Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
1.180 Lei (992 Lei + TVA)
Cant:buc.

Covor de încalzire electrică Falcon U-HEAT 12m2 = 1800W pentru încălzire în pardoseală

Preţ:
1.180 Lei (992 Lei + TVA)
Cant:buc.

INCLUDE TAXA VERDE

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081


Covor electric de incalzire (12 m2), pentru incalzire prin pardoseala, sub mettlach, gresie sau alte suprafete de pardoseala acoperite la rece.

Datorita puterii sale de caldura de suprafata de 150 W / m2, sistemul electric de incalzire prin pardoseala asigura o incalzire rapida si eficienta, astfel incat sa poate fi folosit atat la incalzirea principala, cat si la cea auxiliara.

 +40/770-942-081


 

Producător: C&F Technics
Stoc: 2 buc. pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 28 Mai 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

Covor electric de incalzire U-HEAT (12 m2 = 1800 W)

Sistem de incalzire prin pardoseala foarte subtire (aprox. 4 mm). De asemenea, poate fi asezat direct pe o acoperire rece existenta, dar poate fi instalat si in adeziv, in tigla si in sapa. Plasa din fibra de sticla cu suprafata autoadeziva si flexibila.

Putere de disipare a caldurii de suprafata de 150 W / m2, asigura o incalzire rapida si eficienta. Este nevoie de un termostat digital sau manual programabil, cu un senzor de temperatura a camerei si / sau a podelei.

Poate fi utilizat atat ca incalzitor confort principal, cat si ca auxiliar.

Producator european, produsul sau este certificat VDE.

Livrat cu un ghid de instalare pas cu pas in limba romana.

Oferim o garantie electromecanica de 10 ani

Incalzirea electrica prin pardoseala este invizibila, nu exista conducte sau radiatoare deranjante. Poate fi adaptat, chiar și pe invelisurile existente. Drept urmare, instalarea sa nu poate fi realizata numai fara dezmembrari sau transformari majore, dar poate fi combinata bine cu sistemele de incalzire centrala existente cu radiatoare (de ex. Bai).

Nu necesita intretinere si, atunci cand este utilizat impreuna cu termostatul digital si izolatia dezvoltata pentru aceasta sarcina, sistemul este deosebit de eficient din punct de vedere energetic si rentabil. Folosirea unei covor electric, pardoseli reci este un lucru din trecut!

Un avantaj clar al sistemelor de incalzire prin pardoseala cu covorase electrice de incalzire fata de sistemele de apa este ca acestea nu necesita o grosime a substratului, de aceea sunt de obicei mai usoare si mai ieftine de instalat. In plus, nu mai trebuie sa va faceti griji cu privire la scurgeri!

Termostatul digital cu ceas optional calculeaza  timpul de incalzire si cantitatea de energie necesara pentru aceasta. Unitatea sa de control de inalta calitate este extrem de potrivita pentru diferite sisteme de incalzire.

Ghid de instalare descarcabila. Va rugam sa faceti clic pe imaginile de mai jos pentru a descarca.

    U-HEAT manual

IF= intrebari frecvente pentru covorul electric de incalzire U-HEAT (12 m2 = 1800 Watt)

    
Puterea specifica a covorului de incalzire este de 150 de W pe metru patrat atunci cand este instalata sub acoperiri reci ca incalzire prin pardoseala, in timp ce in tencuiala, atunci cand este instalata sub tencuiala ca incalzire pe perete, ofera si puterea de caldura necesara. Acesta nu numai ca o incalzire auxiliara la un sistem de incalzire existent, aragaz sau șemineu, ci și ca un mod de incalzire principal autonom.


Datorita designului extra-subțire, la renovarea sistemului de incalzire a unei bai sau a unui apartament intreg, nu este necesar sa rupeti placarea sau priza existenta. La urma urmei, covorul electric de 4 mm grosime poate fi asezat si instalat pe un strat izolant sau direct pe invelisul existent. Instalarea sa poate fi realizata rapid si fara lucrari de demolare semnificative.

 Nota: covorul de incalzire trebuie instalat sub placa, intr-un adeziv sau in sapa autonivelanta.


 
Covorul electric de incalzire U-HEAT are un consum nominal de energie electrica de 150 W pe metru patrat si pe ora. Astfel, covorul de incalzire poate fi conectat la orice retea electrica existenta monofazata (230 Volti / 50 Hz) fara adaugari sau modificari suplimentare.Consumul de curent electric pe ora al covorului de incalzire de 12 m2, cu o putere termica nominala de 1800 W, este atat de redus (1800 Wh) chiar ai intr-o perioada de incalzire continua incat este aproape sigur ca reteaua electrica a oricarei proprietati romanesti poate furniza curentul necesar (7,8 amperi).
 
Covorul electric de incalzire U-HEAT functioneaza cu o eficienta de functionare extrem de ridicata. In practica, aproape toata puterea electrica absorbita este afisata ca energie termica in sistem sau in proprietate.


