Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
1.175 Lei (987 Lei + TVA)
Cant:buc.

Covor electric U-HEAT 12m2 = 1800W încălzire prin pardoseală

Preţ:
1.175 Lei (987 Lei + TVA)
Cant:buc.

Covor electric de încălzire (12 m2), pentru incalzire prin pardoseala, sub mettlach, gresie sau alte suprafețe de pardoseală acoperite la rece.

Datorită puterii sale de căldură de suprafață de 150 W / m2, sistemul electric de încălzire prin pardoseală asigură o încălzire rapidă și eficientă, astfel încât să poată fi folosit atât la încălzirea principală, cât și la cea auxiliară.

Informatii: 0770942081


 

Producător: C&F Technics
Stoc: 3 buc. pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 30 Iunie 2022
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

Covor electric de încălzire U-HEAT (12 m2 = 1800 W)

Sistem de încălzire prin pardoseală foarte subțire (aprox. 4 mm). De asemenea, poate fi așezat direct pe o acoperire rece existentă, dar poate fi instalat și în adeziv, in țiglă și in șapă. Plasă din fibră de sticlă cu suprafață autoadezivă și flexibilă.

Putere de disipare a căldurii de suprafață de 150 W / m2, asigură o încălzire rapidă și eficientă. Este nevoie de un termostat digital sau manual programabil, cu un senzor de temperatură a camerei și / sau a podelei.

Poate fi utilizat atât ca încălzitor confort principal, cât și ca auxiliar.

Producător european, produsul său este certificat VDE.

Livrat cu un ghid de instalare pas cu pas în limba romana.

Oferim o garanție electromecanică de 10 ani

Încălzirea electrică prin pardoseală este invizibilă, nu există conducte sau radiatoare deranjante. Poate fi adaptat, chiar și pe învelișurile existente. Drept urmare, instalarea sa nu poate fi realizată numai fără dezmembrări sau transformări majore, dar poate fi combinată bine cu sistemele de încălzire centrală existente cu radiatoare (de ex. Băi).

Nu necesită întreținere și, atunci când este utilizat împreună cu termostatul digital și izolația dezvoltată pentru această sarcină, sistemul este deosebit de eficient din punct de vedere energetic și rentabil. Folosirea unei covor electric, pardoseli reci este un lucru din trecut!

Un avantaj clar al sistemelor de încălzire prin pardoseală cu covorașe electrice de încălzire față de sistemele de apă este că acestea nu necesită o grosime a substratului, de aceea sunt de obicei mai ușoare și mai ieftine de instalat. În plus, nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la scurgeri!

Termostatul digital cu ceas opțional calculează  timpul de încălzire și cantitatea de energie necesară pentru aceasta. Unitatea sa de control de înaltă calitate este extrem de potrivită pentru diferite sisteme de încălzire..

Ghid de instalare descărcabilă. Vă rugăm să faceți clic pe imaginile de mai jos pentru a descărca.

    U-HEAT manual

Întrebări frecvente = întrebări frecvente pentru covorul electric de încălzire U-HEAT (12 m2 = 1800 Watt)

    
Puterea specifică a covorului de încălzire este de 150 de wați pe metru pătrat atunci când este instalată sub acoperiri reci ca încălzire prin pardoseală, în timp ce în tencuială, atunci când este instalată sub tencuială ca încălzire pe perete, oferă și puterea de căldură necesară. Acesta nu numai ca o încălzire auxiliară la un sistem de încălzire existent, aragaz sau șemineu, ci și ca un mod de încălzire principal autonom.


Datorită designului extra-subțire, la renovarea sistemului de încălzire a unei băi sau a unui apartament întreg, nu este necesar să rupeți placarea sau priza existentă. La urma urmei, covorul electric de 4 mm grosime poate fi așezat și instalat pe un strat izolant sau direct pe învelișul existent. Instalarea sa poate fi realizată rapid și fără lucrări de demolare semnificative.

 Notă: covorul de încălzire trebuie instalat sub placa, într-un adeziv sau în șapă autonivelantă.


 
Covorul electric de încălzire U-HEAT are un consum nominal de energie electrică de 150 wați pe metru pătrat și pe oră. Astfel, covorul de încălzire poate fi conectat la orice rețea electrică existentă monofazată (230 Volți / 50 Hz) fără adăugări sau modificări suplimentare.Consumul de curent electric pe oră al covorului de încălzire de 12 m2, cu o putere termică nominală de 1800 wați, este atât de redus (1800 Wh) chiar și într-o perioadă de încălzire continuă încât este aproape sigur că rețeaua electrică a oricărei proprietăți românești poate furniza curentul necesar (7,8 amperi).
 
Covorul electric de încălzire U-HEAT funcționează cu o eficiență de funcționare extrem de ridicată. În practică, aproape toată puterea electrică absorbită este afișată ca energie termică în sistem sau în proprietate.


