Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
1.456 Lei (1.224 Lei + TVA)
Cant:db

CONVECTOR ELECTRIC ADAX NEO WIFI H 20 KWT – 2000 W - ALB

Preţ:
1.456 Lei (1.224 Lei + TVA)
Cant:db

INCLUDE TAXA VERDE

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081


ADAX NEO WIFI  este un convector electric de ultima generatie a recunoscutei  firmei norvegiene ADAX, este dotat cu un termostat  programabil /controlabil de la distanta prin internet, este modern, destept  si economic  pentru omul secolului 21.


 +40/770-942-081

Stoc: 1 db pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 02 Octombrie 2023
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

Convectorul  ADAX NEO WIFI a fost creat in atelierul celei mai renumite firme de design  norvegiene Hareide Designmill, in colaborare cu inginerii experti ai firmei ADAX. Datorita formei simple, se incadreaza perfect in imaginea oricarei incaperi.

Prin imaginea  sa  simpla si eleganta, prin randamentului aproape 100%  este recomandat atat pentru locuinte, cat si pentru birouri si institutii.  Se  recomanda utilizarea convectoarelor in:

–          case si apartamente: in livinguri, camera copiilor, dormitoare,  bucatarii,  bai, garaje sau depozite,

–          in institutii : birouri, laboratoare, clase din scoli, case de vacante, moteluri, hoteluri, cabinete medicale, magazine, etc.

Convectorul  functioneaza pe principiul convectiei. Aerul rece intra in partea de jos a convectorului, trece prin rezistenta electrica, se incalzeste si se ridica prin orificiile superioare  ale convectorului, incalzind mediul ambiant prin convectie.

Termostatul WIFI incorporat este programabil, ceea ce permite ca intr-un ciclu de o saptamana sa poate fi programat dinainte temperatura de zi si de noapte, iar acesta se poate schimba usor prin intermediul unui telefon smart sau a unei tablete, conectate la internet din orice colt al lumii. Prin setarea celor doua temperaturi  –confort si economic- pe ore si zile, puteti obtine  o economie de 25% la energie electrica..

Termostatul mentine cu precizie temperatura  setata din telefon, asigurand o functionare comoda si economica. Monitorul telefonului /tabletei  arata temperatura actuala a incaperii, care poate fi modificat usor oricand de pe telefonul mobil sau tableta cu ajutorul aplicatiei ADAX.  ADAX WIFI se gaseste  in format clasic cu inaltime de 33cm  (NEO WIFI H) si in format ultra subtire de 21cm (NEO WIFI L), care se poate utiliza in cazul vitrinelor , vitraliilor sau a geamurilor foarte mari.   Sunt fabricate in trei culori: alb, negru si gri, iar la cerere se poate comanda contra cost si in alte culori specificand  codul de culoare (RAL ).  Varianta H se fabrica in 8 puteri de la 250 la 2000W, iar cel lung L in 7  puteri de la 250 la 1400 W.

Se instaleaza usor pe perete , prin consola de perete din dotare la o inaltime de 5-10 cm fata de podea, functioneaza silentios, nu are elementi in miscare, este usoara,  si nu necesita intretinere deosebita. La montarea convectorului pe perete trebuie ca intrerupatorul O/I  si iesirea cablului de alimentare sa fie in partea dreapta.

Panoul ADAX nu lucreaza cu filament clasic, ci cu un element de incalzire special, care se  incalzeste la o temperatura mult mai joasa decat un filament obisnuit din aceasta cauza foloseste mai putin current.

Temperatura frontala in timpul functionarii nu depaseste 60 °C, nu provoaca arsuri la atingere, fiind mai sigur pentru copii  sau animale  de companie.

Lungimea cablului de alimentare este de 1.2m, dar la cerere, contra cost, se poate achizitiona si cu un cablu mai lung de 3 m, sau varianta cu prelungitor de 3 m.   In cazul in care, instalatia electrica permite legarea  directa a cablului in doza de legatura din perete,  se poate scurta, taia cablul, fara ca sa-si piarda garantia!  Functionarea economica este garantata la o inaltime maxima a  incaperii de 3m.

Clasa de protectie IP 24 a convectorului, protectie impotriva stropirii –  permite utilizarea  lor  cu siguranta pe langa camere de locuit sau birouri si in spalatorii, bai,  bucatarii, locuri umede.

Date tehnice: