Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu

Romanian ro
Preţ:
585 Lei (492 Lei + TVA)
Cant:buc.

Covor electric MAGNUM Mat 3,5 m2 =525 W încălzire electrică prin pardoseală

Preţ:
585 Lei (492 Lei + TVA)
Cant:buc.

INCLUDE TAXA VERDE

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081


Covor electric MAGNUM Mat (3,5 m2 = 525 wați) pentru încălzirea, sub mettlach, gresie sau alte suprafețe de pardoseală acoperite la rece.

Încălzire rapidă și eficientă, poate fi utilizată atât ca încălzire principală, cât și auxiliară.

Cu o garanție LIFETIME pentru funcționarea electromecanică a covorului de încălzire.

Informatii: +40770942081


 

Producător: C&F Technics
Stoc: 7 buc. pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 26 Iulie 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

Covor electric MAGNUM Mat (3,5 m2 = 525 W)

Un sistem de încălzire prin pardoseală extra-subțire (4 mm) format dintr-un cablu de încălzire cu o putere termică de 10 wați / m, o plasă din fibră de sticlă cu o distanță de buclă definită și un cablu de alimentare lung de 2,5 m. Conexiunea cablului de alimentare și a cablului de încălzire este extrem de sigură, este sudată electric, este invizibilă din exterior, doar o linie roșie și albastră pe carcasa exterioară indică locul conexiunii. Covorul de încălzire furnizat are lățime de 50 cm și lungime de 7 m.

Poate fi instalat rapid și ușor datorită spațierii fixe a buclei și a plasei din fibră de sticlă. Poate fi, de asemenea, așezat direct pe placarea  rece existentă, dar poate fi instalat și în adeziv de țiglă și in soclu. Plasa din fibră de sticlă are o suprafață autoadezivă și flexibilă.

 Puterea de căldură de suprafață de 150 W / m2 asigură o încălzire rapidă și eficientă. Când este instalat direct sub capacul rece, vă puteți aștepta la un timp de reacție deosebit de scurt. Este nevoie de un termostat digital sau manual programabil, cu un senzor de temperatură a camerei și / sau a podelei.

Poate fi folosit atât ca încălzitor principal, cât și ca auxiliar.

Producător european, produsul său cu certificat VDE. Designul său corespunde standardului actual NEN, deci poate fi utilizat în încăperi umede, de ex. poate fi, de asemenea, instalat în condiții de siguranță în baie.

Livrat cu un ghid de instalare în limba romana.

 Producătorul garantează a covorului de incalzire o garantie de DURATA DE VIAȚĂ, în cazul așa cum este descris în instrucțiunile de instalare.

 Catalog  descărcabil MAGNUM cu gama completă de produse a producătorului. Vă rugăm să faceți clic pe imaginea de mai jos pentru a descărca.Magnum Catalog

Încălzirea electrică prin pardoseală este invizibilă, nu există conducte sau radiatoare deranjante. Poate fi adaptat, chiar și pe învelișurile existente. Ca urmare, instalarea sa nu poate fi realizată numai fără dezmembrări sau transformări majore, dar poate fi combinată și cu sistemele de încălzire centrală existente cu radiatoare (de exemplu, bucătării, săli de mese sau băi).

Nu necesită întreținere și, atunci când este utilizat împreună cu termostatul digital și izolația dezvoltată pentru această sarcină, sistemul este deosebit de rentabil si eficient din punct de vedere energetic. Folosirea unei pardoseli reci este un lucru din trecut!

Un avantaj clar al sistemelor de încălzire prin pardoseală cu covorașe electrice față de sistemele de apă este acela că nu necesită o grosime a substratului, de aceea sunt de obicei mai ușoare și mai ieftine de instalat. În plus, nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la scurgeri!

Termostatele digitale disponibile cu ceas MAGNUM pre-calculează timpul de încălzire și cantitatea de energie necesară pentru aceasta. Unitatea sa de control de înaltă calitate este extrem de potrivită pentru diferite sisteme de încălzire.

