Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
1.415 Lei (1.189 Lei + TVA)
Cant:buc.

ELDOM Thermo 80 - rezervor indirect de apa calda menajera cu o serpentina (dreapta/ 80 litri / 2 kW / 387 mm Ø)

Preţ:
1.415 Lei (1.189 Lei + TVA)
Cant:buc.

INCLUDE TAXA VERDE

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081


ELDOM Thermo 80 - Clasa energetica "B", rezervor indirect de apa calda menajera pentru instalarea pe perete vertical cu o serpentina, conexiune la dreapta. Livrat cu o serpentina standard, 1 anod de magneziu impotriva coroziunii, protectie la suprafata interioara emailata si un element suplimentar de incalzire electrica de 2 kW. Constructie simpla, functionare sigura si durata de viata lunga.

telefon   +40/770-942-081

Producător: Eldominvest
Stoc: 2 buc. pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 26 Aprilie 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

DESCRIERE SI PARAMETRI

ELDOM Thermo 80 - clasa energetica "B", rezervor indirect de apa calda menajera, montat pe perete, cu o serpentina, conexiune la dreapta.

Seria de rezervoare de apa calda menajera indirecta montata pe perete ELDOM Thermo este livrata cu o serpentina incorporat in partea inferioara a rezervorului si un element de incalzire electric cu o putere termica de 2 kW. Modul de incalzire dubla asigura o incalzire mai rapida prin intermediul schimbatorului de caldura, in timp ce elementul de incalzire electric ofera un mod de incalzire mai lent atunci cand este conectat la un curent controlat.

Datorita schimbatorului de caldura, putem folosi apa calda de incalzire la temperatura inalta de la un colector solar, pelete sau cazane electrice in principal pentru incalzirea apei menajere.

Care sunt caracteristicile cheie ale rezervoarelor de apa calda ELDOM Thermo?

-Economisire de energie si constienta de mediul inconjurator - Izolatie PU durabila fara CFC, 33 mm grosime, care reduce la minimum pierderile de caldura din corpul rezervorului si, cel mai important, cu una dintre cele mai bune valori de izolare termica (λ = 0,022) va economiseste bani si reduce eco-amprenta echipamentului dvs.

-Clasa de eficienta energetica B - Sursa de caldura duala (element de incalzire electrica si schimbator de caldura) nu numai ca permite utilizarea versatila, dar poate fi utilizata si pentru producerea apei calde menajere dintr-o sursa de energie regenerabila prin intermediul schimbatorului de caldura, de ex. inclusiv colectoare solare, cazane pe peleti si energie termica din cazanele electrice. Drept urmare, rezervorul Thermo indeplineste cerintele reglementarii ErP actuale ca produs ecologic si are un grad de eficienta energetica B in functie de proprietatile sale.

-Tehnologie de scut de lunga durata - Producatorul foloseste protectia smaltului de zirconiu (Zr) auto-dezvoltat si formulat unic pe suprafata interioara a corpului rezervorului pentru a urmari si a completa mai precis miscarile de expansiune termica, protectia impotriva coroziunii.

-Sigur si de incredere - Multumita sistemului de siguranta unic in 6 trepte al incalzitorului de apa (proiectare de flansa eliptica, tehnologie de scut, sistem cu catod/anod, supapa de siguranta combinata a cazanului, protectie la inghet, termostat de siguranta capilara de precizie)

-Design unic de flansa eliptica - design patentat care se deschide automat in caz de suprapresiune sau supraincalzire pentru a va proteja intregul sistem de apa calda menajera de deteriorarea suprapresiunii

-Proiectare simpla si termostatul tubului capilar extern fara intretinere si protectie termica capilara (protectie termica sau termostat de siguranta in caz de supraincalzire)

-Supapa de siguranta metalica combinata(3 in 1) - Echipamente standard asa-numite boilerul este furnizat cu o supapa de siguranta, care este o supapa de evacuare, de umplere si o supapa de siguranta in cazul suprapresiunii.