Pierderea de căldură pe metru pătrat al unei proprietăți depinde de dimensiunea și starea de izolare a proprietății, cu această pierdere de căldură. Pierderea de căldură / cererea de căldură depinde de suprafața podelei proprietății, de înălțimea medie a tavanului și de nivelul actual de izolație termică a fațadei și ferestrelor.

Dacă doriți să utilizați covorul electric de încălzire ca încălzire principală sau exclusivă, vă recomandăm să luați în considerare următoarele pierderi de căldură specifice, reduse la -15 ° C, în funcție de izolația termică a proprietății.

Până la 50-60 W / 1 m2- pentru proprietăți nou construite,

90-110 W / 1 m2 -pentru proprietăți renovate (cu izolație fațadă și uși și ferestre moderne) și

140-180 W / 1 m2 -pentru apartamente sau case de familie cu tipuri vechi de uși și ferestre fără izolație exterioară, vă puteți gândi la încălzirea spațiului util în podea. („regula  ”anterioară se aplică unei proprietăți cu înălțimea medie a plafonului de 2,6-2,7 metri).

Dacă covorul de încălzire este utilizat ca încălzire suplimentară, nu este necesar să se țină seama de regula anterioară pentru dimensionare, deoarece în acest caz încălzirea electrică prin pardoseală are doar rolul de a oferi o temperatură care trebuie simțită de la picioare și de a vă crește confortul.Funcționarea covorului electric de încălzire este extrem de precis reglată și, ca urmare, folosește energie ecologică. Termostatele moderne de cameră își pot controla funcționarea și pe baza valorii măsurate a pardoselii și a temperaturii camerei. Atunci când este utilizat ca sistem principal de încălzire, covorul de încălzire funcționează de obicei pe baza temperaturii aerului din cameră, în timp ce ca încălzire auxiliară funcționează pe baza valorii temperaturii podelei. Garantat cu aceste două moduri, cea mai economică soluție pentru fiecare aplicație. Datorită acestui fapt, vă oferă temperatura setată a camerei sau a podelei, cu o supraîncălzire neglijabilă.


Echipament complet silențios, funcționarea sa nu necesită nici un coș de fum, nici aer curat.


Cablul electric de încălzire utilizat într-un covor electric are o carcasă dublă, unde carcasa internă din aluminiu se filtrează complet, ca să spunem așa, protejează radiația electromagnetică de la conductorul electric (cablul de încălzire). Datorită acestui fapt, putem vorbi despre un dispozitiv de încălzire cu funcționare curată, care nu are radiații dăunătoare corpului uman.


Pentru a opera covorul electric de încălzire, este necesar să instalați un termostat de cameră în toate cazurile, care pornește sau oprește funcționarea și producția de căldură a covorului de încălzire, ținând cont de cererea actuală de căldură.


Covorul de încălzire trebuie instalat direct sub pardoseala, în adezivul pentru gresie sau în șapă autonivelantă. Datorită instalării aproape de suprafață, vă oferă încălzire rapidă și disipare a căldurii.


Covorul electric de încălzire are o garanție completă de 10 ani de la data cumpărării.

Caracteristici tehnice ale covorului electric U-HEAT

-Cablu de încălzire cu 2 fire cu protecție electromagnetică, montat pe o plasă din fibră de sticlă

-Cablu de alimentare cu 3 nuclee, lung de 2,5 metri

-Carcasă din aluminiu cu protecție electrică la contact pe toată lungimea sa

-Cablu de încălzire din aliaj de crom / nichel

-Izolație din teflon la temperatură ridicată (PTFE)

-Cablu de încălzire 10-11 W / m (230V)

-Designul său respectă standardele europene actuale pentru instalarea în zone umede (de exemplu, băi)

Kivitelezés    Kivitelezés

Conținutul pachetului de covor de încălzire:

-Covor de încălzire de 12 m2

-Tub flexibil pentru senzorul de temperatură al solului

-Instrucțiuni de instalare și rapoarte de testare în limba română


Accesorii disponibile

-Termostat digital sau manual cu senzor de temperatură a podelei

-Foaie izolatoare ignifugă cu grosimea de 6 sau 10 mm

-Ambele grupuri de produse sunt disponibile în grupul „Produse înrudite” de pe pagina de produse a covorului de încălzire

INFORMAȚII IMPORTANTE!

Cablul de încălzire nu poate fi tăiat sau extins, în timp ce plasa din fibră de sticlă ale covorului de încălzire pot fi tăiate sau modelate liber.

Pentru o mai bună încălzire și eficiență energetică, utilizați întotdeauna izolație sub covorul de încălzire.

Calculul pierderilor de căldură este întotdeauna recomandat înainte de instalarea covorului electric de încălzire ca sursă primară de căldură.

Înainte de cumpărare, consultați întotdeauna cu contractorii dvs.


Parameters

Producator C&F Technics
Disiparea caldurii de suprafata 150W/m2
Performanta 1800 W
Amperaj necesar 7,8 Amper
Marime 12 m2
Latime 0.5 m
Grosime 4 mm
Lungime 20 m
Rezistenta 29 ohm