Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
4.150 Lei (3.487 Lei + TVA)

Centrala electrica Termostroj Termo Mini 6kW pentru incalzire centrala

Preţ:
4.150 Lei (3.487 Lei + TVA)
Indicaţi accesoriile pe care doriţi să mai puneţi în coş!
Set ACM Termostroj Termo Mini (control si supapa cu 3 cai motor) Set ACM Termostroj Termo Mini (control si vane cu 3 cai cu motor )
650 Lei (546 Lei + TVA)

Cazanul electric de 6 KW este un cazan termo, pentru încălzire centrală, cu un zgomot extrem de scăzut, cu pompa de circulatie si cu vas de expansiune.


telefon   +40/770 942 081

Producător: Termostroj d.o.o.
Stoc: 2 buc pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 30 Iunie 2022
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

Descriere

Cazanul electric de 6 KW este un cazan termo, pentru încălzire centrală, cu un zgomot extrem de scăzut. Cazanul Termo Mini este incorporata cu o pompă de circulaţie şi cu un vas de expansiune, şi poate fi setată manual de pe panoul de comandă în două etape.

Puteţi lega grupuri maximizati performanţa întregistrată şi distribuite. Datorita performantei maxime stabilite cazanul de 6 KW poate controla cu o capacitate setata  de 3 KW .  

Producerea apei calde în radiator este 20-90°C, în caz de încălzire în  pardoseală 15-45°C grade, şi sunt disponibil cu o presiune de 0, 8-2, 2 bari.

Cazanele Termo Mini este furnizat ca standard, cu o pompă de circulaţie, cu un vas de expansiune de 6 litri, şi cu dispozitive de siguranţa.

Pentru funcţionarea cazanelor Termo Mini ajunge o conexiune electrica de 230 V, (monofaza). Pentru presiunea cazanului este recomandat o presiune de 1, 2-1, 5 bari, maximă presiune 2, 5 bari, pentru funcţionare trebuie o presiune minima de 0, 8 bari.

Cazanul Termostroj Termo Mini 6 KW, este mic, compact şi fără zgomot, nu necesită de nici o schimbare de aer, nici un coş de fum pentru funcţionare, astfel se poate instala oriunde în casă, apartament.

Instrucțiuni de utilizare (Faceți clic pe imagine):

Termo mini manual

IMPORTANT DE ŞTIUT: a cazanului electric Termostroj Termo Mini 6 KW.

Radiator       încălzire de perete

Cazanul electric Termo Mini, pentru sistemele de încălzire centrală cu apă caldă, poate fi conectat la orice sistem de încălzire cu  radiatoare, în pardoseală sau pe  perete. Temperatura apei de încălzire în radiatoare (20-90°C ), în pardoseală (15-45°C) se poate regla cu ajutorului unui buton de pe panoul de comandă.

230V      400V

Cazanul Termo Mini 6 KW  este preparat la o conexiune electrica monofazice sau trifazice, (230 V-400 V). Ceea ce este important, să aveţi tensiune de alimentare necesare pentru echipament(disjunctoare), sau conectarea directa a cazanului cu conductorul secţiunii corespunzatoare.

Cazanul electric Termo Mini trebuie să fie conectat la un conductor de sectiune transversala corespunzatoare. (minim 1X6 sau 3x2, 5mm2)

Amper

Una dintre cele mai importante întrebări este, dacă amperajul adecvat este disponibil în reteaua electrica.

Cazanul de 6 KW are nevoie un minim de 1 x 26 sau 3x 9 A.

Vă rugăm să luaţi în considerare performanţa tuturor dispozitivelor electrice în proprietate. Cînd mai multe dispozitive sunt operate împreună, întreruptorul mic striveşte constant siguranţa.

La sută

Cazanul electric de 6 KW, are o eficientă de funcţionare extrem de ridicată. Aproape toate puterea electrica absorbita apare ca energie termică în sistem.

Scară

Capacitatea maximă a cazanului poate fi setată pe panoul de comanda in trei etapa. Trepte de performanţa reglabila a cazanului 3  / 6  KW. Vă rugăm să reţineţi ca performanţa maximă întregistrată şi livrată în trepte redusa, este diferite de ceea a cazanului maxim.

Sinus

Cazanul Termo Mini 6 KW este disponibila cu un interval de performanţa modulată 0-6 KW.

Controlul calculeaza rezerva de caldura instantanee in incalzitoarele de iesire a caldurii a incalzitoarelor,chiar inainte de atingerea temperaturii reglate apei. Controlul cazanului tine cont si de dinamica temperaturii apei din cazan in timpul functionarii.

Zonă

Pierderea de temperatură depinde de spaţiul de podea, de înălţimea plafonului, de mărimea proprietăţii şi de izolare termică a deschiderilor.

