Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu

Romanian ro
Preţ:
7.369 Lei (6.192 Lei + TVA)
Centrale electrice THERMEX TESLA Combi Wi-Fi 18 kw pentru încălzire și producere de apă caldă menajară cu sistem instantanee

Centrale electrice THERMEX TESLA Combi Wi-Fi 18 kw pentru încălzire și producere de apă caldă menajară cu sistem instantanee

Preţ:
7.369 Lei (6.192 Lei + TVA)
Indicaţi accesoriile pe care doriţi să mai puneţi în coş!
SEPARATOR MAGNETIC DE NĂMOL MAGNETO CherPlus (3/4" - 1") SEPARATOR MAGNETIC DE NĂMOL MAGNETO CherPlus (3/4" - 1")
680 Lei (571 Lei + TVA)

INCLUDE TAXA VERDE

   

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să apăsati aici!


Cazan electric modern cu sistem combinat cu o putere de 18 kW pentru încălzire centrală și producerea de apă caldă menajeră. Furnizat cu senzor de temperatură interioară ca standard.


 +40/770 942 081
Producător: Thermex Corporation
Stoc: 5 buc pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 26 Iulie 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

DESCRIERE ȘI PARAMETRI

Cazan electric THERMEX TESLA Combi WiFi 18 kW 

Cazan electric nou dezvoltat, cu soluții tehnice de ultimă generație, dimensiuni compacte și aspect elegant. Componentele calificate, reglarea puterii cu tiristoare și controlul WiFi premium garantează funcționarea confortabilă și economică a seriei de cazane electrice THERMEX Tesla Combi. 

Cazanul cu sistem combi asigură o utilizare comodă și multilaterală, fără accesorii suplimentare. Produce apă caldă menajeră în regim de trecere sau asigură necesarul de căldură al sistemului de încălzire centrală în regim de încălzire.

Pentru a utiliza conexiunea de la distanță WiFi, este disponibilă o aplicație THERMEX HOME care poate fi descărcată gratuit (Apple App Store / Android Google Play).

Cazanul electric TESLA Combi pentru producerea de apă caldă menajeră are un rating de eficiență energetică "A".

Cazanul electric de apă ultra-silențios de 15 kW este furnizat standard cu un senzor de temperatură interioară WiFi Tuya pentru un nivel ridicat de automatizare a încălzirii centrale.

Pentru a beneficia de performanțele ridicate ale acestui cazan electric, care utilizează și dezvoltările IT ale secolului XXI, proprietatea care urmează să fie încălzită trebuie să aibă o acoperire WiFi stabilă.

Conexiunea WiFi nu numai că vă permite să controlați sau să programați funcționarea cazanului, dar și să comunicați în permanență cu senzorul de temperatură și umiditate din interior furnizat împreună cu cazanul (platforma Tuya, senzorul de temperatură este conectat fără fir la controlul cazanului electric), care controlează ieșirea cazanului și modularea ieșirii acestuia, ținând cont de valoarea instantanee a temperaturii.

În plus, datorită controlului bazat pe WiFi, dacă decideți să treceți la un control al cazanului bazat pe temperatura externă, cazanul își va regla funcționarea pe baza valorilor temperaturii externe disponibile pe internet și legate de locația proprietății (fără instalarea sau utilizarea unui senzor de temperatură externă).

În plus, poate una dintre cele mai remarcabile caracteristici ale cazanului este controlul de ieșire cu tiristoare, prin care, prin reglarea tensiunii, puterea instantanee de încălzire a cazanului este controlată aproape fără trepte pe întregul interval de putere definit, în funcție de cererea instantanee.

IMPORTANT: Cazanele electrice Tesla Combi WiFi pot fi utilizate numai cu senzorul de temperatură ambientală furnizat împreună cu cazanul. Senzorul FALCON TH WiFi trimite datele instantanee ale temperaturii interne către unitatea de control a cazanului, care îndeplinește și funcțiile de termostat, prin intermediul unei conexiuni fără fir. Temperatura de încălzire și programul de funcționare pot fi setate prin intermediul aplicației THERMEX HOME. Nu este posibilă conectarea sau operarea unui termostat de cameră de construcție convențională.

Descărcați broșura. Pentru a o descărca, vă rugăm să faceți clic pe imaginea de mai jos.

Apa caldă pentru încălzire este disponibilă într-un interval de temperatură controlată de 30-80°C și o presiune de lucru de 0,5-2,5 bar, în timp ce apa caldă pentru uz casnic este disponibilă într-un interval de temperatură de 35-60°C.

Cazanul THERMEX Tesla Combi WiFi este livrat cu o pompă de circulație încorporată, elemente de încălzire separate și un schimbător de căldură pentru producerea de apă caldă menajeră, un vas de expansiune de 6 litri și toate echipamentele de siguranță necesare pentru funcționare.

Necesită o conexiune electrică trifazată pentru funcționare și poate fi conectat atât la sistemele de încălzire deschise, cât și la cele închise, datorită gamei sale largi de presiune de funcționare (presiunea minimă în sistemul de încălzire pentru funcționarea cazanului este de 0,5 bar).

