Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
828 Lei (696 Lei + TVA)
Cant:buc.

Covor de incalzire exterior MAGNUM Outdoor Mat 1500 W = 5 m2 (300 W / m2)

Preţ:
828 Lei (696 Lei + TVA)
Cant:buc.

INCLUDE TAXA VERDE

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081


Covorul de încălzire MAGNUM Outdoor Mat 5 m2 = 1500 Watt (300 W / m2) este un cablu electric de încălzire cu distanță fixă, care este dimensionat pentru încălzirea suprafețelor exterioare și pentru dezghețare și degivrare. Încălzitorul electric, proiectat pentru o putere termică de 300 W / m2, asigură o încălzire rapidă și eficientă datorită puterii sale termice specifice ridicate.

Acest covor a fost special conceput pentru a încălzi alei și drumuri. Covorul de încălzire este uşor de rostogolit, poate fi tăiat și pliat pentru o instalare ușoară și rapidă.

INFORMATII : +40770942081
 

Producător: C&F Technics
Stoc: 8 buc. pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 02 Octombrie 2023
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

Covor de încălzire electric MAGNUM Outdoor Mat 5 m2 = 1500 W (300 W / m2)

În cazul covorașului de încălzire pentru exterior MAGNUM Outdoor Mat, distanța buclei cablului de încălzire de 30 W / m este fixată din fabrică cu o pereche de benzi, asigurând astfel o construcție mai rapidă și mai simplă în comparație cu o instalație tradițională de cablu. Încălzitorul electric de suprafață, prevăzut pentru o pierdere de căldură de 300 wați / m2, poate fi utilizat și pentru instalarea în asfalt fierbinte, sub pietre de pavaj, în beton exterior, dar și în carcase rezistente la temperaturi ridicate pe bază de teflon.

Zăpada și dezghețarea trotuarelor, suprafețelor exterioare mai mari, zonelor de încărcare, sau aleilor de parcare sunt necesare în multe cazuri în timpul iernii. Salteaua de încălzire exterioară MAGNUM poate rezista în siguranță până la 240 ° C datorită capacului său special (temperatura de instalare a asfaltului fierbinte este de +/- 180 ° C).

În timpul construcției, covorul de încălzire este fixat direct pe suprafața penultimului strat asfaltic cu un metal sau așa-numit  bandă „ hilti” și apoi întindeți ultimul strat de asfalt de 3-5 cm pe el.

În timpul instalării sub pavaje, cablul de încălzire poate fi fixat pe suprafața de beton sub pavaj în modul menționat pentru asfalt, sau este necesar să-l fixați pe stratul de piatră zdrobită de nisip sau granule mici sub pavaj în câteva puncte.

Cablul de încălzire nu necesită întreținere și, atunci când este utilizat împreună cu un termostat digital dezvoltat în acest scop, sistemul este deosebit de economic și rentabil.

Este important să știm pentru proiectare că o pereche de benzi care fixează buclele cablului pot fi tăiate oriunde, cablul poate fi îndoit după cum doriți, dar cablul de încălzire nu poate fi tăiat și buclele cablului nu poate să se încrucișeze între ele în timpul instalării. În aspectul fix, covorul de încălzire are o lățime de 50 cm, iar covorul de 1.500 de wați are o lungime de 10 metri.

Cablul MAGNUM Outdoor Mat este proiectat cu o înveliș dublu, în care învelișul exterior protejează împotriva daunelor mecanice și a substanțelor chimice, în timp ce în interior este un strat de PTFE la temperatură înaltă (teflon). Carcasa internă din aluminiu a cablurilor de încălzire se filtrează și protejează împotriva radiațiilor electromagnetice. Astfel, cablul nu trebuie să provoace interferențe în telefoanele mobile, deschizătoarele electrice de uși de garaj sau sistemele de securitate etc.

Tehnologia avansată a MAGNUM Outdoor Mat poate fi completată de doi senzori de exterior (măsurarea temperaturii și umidității exterioare vezi ETOG-56), precum și de un dulap de comandă personalizat sau termostat de exterior (vezi ETO2-4450 sau ETR-2). În practică, dacă nu este necesară funcționarea automată, pornirea și oprirea manuală a sistemului de încălzire electrică este, de asemenea, o soluție obișnuită.

Conectarea cablului de alimentare și încălzire în interiorul liniei se face prin sudare electrică. Punctele de conectare pentru cele două tipuri de cabluri sunt situate între marcajele roșii și albastre marcate pe cablu din fabrică.

Catalog MAGNUM descărcabil cu gama completă de produse a producătorului. Vă rugăm să faceți clic pe imaginea de mai jos pentru a descărca.

MAGNUM Outdoor Catalog      MAGNUM Outdoor CableÎF = întrebări frecvente pentru covorașul exterior MAGNUM (1500 Watt = 5 m2)

   

Pentru încălzirea și dezghețarea covorașelor de încălzire exterioare pe bază de cabluri electrice de încălzire, suprafețe exterioare și acoperiri și pentru încălzirea în pardoseală interioară în cazul proprietăților cu cerere de căldură specifică ridicată. Datorită distanței buclei fixate cu o pereche de benzi, instalarea este atât mai ușoară, cât și mai rapidă în comparație cu cablul de încălzire.Cablul de încălzire pentru disiparea căldurii covorului de încălzire este un conductor electric cu diametrul de 7 mm, dimensionat pentru pierderea de căldură. În timpul instalării sale, poate atinge o adâncime de până la 9-10 cm de la suprafață, pentru a se asigura că viteza de încălzire este adecvată și că energia termică produsă este utilizată cât mai eficient posibil. Cablul de alimentare și cablul de încălzire sunt rezolvate în interiorul cablului cu o metodă unică, invizibilă de conectare (sudare electrică). Controlul său automat este controlat în fiecare caz de un termostat, care funcționează în funcție de temperatură și umiditate prezentă (un senzor de umiditate și temperatură este conectat la termostat în acest caz). Cablul de încălzire este conectat la rețea prin intermediul termostatului.