Suprafaţa construita pe care o poate incalzi centrala este de: pentru cladirile noi 80 m2, pentru clădiri  renovate 60 m2, şi pentru case vechi familial 40 m2.

Lemn

Funcţionarea cazanelor electrice este foarte precis reglementată, şi prin urmare este ecologică. Performantele sale în gama completa de performanţa modulată, pot fi asigurate cu o eficientă maximă. Datorita acestui fapt, puteţi suprascrie temperatura reglata a turului cu supraincalzire.

Controlul performantelor digitale şi modulare a încălzirii, funcţionează în două etape de performanţa, pentru a activa sau dezactiva controlul automat.

Datorita controlului inteligent, cazanul electric foloseşte performanţa maximă doar în cazul în care este nevoie de incalzirea unui volum de apă de încălzire mai mare.

dB

Cazanul este mic, compact şi fără zgomot, nu necesită nici o schimbare de aer, nici un coş de fum pentru funcţionare, astfel se poate instala oriunde în casă, apartament.

Triunghi

Cazanul electric Termostroj Termo Mini 6 KW este furnizat ca standard cu o pompă de circulaţie, cu frecvenţă controlata, cu un consum de curent minimala(5-25 Wh)-/( Hmax=4 m /Qmax=2, 6m3 /h / IP44 ).

Baril

Cazanul este furnizat ca standard şi cu un vas de expansiune inchise (6 litri /maximum 3 bari ), care este galvanizat în interior şi în exterior.

Celsius

Cazanul se poate utiliza şi cu setarea temperaturii apei din tur, dar se recomanda utilizarea acestuia cu un termostat de cameră, care este recomandat pentru utilizare, care porneşte şi opreşte cazanul în funcţie de temperatură actuala.

10 ani       3 ani

Cazanul electric Termostroj Termo Mini are o garanţie de 10 ani de la data cumpărării, pentru corpul cazanului, şi curgerea apei, şi 3 ani garanţie pentru componentele electrice şi pentru pompă de circulaţie.

PRINCIPALELE CARACTERISTICI  TECHNICE a cazanului  Termostroj Termo Mini 6 KW

- Dimensiune racord tur/retur ( 3 / 4” )

- Design inferior cu o accesiune de umplere-golire

- Senzorul de temperatură a apei din cazan (electronic-cu afisaj digital)

- Termostat de siguranţa automată,  pentru incalzirea cazanului peste 110°C grade

- Senzor de presiune a cazanului

- Senzorul de prezenţa a aerului corpului cazanului. (pornire automată dupa ce a părăsit aerul)

- Comutator de siguranţa pentru joasa tensiune

- Pompă de circulaţie cu frecvenţă controlata şi lipsit de aderare, prin pompa protectie supracurent şi ventil de aerisire montat automatic.

- Supapă de siguranţa de încălzire (3 bari)

- Corpul cazanului are o grosime de 19mm cu izolaţie termică

- Vas de expansiune (6 litri)

- Sisteme de încălzire INOX cu o marca de ELTRA

- Controlul cazanului pentru un control precis al performantei

- Controlul temperaturii încălzirii apei calde

- Construirea performanţei  totala a cazanului în trepte de 15 secunde

- Pompa manuală cu optiune de pornire

- Testul de presiune al corpul cazanului în timpul fabricării

- Incercarea de izolare electrica la sfîrşitul producţiei (500 V)

- Pentru funcţionare este recomandat un termostat de cameră

- Instalarea necesită un electrician şi un technician de încălzire, cu toate acestea poate fi pus în funcţiune fără instalare obligatorie

- Împotriva îngheţului este recomandat încărcarea instalatiei cu antigel

ACCESORII OPŢIONALE:

- Termostat de cameră manuală sau digitală

- Controlul producerii apei calde menajere ( împreună numai cu un rezervor de apă caldă menajere indirecte)

- Supapă de distributie cu motor (pentru producerea apei calde menajere)

Parameters

Pompa de circulatie,vas de expansiune si supapa de siguranta in echiparea standard da
Tip de conexiune electrica 230V(monofaza) si 400V(trifaze)
Scopul utilizarii incalzire centrala
Sistem circuit de incalzire sistem de incalzire deschisa si inchisa
Termen de garantie 10 ani pentru corpul cazanului si 3 ani complet
Controlul cazanului cu functia de protectie la inghet da
Presiunea de operare maxima 6 kW
Temperatura de operare maxima 90°C
Tipul panoului de control digital electronic
Producator Termostroj d.o.o.
Putere nominala 6 kW
Amperaj necesar 1x26 vagy 3x9 Amper
Element electric de incalzire 2x6 kW
Temperatura maxima de functionare 90 °C
Continut de apa 5 lit.
Dimensiuni racord inainte/retur 3/4 R
Presiune maxima de functionare 2.5 bar
Greutate 32 kg
Latime 330 mm
Inaltime 720 mm
Adancime 230 mm