Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
286 Lei (240 Lei + TVA)

FALCON U-HEAT Wi-Fi CONTROL-2 termostat de cameră cu senzor de temperatură în pardoseală - pentru încălzire electrică prin pardoseală (16A)

Preţ:
286 Lei (240 Lei + TVA)

INCLUDE TAXA VERDE

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081


FALCON U-HEAT Wi-Fi Control-2 este un termostat de camera programabil, special conceput pentru a controla sistemele de incalzire electrica prin pardoseala. Acesta este dotat standard cu senzori incorporati pentru temperatura camerei si a podelei. Acesta poate fi utilizat independent sau prin conexiune Wi-Fi.
Poate fi operat de la distanta de pe telefoane cu sisteme de operare iOS / Android.


 +40/770-942-081

Stoc: 6 buc pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 18 Aprilie 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

FALCON U-HEAT Wi-Fi Control-2 termostat de camera cu senzor de temperatura in pardoseala - pentru incalzire electrica prin pardoseala 
Termostat cu aspect elegant, cu butoane tactile si functionare programabila, conceput special pentru controlul sistemelor electrice de incalzire prin pardoseala. Furnizat standard cu senzori incorporati de temperatura a camerei si a podelei. 
Tot ce trebuie sa faceti este sa instalati aplicatia termostatului pe telefon sau tableta si puteti controla de la distanta incalzirea locuinței sau modifica setarile. Aplicația poate fi rulata de pe telefoane iOS si Android si puteti gestiona functionarea mai multor termostate dintr-o singura aplicatie.

Pe langa conectivitatea Wi-Fi, termostatul poate fi utilizat si ca termostat de perete autonom si complet programabil, cu ajutorul unei interfete cu butoane transparente si usor de utilizat. 

Termostatul este, de asemenea, echipat cu o functie "Fereastra deschisa", care suspenda functia de incalzire in cazul in care este detectata o scadere brusca si semnificativa a temperaturii, reducand astfel factura de energie. 

Termostatul este dotat standard cu un senzor de temperatura a aerului incorporat si un senzor de temperatura a pardoselii care poate fi conectat. In functie de aplicatie, in timpul instalarii se poate selecta unul sau altul dintre modurile de control bazate pe valorile de temperatura. Este disponibil si un alt mod de control combinat, in care termostatul functioneaza pe baza temperaturii masurate a camerei, dar in paralel este posibila maximizarea temperaturii de incalzire a pardoselii, de exemplu, pentru pardoseli laminate sau pe baza de lemn.

 IF = Intrebari frecvente despre termostatul digital de camera FALCON U-HEAT Wi-Fi Control-2


Numai termostatul de camera Wi-Fi Control-2 poate comuta pana la 3600 de W de putere. Cu toate acestea, un termostat poate controla nu doar unul, ci mai multe cabluri electrice de incalzire sau covoare de incalzire separate si mai mici. In acest caz, cablurile de alimentare ale covorasului de incalzire/cablului de incalzire trebuie sa fie conectate la un dispozitiv comun, iar cablul de alimentare comun poate fi conectat la termostat. In cazul in care este necesara depasirea limitei superioare de 3600 W, puterea comutata de termostatul de camera poate fi marita de mai multe ori prin instalarea unui dispozitiv de comutare controlat extern (releu, intrerupator cu solenoid).

Termostatul de camera digital avansat poate controla, de asemenea, functionarea incalzirii electrice prin pardoseala pe baza temperaturii masurate a podelei si a camerei. Atunci cand este utilizat ca sistem principal de incalzire, termostatul functioneaza de obicei pe baza temperaturii aerului din incapere, in timp ce, ca sistem de incalzire suplimentara, termostatul comuta pe baza temperaturii masurate a podelei. In plus, este disponibil un mod de control combinat pentru suprafetele de pardoseala din lemn sau laminate, prin care temperatura de incalzire a pardoselii poate fi maximizata.  



Termostatul de cameră FALCON U-HEAT Wi-Fi Control-2 poate fi operat de la distanță de pe orice dispozitiv inteligent, după descărcarea unei aplicații pentru telefoane inteligente (aplicație iOS / Android), atât timp cât este disponibil un semnal Wi-Fi. Atunci când este activată conexiunea Wi-Fi, funcționarea mai multor termostate poate fi controlată de pe un singur dispozitiv inteligent. 

Termostatul de camera este livrat standard cu un senzor de temperatura a pardoselii, care se instaleaza intre doua bucle de cablu de incalzire la inaltimea de instalare a covorului electric de incalzire si a cablului de incalzire.
Este important ca senzorul de temperatura sa fie intotdeauna introdus intr-o conducta separata de cablul de alimentare in timpul instalarii.


Controlul termostatului permite o functionare programabila. Programare zilnica si saptamanala. In cazul functionarii programate, este posibila in orice moment anularea manuala a programului.

 Functionarea electromecanica a termostatului de camera este garantata integral timp de 1 an de la data cumpararii.

Date tehnice:
Tensiune: 230 V / 50 Hz
Curent maxim: 16 Amperi / 230 V
Putere maxima: 3680 W (16 A)
Intervalul de temperatura ambianta: 5 - 35°C
Intervalul de temperatura a podelei: 5 - 45°C
Intervalul de functionare a ferestrei deschise: 10 - 20°C
Precizia de reglare: 0,5°C
Protectie la atingere: IP 21
Dimensiune: 86 x 86 x 42 mm
Garantie: Garantie de 1 an de la producator pentru termostat si senzorul de temperatura din podea

Continutul pachetului termostatului:

1 termostat de camera digital
1 senzor de temperatura a solului cu fir
Instructiuni de instalare si operare in limba engleza

Parameters

Producator Falcon