 

ÎF = întrebări frecvente pentru covorul electric MAGNUM Mat (3,5 m2 = 525 Watt)

   

Puterea specifică a covorului de încălzire este de 150W/mp atunci când este instalată sub acoperiri reci ca încălzire prin pardoseală, sub tencuială ca încălzire pe perete, asigură, de asemenea, puterea de căldură necesară. Acesta se poate folosi nu numai ca o încălzire auxiliară, langa soba sau șemineu, ci și ca un mod de încălzire principala.

Datorită designului extra-subțire, la renovarea sistemului de încălzire a unei băi sau a unui apartament întreg, nu este necesar să rupeți placarea sau baza existentă. La urma urmei, covorul electric de 4 mm grosime poate fi așezat și instalat pe un strat izolant sau direct pe învelișul existent. Instalarea sa poate fi realizată rapid și fără lucrări de demolare semnificative.

Notă: covorul de încălzire este plasat în adezivul de țiglă sau în șapă autonivelantă folosită sub noua acoperire.

 

Covorul electric de încălzire MAGNUM 3,5 m2 are un consum nominal de energie electrică de 150 wați pe metru pătrat pe oră. Astfel, covorul de încălzire poate fi conectat la orice rețea electrică monofazată existentă (230 Volt / 50 Hz) fără adăugări sau modificări suplimentare.


Consumul de curent electric pe oră al covorului de 3,5 m2 cu o putere termică nominală de 525 wați este atât de redus (525 Wh/ 0,525 KWh) chiar și în cazul unei perioade de încălzire continuă încât este aproape sigur că rețeaua electrică a oricărei proprietăți romane,  poate furniza curentul necesar (2,28 Amperi).

 

Covorul electric de încălzire MAGNUM Mat funcționează cu o eficiență extrem de mare de funcționare. În practică, aproape toată puterea electrică absorbită este afișată ca energie termică în sistem sau în proprietate.


Pierderea de căldură pe metru pătrat a unei proprietăți depinde de dimensiunea și starea de izolare a proprietății, cu această pierdere de căldură, sistemul de încălzire sau sistemul de încălzire curent trebuie să poată ține pasul cu puterea de căldură. Pierderea de căldură / cererea de căldură depinde de suprafața podelei proprietății, de înălțimea medie a tavanului și de nivelul actual de izolare termică a fațadei și ferestrelor.

Dacă doriți să utilizați covorul electric de încălzire ca încălzire principală sau exclusivă, vă recomandăm să luați în considerare următoarele pierderi de căldură specifice, reduse la -15 ° C, în funcție de izolația termică a proprietății.

Până la 50-60 W / 1 m2 pentru proprietăți nou construite,  90-110 W / 1 m2 pentru proprietăți renovate (cu izolație de fațadă și uși și ferestre moderne) și  140-180 W / 1 pentru apartamente sau case de familie cu tipuri vechi fără izolație exterioară. (se aplică unei proprietăți cu o înălțime medie a plafonului de 2,6-2,7 metri)

Dacă covorul de încălzire este utilizat ca încălzitor auxiliar, nu este necesar să se țină seama de regula anterioară pentru dimensionare, deoarece în acest caz încălzirea electrică prin pardoseală are doar rolul de a oferi o temperatură care să fie resimțită de la picioare și de a vă crește confortul.


Funcționarea covorului de încălzire este reglată extrem de precis și, ca urmare, folosește energie ecologică. Termostatele moderne de cameră își pot controla funcționarea și pe baza valorii măsurate a pardoselii și a temperaturii camerei. Atunci când este utilizat ca sistem principal de încălzire, covorul de încălzire funcționează de obicei pe baza temperaturii aerului din cameră, în timp ce ca încălzire auxiliară funcționează pe baza valorii temperaturii podelei. Garantat cu aceste două moduri, cea mai economică soluție pentru fiecare aplicație. Datorită acestui fapt, vă oferă temperatura setată a camerei sau a podelei, cu o supraîncălzire neglijabilă.


