Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
8.300 Lei (6.975 Lei + TVA)
Cant:buc.
Centrala electrica Termostroj Termo Kombi 15 kW

Centrala electrica Termostroj Termo Kombi 15 kW, pentru încălzire centrală și producerea apei calde menajere cu sistem de instantanee

Preţ:
8.300 Lei (6.975 Lei + TVA)
Cant:buc.

Sistem combinat, proiectat și construit pentru încălzirea centrală și producerea de apă caldă menajeră instantanee, un cazan de apă electric aproape 100% eficient cu o putere de 15 kW.

Producția de apă caldă de încălzire este disponibilă în intervalul 30-90 °C, în timp ce producția de apă caldă menajeră este disponibilă în intervalul de energie de 30-55 °C.

Cazanul Termostroj Termo Kombi este furnizat din fabrica cu o pompă de încălzire instalată, rezervor de expansiune, pompă de apă caldă menajeră și echipament de siguranță pentru funcționare.

telefon   +40/770 942 081

Producător: Termostroj d.o.o.
Stoc: 6 buc. pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 01 Noiembrie 2021
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

Termostroj Termo Kombi 15 kW

Sistem combinat, proiectat și construit pentru încălzirea centrală și producerea instantanee de apă caldă menajeră, un cazan de apă electric aproape 100% eficient cu o putere de 15 kW.

Poate fi reglat manual în trei etapei de pe panoul de control, cu putere maximă.

Datorită puterii maxime reglabile, centrala poate fi funcționată nu numai cu 15 kW, ci și cu o putere maximă setată de 6, 12 și 15 kW. Consumul redus de energie maximă reduce, de asemenea, producția de căldură, ceea ce afectează nu numai capacitatea de încălzire, ci și capacitatea de producție a apei calde menajere.

Producția de apă caldă de încălzire este disponibilă în intervalul de temperatură 30-90 °C, în timp ce producția de apă caldă menajeră este disponibilă în intervalul de temperatură 30-55 °C.

Cazanul Termo Kombi este livrat din fabrică cu o pompă de încălzire instalată, vas de expansiune, pompă de apă caldă menajeră și echipament de siguranță pentru funcționare. Necesită o conexiune electrică trifazată și poate fi conectată atât la sisteme de încălzire deschise, cât și închise.

Datorită limitei superioare a capacității de producție a apei calde menajere a sistemului de curgere, cazanele combinate sunt de obicei recomandate pentru utilizarea în sisteme cu unul, dar nu mai mult de două puncte de alimentare cu apă caldă menajeră.

Dacă este necesară apă caldă menajeră în mai mult de două puncte în același timp, pentru a evita fluctuațiile de temperatură a apei calde, recomandăm un sistem combinat cu un rezervor de apă caldă menajer indirect, care garantează o temperatură uniformă a apei calde și disponibilitatea simultană a apei calde în mai multe puncte. (Vezi- Termostroj Termo Block PTV sau Mikoterm Etronic 7000)

Cazanul Termostroj este complet silențios și mic, funcționarea nu necesită nici schimb de aer, nici un coș de fum, datorită căruia poate fi instalat oriunde în apartament.

Manualul de utilizare (Faceți clic pe imaginea de mai jos):

Termostroj Termo Kombi

IF = întrebări frecvente pentru cazanul Termostroj Termo Kombi 15 kW


   

Cazanele proiectate pentru sistemele de încălzire centrală cu apă caldă pot fi conectate la orice radiator, pardoseală sau sistem de încălzire pe perete.

Temperatura de curgere poate fi setată într-o gamă largă de temperatură (30-90 °C) pe panoul de control în pași de 1 °C.

 

În timpul funcționării cazanului, producția de apă caldă menajeră are întotdeauna prioritate față de încălzire. Schimbătorul de căldură cu plăci montat sub capacul cazanului, care este un mijloc de producere a apei calde menajere cu un sistem de curgere, este capabil să producă o căldură de până la 40 kW pentru o perioadă scurtă de timp. Cu toate acestea, rețineți că centrala poate servi maximum 2 puncte de colectare a apei calde la un moment dat, fără fluctuații de temperatură a apei.

Este important să nu fie necesare accesorii suplimentare pentru funcționarea cazanului. Sistemul este gata de utilizare după ce a fost conectat la rețea și la liniile de alimentare și retur de încălzire, precum și la conductele de apă caldă și de apă caldă menajeră.


Cazanul electric de 15 kW Termostroj Termo Kombi, poate fi conectat doar la o rețea electrică trifazată.

