Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu

Romanian ro
Preţ:
3.898 Lei (3.276 Lei + TVA)
Centrala electrica THERMEX TESLA WI-FI  6kW pentru incalzire si completat cu un boiler cu 1 serpentina pentru prepararea apa calda menajera

Centrala electrica THERMEX TESLA WI-FI 6kW pentru incalzire si completat cu un boiler cu 1 serpentina pentru prepararea apa calda menajera

Preţ:
3.898 Lei (3.276 Lei + TVA)

INCLUDE TAXA VERDE

 

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să apăsati aici!


Cazan electric de 6 kW pentru încălzire centrală și rezervor indirect pentru apă caldă menajeră. Livrat standard cu senzor de temperatură interioară și supapă de comutare motorizată cu 3 viteze.

+40/770 942 081

Producător: FALCON Heat Generation
Stoc: 6 buc pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 26 Iulie 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

DESCRIERE ȘI PARAMETRI

Cazan electric THERMEX TESLA WiFi 6 kW

Cazan electric nou dezvoltat, cu soluții tehnice de ultimă generație, dimensiuni compacte și aspect elegant. Componentele calificate, reglarea puterii cu tiristoare și controlul WiFi premium garantează funcționarea confortabilă și economică a seriei de cazane electrice THERMEX Tesla. 

Aplicația THERMEX HOME este disponibilă pentru descărcare gratuită (Apple App store / Android Google Play) pentru utilizarea telecomenzii WiFi.

Cazanul electric TESLA are un rating de eficiență energetică "A" pentru producerea de apă caldă menajeră.

Cazanul electric pe apă de 6 kW este proiectat pentru încălzire centrală și pentru încălzirea indirectă a apei calde de consum, cu un rezervor indirect de apă caldă de consum pentru producerea de apă caldă menajeră. Acesta este furnizat standard cu o supapă de comutare motorizată cu 3 viteze montată din fabrică și cu un senzor de temperatură interioară WiFi bazat pe Tuya.

Pentru a beneficia de performanțele ridicate ale acestui cazan electric, care încorporează, de asemenea, dezvoltările IT ale secolului XXI, proprietatea care urmează să fie încălzită trebuie să aibă o acoperire WiFi stabilă.

Conexiunea WiFi permite nu numai controlul sau programarea funcționării cazanului, ci și controlul puterii cazanului și modularea puterii acestuia prin comunicarea continuă cu senzorul de temperatură și umiditate din interior furnizat cu cazanul (platforma Tuya, senzorul de temperatură este conectat fără fir la comanda cazanului electric), ținând cont de valoarea instantanee a temperaturii. În plus, datorită controlului bazat pe WiFi, dacă decideți să treceți la un control al cazanului bazat pe temperatura exterioară, cazanul își va regla funcționarea pe baza valorilor de temperatură exterioară disponibile pe internet și legate de locația proprietății (fără instalarea sau utilizarea unui senzor de temperatură exterioară).

În plus față de toate acestea, poate una dintre cele mai remarcabile caracteristici ale cazanului este controlul de ieșire cu tiristoare, care, prin reglarea tensiunii, permite ca puterea instantanee de încălzire a cazanului să fie controlată aproape fără trepte pe întregul interval de putere definit, în funcție de cererea instantanee.

IMPORTANT. Cazanele electrice Tesla WiFi pot fi utilizate numai cu senzorul de temperatură ambientală furnizat împreună cu cazanul. Senzorul FALCON TH WiFi trimite datele instantanee ale temperaturii interne către unitatea de control a cazanului, care are și funcții de termostat, prin intermediul unei conexiuni fără fir. Temperatura de încălzire și programul de funcționare pot fi setate prin intermediul aplicației THERMEX HOME. Nu este posibilă conectarea sau operarea unui termostat de cameră de tip convențional.

Descărcați broșura. Pentru a o descărca, vă rugăm să faceți clic pe imaginea de mai jos.

