Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
4.370 Lei (3.672 Lei + TVA)

Centrala electrica Termostroj Termo Mini PTV 4,5kW, cu o supapa de distributie cu motor-pentru incalzire centrala si productia de ACM,completat cu un rezervor indirect

Preţ:
4.370 Lei (3.672 Lei + TVA)

Cazanul electric de 4,5 KW, are un zgomot extrem de scăzut, este fabricat pentru încălzire centrală, şi pentru producerea apei calde menajere completat cu un rezervor de apă caldă menajere. Echipament standard, un inversor de 3 treceri cu motor(supapă de distributie cu motor) ESBE/ELTRON, un senzor de temperatură a apei calde menajere în rezervor, şi controlul cazanului apei calde menajere.

Pentru apa calda menajera, centrala trebuie completat cu un rezervor indirect de apa calda, care trebuie comandat langa centrala.

Se poate comanda aici la magazinul nostru, rezervor indirect ELDOM THERMO de 80 de litri cu un pret de 750 de lei.


telefon   +40/770 942 081

Producător: Termostroj d.o.o.
Stoc: 2 buc pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 30 Iunie 2022
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

Descriere

Cazanul electric de 4,5 KW, are un zgomot extrem de scăzut, este fabricat pentru încălzire centrală, şi pentru producerea apei calde menajere completat cu un rezervor de apă caldă menajere. Echipament standard, un inversor de 3 treceri cu motor(supapă de distributie cu motor) ESBE/ELTRON, un senzor de temperatură a apei calde menajere în rezervor, şi controlul cazanului apei calde menajere.

Datorita performantei maxime stabilite, cazanul de 4,5 KW poate controla cu o capacitate setata  de 3, 75 KW şi 2, 25 KW .

Producerea apei calde în radiator este 20-90°C, încălzire în  pardoseală 15-45°C grade şi sunt disponibil cu o presiune de 0, 8-2, 2 bari, şi temperatura apei calde menajeră 10-65°C disponibil.

Cazanele Termostroj Termo Mini este furnizat ca standard, cu  pompă de circulaţie, cu o  supapă de temperatura a  apei calde menajere, cu  inversor cu 3 treceri, cu  un control al apei calde menajere, cu  un vas de expansiune de 6 litri şi dispozitiv de siguranţa pentru funcţionare cazanului.

Pentru funcţionarea cazanului Termo Mini 4, 5 KW,  sunt necesare conexiuni electrice monofazice( 230 V ) şi este recomandat o presiune de 1, 2-1, 5 bari, maximă presiune 2, 5 bari. (pentru funcţionarea cazanului presiunea minima este 0, 8 bari)

Pentru producerea apei calde, este disponobil un rezervor de apă caldă indirecta.

Mulţumirea controlul inversorului şi controlul apei calde menajere, cazanul poate functiona foarte simplu, împreună cu rezervorul apei calde menajere.

Cazanul electric Termostroj Termo Mini este mic, compact şi fără zgomot, nu necesită de nici o schimbare de aer, nici un coş de fum pentru funcţionare, astfel se poate instala oriunde în casă, apartament.

Instrucțiuni de utilizare (Faceți clic pe imagine):

Termo mini manual

IMPORTANT DE ŞTIUT: a cazanului electric Termostroj Termo Mini 4,5 KW

Radiator       încălzire de perete

Cazanul pentru sistemele de încălzire centrală cu apă caldă, poate fi conectat la orice sistem de încălzire cu  radiatoare, în pardoseală sau pe  perete. Temperatura de încălzire a apei, se poate regla cu ajutorului unui buton de pe panoul de comandă, având un interval mare de căldură 20-90°C, în cazul sistemului de incalzirea pardoselei 15-45°C.

Robinet

Controlul cazanului completate cu rezervorul apei calde indirecte, poate produce o apă caldă menajere cu o temperatură de 10-65°C grade.

Important este ca în sistemul încălzirii, este necesara o supapă de schimbare(inversor de 3 treceri), ESBE/Eltron ¾, care este în echipament standard.

Robinetul de schimbare trebuie conectat la circuitul de incalzire, astfel incat sa poata fi actionat prin controlul cazanului.

Pentru producerea de apa calda trebuie un senzor de temperatura, care este standard pe cazan.

Senzorul de temperatura trebuie instalat in controlul cazanului, asa cazanul este capabil sa urmareasca in rezervor, temperatura apei calde, si poate porni automat cazanul daca este necesar.

230V

Cazanul electric Termostroj Termo Mini 4,5 KW, este fabricat cu posibilitatea conectării la reţelele electrice monofazice(230V). Ceea ce este important, să aveţi tensiune de alimentare necesare pentru echipament(disjunctoare) sau conectarea directa a cazanului cu conductorul secţiunii corespunzatoare. Cazanul electric Termo Mini trebuie să fie conectat la un conductor de sectiune transversala corespunzatoare. (minim 3x4 mm2)

Amper

Una dintre cele mai importante întrebări este, dacă amperajul adecvat este disponibil în reteaua electrica.

Cazanul electric de 4,5 KW, are nevoie un minim de 1x19,6 A, (disjunctoarea trebuie să fie 25 A ). Vă rugăm să luaţi în considerare performanţa tuturor dispozitivelor electrice în proprietate. Cînd mai multe dispozitive sunt operate împreună, întreruptorul mic striveşte constant siguranţa.

La sută

Cazanul electric de 4,5 KW, are o eficientă de funcţionare extrem de ridicată. Aproape toate puterea electrica absorbita, apare ca energie termică în sistem.

Scară

Capacitatea maximă a cazanului, poate fi setată pe panoul de comandă în în trei etape. Trepte de performanţa reglabila a cazanului  2,25 / 3,75 / 4,5 KW. Vă rugăm să reţineţi ca performanţa maximă întregistrată şi livrată în trepte reduse, este diferite de cea a cazanului maxim.

Sinus

Cazanul Termo Mini 4,5 KW este disponibila cu un interval de performanţa modulată 0-4,5 KW.

Controlul calculeaza rezerva de caldura instantanee in incalzitoarele de iesire a caldurii si opreste corespunzator puterea de caldura a incalzitoarelor, chiar inainte de atingerea temperaturii reglate apei.

Controlul cazanului tine cont si de dinamica temperaturii apei din cazan in timpul functionarii.

Zonă

Pierderea de temperatură depinde de spaţiul de podea, de înălţimea plafonului, de mărimea proprietăţii şi de izolarea termică a deschiderilor. Suprafaţa construita pe care o poate incalzi centrala este de: pentru cladirile noi 60-80 m2, pentru clădiri renovate 45 m2 şi pentru case vechi familial 30 m2.

Lemn

Funcţionarea cazanelor electrice este foarte precis reglementată, şi prin urmare este ecologică. Performantele sale în gama completa de performanţa modulată, pot fi asigurate cu o eficientă maximă. Datorita acestui fapt, puteţi suprascrie temperatura reglata a turului cu supraincalzire.

Controlul performantelor digitale şi modulare a încălzirii funcţionează în trei etape de performanţa pentru a activa sau dezactiva controlul automat. Datorita controlului inteligent, cazanul electric foloseşte performanţa maximă doar în cazul în care este nevoie de incalzirea unui volum de apă de încălzire mai mare.

dB

Cazanul este mic, compact şi fără zgomot, nu necesită nici o schimbare de aer, nici un coş de fum pentru funcţionare, astfel se poate instala oriunde în casă, apartament.

Triunghi

Cazanul electric Termostroj Termo Mini 4,5 KW este furnizat ca standard cu o pompă de circulaţie  cu frecvenţă controlata, cu un consum de curent minimala(5-25 Wh)-/( Hmax=4 m /Qmax=2, 6m3 /h / IP44 ).

Baril

Cazanul este furnizat ca standard şi cu un vas de expansiune inchise (6 litri /maximum 3 bari ), care este galvanizat în interior şi în exterior.

Celsius

Cazanul se poate utiliza şi cu setarea temperaturii apei din tur, dar se recomanda utilizarea acestuia, cu un termostat de cameră, care este recomandat pentru utilizare, care porneşte şi opreşte cazanul în funcţie de temperatură actuala.

10 ani       3 ani

Cazanul electric Termostroj Termo Mini are o garanţie de 10 ani de la data cumpărării, pentru corpul cazanului şi curgerea apei, şi 3 ani garanţie pentru componentele electrice şi a pompei de circulaţie.

PRINCIPALELE CARACTERISTICI  TECHNICE a cazanului  Termostroj Termo Mini 4,5 KW

- Dimensiune racord tur/retur ( 3 / 4” )

- Design inferior cu o accesiune de umplere-golire

- Senzorul de temperatură a apei din cazan (electronic-cu afisaj digital)

- Termostat de siguranţa automată,  pentru incalzirea cazanului peste 110°C grade

- Senzor de presiune a cazanului

- Senzorul de prezenţa a aerului corpului cazanului. (pornire automată dupa ce a părăsit aerul)

- Comutator de siguranţa pentru joasa tensiune

- Pompă de circulaţie cu frecvenţă controlata şi lipsit de aderare, prin pompa protectie supracurent şi ventil de aerisire montat automatic.

- Supapă de siguranţa de încălzire (3 bari)

- Corpul cazanului are  o grosime de 19mm cu izolaţie termică

- Vas de expansiune (6 litri)

- Sisteme de încălzire INOX cu o marca de ELTRA

- Controlul cazanului pentru un control precis al performantei

- Controlul temperaturii încălzirii apei calde

- Construirea performanţa totala a cazanului în trepte de 15 secunde

- Pompa manuală cu optiune de pornire

- Testul de presiune al corpul cazanului în timpul fabricării

- Incercarea de izolare electrica la sfîrşitul producţiei (500 V)

- Pentru funcţionare este recomandat un termostat de cameră

- Instalarea necesită un electrician şi un technician de încălzire, cu toate acestea poate fi pus în funcţiune fără instalare obligatorie

- Împotriva îngheţului este recomandat încărcarea instalatiei cu antigel

ÎN LIVRAREA  STANDARD a cazanului Termostroj Termo Mini 4, 5  KW:

- Termostat de control al temperaturii

- Dispozitiv de montare pe perete

- Construita cu pompă de circulaţie,  cu vas de expansiune inchise şi echipamente de siguranţa

- 1 buc. supapă de schimbare cu 3 treceri ESBE VRG 131 ¾” şi 1 buc. motor miscatoare Seltron Promix  AVC05(5 NM, 30 sec)

- Senzor de temperatură exterioară / rezervor de apă caldă menajeră

- Manualul de instrucţiuni în limba română

- Certificat de garanţie

ACCESORII OPŢIONALE:

- Termostat de cameră manuală sau digitală

- Rezervor de apă caldă menajeră

Parameters

Pompa de circulatie,vas de expansiune si supapa de siguranta in echiparea standard da
Tip de conexiune electrica 230 V (monofaza)
Scopul utilizarii incalzire centrala si productia de apa calda menajera
Sistem circuit de incalzire sistem de incalzire deschisa si inchisa
Termen de garantie 10 ani pentru corpul cazanului si 3 ani complet
Controlul cazanului cu functia de protectie la inghet da
Tipul panoului de control digital electronic
Producator Termostroj d.o.o.
Amperaj necesar 1x19,6 Amper
Element electric de incalzire 1x2,25 + 2x1,125 kW
Temperatura maxima de functionare 90 °C
Continut de apa 5 lit.
Dimensiuni racord inainte/retur 3/4 R
Presiune maxima de functionare 2.5 bar
Greutate 32 kg
Latime 330 mm
Inaltime 720 mm
Adancime 230 mm