Este important ca tensiunea de rețea (întreruptorul)  să fie disponibilă pentru conectarea aparatului și căldarea să fie conectată direct cu secțiunea transversală corespunzătoare.


Una dintre cele mai importante probleme în funcționarea cazanelor electrice este dacă cantitatea corectă de Amperi este disponibilă în rețeaua electrică.

Pentru a acționa cazanul de 15 kW trebuie să fie disponibil un minim de 3x 21,8 amperi.

Vă rugăm să luați în considerare performanța tuturor consumatorilor de energie electrică din proprietate pentru a scala rețeaua electrică necesară. Dacă rețeaua electrică este dimensionată în partea de jos, întrerupătorul mic striveste siguranța dacă mai multe dispozitive sunt acționate împreună.

 

Cazanul electric de 15 kW funcționează cu o eficiență de operare extrem de ridicată. În practică, aproape toată energia electrică absorbită este afișată ca energie termică în sistemul de încălzire și apă caldă menajeră.

Este bine de știut că, conform măsurătorilor organizațiilor profesionale, producția de apă caldă menajeră cu un sistem de curgere este capabilă să asigure aceeași performanță a apei calde cu un consum total de energie cu aproximativ 8% mai mic pe an, comparativ cu soluțiile cu rezervor.

Puterea maximă a centralei poate fi reglată manual în trei etape de pe panoul de control.

Etapele reglabile ale puterii cazanului sunt 6/12/15 kW. Vă rugăm să rețineți că puterea maximă absorbită și descărcată în etapele de putere redusă diferă, de asemenea, de capacitatea maximă de încălzire a cazanului și de capacitatea de producție a apei calde menajere.


Capacitatea de încălzire din punct de vedere al performanței depinde de izolarea termică a proprietății, suprafața pardoselii a proprietății, înălțimea medie a tavanului, nivelul de izolare termică a fațadei sale și a ferestrelor.

În cazul proprietăților nou construite, vă puteți gândi la încălzirea a până la 150 m2 a proprietăților renovate (până la 150 m2 cu izolație fațadă și uși și ferestre moderne) și 100 m2 spațiu util cu tipuri vechi de uși și ferestre sau case detașate fără izolare externă.


Funcționarea cazanelor electrice este extrem de precis reglementată și, prin urmare, utilizează energie ecologică. Își poate oferi performanța cu eficiență maximă pe întregul domeniu de putere modulat, oferindu-ți astfel temperatura setată a debitului de încălzire cu supraîncălzire neglijabilă.

Controlul digital și modular al puterii de încălzire funcționează în trei trepte de putere cuprinse între 0-99%, conform cărora treptele de putere de încălzire sunt pornite sau oprite automat în funcție de cererea curentă de căldură.

Datorită controlului inteligent, centrala electrică funcționează numai la puteri maxime pentru încălzire și cerințe de apă caldă menajeră.

Conform măsurătorilor organizațiilor profesionale, alimentarea cu apă caldă menajeră cu sistem de curgere este capabilă să asigure aceeași cantitate de apă caldă cu un consum de energie anual cu aproximativ 8% mai mic, datorită faptului că nu există temperatură în sistemul de curgere în timpul depozitării și prin pierderea de energie.


Cu poluare fonică neglijabilă, este un dispozitiv practic silențios, care poate fi instalat în orice parte a apartamentului sau a casei. Nu necesită niciun coș sau aer curat pentru a funcționa.Cazanul electric este dotat standard cu două pompe ERP Ready, controlate cu frecvență, antiaderent și circulante, cu un consum minim de energie. O pompă este responsabilă de circulația apei calde de încălzire, în timp ce cealaltă pompă circulantă este responsabilă de circulația apei calde de încălzire care curge prin placa schimbătorului de căldură, utilizat pentru producerea apei calde menajere.Cazanul electric este echipat standard cu un rezervor de expansiune închis (10 litri).Deși este posibilă utilizarea cazanului electric în funcționare continuă cu o temperatură de debit setată, pentru confortul utilizatorului și funcționarea economică, se recomandă utilizarea unui termostat de cameră pentru funcționare, care pornește sau oprește cazanul în funcție de cererea curentă de căldură.


 

Cazanul Termostroj Termo Kombi are o garanție de 10 ani de la data achiziționării la calitatea de sudare sau scurgerea de apă a corpului cazanului, precum și o garanție de 3 ani pentru componentele electrice încorporate ale centralei și pompele circulante.

