Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
866 Lei (728 Lei + TVA)
Cant:buc.

Convector electric Radialight SIRIO 10 cu control digital programabil (1000 W)

Preţ:
866 Lei (728 Lei + TVA)
Indicaţi accesoriile pe care doriţi să mai puneţi în coş!
Görgős láb szett Radialight SIRIO elektromos konvektorhoz Roti transport convector SIRIO
155 Lei (130 Lei + TVA)
Cant:buc.

INCLUDE TAXA VERDE

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081


Convector electric Radialight SIRIO 10 (1000 W), cu aspect modern si curat, cu control programabil de economisire a energiei. 

telefon   +40/770 942 081

Stoc: Precomandă
Data așteptată pentru livrare: 26 Septembrie 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

DESCRIERE SI PARAMETRI

Convector electric Radialight SIRIO 10 (1000 W)

Noul convector electric SIRIO de la Radialight este una dintre cele mai simple, moderne si mai eficiente solutii pentru incalzirea locuintei dvs., care impodobeste si mediul de viata cu aspectul sau modern.

Incalzitorul din aluminiu si schimbatorul de caldura incorporat, garanteaza o incalzire rapida. Datorita termostatului incorporat in varful convectorului, convectorul SIRIO asigura temperatura potrivita pentru nevoile dvs.

Programabilitate saptamanala, detectarea geamurilor deschise si afisaj LED: multumirea termostatului incorporat, convectorul SIRIO asigura temperatura potrivita pentru nevoile dvs.

Convectoarele electrice SIRIO sunt fabricate din materiale usoare, si sunt usor de instalat, deoarece toate accesoriile necesare pentru montarea pe perete sunt livrate impreuna cu convectorul. Va puteti bucura de caldura placuta in mai putin de 15 minute, fara a fi nevoie de un specialist sau de constructii speciale si lucrari electrice.

Asta este convectorul electric Radialight SIRIOSIRIO-1

Convectoarele SIRIO iti incalzesc locuința cu miscarea aerului bazata pe fluxul de caldura cu convectie naturala - aerul de temperatura mai scazuta curge in corpul convectorului prin grila inferioara, schimbatoarele de caldura din aluminiu o incalzesc, apoi aerul cald pleaca prin grila superioara si iti incalzeste uniform casa. Face toate acestea complet in siguranta, in tacere, fara piese mobile in miscare incorporate.

Termostatul electronic asigura un control inteligent al incalzirii si reduce automat consumul la atingerea temperaturii setate.

SIRIO-2

Noua interfata de utilizator SIRIO este ușor de utilizat. Termostatul sau digital permite temperatura camerei cu o precizie de 0,2 ° C.

Exista in total 5 moduri de incalzire la dispozitie: Confort, Confort -1 ° C, Confort -2 ° C, ECO -3,5 ° C și protecție impotriva inghetului.

 Programabilitatea zilnica / saptamanala a temperaturii de incalzire, a ferestrei deschise sau a senzorului usii si functia activata pe baza acestuia armonizeaza functionarea convectorului electric cu ritmul vietii dvs. zilnice si sustin minimizarea consumului de energie.

SIRIO-3

Pregatit pentru montarea pe perete (furnizat cu un cadru de suspensie din fabrica), corpul radiatorului sub-subțire este de doar 10,2 cm si necesita doar 11 cm de spatiu chiar si dupa instalare, ceea ce garanteaza utilizarea versatila a convectorului electric SIRIO.

SIRIO-4

Un set de stativ cu role (2 picioare) este de asemenea disponibil pentru convectorul electric Radialight SIRIO la un cost suplimentar. Inaltimea SIRIO cu stative cu role este de 50 cm, iar adancimea de 28,2 cm.

Caracteristici technice:

-Convector electric intr-un design elegant - doar cu o grosime de 10,2 cm, asigura o incalzire uniforma si rapida

-Interfata cu afisaj LCD cu fundal iluminat

-Functionare silentioasa - proiectare fara piese rotative si mobile (ventilator sau motor)

-Tehnologie de economisire a energiei cu un consum optim

-Programabilitate saptamanala, senzor pentru fereastra deschisa si functie de blocare a copiilor

-Instalare usoara si rapida cu cadru de montare pe perete

-Stative cu role sunt disponibile ca accesorii pentru a face portabil convectorul de perete

-Utilizare fara intretinere

-Protectie IP24, care ofera acces la camerele umede, de ex., instalarea in baie

-Executa Cerințe de control Lot 20 ERP ECO DESIGN

Echipament standard al convectorului electric Radialight SIRIO 10 :

-Corp de calorifer din placa de oțel, acoperit cu pulbere alb

-Panou de control programabil incorporat cu senzor de temperatura

-Cadru suspendat din fabrica pentru montare pe perete

-Cablu de alimentare cu o lungime de 0,7 metri cu mufa

-3 ani garantie Toate produsele comercializate au o garantie de 2 ani pentru persoane fizice si 1  an pentru persoane juridice. Dupa expirarea acestei garantii, se va aplica automat garantia producatorului. Alte garantii afisate pe site se refera la garantia producatorului.

GHID DE INSTALARE:

Radialight SIRIO manual

Despre marca Radialight.

ERMETE GIUDICI S.P.A., o companie de 80 de ani specializata in solutii de incalzire electrica, din Milano, capitala productiei industriale italiene. Are o gama completa, care include convectoare electrice, mai multe tipuri de radiatoare electrice, ventilatoare electrice pentru incalzirea bailor, ventilatoare mobile de incalzire, precum si racitoare de aer si umidificatoare.

Pentru a descarca catalogul complet, va rugam sa faceti clic pe imaginea de mai jos.

Catalog Radialight

Documente atașate