Apa caldă pentru încălzire este disponibilă într-un interval de temperatură controlată de 30-80°C și o presiune de lucru de 0,5-2,5 bar, în timp ce apa caldă pentru uz casnic este disponibilă într-un interval de temperatură de 35-70°C.

Cazanul THERMEX Tesla WiFi este livrat cu o pompă de circulație încorporată, o supapă de viteză variabilă motorizată cu 3 viteze pentru rezervorul de apă caldă indirectă, un vas de expansiune de 6 litri și toate echipamentele de siguranță necesare pentru funcționare.

Acesta poate funcționa cu o conexiune electrică monofazată sau trifazată (conexiunea de 230 V este posibilă numai pentru puterea maximă de 6/9 kW) și poate fi conectat atât la sisteme de încălzire deschise, cât și închise, datorită domeniului său larg de presiune de funcționare (presiunea minimă în sistemul de încălzire pentru funcționarea cazanului este de 0,5 bar).

Alimentarea cu apă caldă de la rețea prin intermediul unui rezervor de apă caldă menajeră indirectă garantează încălzirea rapidă și de înaltă performanță a apei calde și disponibilitatea acesteia. De asemenea, cazanul poate fi exploatat eficient în combinație cu cel mai simplu rezervor de apă caldă indirectă datorită controlului inteligent al ACM și al supapei de comutare. Rezervorul de apă caldă indirectă este disponibil la un cost suplimentar și nu face parte din boilerul electric. Indiferent de numărul de puncte de admisie a apei calde, acesta poate asigura o alimentare continuă cu apă caldă de la rețea, fără fluctuații termice, dacă este dimensionat corespunzător.

În cazul în care apa caldă menajeră nu este necesară în mai mult de două puncte în același timp, un boiler electric combinat este o alternativă viabilă. În plus față de funcția de încălzire, aceste unități pot produce apă caldă menajeră într-un sistem de curgere (a se vedea Termostroj Termo Kombi 15-40 kW sau THERMEX Tesla Combi WiFi 12-24 kW).

Cazanul electric este complet silențios și de dimensiuni reduse, neavând nevoie de schimbare de aer sau de coș de fum pentru a funcționa, ceea ce înseamnă că poate fi instalat oriunde în casă.

Specificații descărcabile / Desene tehnice / Ghid de instalare și utilizare / Ghid de instalare Wi-Fi / Etichetă energetică. Faceți clic pe imaginile de mai jos pentru a le descărca.

     

FAQ = întrebări frecvente despre cazanul electric THERMEX Tesla WiFi 6 kW THERMEX

Cazanele electrice concepute pentru sistemele de încălzire centrală pot fi conectate la orice sistem de încălzire cu radiatoare, prin pardoseală sau murală. Temperatura apei de alimentare poate fi setată pe o gamă largă de temperaturi (30-80°C) în trepte de temperatură de 1°C pe panoul de control.

Prin adăugarea unui rezervor de apă caldă menajeră indirectă, cazanul și sistemul de control al acestuia pot produce, de asemenea, apă caldă menajeră în intervalul de temperatură 35-70°C. Temperatura dorită a apei calde menajere poate fi setată pe controlul cazanului, iar cazanul va furniza automat încălzire și apă caldă menajeră pentru proprietatea dvs. în funcție de setare. Este important de reținut că sistemul de încălzire necesită, de asemenea, instalarea unei supape de comutare motorizate cu trei căi, furnizată împreună cu cazanul, care este acționată de controlul cazanului (a se vedea imaginile cazanului).

Cazanul electric Thermex Tesla de 6 kW este pregătit din fabrică pentru conectarea la rețele monofazate și trifazate. Ceea ce este important este ca tensiunea de rețea necesară pentru conectarea echipamentului (întrerupător mic) să fie disponibilă și ca boilerul să fie conectat direct la rețea cu conductorul de secțiune corectă.