Cele mai importante caracteristici tehnice ale centralei termice Termostroj Termo Kombi 15 kW:

- Conexiune de sistem de încălzire alimentare și retur (1 ")

- Supapă anti-retur încorporată în ramura de întoarcere

- Racord și robinet de evacuare a umpluturii de design

- Conectare la partea de jos a apei calde menajere și a apei dulci (1/2 ")

- Senzor de temperatură a apei cazanului (cu afișaj electronic, digital)

- Termostat de siguranță pentru supraîncălzirea cazanului, conectat la întreruptor / releu FI (este necesară repornirea manuală a cazanului)

- Senzor de presiune din cazan

- Senzor de prezență a aerului corpului cazanului (repornirea automată a cazanului după îndepărtarea aerului)

- Întrerupător de siguranță de joasă tensiune (repornirea automată a cazanului)

- Pompa de încălzire controlată și antiaderentă și pompa de circulație a apei calde menajere (2 buc.), și protecție la supracurent

- Supapă manuală de eliberare a aerului pentru umplerea sistemului în punctul cel mai înalt al corpului cazanului

- Schimbător de căldură cu placă de înaltă performanță de 40 kW, cu senzori electronici de temperatură (schimbător de căldură și măsurare a temperaturii apei)

- Pentru a reduce la minim pierderile de căldură în liniile de apă caldă menajeră, ambele linii au fost dirijate prin rezervorul de apă al cazanului

- Supapă de siguranță pentru încălzire încorporată (3 bar)

- Supapă de siguranță canalizată încorporată (8 bar)

- Corpul cazanului cu grosimea de 19 mm și izolația termică de înaltă densitate

- Rezervor de expansiune încorporat (10 litri)

- Marcă ELTRA, inserții de încălzire electrică INOX cu posibilitatea de a comuta în grupuri

- Controlul cazanului pe baza principiului PID, care asigură un control precis al puterii

- Temperatura de funcționare corectată cu temperatura exterioară, cu posibilitatea de a selecta și schimba curbele de încălzire predefinite (disponibile)

- Încălzirea debitului cazanului și controlul temperaturii apei calde menajere

- Limitarea manuală a puterii cazanului

- Protecție împotriva înghețului pentru cazanul automat și sistemul de încălzire care funcționează chiar și când este oprit

- Structura puterii totale a cazanului ca treaptă de putere cu schimburi de timp de 15 secunde

- Opțiunea manuală de pornire a pompei

- Încercarea de presiune a corpului cazanului în timpul producției, chiar și după sudarea corpului cazanului și asamblarea completă a centralei

- Încercarea de izolare electrică a cazanului (500 V) la sfârșitul procesului de fabricație a cazanului

- Se recomandă utilizarea unui termostat de cameră pentru funcționare

- Instalarea necesită un specialist, dar după completarea listei de verificare, aceasta poate fi utilizată fără punerea în funcțiune sau inspecția tehnică obligatorie

- Producătorul recomandă utilizarea unui fluid de transfer de căldură tip ThermoFluid pentru protecția împotriva înghețului pentru sistemele de încălzire.

Echipamentul standard al cazanului Termostroj Termo Kombi 15 kW:

- corpul cazanului cu spațiu de apă cu control digital și inserții electrice de încălzire

- încălzire încorporată și pompă de apă caldă, rezervor de expansiune și echipamente de siguranță

- instrucțiuni de operare în limba romana

- 10 ani garanție privind calitatea de sudare a corpului cazanului pe bază de apă, scurgeri de apă și garanție de 3 ani pentru restul centralei

Accesorii disponibile (vezi mai jos, Produse înrudite):

- termostat de cameră manual sau digital

Parameters

Pompa de circulatie,vas de expansiune si supapa de siguranta in echiparea standard da
Tip de conexiune electrica 400 V (trifaze)
Scopul utilizarii incalzire centrala si productia de apa calda menajera
Sistem circuit de incalzire sistem de incalzire deschisa si inchisa
Termen de garantie 10 ani pentru corpul cazanului si 3 ani complet
Controlul cazanului cu functia de protectie la inghet da
Temperatura de operare maxima 90°C
Tipul panoului de control digital electronic
Producator Termostroj d.o.o.
Putere nominala 15 kW
Amperaj necesar 3X21,3 Amper
Element electric de incalzire 3X2+3X2+3X1 kW
Temperatura maxima de functionare 90 °C
Continut de apa 12 lit.
Dimensiuni racord inainte/retur 1 R
Presiune maxima de functionare 2.5 bar
Greutate 52 kg
Latime 474 mm
Inaltime 930 mm
Adancime 290 mm