Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
5.669 Lei (4.764 Lei + TVA)

FALCON HRV CENTRAL 350 CF Wi-Fi Sistem de ventilație centrală cu recuperare de căldură

Preţ:
5.669 Lei (4.764 Lei + TVA)

INCLUDE TAXA VERDE

 

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să apăsati aici!


FALCON HRV CENTRAL 350 CF Wi-Fi Sistem de ventilație centrală cu recuperare de căldură cu sistem entalpic, pregătit pentru instalare în tavane false. Livrat cu modul WiFi (control WiFi în limba română)

 +40/770 942 081

Producător: FALCON Heat Generation
Stoc: 5 buc pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 28 Mai 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

Descriere și Parapetri:

FALCON HRV CENTRAL 350 CF WiFi  Ventilație centrală cu recuperare de căldură 

Un sistem de ventilație centrală de recuperare a căldurii de ultimă generație din secolul XXI, cu un schimbător de căldură entalpică de generația a treia, furnizat standard cu telecomandă Wi-Fi. Aplicația WiFi descărcabilă gratuit este disponibilă și în limba română (iOS și Android).

Suspendat, proiectat în mod obișnuit pentru instalarea în tavane false, cu un debit de aer nominal de 350 m3/h, cu filtru PM2,5 de înaltă eficiență. Capacitatea sa este potrivită pentru alimentarea cu aer proaspăt a proprietăților și birourilor cu până la 7-12 persoane.

Caracteristici principale ale FALCON HRV CENTRAL 350 CF WiFi:

 •  Design durabil, cu durată de viață lungă: carcasă exterioară din metal, fără coroziune
 •  Cadru intern EPS: utilizarea EPS-ului intern asigură o bună izolare termică și etanșeitate la aer, reducând în același timp în mod semnificativ greutatea echipamentului, garantând o funcționare silențioasă și fără condens.

 •   Filtru primar nou: noile filtre au un cadru din aliaj de aluminiu și elemente de filtrare din cauciuc pentru un efect de filtrare mai eficient.

 •   Design foarte subțire:  are o grosime de numai 220 mm, cu un necesar de spațiu de 280 mm, iar ușa montată în partea de jos asigură un acces ușor pentru întreținere

 •   Design reproiectat al conductelor de aer interne: rezultatul este o suprafață de schimb de căldură mai mare și, prin urmare, o recuperare mai eficientă a căldurii.

 • Schimbător de căldură de tip entalpie de a treia generație: design îmbunătățit, eficiență de funcționare remarcabilă datorită construcției țesăturii din nanofibre, țesătura schimbătorului de căldură este, de asemenea, rezistentă la mucegai și la foc.

 • Eficiență ridicată de recuperare a temperaturii și a umidității: schimbătoarele de căldură entalpice transversale funcționează cu un randament de până la 78-82% ·       în timpul iernii, schimbul de umiditate între aerul proaspăt din exterior și aerul viciat din interior creează o temperatură și o umiditate confortabilă în interiorul casei dvs.

 • Eficiență ridicată și funcționare eficientă din punct de vedere energetic datorită utilizării unui motor de ventilator de curent continuu fără perii de cărbune: consum de energie cu până la 70% mai mic, 10 viteze, construcție de motor electric fără întreținere

 • Întreținere ușoară: filtrul primar, filtrul PM2,5 și schimbătorul de căldură sunt accesibile prin orificiul standard de curățare, în timp ce cele două orificii suplimentare permit controlul și întreținerea ventilatorului.

 •  Clasa de eficiență energetică "A" (EU NO. 1254/2014)

 • Caracteristici de control: proiectat pentru conectivitate MODBUS, control al vitezei ventilatorului cu 10 viteze (pentru ambele ventilatoare), mod antiîngheț reglabil, activarea funcției BOOST, conectarea senzorului de CO2, conectarea senzorului de umiditate, activarea funcției de oprire la incendiu

FALCON HRV CENTRAL 250 / 350 dimensiuni interioare și specificații tehnice, faceți clic pe imaginile de mai jos pentru a le vizualiza:

 

Descărcați eticheta energetică, ghidul de utilizare și ghidul de utilizare a aplicației WiFi, faceți clic pe imaginile de mai jos pentru a le deschide.

      

Echipament standard pentru FALCON HRV CENTRAL 350 CF WiFi Sistem de ventilație centrală cu recuperare de căldură

 • 1 carcasă de ventilație cu recuperare de căldură cu 2 ventilatoare încorporate electronică și console de tavan
 • 1 cu schimbător de căldură integrat de tip entalpie (schimbător de căldură umed)
 • Sunt încorporate 2 filtre primare sau de îndepărtare a prafului
 • 1 filtru de praf fin tip PM 2,5
 • 1 buc Modul Wireless
 • 2 ani de garanție

FALCON HRV CENTRAL 350 CF WiFi pentru instalarea ventilației centrale cu recuperare de căldură cu informații suplimentare, tavan fals și dimensionarea trapei de serviciu. Faceți clic pe imaginile de mai jos pentru a le deschide.