Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
582 Lei (489 Lei + TVA)
Cant:buc.

Incalzitor electric instantaneu de apa ELDOM E51 pentru bucatarie (5 kW), clasa A

Preţ:
582 Lei (489 Lei + TVA)
Cant:buc.

INCLUDE TAXA VERDE

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081


Incalzitor electric instantaneu de apa ELDOM E51 pentru bucatarie, cu o putere totala de 5 kW (3,5 kW + 1,5 kW comutabil). Pregatit pentru instalarea in bucatarie, cu rating "Eficienta energetica A". Aspect elegant, functionare simpla si sigura, durata lunga de viata. 
 


telefon   +40/770 942 081
 

Producător: Eldominvest
Stoc: Precomandă
Data așteptată pentru livrare: 26 Septembrie 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

Incalzitor electric instantaneu de apa ELDOM E51 pentru bucatarie (5 kW)

Cel mai important aspect in dezvoltarea incalzitoarelor instantanee de apa Eldom este acela de a oferi un pret competitiv si accesibil pentru un aparat bun de utilizat si economic, in plus fata de incalzitorul electric standard de apa menajera. Comutarea puterii in doua trepte de 3,5 + 1,5 kW.
Datorita dimensiunilor reduse ale incintei, necesita un spatiu minim si poate fi instalat cu usurinta in apartamentele mici.
Acesta consuma energie electrica numai in timpul procesului de extragere a apei calde, adica apa calda incalzita nu se raceste in timpul stocarii, spre deosebire de incalzitoarele electrice conventionale cu principiu de stocare. Aparatul are o clasa de eficienta energetica A.

Incalzitorul electric instantaneu de apa ELDOM E51 este proiectat in mod obisnuit pentru producerea de apa calda pentru bucatarie, pentru care este suficienta o conexiune electrica monofazata de 230 V si o conexiune de 1/2" la reteaua de apa dulce. 
Datorita componentelor de inalta calitate incorporate și a protectiei suprafetei interne emailate a corpului rezervorului, acumulatorul de apa calda ELDOM asigura o durata de viata lunga si un consum de energie cat mai mic. 

Rezervorul este echipat in mod standard cu toate componentele sau accesoriile necesare pentru functionare. Cum ar fi cablul de alimentare si priza (Schuko), robinetul si gura de scurgere integrate. Nu este necesara instalarea unei supape de siguranta in fata incalzitorului de apa in caz de suprapresiune, deoarece supapa cu membrana standard poate proteja instalatia impotriva suprapresiunii de pana la 8 bar. 2 intrerupatoare de putere iluminate si impermeabile, cu doua trepte de comutare a puterii, 3,5 kW + 1,5 kW, pana la o putere maxima de 5 kW.

DESCRIEREA TECHNICA

Incalzitorul electric de apa, are patru niveluri de protectie incorporata:

-Protectie electrice, care include impamantarea de protectie a tuturor pieselor metalice si conductoare ale echipamentului.

-Protectie impotriva supraincalzirii apei, cu un termostat de siguranta incorporata, cu limitator de temperatura, care intrerupe alimentarea cu energie a dispozitivului la atingerea temperaturii maxime.

-Protectie sub presiunea  apei, se activeaza in caz de scadere a presiunii apei, sau a absentei apei, elibereaza alimentarea elementului de incalzire si impiedica supraincalzirea elementului de incalzire. Presiunea apei 2-8 bari.

-Protectie impotriva supra presiunilor de incendiu care impiedica unitatea, sa depaseasca o anumita presiune in rezervorul de apa.

Instructiuni de utilizare:

ELDOM Water heater

IF=Intrebari frecvente pentru incalzitorul electric instantaneu de apă ELDOM E51 I
ncalzitor electric instantaneu de apa conceput exclusiv pentru producerea de apa calda menajera. Utilizarea unui element de incalzire electric asigura o functionare economica, iar incalzitorul de apa este clasificat in clasa energetica A.
La o ΔT de 34 °C pentru puterea sa nominala (temperatura apei la intrare de 12 °C si la ieșire de 46 °C), are un debit de 2 litri de apăacaldă pe minut. ​

Incalzitorul electric de apa, cu o putere totala de 5 kW, poate fi operat de la conexiunea electrica monofazata existenta a proprietatii. 


Rezervorul incalzitorului electric de apa necesita 15,3 A pentru a functiona la 3,5 kW si 21,8 Amperi pentru o putere maxima de 5 kW. 

Atunci cand se utilizeaza energie electrica, aproape toata energia electrica extrasa din retea este utilizata ca energie termica in sistemul de apa calda.

Incalzitorul electric de apa Eldom este echipat cu elemente de incalzire cu o putere totala de 5 kW, ceea ce permite o incalzire rapida si o disponibilitate a apei calde de 1,2-2 litri/minut.


Incalzitoarele electrice instantanee de apa Eldom E51 sunt furnizate standard cu un cablu de alimentare.

Producatorul garanteaza rezervorul impotriva coroziunii sau a scurgerilor de apa timp de 2 ani de la data cumpararii, iar robinetul si componentele electrice timp de 1 an.

Incalzitoarele de apa electrice instantanee Eldom E51 sunt echipamente standard: 

  • Corpul rezervorului cu protectie interna a suprafetei emailate, supapa robinetului si tija gurii de scurgere, concepute pentru conectarea directa la robinetul de apa rece proaspata (1/2")
  • Cablu de alimentare
  • Garantie de 2 ani pentru calitatea sudurii corpului rezervorului, pentru scurgerile de apa si garantie de 1 an pentru componentele electrice.

Parameters

Producator Eldominvest
Element electric de incalzire 5 kW
Greutate 3 kg