo Blok PTV este fabricata, incorporat cu echipamentele de prezenţa unui dispozitiv de siguranţa, cu  pompă de circulaţie şi cu un vas de expansiune.

Pentru apa calda menajera, centrala trebuie completat cu un rezervor indirect de apa calda, care trebuie comandat langa centrala.

Se poate comanda aici la magazinul nostru, rezervor indirect ELDOM THERMO de 80 de litri cu un pret de 750 de lei.


telefon   +40/770 942 081

Producător: Termostroj d.o.o.
Stoc: De primit dupa 12 zile de lucru
Data așteptată pentru livrare: 18 Iulie 2022
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

Cazanul Termostroj Termo Blok PTV 6 KW este planificat pentru încălzire, şi pentru producţiei apei calde menajeră completat cu un rezervor de apă caldă.

Temperatura de funcţionare corectata la temperatură exterioară cu selectare predeterminata a curbei de încălzire şi capacitate de compensare.

Cazanul Termo Blok PTV este fabricat cu o pompă de circulaţie(1) pentru încălzire, şi o pompă de circulaţie(2) pentru incalzirea apei calde indirecta în rezervor, este fabricat cu un senzor şi control de apă caldă menajeră, cu un senzor de temperatură exterioară, cu un vas de expansiune şi cu un dispozitiv de siguranţa.

 Cazanul  Termostroj Termo Blok PTV 6 KW este mic, compact şi fără zgomot, nu necesită nici un coş de fum, nici o schimbare de aer pentru funcţionare, astfel se poate instala oriunde în casă, apartament.

Instrucțiuni de utilizare (Faceți clic pe imagine):

Termo Blok PTV manual

IMPORTANT DE ŞTIUT:

Radiator       încălzire de perete

Cazanul pentru sistemele de încălzire centrală cu apă caldă poate fi conectat la orice sistem de încălzire cu  radiatoare, în pardoseală sau pe  perete. Temperatura apei de încălzire se poate regla cu ajutorului unui buton de panoul de comandă, având un interval mare de căldură 20-90°C, acesta poate fi setat în trepte de temperatură de 1°C grade pe panoul de comandă.

Robinet

Completate cu un rezervor de apă caldă menajeră indirecta, comanda cazanului poate produce apă cu o temperatură de 10-65°C grade apă caldă.

În comanda cazanului se poate introduce temperatura apei calde, şi functia de setare a cazanului asigura automatic, incalzirea şi prepararea apei calde în proprietatea dvs. Cazanul are o pompă de circulaţie stationara  care produce apă caldă, asa nu este necesara cablarea unei vane cu 3 cai. Cazanul pentru încălzire foloseşte pompă de circulaţie 1, şi pentru folosirea apei calde menajeră  foloseşte pompă de circulaţie 2.

Pentru folosirea apei calde menajeră trebuie un senzor de temperatură care este în echipament standard a cazanului.

  230V       400V

Cazanul electric Termostroj  6 KW este fabricat cu posibilitatea conectării la reţelele electrice monofazice(230V), sau trifazice(400V). Ceea ce este important, să aveţi tensiune de alimentare necesare pentru echipament(disjunctoare) sau conectarea electrica directa a cazanului cu conductorul secţiunii corespunzatoare.

Amper

Una dintre cele mai importante întrebări este, dacă amperajul adecvat este disponibil în reteaua electrica.

Cazanul electric de 6 KW are nevoie un minim de 1 x 26 A sau 3 x 9 A.  Vă rugăm să luaţi în considerare, performantele tuturor dispozitivelor electrice în proprietate. Cînd mai multe dispozitive sunt folosite împreună, întreruptorul mic striveşte constant siguranţa.

La sută

Cazanul electric 6KW are o eficientă de funcţionare extrem de ridicată. Aproape toate puterea electrica absorbita apare ca energie termică în sistem.

Scară

Capacitatea maximă a cazanului poate fi setată manual pe panoul de comandă în două etape.

Treptele de performanţa reglabila a cazanului: 3 / 6 KW. Vă rugăm să reţineţi ca performanţa maximă întregistrată şi livrată în trepte reduse este diferită de cea a cazanului maxim.

Sinus

Controlul calculeaza rezerva de caldura instantanee in incalzitoarele de iesire a caldurii si opreste corespunzator puterea de caldura a incalzitoarelor,chiar inainte de atingerea temperaturii reglate apei.

Controlul cazanului tine cont si de dinamica temperaturii apei din cazan in timpul functionarii.

Zonă

Pierderea de temperatură depinde de spaţiul de podea, de înălţimea plafonului, de mărimea proprietăţii şi de izolarea termică a deschiderilor. Suprafaţa construita pe care o poate incalzi centrala este de: pentru cladirile noi 80 m2, pentru clădiri renovate 60 m2, şi pentru case vechi familial 40 m2 .