-Pregatita pentru conectare rapida si usoara - furnizata cu o conexiune mai scazuta de apa calda si rece si conexiuni la schimbatorul de caldura din dreapta.

-Afisarea temperaturii, regulatorul de temperatura al apei calde sunt standard.

IF=intrebari frecvente pentru rezervoarele indirecte de apa calda ELDOM Thermo 80

Productia de apa calda menajera relativ rapid indirect sau cu un incalzitor electric. Datorita serpentinei de 0,18 m2 incorporat, dispozitivul serveste in siguranta nevoile de apa calda menajera ale unei familii de 2-3 persoane. La dimensionare, retineti ca suprafata serpentinei poate asigura o incalzire rapida a apei de curgere de la retea la temperaturi ridicate de la cazan sau colectorul solar.


Prin suprafata de disipare a caldurii serpentinei de 5,4 kW  putere sunt disponibile pentru producerea de apa calda menajera la puterea maxima. Aceasta performanta se datoreaza faptului ca apa calda circulata prin bobina tubulara provine, de obicei, dintr-o instalatie generatoare de caldura cu o capacitate mai mare.
Rezervorul de apa calda indirecta ELDOM Thermo 80 este echipat standard cu un element de incalzire electrica de 2 kW, astfel incat sa puteti incalzi apa din rezervor cu un element de incalzire electric in locul serpentinei.

 

Pentru a utiliza elementul de incalzire incorporat al rezervorului indirect de apa calda furnizat cu un element de incalzire de 2 kW, acesta trebuie conectat la o retea de alimentare monofazata.Una dintre cele mai importante probleme in functionarea dispozitivelor electrice este daca cantitatea potrivita de amperi este disponibila in reteaua electrica. Pentru a act
iona elementul de incalzire de 2 kW, trebuie sa existe un minim de 1x 8,7 Amperi, care in sine nu este foarte mare, cu toate acestea, va rugam sa luati in considerare si performantele tuturor consumatorilor de energie electrica din proprietate pentru a scala reteaua electrica necesara.

Prin transformarea apei calde produse de o peleta si un cazan electric sau un colector solar (incalzire in cazul unui cazan) in apa calda menajera, puteti reduce semnificativ costul producerii apei calde menajere de ex. comparativ cu costul apei calde produse de un cazan electric.Rezervorul indirect de apa calda menajera ELDOM Thermo 80 are o garantie de 2 ani de la data achizitionarii la calitatea sudarii corpului rezervorului, ruginii si componentelor electrice incorporate.

Toate produsele comercializate au o garantie de 2 ani pentru persoane fizice si 1  an pentru persoane juridice. Dupa expirarea acestei garantii, se va aplica automat garantia producatorului. Alte garantii afisate pe site se refera la garantia producatorului.


Specificatii descarcabile si Ghid de utilizare. Va rugam sa faceti  clic pe imaginile de mai jos pentru a descarca.

ELDOM Thermo 80     ELDOM Thermo manual

Eticheta energetica despre produs. Va rugam sa faceti clic pe imaginea de mai jos pentru a descarca.

  ELDOM Thermo energia címke

Echipamentul standard al rezervorului ELDOM Thermo 80:

-1 x corp de rezervor din otel de 80 litri cu aliaj electrostatic de titan de protectie la suprafata emailata

-1 serpentina incorporata cu conexiune la dreapta

-1 buc Mg Anod protectie suplimentara impotriva coroziunii rezervorului

-Izolatie termica PU, fara CFC (33 mm grosime), capacul placii exterioare si suport pentru instalare  pe perete

-Regulator de temperatura al butonului rotativ pentru elementul de incalzire electric

- Incalzitor electric de 2 kW

-1 supapa de siguranta a cazanului

-1 afisaj de temperatura a apei calde

-garantie de 2 ani pentru calitatea sudarii corpului rezervorului, scurgeri de apa si componente electrice

Parameters

Producator Eldominvest
Latime 440 m
Element electric de incalzire 2 kW
Continut de apa 80 lit.
Greutate 27 kg
Inaltime 740 mm
Adancime 440 mm