Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
486 Lei (408 Lei + TVA)
Cant:buc.

FALCON U-HEAT Wi-Fi Control Termostat de cameră tactil cu senzor de temperatură în pardoseală - pentru încălzire electrică prin pardoseală (C16)ALB

Preţ:
486 Lei (408 Lei + TVA)
Cant:buc.

INCLUDE TAXA VERDE

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081


Termostatul digital Falcon WiFi Touch Control este un termostat programabil recent, elegant si curat, specific pentru controlul sistemelor electrice de incalzire in pardoseala. Livrat standard cu senzor de  temperatura camerei si senzor de temperatura pe podea. Poate fi utilizat singur sau printr-o conexiune Wi-Fi.

De asemenea, poate fi operat de pe telefoane care ruleaza sisteme de operare iOS / Android.

telefon   +40/770 942 081


 
Producător: FALCON Heat Generation
Stoc: 4 buc. pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 27 Septembrie 2023
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

DESCRIEREA SI PARAMETRIITermostat digital Falcon WiFi Touch Control, cu senzor de temperatura pe podea – pentru incalzirea electrica in pardoseala:

Termostat programabil nou, elegant si curat, programat special conceput pentru controlul sistemelor electrice de incalzire in pardoseala. Livrat standard cu senzor de temperatura camerei si senzor de temperatura pe podea.

Tot ce trebuie sa faceti este sa descarcati aplicatia  pe telefon sau pe tablet si puteti controla de la distanta incalzirea casei dvs. sau puteti schimba setarile. Aplicatia poate fi de asemenea operata de la telefoane care ruleaza sisteme de operare iOS si Android, iar functionarea mai multor termostate poate fi gestionata dintr-o aplicatie.

In plus fata de conexiunea Wi-Fi, termostatul poate fi utilizat si ca termostat de perete autonom si complet programabil, sustinut de un ecran  tactil si de o interfata simpla  de utilizare.

Termostatul  are o functie de „fereastra deschisa”, care suspenda functia de incalzire in caz de scadere brusca si semnificativa a temperaturii, reducand astfel factura de energie.

Termostatul este dotat standard cu un senzor de temperatura al aerului incorporat, precum si un senzor de temperatura conectabil la podea. In functie de aplicatie, in timpul instalarii, poate fi selectat unul sau alt mod de control bazat pe valoarea temperaturii. De asemenea, este disponibil un mod suplimentar de control combinat, caz in care termostatul functioneaza pe baza temperaturii camerei masurate, dar in paralel este posibil sa se maximizeze temperatura incalzirii prin pardoseala, de ex. pentru pardoseli laminate sau pe baza de lemn.

Faceti click aici pentru a  descarca manualul de utilizare:

Termostat Wi-Fi FALCON

IF = intrebari frecvente - Termostat digital Falcon WiFi Touch Control 

Termostatul digital Falcon WiFi Touch Control poate schimba pana la 3600 wati de putere. Cu toate acestea, un termostat poate fi utilizat pentru a controla nu numai unul, ci si mai multe cabluri de incalzire independente si mai mici sau covorase de incalzire. In acest caz, cablurile de alimentare ale covorului de incalzire / cablului de incalzire trebuie conectate la un dispozitiv comun si este posibil sa conectati linia de alimentare comuna la termostat. Daca este necesar sa se depaseasca limita superioara de 3600 W, prin instalarea unui dispozitiv de comutare extern, controlat (releu, comutator cu solenoid), puterea comutata de termostatul incaperii poate fi inmultita.


Termostatul modern de camera digitala este capabil sa controleze functionarea incalzirii electrice a pardoselii pe baza valorii masurate a pardoselii si a temperaturii camerei. Cand este utilizat ca sistem principal de incalzire, acesta este de obicei functionat in functie de temperatura aerului din incapere, in timp ce ca incalzitor auxiliar, termostatul este comutat pe baza temperaturii masurate pe podea. In plus, pentru suprafetele din pardoseala din lemn sau laminat, este disponibil un mod de control combinat pentru a maximiza temperatura incalzirii in pardoseala.Termostatul digital Falcon WiFi Touch Control, poate fi operat de la distanta de pe orice dispozitiv inteligent dupa descarcarea unei aplicatii de telefon inteligent (aplicatie iOS / Android) daca este disponibil un semnal Wi-Fi. Cand este activata o conexiune Wi-Fi, functionarea mai multor termostate poate fi controlata de la un dispozitiv inteligent.Termostatul de camera este furnizat cu un senzor de temperatura pe podea, care este instalat intre doua bucle de cablu de incalzire, la inaltimea de instalare a covorului si a cablului electric de incalzire.

Este important ca senzorul de temperatura sa fie intotdeauna introdus in tubul de ghidare a cablului care functioneaza separat de cablul de alimentare in timpul instalarii.Controlul termostatului permite functionarea programabila. 4 incalzitoare programabile pe zi, in zilele de saptamana si in week-end, timp de 1 zi, 30 de zile sau 365 de zile. In cazul functionarii programate, este posibil sa rescrieti programul manual oricand. In cazul unei caderi bruste de temperatura, acesta este activat automat cu „Fereastra deschisa” si poate fi selectat cu functia de protectie impotriva inghetului.Functionarea electromecanica a termostatului camerei este acoperita de o garantie completa de 2 ani de la data achizitiei.


 

Date tehnice

• Tensiune: 230 V / 50 Hz

• Curent maxim: 16 amperi / 230 V

• Putere maxima: 3680 W (16 A)

• Intervalul de temperatura din camera: -5 pana la 50 ° C

• Intervalul de temperatura pe podea: -5 pană la 50 ° C

• Limitele temperaturii podelei: 20 - 50 ° C

• Precizia: 0,1 ° C

• Protectie la atingere: IP 21

• Garantie: garantie de 2 ani a producatorului pentru termostat si senzor de temperatura la sol

Conținutul pachetului de termostat

• 1 termostat de camera digital

• 1 cablu senzor de temperatura la sol

• Instructiuni de instalare si operare in limba romana

Producator : Olanda