Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu

Romanian ro
Preţ:
329 Lei (276 Lei + TVA)
Cant:buc.

Covor electric MAGNUM Mat 1,5 m2 =225 W încălzire electrică prin pardoseală

Preţ:
329 Lei (276 Lei + TVA)
Cant:buc.

INCLUDE TAXA VERDE


Covor electric MAGNUM Mat (1,5 m2 = 225 wati) pentru incalzirea, sub  mettlach, gresie sau alte suprafețe de pardoseala acoperite la rece.

Incalzire rapida si eficienta, poate fi utilizata atat ca incalzire principala, cat si auxiliara.

Cu o garantie LIFETIME pentru functionarea electromecanica a covorului de incalzire.

Informatii: +40770942081
 

Producător: C&F Technics
Stoc: 6 buc. pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 26 Iulie 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

Covor electric MAGNUM Mat (1,5 m2 = 225 W)

Un sistem de incalzire prin pardoseala extra-subtire (4 mm) format dintr-un cablu de incalzire cu o putere termica de 10 wati / m, o plasa din fibră de sticla cu o distanta de bucla definita si un cablu de alimentare lung de 2,5 m. Conexiunea cablului de alimentare si a cablului de incalzire este extrem de sigura, este sudata electric, este invizibila din exterior, doar o linie rosie si albastra pe carcasa exterioara indica locul conexiunii. Covorul de incalzire furnizat are latime de 50 cm si lungime de 3 m.

Poate fi instalat rapid si usor datorita spatierii fixe a buclei si a plasei din fibra de sticla. Poate fi, de asemenea, așezat direct pe placarea  rece existenta, dar poate fi instalat si in adeziv de tigla si in soclu. Plasa din fibra de sticla are o suprafata autoadeziva si flexibila.

 

Puterea de caldura de suprafata de 150 W / m2 asigura o incalzire rapida si eficienta. Cand este instalat direct sub capacul rece, va puteti astepta la un timp de reactie deosebit de scurt. Este nevoie de un termostat digital sau manual programabil, cu un senzor de temperatura a camerei si / sau a podelei.

Poate fi folosit atat ca incalzitor principal, cat si ca auxiliar.

Producator european, produsul sau cu certificat VDE. Designul sau corespunde standardului actual NEN, deci poate fi utilizat in incaperi umede, de ex. poate fi, de asemenea, instalat in condiții de siguranta in baie.

Livrat cu un ghid de instalare in limba romana.

 

Producatorul garanteaza a covorului de incalzire o garantie de DURATA DE VIATA, in cazul asa cum este descris in instructiunile de instalare.

 

 Catalog  descarcabil MAGNUM cu gama completa de produse a producatorului. Va rugam sa faceti clic pe imaginea de mai jos pentru a descarca.


Magnum Catalog

Incalzirea electrica prin pardoseala este invizibila, nu exista conducte sau radiatoare deranjante. Poate fi adaptat, chiar si pe invelisurile existente. Ca urmare, instalarea sa nu poate fi realizata numai fara dezmembrari sau transformari majore, dar poate fi combinata si cu sistemele de incalzire centrala existente cu radiatoare (de exemplu, bucatarii, sali de mese sau bai).

Nu necesita intretinere si, atunci cand este utilizat impreuna cu termostatul digital si izolatia dezvoltata pentru aceasta sarcina, sistemul este deosebit de rentabil si eficient din punct de vedere energetic. Folosirea unei pardoseli reci este un lucru din trecut!

Un avantaj clar al sistemelor de incalzire prin pardoseala cu covorase electrice fata de sistemele de apa este acela ca nu necesita o grosime a substratului, de aceea sunt de obicei mai usoare si mai ieftine de instalat. In plus, nu mai trebuie sa va faceti griji cu privire la scurgeri!

Termostatele digitale disponibile cu ceas MAGNUM pre-calculeaza timpul de incalzire si cantitatea de energie necesara pentru aceasta. Unitatea sa de control de inalta calitate este extrem de potrivita pentru diferite sisteme de incalzire.