Comutarea totală a puterii electrice care poate fi controlată de termostatul ETR-2 este de 3600 wați, în cazul în care este necesară comutarea puterii peste aceasta, trebuie instalat un releu suplimentar. Puterea totală de comutare electrică a termostatului exterior ETO2-4550 este de 11.000 de wați / 11 kW. 

Covorul electric de încălzire MAGNUM Outdoor Mat are un consum nominal de energie electrică de 300 wați pe metru pătrat și pe oră. Astfel, covorul de încălzire de 1500 W poate fi conectat la orice rețea electrică monofazată existentă (230 Volți / 50 Hz) fără adăugări sau modificări suplimentare.


Consumul de curent electric pe oră al covorului de încălzire de 10 m lungime și 0,5 m lățime cu o putere nominală de căldură de 1500 wați este atât de redus (1500 Wh sau 1,5 kWh) chiar și în cazul unei perioade de încălzire continuă încât este aproape sigur că rețeaua electrică a oricărei proprietăți romane (6,5 amperi) pentru a asigura curentul.


 
Covorul electric de încălzire MAGNUM funcționează cu o eficiență de operare extrem de ridicată. În practică, aproape toată puterea electrică absorbită este afișată ca energie termică pe suprafața încălzită.


Covorul de încălzire de 1.500 de wați este conceput pentru a acoperi și încălzi o suprafață exterioară de 5 m2. Funcționarea cablului de încălzire electric / covorului de încălzire, combinată cu un termostat, senzor de temperatură și umiditate, este controlată extrem de precis și, ca urmare, folosește energie ecologică. Termostatele moderne sunt capabile să-și controleze funcționarea pe baza valorii măsurate a temperaturii exterioare și a prezenței umezelii. În cazul încălzirii suprafețelor exterioare controlate automat, este important ca încălzirea suprafeței să funcționeze numai dacă se detectează ploaie sau gheață și temperatura măsurată este în intervalul periculos de îngheț. Datorită acestui fapt, vă asigură dezghețarea și îndepărtarea zăpezii suprafețelor exterioare cu supraîncălzire neglijabilă.Echipament complet silențios.


Cablul de încălzire electric / covorul de încălzire are o carcasă dublă, unde carcasa internă din aluminiu se filtrează complet, ca să spunem așa, protejează radiația electromagnetică a conductorului electric (cablul de încălzire). Datorită acestui fapt, putem vorbi despre un dispozitiv de încălzire cu funcționare curată, care nu are radiații dăunătoare corpului uman. În plus, nu interferează cu controlul și funcționarea altor dispozitive electrice (de exemplu, deschizător automat de uși).

    
Funcționarea covorului electric de încălzire necesită instalarea unui termostat exterior conectat la un senzor de temperatură și umiditate, dar puterea de încălzire poate fi operată și în modul manual, comutat de dvs., cu un comutator de capacitate adecvată.


Covorul electric de încălzire are o garanție completă de 10 ani de la data cumpărării.


MAGNUM este numărul unu specialist în sisteme de încălzire prin pardoseală în interior și exterior în Olanda. Dezvoltă și fabrică sisteme de încălzire electrică de mai mult de 25 de ani. Sub marca MAGNUM, oferim o gamă întreagă de produse electrice pentru încălzirea și dezghețarea suprafețelor interioare și exterioare. Cabluri de încălzire interioare sau exterioare și covoare de încălzire cu garanție pe viață, cabluri de încălzire autoreglabile, cabluri de dezghețare a robinetului de grădină, panouri cu infraroșu și sisteme de încălzire concepute pentru dezghețare.

Caracteristici tehnice ale covorului de încălzire

-Cablu cu 2 fire cu ecranare electromagnetică

-Cablu de alimentare cu 3 nuclee, lung de 2,5 metri

-Conexiune „ascunsă” proiectată unic între încălzirea electrică și cablul de alimentare

-Contact electric pe toată lungimea cu carcasă protejată din aluminiu

-Cablu de încălzire din aliaj de crom / nichel

-Izolație miez PTFE (teflon)

-Rezistent la căldură până la 240 ° C, poate fi instalat chiar și pe asfalt

-230 V / 50 Hz

-6,5 amperi și 35,3 ohm

-Diametrul cablului: 7 mm

-Producția și controlul calității sale se efectuează în conformitate cu IEC 800

-Are certificări NEMKO și CE

-10 ani garanție a producătorului pentru instalarea cablului de încălzire, așa cum este descris în instrucțiunile de instalare.

Continutul pachetului Covorul exterior MAGNUM Outdoor Mat 1500 W (5 m2)

-Covor de încălzire

-Instructiuni de instalare

Accesorii disponibile

-Termostat exterior cu funcție de temperatură și umiditate (ETR-2 sau ETO2-4550)

-Senzor de umiditate și temperatură exterioară (ETOG-56)

-Banda de fixare metalică pentru fixarea cablului de încălzire pe o suprafață de beton

Inainte de instalarea covorului electric/cablului electric se recomanda calculul pierderilor de caldura!!! 

Parameters

Producator C&F TECHNICS
Disiparea caldurii de suprafata 300W/m2
Performanta 1500 W
Amperaj necesar 6,5 Amper
Marime 5 m2
Latime 0.5 m
Grosime 7 mm
Lungime 10 m
Rezistenta 35 ohm