Lemn

Funcţionarea cazanelor electrice este foarte precis reglementată, şi prin urmare este ecologică. Performantele sale în gama completa de performanţa modulată, pot fi asigurate cu o eficientă maximă. Datorita acestui fapt, puteţi suprascrie temperatura reglata a turului cu supraincalzire. Controlul performantelor digitale şi modulare a încălzirii funcţionează în trei etape de performanţa pentru a activa sau dezactiva controlul automat.

Datorita controlului inteligent, cazanul electric foloseşte performanţa maximă doar în cazul în care este nevoie de incalzirea mai mare.

dB

Cazanul este mic, compact şi fără zgomot, nu necesită nici o schimbare de aer, nici un coş de fum pentru funcţionare, astfel se poate instala oriunde în casă, apartament.

Triunghi

Cazanul electric Termo Blok PTV este furnizat ca standard - două pompe de circulaţie cu frecvenţă controlata, cu consum de energie minima.

Baril

Cazanul electric este montat ca standard – un vas de expansiune (8 litri) care este galvanizat şi  în interior şi în exterior.  

Celsius

Cazanul se poate utiliza şi cu setarea temperaturii apei din tur, dar se recomanda utilizarea acestuia, cu un termostat de cameră care este recomandat pentru utilizare, care porneşte şi opreşte cazanul în funcţie de temperatură actuala.

10 ani     3ani

Cazanul electric Termostroj Termo Blok PTV are o garanţie de 10 ani de la data cumpărării, pentru corpul cazanului şi 3 ani garanţie pentru componentele electrice şi pentru pompei de circulaţie.

PRINCIPALELE CARACTERISTICI  TECHNICE a cazanului  Termostroj Termo Blok PTV

- Dimensiune racord tur/retur (1” )

- Design inferior cu o accesiune de umplere-golire

- Conexiune mai mare,  pentru rezervorul de apă caldă menajeră un flux de conexiune (3 / 4”)

- Senzorul de temperatură a apei din cazan (electronic-cu afisaj digital)

- Termostat de siguranţa automată pentru încălzire

- Senzorul de prezenţa a aerului corpului cazanului. (pornire automată dupa ce a părăsit aerul)

- Comutator de siguranţa pentru joasa tensiune

- Două bucati  pompă de circulaţie de apă caldă menajeră cu frecvenţă controlata, cu protectie la supracurent, pompa circuitului principal prevazut cu o supapă de aerisire automată

- Supapă de siguranţa de încălzire (3 bari)

- Corpul cazanului are o  grosime 19mm cu izolaţie termică

- Un vas de expansiune (8 litri)

- Sisteme de încălzire INOX cu o marca de ELTRA

- Controlul cazanului pentru un control precis al performantei

- Temperatura  de funcţionare corectata la temperatura  exterioară cu selectare predeterminata a curbei de încălzire şi capacitate de compensare

- Controlul temperaturii indirecte a rezervorului de apă caldă

- Dacă temperatura este sub 8°C grade, cazanul porneşte automat

- Rezervor de apă caldă are o protectie împotriva îngheţului (porneşte sub 7°C)

- Construirea performanţei  totala a cazanului în trepte de 15 secunde

- Pompa manuală cu optiune de pornire

- Testul de presiune al corpul cazanului în timpul fabricării

- Incercarea de izolare electrica la sfîrşitul producţiei (500 V)

- Pentru funcţionare este recomandat un termostat de cameră

- Instalarea necesită un electrician şi un technician de încălzire, cu toate acestea poate fi pus în funcţiune fără instalare obligatorie

- Împotriva îngheţului este recomandat încărcarea instalatiei cu antigel

ÎN LIVRAREA  STANDARD a cazanului Termostroj Termo Blok PTV 6  KW:

- Corp  cazan cu control digital al apei, cu insertii electrice de încălzire şi cu echipamente de siguranţa

- Construita cu pompă de circulaţie,  cu vas de expansiune inchise şi echipamente de siguranţa

- Senzor de temperatură exterioară / rezervor de apă caldă menajeră

- Manualul de instrucţiuni în limba română

- Certificat de garanţie

ACCESORII OPŢIONALE: Termostat de cameră manuală sau digitală

- Separator de namol magnetic

Parameters

Pompa de circulatie,vas de expansiune si supapa de siguranta in echiparea standard da
Tip de conexiune electrica 400 V (trifaze)
Scopul utilizarii incalzire centrala si productia de apa calda menajera
Sistem circuit de incalzire sistem de incalzire deschisa si inchisa
Termen de garantie 10 ani pentru corpul cazanului si 3 ani complet
Controlul cazanului cu functia de protectie la inghet da
Tipul panoului de control digital electronic
Producator Termostroj d.o.o.
Putere nominala 6 kW
Amperaj necesar 1x26,1 / 3x8,7 Amper
Element electric de incalzire 3x1+3x1 kW
Temperatura maxima de functionare 90 °C
Continut de apa 10 lit.
Dimensiuni racord inainte/retur 1 R
Presiune maxima de functionare 2.5 bar
Greutate 51 kg
Latime 400 mm
Inaltime 930 mm
Adancime 290 mm