Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
1.398 Lei (1.175 Lei + TVA)
Cant:db

CONVECTOR ELECTRIC ADAX FAMN WIFI H 20 KWT – 2000 W - ALB

Preţ:
1.398 Lei (1.175 Lei + TVA)
Cant:db

INCLUDE TAXA VERDE

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081


Caloriferul electric  de nouă generație  ADAX FAMN H 20 KWT, cu termostat wireless, va fi indragit  de la prima vedere, deoarece este  modern, cu  design performant, un produs nou, bazat pe succesul celui mai popular model din Scandinavia.


INFORMATII: 0770-942-081

Stoc: 4 db pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 26 Aprilie 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

ADAX  FAMN H 20 KWT este noul  convector electric, creat special pentru  incalzire electrica  de  calitate.  Caloriferul electric  degajeaza  caldura pe baza de convecție in partea frontala superioara a aparatului si se gaseste  intr-o culoare alba -vopsit in camp electrostatic - , atractiva, pentru a se potrivi in interiorul casei.

Caloriferul electric   ADAX FAMN 20 KWT  este prevazut a fi folosit pentru  incalzirea  incaperilor  pana la  21 m2  ( 57 m³), cum ar fi camere , birouri, cabinete, bucatarii, bai  ect. , cu o putere  de 2000 W.

Clasa de protectie a caloriferului electric  este IP24  (rezistența la stropire, umiditate), astfel  incat acesta poate fi instalat atat in spații obișnuite casnice, institutii, birouri, case de vacante, cabinete medicale, cat si in spații umede precum bucatarii,  bai,  spalatorii, magazii, etc.

Avantajele  termostatului wireless :

 • operare de pe un telefon mobil -SMART- sau tableta prin conectarea  directa la convector prin intermediul rețelei de internet
 • fara  conexiune la dispozitivul  mobil, (tableta) sau in lipsa internetului, termostatul  wireless funcționează ca un termostat digital  si poate fi modificata temperatura direct de pe termostatul convectorului.  
 • citirile curente ale temperaturii și setarile dorite de temperatura afișate pe ecranul telefonului  sau al tabletei
 • presetarea și editarea dorita a temperaturii  saptamanale  sau zilnice
 • utilizarea aparatului  in  case de vacante, permite reglarea temperaturii de la distanta, reducand mult consumul de energie
 • ușor de programat folosind aplicația  mobila  ADAX
 • eficient energetic (economie de  energie de până la 25%)
 • senzorul de temperatura a termostatului wireless-WIFI- este sensibil,  asigurand cu precizie ridicata  temperatura reglata
 • funcția  de deschidere a geamului (-optional- oprește  incalzirea in timpul in care geamul  este deschis, iar după ce se  inchide, repornește  incalzirea)
 • funcția de protectie  pentru  copii (funcția nu permite modificarea  manuala a temperaturii –optional-)
 • pe ecranul telefonului  smart sau a tabletei  apare  consumul zilnic, saptamanal  sau lunar al puterii  consumate de convectorul electric.

Caloriferul electric nu are elemente in mișcare, este silențios și de lunga durata (5 ani garantie),  cu o eficienta (randament) aproape 100%, si este prevazut cu protecție impotriva supraincalzirii  printr-un termostat  mecanic.

Datorita preciziei termostatului  wireless,  dupa atingerea temperaturii  dorite,  consumul orar  in kWh, va fi in general, corespunzator unei treimi  din capacitatea de incalzire.  ( In medie pe toata perioada de incazire  radiatorul electric  va funcționa numai  8 ore/zi , daca se alege o  putere corespunzatoare dimensiunii camerei ).

Caloriferul electric  ADAX FAMN 20 KWT  consuma  2000W/ora, (2,0  kW/h ), iar  la un consum mediu de 8 ore pe zi,  consumul  zilnic va fi de  2.0*8 = 16  kWh pe zi.

Termostatul wireless  menține temperatura aleasa, ceea ce este o condiție esențiala  pentru  confort și economisirea energiei.  Afișajul  LCD  iluminat al caloriferului electric arata ce temperatura este menținuta in camera, iar pe ecranul telefonului  sau tabletei  sunt afișate temperaturile  curente și presetate.

Caloriferul electric este ușor de instalat pe un suport de perete detașabil –consola- care se livrează impreuna cu caloriferul.  Dotat cu o rezistență speciala (se incalzește la max. 120  °C), nu  arde praful și nici oxigenul.   Se livrează cu cablu si stecher (L = 1,35m), nu necesita priza cu  impamantare.

Se poate taia/scurta cablul de alimentare, sau efectua legatura electrica in doza de legaturi din perete, fara a pierde garanția. In cazul in care, priza nu este aproape de convector se poate folosi si un prelungitor de calitate.

La cerere,  radiatorul  electric se poate fixa pe un suport mobil  tip P, ( la pret separat), astfel se poate  muta oriunde se doreste in incapere.

Interval de reglare a temperaturii  5 - 35°C.

Toate convectoarele electrice produse de firma ADAX au garanția 5 ani.

DATE TEHNICE: