Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
1.676 Lei (1.408 Lei + TVA)

ELDOM Green Line SL100 - rezervor de apă caldă indirectă pentru apă caldă menajeră cu 1 serpentină (stângă/ 100 litri / 2 kW / 462 mm Ø)

Preţ:
1.676 Lei (1.408 Lei + TVA)

INCLUDE TAXA VERDE

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081


ELDOM Green Line SL100 - rezervor de apă caldă menajeră din clasa energetică "B" pentru instalare verticală pe perete, cu racorduri pentru schimbătorul de căldură pe partea stângă. Livrat standard cu 1 schimbător de căldură cu suprafață mărită, 2 anozi de magneziu pentru protecția împotriva coroziunii, protecție internă a suprafeței emailate și inserție de încălzire electrică auxiliară de 2 kW. Aspect elegant, funcționare sigură și durată de viață lungă.

  +40/770-942-081

Producător: Eldominvest
Stoc: 12 buc pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 28 Mai 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

DESCRIERE ȘI PARAMETRI


ELDOM Green Line SL100 - Rezervor de apă caldă indirectă murală pentru apă caldă menajeră din clasa energetică "B", cu racorduri pentru schimbător de căldură pe partea stângă


Green Line este gama de rezervoare de apă caldă indirectă de perete cu cele mai înalte specificații ale producătorului, cu un schimbător de căldură cu suprafață mărită încorporat în partea inferioară a rezervorului, un design care asigură absorbția și stocarea maximă a energiei termice. Datorită suprafeței mari a schimbătorului de căldură, se poate folosi nu numai apa caldă de încălzire cu temperatură de debit ridicată, provenită de la colectoare solare, cazane pe peleți sau cazane electrice, ci și căldura de la cazanele pe gaz sau chiar de la pompele de căldură care funcționează la temperaturi mai scăzute ale apei de încălzire. De asemenea, rezervorul de 100 de litri este echipat în mod standard cu o inserție de încălzire electrică de 2 kW. 


Rezervorul de apă caldă de perete vertical cu design premium ELDOM Green Line este construit din componente de înaltă calitate și proprietare și, datorită deceniilor de experiență în dezvoltare și producție ale producătorului, este bine adaptat pentru locuința modernă din secolul XXI, conștientă de energie și de mediu, oferind versatilitate. 

 • Eficientă din punct de vedere energetic și conștientă de mediu - Izolația PU rigidă de 33 mm, fără CFC, ecologică, minimizează pierderile de căldură din corpul rezervorului și, cel mai important, cu una dintre cele mai bune valori de izolare termică (λ=0,022), vă economisește bani și reduce amprenta ecologică a echipamentului dvs.
 • Clasa de eficiență energetică B - Sursa dublă de căldură (element de încălzire electric și schimbător de căldură mare) nu numai că permite o utilizare versatilă, dar vă permite să folosiți energia termică din surse de energie regenerabilă (de exemplu, panouri solare, cazane pe peleți, pompe de căldură) și cazane electrice sau pe gaz pentru a produce apă caldă menajeră prin intermediul schimbătorului de căldură. Fiind un produs ecologic, rezervorul Green Line îndeplinește cerințele actualului regulament ErP și are un rating de eficiență energetică B pe baza caracteristicilor sale. 
 • Tehnologia Durable Shield - Producătorul folosește o formulă proprie și unică de protecție cu smalț de zirconiu (Zr) pe suprafața interioară a corpului rezervorului, care este mai eficientă în absorbția mișcărilor de dilatare termică, și este completată de o protecție suplimentară împotriva coroziunii a corpului rezervorului cu 2 anozi de magneziu (sus și jos).
 • Siguranță și fiabilitate - datorită sistemului unic de siguranță în 6 etape al încălzitorului de apă (designul flanșei eliptice, tehnologia de ecranare, sistemul catodic/ anodic, supapa de siguranță combinată a boilerului, protecția anti-îngheț, termostatul de siguranță capilară precisă)
 • Design unic cu flanșă eliptică - Design brevetat care se deschide automat în caz de suprapresiune sau supraîncălzire pentru a proteja întregul sistem de apă caldă menajeră împotriva deteriorării prin suprapresiune
 • Construcție simplă și fără întreținere termostat cu tub capilar extern și protecție termică capilară (protecție termică sau termostat de siguranță în caz de supraîncălzire)
 • Design combinat cu supapă de siguranță metalică (3 în 1) - Livrat standard cu așa-numita supapă de siguranță pentru cazan, care este o supapă de siguranță pentru golire, umplere și suprapresiune
 • Simplu și rapid de conectat, gata de conectare - Livrat cu racorduri de apă caldă și rece montate în partea inferioară, racorduri pentru schimbătorul de căldură în partea stângă și un manșon de măsurare pentru a găzdui un senzor de temperatură în partea stângă. 
 • Afișajul de temperatură, regulatorul de temperatură a apei calde și întrerupătorul iluminat sunt standard.

