Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
1.250 Lei (1.050 Lei + TVA)
Cant:buc.

ELDOM Thermo 80 - rezervor indirect de apă caldă menajera cu o serpentina (stânga / 80 litri / 2 kW / 387 mm Ø)

Preţ:
1.250 Lei (1.050 Lei + TVA)
Cant:buc.

ELDOM Thermo 80 - Clasa energetică "B", rezervor indirect de apă caldă menajera pentru instalarea pe perete vertical cu o serpentina incorporata, cu conexiune la  stânga. Livrat cu o serpentina standard, 1 anod de magneziu împotriva coroziunii, protecție la suprafață interioară emailată și un element suplimentar de încălzire electrică de 2 kW. Construcție simplă, funcționare sigură și durată de viață lungă.

telefon   +40/770 942 081

Producător: Eldominvest
Stoc: 6 buc. pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 30 Iunie 2022
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

DESCRIERE ȘI PARAMETRI

ELDOM Thermo 80 - clasa energetică "B", rezervor indirect de apă caldă menajeră, montat pe perete, cu o serpentina, conexiune la stânga.

Seria de rezervoare de apă caldă menajeră indirectă montată pe perete ELDOM Thermo este livrată cu o serpentina încorporata în partea inferioară a rezervorului și un element de încălzire electric cu o putere termică de 2 kW. Modul de încălzire dublă asigură o încălzire mai rapidă prin intermediul serpentinei, în timp ce elementul de încălzire electric oferă un mod de încălzire mai lent atunci când este conectat la un curent controlat.

Datorită serpentinei, putem folosi apă caldă de încălzire la temperatură înaltă de la un colector solar, pelete sau cazane electrice în principal pentru încălzirea apei menajere.

Care sunt caracteristicile cheie ale rezervoarelor de apă caldă ELDOM Thermo?

-Economisire de energie și conștientă de mediul înconjurător - Izolație PU durabilă fără CFC, 33 mm grosime, care reduce la minimum pierderile de căldură din corpul rezervorului și, cel mai important, cu una dintre cele mai bune valori de izolare termică (λ = 0,022) vă economisește bani și reduce eco-amprenta echipamentului dvs.

-Clasa de eficiență energetică B - Sursa de căldură duală (element de încălzire electrică și serpentina) nu numai că permite utilizarea versatilă, dar poate fi utilizată și pentru producerea apei calde menajere dintr-o sursă de energie regenerabilă prin intermediul serpentinei, de ex. inclusiv colectoare solare, cazane pe peleți și energie termică din cazanele electrice. Drept urmare, rezervorul Thermo îndeplinește cerințele reglementării ErP actuale ca produs ecologic și are un grad de eficiență energetică B în funcție de proprietățile sale.

-Tehnologie de scut de lungă durată - Producătorul folosește protecția smalțului de zirconiu (Zr) auto-dezvoltat și formulat unic pe suprafața interioară a corpului rezervorului pentru a urmări și a completa mai precis mișcările de expansiune termică, protecția împotriva coroziunii.

-Sigur și de încredere - Mulțumită sistemului de siguranță unic în 6 trepte al încălzitorului de apă (proiectare de flanșă eliptică, tehnologie de scut, sistem cu catod / anod, supapă de siguranță combinată a cazanului, protecție la îngheț, termostat de siguranță capilară de precizie)

-Design unic de flanșă eliptică - design patentat care se deschide automat în caz de suprapresiune sau supraîncălzire pentru a vă proteja întregul sistem de apă caldă menajeră de deteriorarea suprapresiunii

-Proiectare simplă și termostatul tubului capilar extern fără întreținere și protecție termică capilară (protecție termică sau termostat de siguranță în caz de supraîncălzire)

-Supapă de siguranță metalică combinată (3 în 1) - Echipamente standard așa-numite boilerul este furnizat cu o supapă de siguranță, care este o supapă de evacuare, de umplere și o supapă de siguranță în cazul suprapresiunii.