Echipament complet silențios, funcționarea sa, nu necesită nici un coș de fum, nici aer curat.

Cablul de încălzire utilizat într-un covor de încălzire electric are o carcasă dublă, unde carcasa internă din aluminiu se filtrează complet, ca să spunem așa, protejează radiația electromagnetică de la conductorul electric (cablul de încălzire). Datorită acestui fapt, putem vorbi despre un dispozitiv de încălzire cu funcționare curată, care nu are radiații daunatoare pentru corpul uman.


Pentru a opera covorul electric de încălzire, este necesar să instalați un termostat de cameră în toate cazurile, care pornește sau oprește funcționarea și producția de căldură a covorului de încălzire, ținând cont de cererea actuală de căldură.

Covorul de încălzire este instalat direct sub pardoseală, în adezivul de țiglă sau în șapă autonivelantă. Datorită instalării aproape de suprafață, acesta vă oferă încălzire rapidă și disipare a căldurii.


Funcționarea electromecanică a covorului de încălzire este garantată pe O VIAȚĂ, așa cum este descris în instrucțiunile de instalare.


Sub marca MAGNUM, oferim o gamă întreagă de produse electrice pentru încălzirea și dezghețarea suprafețelor interioare și exterioare. Cabluri de încălzire interioare sau exterioare și covoare de încălzire cu garanție pe viață, cabluri de încălzire autoreglabile, cabluri de dezghețare a robinetului de grădină, și sisteme de încălzire concepute pentru dezghețarea jgheaburilor, despre care puteți citi mai multe pe site-ul www.magnum.ro. Pentru mai multe informații, vă rugăm să-l sunați pe colega noastra expert la +40770942081.

 

Ghid de instalare descărcabil. Vă rugăm să faceți clic pe imaginea de mai jos pentru a descărca.Magnum Mat manuala


Caracteristici tehnice ale covorului de încălzire MAGNUM Mat

-Cablu de încălzire cu 2 conductori cu protecție electromagnetică, montat pe o plasă din fibră de sticlă

-Cablu de alimentare cu 3 nuclee, lung de 2,5 metri

-Carcasă din aluminiu cu protecție electrică la contact pe toată lungimea sa

-Cablu de încălzire din aliaj de crom / nichel

-Izolație din teflon la temperatură înaltă (PTFE)

-Cablu de încălzire 10-11 W / m (230V)

-Designul său respectă standardele europene actuale pentru instalarea în încăperi umede (de ex. Băi)

-Garanție pe viață pentru funcționarea electromecanică a covorului de încălzire instalat, așa cum este descris în instrucțiunile de instalareKivitelezés    Kivitelezés

Conținutul pachetului de covor de încălzire

-3,5 m2 covor de încălzire

-Tub flexibil pentru senzorul de temperatură al solului

-Instrucțiuni de instalare  în limba romana

 

Accesorii disponibile

-Termostat digital sau manual cu senzor de temperatură a podelei

-Foaie de izolare ignifugă cu grosimea de 6 sau 10 mm

-Ambele grupuri de produse sunt disponibile în grupul „Produse înrudite” de pe pagina de produse a covorului de încălzire

 

INFORMAȚII IMPORTANTE!

Cablul covorului de încălzire NU poate fi tăiat sau extins, în timp ce plasa din fibră de sticlă, pot fi tăiate sau modelate liber.

Pentru o mai bună încălzire și eficiență energetică, utilizați întotdeauna izolație la soclu sau izolație sub covorul de încălzire.

Calculul pierderilor de căldură este întotdeauna recomandat, înainte de instalare a covorului electric ca sursă primară de căldură.

Înainte de cumpărare, consultați întotdeauna cu contractorii dvs.

Parameters

Disiparea caldurii de suprafata 150W/m2
Putere 525 W
Amperaj necesar 2,28 Amper
Marime 3.5 m2
Latime 0.5 m
Grosime 4 mm
Lungime 7 m
Rezistenta 101 ohm