Unul dintre cele mai importante aspecte ale funcționării cazanelor electrice este disponibilitatea unei cantități suficiente de energie în rețeaua electrică. Pentru a face să funcționeze un cazan de 6 kW trebuie să fie disponibil un minim de 1 x 26 amperi sau 3 x 9 amperi. Atunci când dimensionați rețeaua electrică necesară, luați în considerare capacitatea tuturor consumatorilor electrici de pe proprietate. Dacă subdimensionați rețeaua electrică, întrerupătorul de circuit va declanșa în mod continuu siguranța atunci când mai multe aparate sunt utilizate împreună.

Puterea maximă a cazanului poate fi limitată în trei trepte pe panoul de control. Treptele de putere maximă reglabilă a cazanului sunt 6/9/12 kW. Vă rugăm să rețineți că în etapele de putere crescută, puterea maximă de intrare și de ieșire va fi diferită de 6 kW. Setarea puterii de 12 kW este posibilă numai cu o conexiune electrică trifazată (dacă încercați să faceți acest lucru, cazanul va detecta acest lucru și se va declanșa automat).

Puterea cazanului Tesla 6 kW este disponibilă într-o gamă de putere modulată de 0-6 kW. Prin reglarea tensiunii prin tiristoare, cazanul își menține eficiența, reglând în mod esențial fără trepte puterea instantanee a cazanului în funcție de cererea de căldură. Controlul PID al cazanului ia în considerare, de asemenea, dinamica variației temperaturii apei din cazan în timpul funcționării. Controlul ia în considerare rezervele instantanee de căldură disponibile în elementele de încălzire care disipă căldura și, în consecință, oprește sau ajustează puterea elementelor de încălzire chiar înainte de atingerea temperaturii setate a apei și, în mod similar, atunci când temperatura apei scade, ia în considerare timpul de răspuns al elementelor de încălzire pentru a disipa căldura. Scopul este de a putea furniza temperatura apei setată de utilizator cu o depășire cât mai mică și cu o risipă de energie cât mai mică.

Puterea de răcire per capacitate depinde de izolația termică a proprietății, de suprafața podelei, de înălțimea medie a tavanului, de calitatea izolației termice a fațadei și a ferestrelor. Pentru proprietățile nou construite, puteți lua în considerare încălzirea până la 80 m2, pentru proprietățile renovate (cu izolație termică pe fațadă și ferestre moderne) până la 60 m2, în timp ce pentru apartamentele sau casele individuale cu ferestre de tip vechi și fără izolație exterioară, puteți lua în considerare încălzirea până la 40 m2 de suprafață utilă.

Funcționarea cazanelor electrice este controlată cu precizie și, prin urmare, vă oferă o supraîncălzire neglijabilă până la temperatura setată pentru preîncălzirea apei. Controlul puterii de încălzire cu tiristoare este variabil în mod continuu între 0-99%, prin care puterea de încălzire este pornită, redusă sau mărită automat de către control în funcție de cererea curentă de căldură. Datorită controlului inteligent, boilerul electric funcționează la puterea maximă doar pentru cererile mai mari de capacitate de apă caldă de încălzire.

Cu o poluare fonică neglijabilă, este un dispozitiv practic silențios care poate fi instalat în orice parte a casei sau a apartamentului. Nu necesită nici coș de fum și nici aer proaspăt.

Cazanul electric este echipat în mod standard cu o pompă de circulație principală de ultimă generație cu un consum minim de energie.

Cazanul electric este echipat în mod standard cu un vas de expansiune închis (6 litri).

Cazanele Tesla sunt livrate standard cu un senzor de temperatură și umiditate interioară. Senzorul de temperatură trimite citiri instantanee ale temperaturii prin intermediul unei conexiuni wireless. În plus, instalarea sau utilizarea unui termostat de cameră suplimentar nu este necesară pentru funcționarea cazanului. Cazanul funcționează automat pe baza programului de încălzire setat pe panoul de control sau prin intermediul aplicației THERMEX HOME și a datelor privind temperatura camerei primite de la senzor.