-Pregătită pentru conectare rapidă și ușoară - furnizată cu o conexiune mai scăzută de apă caldă și rece și conexiune la stanga.

-Afișarea temperaturii, regulatorul de temperatură al apei calde sunt standard.

IF=întrebări frecvente pentru rezervoarele indirecte de apă caldă ELDOM Thermo 80

Producția de apă caldă menajeră relativ rapid indirect sau cu un încălzitor electric. Datorită serpentinei de 0,18 m2 încorporat, dispozitivul servește în siguranță nevoile de apă caldă menajeră ale unei familii de 2-3 persoane. La dimensionare, rețineți că suprafața serpentinei poate asigura o încălzire rapidă a apei de curgere de la rețea la temperaturi  ridicate de la cazan sau colectorul solar.


Prin suprafața de disipare a căldurii schimbătorului de căldură-serpentina cu o putere de 5,4 kW  sunt disponibile pentru producerea de apă caldă menajeră la puterea maximă. Această performanță se datorează faptului că apa caldă circulată prin bobina tubulară provine, de obicei, dintr-o instalație generatoare de căldură cu o capacitate mai mare.
Rezervorul de apă caldă indirectă ELDOM Thermo 80 este echipat standard cu un element de încălzire electrică de 2 kW, astfel încât să puteți încălzi apa din rezervor cu un element de încălzire electric în locul serpentinei.


Pentru a utiliza elementul de încălzire încorporat al rezervorului indirect de apă caldă furnizat cu un element de încălzire de 2 kW, acesta trebuie conectat la o rețea de alimentare monofazată.Una dintre cele mai importante probleme în funcționarea dispozitivelor electrice este dacă cantitatea potrivită de amperi este disponibilă în rețeaua electrică. Pentru a acționa elementul de încălzire de 2 kW, trebuie să existe un minim de 1x 8,7 Amperi, care în sine nu este foarte mare, cu toate acestea, vă rugăm să luați în considerare și performanțele tuturor consumatorilor de energie electrică din proprietate pentru a scala rețeaua electrică necesară.

Prin transformarea apei calde produse de o peletă și un cazan electric sau un colector solar (încălzire în cazul unui cazan) în apă caldă menajeră, puteți reduce semnificativ costul producerii apei calde menajere de ex. comparativ cu costul apei calde produse de un cazan electric.Rezervorul indirect de apă caldă menajera ELDOM Thermo 80 are o garanție de 2 ani de la data achiziționării la calitatea sudării corpului rezervorului, ruginii și componentelor electrice încorporate.


Specificații descărcabile și Ghid de utilizare. Vă rugăm să faceți clic pe imaginile de mai jos pentru a descărca.

ELDOM Thermo 80     ELDOM Thermo manual

Etichetă energetică despre produs. Vă rugăm să faceți clic pe imaginea de mai jos pentru a descărca.

  ELDOM Thermo energia címke

Echipamentul standard al rezervorului ELDOM Thermo 80:

-1 x corp de rezervor din oțel de 80 litri cu aliaj electrostatic de titan de protecție la suprafață emailată

-1 serpentina încorporata cu conexiune la stânga

-1 buc Mg Anod protecție suplimentară împotriva coroziunii rezervorului

-Izolație termică PU, fără CFC (33 mm grosime), capacul plăcii exterioare și suport pentru instalare  pe perete

-Regulator de temperatură al butonului rotativ pentru elementul de încălzire electric

- Incălzitor electric de 2 kW

-1 supapă de siguranță 

-1 afișaj de temperatură a apei calde

-garanție de 2 ani pentru calitatea sudării corpului rezervorului, scurgeri de apă și componente electrice.

Parameters

Producator Eldominvest
Latime 440 m
Element electric de incalzire 2 kW
Continut de apa 80 lit.
Greutate 27 kg
Inaltime 740 mm
Adancime 440 mm