Alimentarea instantanee cu apă caldă menajeră garantează un răspuns rapid și o disponibilitate nelimitată a apei calde.

IMPORTANT: La proiectarea unui sistem de apă caldă menajeră, vă rugăm să rețineți că producția de apă caldă cu apă caldă instantanee, deși continuă în timp, depinde de puterea cazanului (cu cât puterea este mai mare, cu atât temperatura apei este mai stabilă chiar și la debite mai mari) și de numărul de puncte de admisie a apei.

Dacă doriți să trageți apă caldă de la 3 până la 5 sau mai multe robinete în același timp, ar trebui să luați în considerare posibilitatea de a combina un rezervor de stocare a apei calde sau un rezervor indirect de apă caldă menajeră cu un boiler electric.

Pentru a determina capacitatea necesară, vă rugăm să vă adresați colegilor noștri de la consultanță tehnică.

Cazanele electrice care pot fi combinate cu rezervoare de stocare indirectă a apei calde, de exemplu Mikoterm mTronic 7000, sunt disponibile în gama de putere 4,5-24 kW.

Cazanul electric este complet silențios și de dimensiuni reduse, neavând nevoie de schimb de aer sau de coș de fum pentru a funcționa, ceea ce îi permite să fie instalat oriunde în casă.

Specificații descărcabile / Desene tehnice / Ghid de instalare și utilizare / Ghid de instalare Wi-Fi / Etichetă energetică. Faceți clic pe imaginile de mai jos pentru a le descărca.

        

FAQ = întrebări frecvente despre cazanul electric THERMEX Tesla Combi WiFi 18 kW 

Conceput pentru sistemele de încălzire centrală, acest boiler electric poate fi conectat la orice sistem de încălzire cu radiatoare, prin pardoseală sau prin perete. Temperatura apei de alimentare poate fi setată într-un interval larg de temperatură (30-80°C) în trepte de temperatură de 1°C pe panoul de control

Producția instantanee de apă caldă menajeră asigură o cantitate practic nelimitată de apă caldă pentru baie sau spălare, cu o temperatură de 35-60°C. Temperatura dorită pentru apa caldă menajeră poate fi setată pe panoul de control al cazanului, iar cazanul va furniza automat apă caldă pentru încălzire și apă caldă menajeră pentru proprietatea dumneavoastră, conform setărilor. Vă rugăm să rețineți, totuși, că boilerul poate deservi maximum 2 ieșiri de apă caldă menajeră în același timp, fără fluctuații ale temperaturii apei. Este important de menționat că nu sunt necesare accesorii suplimentare pentru funcționarea cazanului. După conectarea la rețeaua electrică și la conductele de alimentare și de retur pentru încălzire, precum și la conductele de apă și de apă caldă menajeră, sistemul este gata de utilizare.

Cazanul electric Thermex Tesla Combi de 18 kW este pregătit din fabrică pentru conectarea la o rețea de alimentare trifazată.Important este ca tensiunea de rețea necesară pentru conectarea aparatului (întrerupător mic) să fie disponibilă și ca boilerul să fie conectat direct la rețea cu ajutorul unui conductor cu secțiunea transversală corectă.

Unul dintre cele mai importante aspecte ale funcționării cazanelor electrice este disponibilitatea unei cantități corecte de amperi în rețeaua electrică. Pentru funcționarea unui cazan de 18 kW, trebuie să fie disponibil un minim de 3 x 26 amperi. Vă rugăm să țineți cont de capacitatea tuturor consumatorilor de energie electrică de pe proprietate atunci când dimensionați rețeaua electrică necesară. Dacă subdimensionați rețeaua electrică, întrerupătorul de circuit va arde în mod continuu siguranța dacă mai multe aparate sunt utilizate împreună.

               Puterea cazanului Tesla Combi 18 kW este disponibilă într-o gamă de putere modulată de 0-18 kW. Prin reglarea tensiunii prin tiristoare, cazanul își menține eficiența, reglând în mod esențial fără trepte puterea instantanee a cazanului în funcție de cererea de căldură. Controlul PID al cazanului ia în considerare, de asemenea, dinamica variației temperaturii apei din cazan în timpul funcționării. Controlul ia în considerare rezervele instantanee de căldură disponibile în elementele de încălzire care disipă căldura și, în consecință, oprește sau ajustează puterea elementelor de încălzire chiar înainte de atingerea temperaturii setate a apei și, în mod similar, atunci când temperatura apei scade, ia în considerare timpul de răspuns al elementelor de încălzire pentru a disipa căldura. Scopul este de a putea furniza temperatura apei setată de utilizator cu o depășire cât mai mică și cu o risipă de energie cât mai mică posibil.

Puterea de răcire per capacitate depinde de izolația termică a proprietății, de suprafața podelei, de înălțimea medie a tavanului, de izolația termică a fațadei și a ferestrelor.Pentru proprietățile nou construite, puteți lua în considerare încălzirea până la 225 m2, pentru proprietățile renovate (cu izolație termică pe fațadă și ferestre moderne) până la 180 m2, în timp ce pentru apartamentele sau casele individuale cu ferestre vechi și fără izolație exterioară, puteți lua în considerare încălzirea până la 120 m2 de suprafață utilă.

Funcționarea boilerelor electrice este controlată cu precizie și, prin urmare, vă asigură că aveți temperatura setată a apei de încălzire cu o supraîncălzire neglijabilă. Controlul puterii de încălzire cu tiristor funcționează continuu între 0-99%, prin care puterea de încălzire este pornită, redusă sau mărită automat de către control în funcție de cererea curentă de căldură.Datorită controlului inteligent, boilerul electric funcționează la putere maximă doar atunci când există o cerere mai mare de capacitate de încălzire a apei calde.

Cu o poluare fonică neglijabilă, este o unitate practic silențioasă care poate fi instalată în orice parte a apartamentului sau a casei. Funcționarea sa nu necesită nici coș de fum, nici aer proaspăt.

Cazanul electric este dotat standard cu o pompă de circulație principală modernă, cu un consum minim de energie.

Cazanul electric este echipat standard cu un vas de expansiune închis (6 litri).

Cazanele Tesla Combi sunt livrate standard cu un senzor de temperatură și umiditate interioară. Senzorul de temperatură trimite citiri instantanee ale temperaturii prin intermediul unei conexiuni fără fir. În plus, instalarea sau utilizarea unui termostat de cameră suplimentar nu este necesară pentru funcționarea cazanului. Cazanul funcționează automat pe baza programului de încălzire setat pe panoul de control sau prin intermediul aplicației THERMEX HOME și a datelor de temperatură a camerei primite de la senzor.

Cazanul THERMEX Tesla Combi are o garanție completă de 3 ani de la data cumpărării pentru calitatea sudurii corpului cazanului sau pentru scurgerile de apă, precum și pentru componentele electrice încorporate ale cazanului. IMPORTANT! Garanția este condiționată de instalarea unui separator magnetic de nămol în ramura de retur a sistemului de încălzire.

Principalele caracteristici tehnice ale cazanului electric THERMEX Tesla Combi WiFi 18 kW:

-          Racordul sistemului de încălzire (3/4").

-          Racord inferior de alimentare și retur apă caldă menajeră (1/2")

-          Racord de descărcare de jos (1/2")

-          Senzor de temperatură a apei din cazan (electronic, afișarea valorii setate și a valorii reale pe panoul de control, plus un ceas de măsurare suplimentar pe partea inferioară a cazanului)

-          Termostat de siguranță termică în caz de supraîncălzire a cazanului, plus protecție automată împotriva înghețului activă între 7°C și 10°C

-          Pompă de circulație principală avansată cu funcționare ulterioară după oprirea funcției de încălzire a cazanului

-          Supapă de siguranță încorporată pentru suprapresiune (3 bar)

-          Indice de protecție a contactelor IPX1

-          Corp de cazan cu izolație de 10 mm grosime

-          Rezervor de expansiune încorporat (6 litri)

-          Control PID al cazanului și reglare a tensiunii / puterii prin tiristoare pentru un control precis al ieșirii, cu conexiune Wi-Fi / senzor de temperatură ambiantă Tuya

-          Controlul temperaturii apei calde menajere din boiler și din rezervorul indirect de apă caldă menajeră

-          Protecție automată la înghețarea cazanului

-          Instalarea necesită un specialist, dar poate fi pusă în funcțiune după ce se completează o listă de verificare, fără a mai fi necesară punerea în funcțiune sau inspecția tehnică.

-          Pentru instalațiile de încălzire, producătorul recomandă utilizarea fluidului termic de tip ThermoFluid ca protecție anti-îngheț.

Cazanul THERMEX Tesla Combi WiFi de 18 kW este echipat standard:

-          Corp de cazan pe apă cu control digital și elemente de încălzire electrice

-          Telecomandă WiFi prin intermediul aplicației THERMEX Home App, care poate fi descărcată gratuit

-          Senzor de temperatură și umiditate pentru interior FALCON TH Wi-Fi

-          Dispozitive de fixare pentru montarea pe perete a cazanului

-          Pompă de încălzire încorporată, vas de expansiune și dispozitive de siguranță

-          Manual de instrucțiuni în limba Română

-          3 ani de garanție completă

Accesorii disponibile (a se vedea mai jos, Produse conexe):

-          Separator magnetic de nămol/filtrul magnetic (instalare în garanție)

Producător Thermex Corporation
Pompă de circulație și rezervor de expansiune închis ca standard Da
Tip de conexiune electrică 400 V (trifazat)
Utilizare pentru încălzire centrală și producerea instantanee de apă caldă menajeră (combi)
Tipul sistemului de încălzire Sistem de încălzire deschis și închis
Perioada de garanție 36 de luni de garanție completă
Controlul cazanului cu funcție anti-îngheț da
Panou de control de tip electronic digital
Putere nominală 18 kW
Necesitatea curentă 3x26 Amper
Element de încălzire electrică 18 kW
Temperatura maximă de funcționare 80 °C
Conexiune Prev./Vis 3/4 R
Presiune maximă de lucru 2.5 bar
Greutate 25 kg
Lățime 452 mm
Înălțime 710 mm
Adâncime 250 mm