Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
582 Lei (489 Lei + TVA)
Cant:buc.

Incalzitor electric instantaneu de apa ELDOM E42 pentru bucatarie (3,5 kW), clasa A

Preţ:
582 Lei (489 Lei + TVA)
Cant:buc.

INCLUDE TAXA VERDE

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081


Boiler electric instantaneu de bucatarie ELDOM E42 cu o putere de 3,5 kW. Pregatit pentru instalarea in bucatarie, cu un rating de "eficienta energetica A". Aspect elegant, functionare simpla si sigura, durata lunga de viata. 


telefon   +40/770 942 081

Producător: Eldominvest
Stoc: 2 buc. pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 28 Mai 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

Incalzitor electric instantaneu de apa ELDOM E412 pentru bucatarie (3,5 kW)

Cel mai important aspect in dezvoltarea incalzitoarelor instantanee de apa Eldom este acela de a oferi un preț competitiv si accesibil pentru un aparat bun de utilizat si economic, in plus fata de incalzitorul electric standard de apa menajera.
Datorita dimensiunilor reduse ale incintei, necesita un spatiu minim si poate fi instalat cu usurinta in apartamentele mici.
Acesta consuma energie electrica numai in timpul procesului de extractie a apei calde, ceea ce inseamna ca, spre deosebire de incalzitoarele electrice convenționale cu acumulare, apa calda incalzita nu se raceste in timpul stocarii.

Aparatul are o clasa de eficienta energetica A.

Incalzitorul electric instantaneu de apa ELDOM E42 este proiectat in mod obisnuit pentru producerea de apa calda pentru bucatarie, necesitand doar un racord electric monofazat de 230 V si un racord de apa dulce de 1/2". 
Datorita componentelor de inalta calitate incorporate si a protectiei suprafetei interne emailate a corpului rezervorului, acumulatorul de apa calda ELDOM asigura o durata de viata lunga si un consum de energie cat mai mic. 

Rezervorul este echipat in mod standard cu toate componentele sau accesoriile necesare pentru functionare. Cum ar fi cablul de alimentare si priza (Schuko), robinetul si gura de scurgere integrate. Nu este necesara instalarea unei supape de siguranta in fata incalzitorului de apa in caz de suprapresiune, deoarece supapa cu membrana standard poate proteja instalatia impotriva suprapresiunii de pana la 8 bar. Intrerupator de alimentare impermeabil iluminat.

DESCRIEREA TECHNICA

Incalzitorul electric de apa, are patru niveluri de protectie incorporata:

-Protectie electrice, care include impamantarea de protectie a tuturor pieselor metalice si conductoare ale echipamentului.

-Protectie impotriva supraincalzirii apei, cu un termostat de siguranta incorporata, cu limitator de temperatura, care intrerupe alimentarea cu energie a dispozitivului la atingerea temperaturii maxime.

-Protectie sub presiunea  apei, se activeaza in caz de scadere a presiunii apei,  sau a absentei apei, elibereaza alimentarea elementului de incalzire si impiedica supraincalzirea elementului de incalzire.Presiunea apei 2-8 bari.

-Protectie impotriva supra presiunilor de incendiu care impiedica unitatea, sa depaseasca o anumita presiune in rezervorul de apa.

Incalzitoare electrice instantanee de apa ELDOM E42 si E52 cu robinete ceramice cu o singura maneta.


 

Instructiuni de utilizare:

ELDOM Water heater


IF= Intrebari frecvente pentru incalzitorul electric instantaneu de apa ELDOM E42 


Incalzitor electric instantaneu de apa conceput exclusiv pentru producerea de apa calda menajera. Utilizarea unui element de incalzire electric asigura o functionare economica, iar incalzitorul de apa este clasificat in clasa energetica A.
La o ΔT de 32,5 °C pentru puterea sa nominala (temperatura apei la intrare de 12°C si la iesire de 32,5°C), acesta poate furniza 1,5 litri/min de apa calda. 

 

Cu o putere totala de 3,5 kW, incalzitorul electric de apa poate fi operat aproape sigur de la orice conexiune electrica monofazata existenta in proprietate. 


Trebuie sa furnizati doar 15,3 A pentru a pune in functiune rezervorul electric al incalzitorului de apa. 


Atunci cand se utilizeaza energie electrica, aproape toata energia electrica extrasa din retea este utilizata ca energie termica in sistemul de apa calda .

Incalzitorul electric de apa Eldom este echipat cu elemente de incalzire cu o putere totala de 3,5 kW, ceea ce permite o incalzire rapida si disponibilitatea apei calde.


Incalzitoarele electrice instantanee de apa Eldom E41 sunt livrate standard cu un stecher si un cablu de alimentare.

Producatorul garanteaza rezervorul impotriva coroziunii sau a scurgerilor de apa timp de 2 ani de la data cumpararii, iar robinetul si componentele electrice timp de 1 an.

-Suprafata interioara a corpului rezervorului cu protectie, robinet pentru conectarea directa la conectorul de apa rece (1/2”)

-Cu cablu de alimentare si cu mufa

-Garantie de 2 ani, pentru rugina sau scurgeri, si 1 an, pentru robinet si pentru componentele electrice.

Parameters

Producator Eldominvest
Element electric de incalzire 3,5 kW
Greutate 2 kg