 

IF = intrebari frecvente pentru covorul electric MAGNUM Mat (1,5m2 = 225 Watt)

   

Puterea specifica a covorului de incalzire este de 150W/mp atunci cand este instalata sub acoperiri reci ca incalzire prin pardoseala, sub tencuiala ca incalzire pe perete, asigura, de asemenea, puterea de caldura necesara. Acesta se poate folosi nu numai ca o incalzire auxiliara, langa soba sau semineu, ci si ca un mod de incalzire principala.


Datorita designului extra-subtire, la renovarea sistemului de incalzire a unei bai sau a unui apartament intreg, nu este necesar sa rupeti placarea sau baza existenta. La urma urmei, covorul electric de 4 mm grosime poate fi asezat si instalat pe un strat izolant sau direct pe invelisul existent. Instalarea sa poate fi realizata rapid si fara lucrari de demolare semnificative.

Nota: covorul de incalzire este plasat in adezivul de tigla sau in sapa autonivelanta folosita sub noua acoperire.

 

Covorul electric de incalzire MAGNUM 1,5 m2 are un consum nominal de energie electrica de 150 wati pe metru patrat pe ora. Astfel, covorul de incalzire poate fi conectat la orice retea electrica monofazata existenta (230 Volt / 50 Hz) fara adaugari sau modificari suplimentare.


Consumul de curent electric pe ora al covorului de 1,5 m2 cu o putere termica nominala de 225 wati este atat de redus (225 Wh) chiar si in cazul unei perioade de incalzire continua incat este aproape sigur ca reteaua electrica a oricarei proprietati romane,  poate furniza curentul necesar (1 Amperi).

 

Covorul electric de incalzire MAGNUM Mat functioneaza cu o eficienta extrem de mare de functionare. In practica, aproape toata puterea electrica absorbita este afisata ca energie termica in sistem sau in proprietate.


Pierderea de caldura pe metru patrat a unei proprietati depinde de dimensiunea si starea de izolare a proprietatii, cu aceasta pierdere de caldura, sistemul de incalzire sau sistemul de incalzire curent trebuie sa poata tine pasul cu puterea de caldura. Pierderea de caldura / cererea de caldura depinde de suprafata podelei proprietatii, de inaltimea medie a tavanului si de nivelul actual de izolare termica a fatadei si ferestrelor.

Daca doriti sa utilizati covorul electric de incalzire ca incalzire principala sau exclusiva, va recomandam sa luati in considerare urmatoarele pierderi de caldura specifice, reduse la -15 ° C, in functie de izolatia termica a proprietatii.

Pana la 50-60 W / 1 m2 pentru proprietati nou construite,  90-110 W / 1 m2 pentru proprietati renovate (cu izolatie de fatada si usi si ferestre moderne) si  140-180 W / 1 pentru apartamente sau case de familie cu tipuri vechi fara izolatie exterioara. (se aplica unei proprietati cu o inaltime medie a plafonului de 2,6-2,7 metri)

Daca covorul de incalzire este utilizat ca incalzitor auxiliar, nu este necesar sa se tina seama de regula anterioara pentru dimensionare, deoarece in acest caz incalzirea electrica prin pardoseala are doar rolul de a oferi o temperatura care sa fie resimtita de la picioare si de a va creste confortul.Functionarea covorului de incalzire este reglata extrem de precis si, ca urmare, foloseste energie ecologica. Termostatele moderne de camera isi pot controla functionarea si pe baza valorii masurate a pardoselii si a temperaturii camerei. Atunci cand este utilizat ca sistem principal de incalzire, covorul de incalzire functioneaza de obicei pe baza temperaturii aerului din camera, in timp ce ca incalzire auxiliara functioneaza pe baza valorii temperaturii podelei. Garantat cu aceste doua moduri, cea mai economica solutie pentru fiecare aplicatie. Datorita acestui fapt, va ofera temperatura setata a camerei sau a podelei, cu o supraincalzire neglijabila.


