Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
1.279 Lei (1.075 Lei + TVA)

COVOR DE ÎNCĂLZIRE ELECTRICA, pentru podele laminate FALCON U- heat Alu-Mat 10 m2=1400 Watt (încălzire prin pardoseală 140 W/ m2)

Preţ:
1.279 Lei (1.075 Lei + TVA)

INCLUDE TAXA VERDE

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081


Covorul de incalzire electrica (10 m2), are o acoperire din aluminiu prin ambele suprafete, cu design foarte subtire, si este fabricat pentru incalzirea in  pardoseala si incalzire pentru podele laminate. Sistemul de incalzire in pardoseala, 140 W/m2 se poate utiliza ca incalzire principala si auxiliara, multumirea performantei de temperatura maxima conduce o incalzire rapida si eficienta.


telefon   +40/770 942 081
Producător: FALCON Heat Generation
Stoc: 2 buc pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 15 Iunie 2023
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

COVOR DE INCALZIRE pentru podele laminate FALCON U- heat  Alu-Mat 10 m2=1400 W  (incalzire in pardoseala 140 W/ m2)

DESCRIERE

Covorul de incalzire electrica (10 m2), are o acoperire din aluminiu prin ambele suprafete, cu design foarte subtire, ai este fabricat pentru incalzirea in  pardoseala si incalzire pentru podele laminate. Sistemul de incalzire in  pardoseala, 140 W/m2 se poate utiliza ca incalzire principala si auxiliara, multumirea performantei de temperatura maxima conduce o incalzire rapida si eficienta.

Covorul de incalzire electrica este foarte subtire, 1,7 mm, si are un strat de folie de aluminiu pe ambele suprafete. Stratul de aluminiu, furnizeaza caldura produsa, asigura incalzire uniforma in suprafata completa. Sistemul de incalzire electrica in  pardoseala, pot fi instalate rapid sub podele laminate.

Din clasificarea protectiei contactelor, covorasul de incalzire electrica se poate folosi si in locuri umede de exemplu, in baie. Covorul de incalzire are doua cablu electrica cu capac dublu, cu o izolare de flor-polimer, pot rezista la o temperatua 70°C grade, folia de aluminiu de sus, este armat cu un strat PE, si aceasta solutie garanteaza o viata indelungata

Performanta caldurii de suprafata 140 W/m2, asigura o temperatura de incalzire rapida si eficienta. Pentru functionare, trebuie un termostat de camera cu un senzor de temperatura de pardoseala/camera, cu programare digitala. Se poate utiliza in comfort ca incalzire principala si auxiliara.

Covorul de incalzire electrica, are un termen de garantie de 10 ani de la data cumpararii, produsul este calificat de CE, şi producator european.

Incalzirea electrica in pardoseala este invizibil, nu este conducte perturbatoare sau radiatoare pe perete. Se poate combina cu incalzirile cu radiatoare. Poate fi instalat si pe cofraje invizibile.

Va rugam sa luati in considerare, ca covorul de incalzire electrica nu poate instala sub dulap, etc. Nu necesita intretinere, sistemul de instalare este foarte simplu si ieftin.

Cu utilizarea incalzirii electrica in  pardoseala, pardoseala rece este a trecutului!.

Un avantaj clar, pentru covorase electrice de incalzire Alu-Mat, este ca poate fi instalat fara demolare. Impotriva sistemelor de Incalzire in  pardoseala, nu trebuie sa-ti fie frica de scurgeri de apa. Termostatul ceasului digital disponibil, calculeaza in avans timpul incalzirii, si cantitatea de energie.

IMPORTANT DE STIUT: de covorase de incalzire electrica Falcon U-heat Alu-Mat (10 m2=1400 W)

Radiator        încălzire de perete

Covorul de incalzire 140 W /m2, instalat sub podele laminate, se poate utiliza ca incalzire principala si auxiliara, care asigura cantitatea de energie. Nu numai ca incalzire auxiliara se poate utiliza langa soba sau semineu, ci poate utiliza pentru incalzire principala, de asemenea isi pastreaza locul ca mod de incalzire. Daca utilizati pentru incalzire principala, va rugam sa luati in considerare, ca pentru podeaua laminata trebuie sa fie proiectate pentru incalzire in  pardoseala.