Cazanul Thermex Tesla are o garanție completă de 3 ani de la data cumpărării pentru calitatea sudurii corpului cazanului sau pentru scurgerile de apă, precum și pentru componentele electrice încorporate ale cazanului. IMPORTANT! Garanția este condiționată de instalarea unui separator magnetic de nămol în ramura de retur a sistemului de încălzire.

Principalele caracteristici tehnice ale cazanului electric THERMEX Tesla WiFi 6 kW:

- Racordul inferior al sistemului de încălzire (3/4")

- Racord de scurgere a umpluturii inferioare (1/2")

- Senzor de temperatură a apei din cazan (electronic, afișarea valorii setate și a valorii reale pe panoul de control, plus un ceas indicator suplimentar pe partea inferioară a cazanului)

- Termostat de siguranță termică în caz de supraîncălzire a cazanului, plus protecție automată împotriva înghețului activă între 7°C și 10°C

- Pompă de circulație principală avansată cu funcționare ulterioară după oprirea funcției de încălzire a cazanului

- Supapă de siguranță încorporată pentru suprapresiune (3 bar)

- Indice de protecție a contactelor IPX1

- Corpul cazanului cu izolație de 10 mm grosime

- Vas de expansiune încorporat (6 litri)

- Control PID al cazanului și reglaj de tensiune/ putere cu tiristoare pentru un control precis al ieșirii, cu posibilitatea de a conecta un senzor de temperatură ambiantă bazat pe Wi-Fi / Tuya, cu posibilitatea de a conecta o supapă de comutare cu 3 căi (supapa de comutare cu 3 căi și senzorul de temperatură ambiantă furnizate împreună cu cazanul)

- Controlul temperaturii de încălzire a debitului cazanului și a temperaturii apei calde menajere din rezervorul de apă caldă menajeră indirectă DHW

 - Protecție automată antiîngheț a cazanului

 - Instalarea necesită un specialist, dar poate fi pus în funcțiune după finalizarea unei liste de verificare, fără altă punere în funcțiune obligatorie sau inspecție tehnică suplimentară

- Pentru instalațiile de încălzire, producătorul recomandă utilizarea lichidului termic de tip ThermoFluid ca protecție anti-îngheț

Cazanul THERMEX Tesla WiFi de 6 kW vine standard:

- Corpul cazanului pentru camera de apă cu control digital și elemente de încălzire electrice

- Telecomandă bazată pe WiFi prin intermediul aplicației THERMEX Home App descărcabile gratuit

- Supapă de comutare motorizată cu 3 viteze din fabrică pentru producerea de apă caldă menajeră cu senzor de temperatură pentru apă caldă menajeră

- Senzor de temperatură și umiditate pentru interior FALCON TH Wi-Fi

- Dispozitive de fixare pentru montarea cazanului pe perete

- Pompă de încălzire încorporată, vas de expansiune și dispozitive de siguranță

- Manual de instrucțiuni în limba Română

- Garanție completă de 3 ani

Accesorii disponibile (a se vedea mai jos, Produse conexe):

- rezervor indirect de apă caldă

- încălzire indirectă a apei încălzire indirectă a apei/ încălzire indirectă a apei încălzire indirectă a apei

Producător Thermex Corporation
Pompă de circulație și rezervor de expansiune închis ca standard Da
Tip de conexiune electrică

230 V (monofazată) și 400 V (trifazată)

Scopul utilizarii    

pentru încălzire centrală și producerea indirectă de apă caldă menajeră cu rezervor suplimentar

Tipul sistemului de încălzire Sistem de încălzire deschis și închis
Perioada de garanție 36 de luni de garanție completă
Controlul cazanului cu funcție anti-îngheț da
Panou de control de tip electronic digital
Putere nominală 6 kW
Necesitatea curentă 1x26 / 3x9 Amperi
Element de încălzire electrică 6 kW
Temperatura maximă de funcționare 80 °C
Conexiune Prev./Vis 3/4 R
Presiune maximă de lucru 2.5 bar
Greutate 22 kg
Lățime 402 mm
Înălțime 660 mm
Adâncime 250 mm