Echipament complet silentios, functionarea sa,  nu necesita nici un cos de fum, nici aer curat.


Cablul de incalzire utilizat intr-un covor de incalzire electric are o carcasa dubla, unde carcasa interna din aluminiu se filtreaza complet, ca sa spunem asa, protejeaza radiatia electromagnetica de la conductorul electric (cablul de incalzire). Datorita acestui fapt, putem vorbi despre un dispozitiv de incalzire cu functionare curata, care nu are radiatii daunatoare pentru corpul uman.


Pentru a opera covorul electric de incalzire, este necesar sa instalati un termostat de camera in toate cazurile, care porneste sau opreste functionarea si productia de caldura a covorului de incalzire, tinand cont de cererea actuala de caldura.

Covorul de incalzire este instalat direct sub pardoseala, in adezivul de tigla sau in sapa autonivelanta. Datorita instalarii aproape de suprafata, acesta va ofera incalzire rapida si disipare a caldurii.Functionarea electromecanica a covorului electric de incalzire este garantata pe O VIATA, asa cum este descris in instructiunile de instalare.Sub marca MAGNUM, oferim o gama intreaga de produse electrice pentru incalzirea si dezghetarea suprafetelor interioare si exterioare. Cabluri de incalzire interioare sau exterioare si covoare de incalzire cu garantie pe viata, cabluri de incalzire autoreglabile, cabluri de dezghetare a robinetului de gradina, si sisteme de incalzire concepute pentru dezghetarea jgheaburilor, despre care puteti citi mai multe pe site-ul www.magnum.ro. Pentru mai multe informatii, va rugam sa-l sunati pe colega noastra expert la +40770942081.

Ghid de instalare descarcabil. Va rugam sa faceti clic pe imaginea de mai jos pentru a descarca.Magnum Mat manuala

Caracteristici tehnice ale covorului de incalzire MAGNUM Mat

 -Cablu de incalzire cu 2 conductori cu protectie electromagnetica, montat pe o plasa din fibra de sticla

-Cablu de alimentare cu 3 nuclee, lung de 2,5 metri

-Carcasa din aluminiu cu protectie electrica la contact pe toata lungimea sa

-Cablu de incalzire din aliaj de crom / nichel

-Izolatie din teflon la temperatura inalta (PTFE)

-Cablu de incalzire 10-11 W / m (230V)

-Designul sau respecta standardele europene actuale pentru instalarea in incaperi umede (de ex. Bai)

-Garantie pe viata pentru functionarea electromecanica a covorului de incalzire instalat, asa cum este descris in instructiunile de instalare

Kivitelezés    Kivitelezés

Continutul pachetului de covor de incalzire

 -1,5 m2 covor de incalzire

-Tub flexibil pentru senzorul de temperatura al solului

-Instructiuni de instalare  in limba romana

 

Accesorii disponibile

 -Termostat digital sau manual cu senzor de temperatura a podelei

-Foaie de izolare ignifuga cu grosimea de 6 sau 10 mm

-Ambele grupuri de produse sunt disponibile in grupul „Produse inrudite” de pe pagina de produse a covorului de incalzire

 

INFORMATII IMPORTANTE!

Cablul covorului de incalzire Nu poate fi taiat sau extins, in timp ce plasa din fibra de sticla, pot fi taiate sau modelate liber.

Pentru o mai buna incalzire si eficienta energetica, utilizati intotdeauna izolatie la soclu sau izolatie sub covorul de incalzire.

Calculul pierderilor de caldura este intotdeauna recomandat, inainte de instalare a covorului electric ca sursa primara de caldura.

Inainte de cumparare, consultati intotdeauna cu contractorii dvs.

Parameters

Disiparea caldurii de suprafata 150W/m2
Putere 225 W
Amperaj necesar 1 Amper
Marime 1.5 m2
Latime 0.5 m
Grosime 4 mm
Lungime 3 m
Rezistenta 235 ohm