1,7mm

Este foarte subtire, are o grosime de 1,7mm si multumirea designului, la renovarea apartamentului, nu este necesar sa scoateti cofrajul existent. Se poate instala repede la stratul izolator.

230V

Covorul de incalzire electric are un consum de energie electrica pe ora si pe metrupatrat de 140 W. Asa poate fi conectata la o retea electrica monofazice(230V/50 Hz).

Amper

Suprafata de 10 m2 si cu un consum nominal de curent pe ora este 1400 W. Puteti fi sigur ca orice proprietate este capabila sa furnizeze curent ( 6, 1 Amper).

La sută

Covorul de incalzire electrica FALCON U-Heat Alu-Mat, functioneaza cu o eficienta extrem de ridicata. Aproape toate puterea electrica absorbita, in practic, apare ca energie termica in sistem, in casa dvs.

Zonă

Pierderea de temperatura depinde de spatiul de podea, de inaltimea plafonului, de marimea proprietatii si de izolarea termica a deschiderilor. Daca covorul de incalzire electrica vreti sa folositi numai pentru incalzire principala, trebuie sa calculati o pierdere de temperatura supradimensionat de -15°C.

In caz de imobil nou rezidenţial 50-60 W /m2, proprietati renovate cu izolatie termica 90-110 W/m2, case vechi fara izolatie termica a deschiderilor 140-180 W/m2, va puteti gandii la un spatiu de incalzire. ( inaltimea de proprietate 2, 6-2, 7 m. )

Daca folositi pentru incalzire auxiliara, atunci regula precedenta nu trebuie luate in considerare, pentru ca temperatura simtita pe picior, este important.

Lemn

Functionarea covoraselor de incalzire electrica, este foarte precis reglementata,  si prin urmare este ecologica.

Daca functionati pentru incalzire principala, functionează in camera dvs. pe baza temperaturii aerului, si daca pentru incalzire auxiliara atunci functionează pe baza temperaturii a pardoselei.

dB

Este un echipament fara sunet, functionarea nu necesita nici o schimbare de aer, nici un cos de fum.

Inimă

Cablurile de incalzire este cu dubla incapsulare(are doua fire), unde carcasa interioara a scutului protejează radiatia electromagnetica de cablul de incalzire.

Celsius        Vitezometru

Pentru functionare, este recomandat un termostat de camera care porneste si opreste functionarea si productia de energie termica.

Instalarea se intampla cu punerea sub podelei laminate, care ofera, o incalzire rapida.

10 ani

Are un termen de garantie 10 ani de la data  cumpararii.

PRINCIPALELE  CARACTERISTICI  TECHNICE:

- Cabluri de incalzire cu o protectie electromagnetica, montat la o plasa din fire de sticla, cu folie de aluminiu prin ambele suprafete.

- Cablu de alimentare cu o lungime de 3 metri cu 3 fire

- Protectia impotriva electrocutării in intreaga lungime

- Izolare teflon cu temperatura ridicata

- Formarea corespunde pentru standardele europene, de a instala in locuri umede(ex. in baie).

CONTINUTUL PACHETULUI:

- Covor de incalzire 10 m2

- Tub flexibil pentru senzorul de temperatura de sol

- Ghid de instalare

- Certificat de garantie

ACCESORII OPTIONALE:

- Termostat de camera digitala sau manuala

INFORMATII IMPORTANTE:

Cablul de incalzire a covorului NU poate taia si nici scurta sau prelungi! Pentru o incalzire mai buna, folositi izolare sub covor de incalzire, sau izolare fanta. In toate cazurile, se recomanda o calculare de pierdere de temperatura.

Va rugam ca inainte de cumparare, sa aconsultati cu antreprenorul.

Parameters

Producator FALCON U-HEAT
Disiparea caldurii de suprafata 140W/m2
Performanta 1400 W
Amperaj necesar 6,1 Amper
Marime 10 m2
Latime 0.5 m
Grosime 1 mm
Lungime 20 m
Rezistenta 37 ohm