Broșură descărcabilă. Pentru a o descărca, vă rugăm să faceți clic pe imaginea de mai jos.

FAQ = întrebări frecvente despre rezervoarele indirecte de apă caldă ELDOM Green Line SL100

Apa caldă menajeră este produsă relativ rapid prin mijloace indirecte sau prin încălzire electrică. Datorită serpentinei de schimb de căldură încorporate, cu o suprafață de 0,65 m2, unitatea poate satisface în siguranță nevoile de apă caldă menajeră ale unei familii de 2-3 persoane. La dimensionare, vă rugăm să rețineți că puterea de încălzire a elementului de încălzire de 2 kW, care este o sursă de căldură alternativă, poate produce apă caldă cu o temperatură de 50-60°C doar în câteva ore.

Datorită suprafeței mari de disipare a căldurii a serpentinei schimbătorului de căldură, este disponibilă o putere standard de 12,8 kW, în timp ce pentru producția de apă caldă menajeră la putere maximă este disponibilă o putere de 14 kW. Acest lucru se datorează faptului că apa caldă care circulă prin serpentină provine de obicei de la un generator de căldură de capacitate mai mare.

Încălzire rapidă prin schimbătorul de căldură. În conformitate cu EN12897, la o temperatură a fluxului de apă de încălzire de 80°C, schimbătorul de căldură încălzește apa din rezervor de la 15°C la 60°C în 15,5 minute.

Rezervorul ELDOM Green Line SL100 HMV este, de asemenea, echipat standard cu un element de încălzire electrică de 2 kW, ceea ce vă oferă opțiunea de a încălzi apa din rezervor cu un element de încălzire electrică în locul unui schimbător de căldură.

Pentru a utiliza elementul de încălzire încorporat al rezervorului de apă caldă indirectă furnizat cu un element de încălzire de 2 kW, este necesar să îl conectați la o rețea de alimentare monofazată.

Una dintre cele mai importante probleme în funcționarea dispozitivelor electrice este dacă în rețeaua electrică este disponibilă cantitatea potrivită de amperi. Pentru funcționarea unui element de încălzire de 2 kW, ar trebui să fie disponibil un minim de 1 x 8,7 amperi, ceea ce nu este prea mare în sine, dar vă rugăm să țineți cont de puterea tuturor consumatorilor electrici din proprietate atunci când dimensionați rețeaua electrică necesară.

Prin transformarea apei calde produse de un cazan, de o pompă de căldură sau de un colector solar (în cazul unui cazan, încălzire) în apă caldă menajeră, puteți reduce semnificativ costul de producere a apei calde menajere în comparație cu costul apei calde produse, de exemplu, de un boiler electric.

Rezervorul de apă caldă indirectă ELDOM Green Line SL100 pentru uz casnic este garantat timp de 3 ani de la data achiziției împotriva calității sudurii corpului rezervorului, a coroziunii și a componentelor electrice încorporate.

Descărcați datele tehnice și manualul de utilizare. Vă rugăm să faceți clic pe imaginile de mai jos pentru a descărca.

Broșură și etichetă energetică. Faceți clic pe imaginea de mai jos pentru a o descărca!

       

Rezervorul ELDOM Green Line SL100 face parte din dotarea standard:

 • 1 rezervor din oțel cu o capacitate de 100 litri, cu corp din aliaj de titan electrostatic și protecție a suprafeței interne cu acoperire cu smalț
 • 1 buc. schimbător de căldură încorporat cu conexiuni pe partea stângă
 • 1 manșon de măsurare încorporat cu racorduri la stângă 
 • 2 rezervor suplimentar cu anod de Mg cu protecție împotriva coroziunii
 • izolație PU dură fără CFC (grosime de 33 mm), capac de placă exterioară și suport de fixare pentru montarea pe perete
 • buton de control al temperaturii următorului pentru elementul de încălzire electrică
 • element de încălzire electrică de 2 kW 
 • 1 supapă de siguranță pentru cazan
 • 1 indicator de temperatură a apei calde
 • 3 ani de garanție pentru calitatea sudurii corpului rezervorului, pentru scurgerile de apă și pentru componentele electrice