Pierderea de caldura pe metru patrat al unei proprietati depinde de dimensiunea si starea de izolare a proprietatii, cu aceasta pierdere de caldura. Pierderea de caldura / cererea de caldura depinde de suprafata podelei proprietatii, de inaltimea medie a tavanului si de nivelul actual de izolatie termica a fatadei si ferestrelor.

Daca doriti sa utilizati covorul electric de incalzire ca incalzire principala sau exclusiva, va recomandam sa luati in considerare urmatoarele pierderi de caldura specifice, reduse la -15 ° C, in functie de izolatia termica a proprietatii.

Pana la 50-60 W / 1 m2- pentru proprietati nou construite,

90-110 W / 1 m2 -pentru proprietati renovate (cu izolatie fatada si usi si ferestre moderne) si

140-180 W / 1 m2 -pentru apartamente sau case de familie cu tipuri vechi de usi si ferestre fara izolatie exterioara, va puteti gandi la incalzirea spatiului util in podea. („regula  ”anterioara se aplica unei proprietati cu inaltimea medie a plafonului de 2,6-2,7 metri).

Daca covorul de incalzire este utilizat ca incalzire suplimentara, nu este necesar sa se tina seama de regula anterioara pentru dimensionare, deoarece in acest caz incalzirea electrica prin pardoseala are doar rolul de a oferi o temperatura care trebuie simtita de la picioare si de a va creste confortul.Functionarea covorului electric de incalzire este extrem de precis reglata si, ca urmare, foloseste energie ecologica. Termostatele moderne de camera isi pot controla functionarea si pe baza valorii masurate a pardoselii si a temperaturii camerei. Atunci cand este utilizat ca sistem principal de incalzire, covorul de incalzire functioneaza de obicei pe baza temperaturii aerului din camera, in timp ce ca incalzire auxiliara functioneaza pe baza valorii temperaturii podelei. Garantat cu aceste doua moduri, cea mai economica solutie pentru fiecare aplicatie. Datorita acestui fapt, va ofera temperatura setata a camerei sau a podelei, cu o supraincalzire neglijabila.


Echipament complet silentios, functionarea sa nu necesita nici un cos de fum, nici aer curat.


Cablul electric de incalzire utilizat intr-un covor electric are o carcasa dubla, unde carcasa interna din aluminiu se filtreaza complet, ca sa spunem asa, protejeaza radiatia electromagnetica de la conductorul electric (cablul de incalzire). Datorita acestui fapt, putem vorbi despre un dispozitiv de incalzire cu functionare curata, care nu are radiatii daunatoare corpului uman.


Pentru a opera covorul electric de incalzire, este necesar sa instalati un termostat de camera in toate cazurile, care porneste sau opreste functionarea si productia de caldura a covorului de incalzire, tinand cont de cererea actuala de caldura.


Covorul de incalzire trebuie instalat direct sub pardoseala, in adezivul pentru gresie sau in sapa autonivelanta. Datorita instalarii aproape de suprafata, va ofera incalzire rapida si disipare a caldurii.


Covorul electric de incalzire are o garantie completa de 10 ani de la data cumpararii.

Caracteristici tehnice ale covorului electric U-HEAT

-Cablu de incalzire cu 2 fire cu protectie electromagnetica, montat pe o plasa din fibra de sticla

-Cablu de alimentare cu 3 nuclee, lung de 2,5 metri

-Carcasa din aluminiu cu protectie electrica la contact pe toata lungimea sa

-Cablu de incalzire din aliaj de crom / nichel

-Izolatie din teflon la temperatura ridicata (PTFE)

-Cablu de incalzire 10-11 W / m (230V)

-Designul sau respecta standardele europene actuale pentru instalarea in zone umede (de exemplu, bai)

Kivitelezés    Kivitelezés

Continutul pachetului de covor de incalzire:

-Covor de incalzire de 12 m2

-Tub flexibil pentru senzorul de temperatura al solului

-Instructiuni de instalare si rapoarte de testare in limba romana


Accesorii disponibile

-Termostat digital sau manual cu senzor de temperatura a podelei

-Foaie izolatoare ignifuga cu grosimea de 6 sau 10 mm

-Ambele grupuri de produse sunt disponibile in grupul „Produse inrudite” de pe pagina de produse a covorului de incalzire

INFORMATII IMPORTANTE!

Cablul de incalzire nu poate fi taiat sau extins, in timp ce plasa din fibra de sticla ale covorului de incalzire pot fi taiate sau modelate liber.

Pentru o mai buna incalzire si eficienta energetica, utilizati intotdeauna izolatie sub covorul de incalzire.

Calculul pierderilor de caldura este intotdeauna recomandat inainte de instalarea covorului electric de incalzire ca sursa primara de caldura.

Inainte de cumparare, consultati intotdeauna cu contractorii dvs.


Parameters

Producator C&F Technics
Disiparea caldurii de suprafata 150W/m2
Performanta 1800 W
Amperaj necesar 7,8 Amper
Marime 12 m2
Latime 0.5 m
Grosime 4 mm
Lungime 20 m
Rezistenta 29 ohm