Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
512 Lei (430 Lei + TVA)
Cant:buc.

Instant electric Eldom Beta 7 dus, cu sistem flux, cu robinet pentru cada si cu dus (6,5 KW)

Preţ:
512 Lei (430 Lei + TVA)
Cant:buc.

INCLUDE TAXA VERDE

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081


Incalzitorul electric de apa dus, cu sistem flux Eldom Beta 7, cu o performanta  de 6,5 KW (comutabil de 3,5 KW + 3 KW ), cu robinet pentru cada si cu dus. Gata pentru instalarea in baie, cu rating de eficienta energetica „A”.

Aspect elegant, functionare simpla si sigura, durata de viata lunga.


telefon   +40/770 942 081

Producător: Eldominvest
Stoc: 5 buc. pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 15 Iunie 2023
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

DESCRIERE

Instant electric Eldom Beta 7 dus, cu sistem flux, cu robinet pentru cada si cu dus (6,5 KW)

Cel mai important aspect la dezvoltarea incalzitoarelor de apa electric Eldom, este sa ofere un aparat bine utilizat si eficient din punct de vedere economic, la un pret competitiv si accesabil de la incalzitoarele de apa menajere electrice standard.

Putere de performanta in doua etape cu capacitate de comutare de 3,5 KW + 3 KW, in total de 6,5 KW.

Datorita dimensiunilor sale mici, necesita spatiu minim si poate fi usor gazduit in apartamente mici.

Cu exceptie apei calde, consuma numai energie electrica, ceea ce inseamna ca, in comparatia cu boilerele de apa conventionale de stocare, apa calda incalzita nu se raceste in timpul depozitarii.

Echipamentul are un grad de eficienta energetica „A”.

Incalzitorul de apa electric  Eldom Beta 7 cu sistem flux, este proiectat in mod obisnuit pentru a produce apa calda menajera in baie, care este alimentat de o conexiune electrica monofazata-230 V, si o conexiune de apa dulce de ½ inch.

Este deosebit de confortabil de utilizat, deoarece unitatea este prevazuta cu un tub de cada, cap de dus si suport de perete ca standard cu un comutator de comutare intre cele doua utilizari.

Datorita calitatii superioare a componentelor incorporate si a protectiei suprafetei emailate a corpului rezervorului, rezervorul Eldom de stocare a apei calde, asigura o durata de viata lunga si un consum redus de energie.

Rezervorul este echipat cu toate componentele sau accesorile standard. Este incorporat ca exemplu cu cap de dus si cu teava flexibila de dus.

Nu este necesar sa instalati o supapa standard cu diafragma poate asigura o presiune de pana la 8 bari impotriva unei posibile presiuni de inundatie.

Doua comutatoare de alimentare rezistente la apa, cu performanta maxima de 6,5 KW, in doua etape cu capacitate de comutare de 3,5 KW + 3 KW.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE (ELDOM Beta 7):

ELDOM Beta manual

Incalzitorul electric de apa, are patru niveluri de protectie incorporata:

-Protectie electrice, care include impamantarea de protectie a tuturor pieselor metalice si conductoare ale echipamentului.

-Protectie impotriva supraincalzirii apei, cu un termostat de siguranta incorporata, cu limitator de temperatura, care intrerupe alimentarea cu energie a dispozitivului la atingerea temperaturii maxime.

-Protectie sub presiunea  apei, se activeaza in caz de scadere a presiunii apei, care in cazul  a absentei apei, elibereaza alimentarea elementului de incalzire si impiedica supraincalzirea elementului de incalzire. Presiunea apei 2-8 bari.

-Protectie impotriva supra presiunilor de incendiu care impiedica unitatea, sa depaseasca o anumita presiune in rezervorul de apa.


INTREBARI FRECVENTE: : Incalzitor electric de apa cu robinet pentru cada si cu dus, Eldom Beta 7


Incalzitor electric de apa cu sistem flux, exclusiv pentru productia de apa calda menajera.

Echipamentul are un grad de eficienta energetica „A „ folosirea elementelor de incalzire electrice, asigura functionarea economica.

Cu o capacitate nominala de 24°C, ( temperatura apei intrat de 12°C si temperatura apei de iesire 36°C ) va puteti astepta la un debit de apa calda fierbinte de 3,8 litru/minut.Cu un incalzitor de apa electric de 6,5 KW, aproape in orice proprietate poate fi operata dintr-o conexiune electrica monofazata existenta.


Ca sa functioneze incalzitorul electric la performanta de 3,5 KW trebuie sa asigurati un amperaj de 15,3 A. si pentru performanta maxima de 6,5KW trebuie sa asigurati un amperaj de 28,5 A.

IMPORTANT!!! Sursa de alimentare trebuie sa aiba o siguranta minima de 35 Amperi.

Rezervorul de incalzire a apei, este furnizat Fara a conecta cablul si mufa. Datorita performantelor sale, acesta poate fi conectat direct la reteaua electrica. Conectarea se poate face, numai de un Electrician!!!

 
Cand utilizati electricitate, aproape toate energia electrica extrasa de la retea, este afisata ca caldura in sistemul dvs. de apa calda.Incalzitorul electric de apa este echipat cu elemente de incalzire de 6,5 KW, pentru incalzirea apei calda rapida, un debit de 1,6 - 3,8 litri apa calda / minut.


Producatorul ofera o garantie de 2 ani, de la data achizitionarii rezervorului pentru rugina sau scurgeri, si o garantie de 1 an, pentru robinet si pentru componentele electrice.

ECHIPAMENT STANDARD - Instant electric Eldom Beta 7 dus

-Suprafata interioara a corpului rezervorului cu protectie, robinet pentru conectarea directa la conectorul de apa rece (1/2”), robinet cu o singura parghie, cu tulpina de scurgere.

-Garantie de 2 ani, pentru rugina sau scurgeri, si 1 an, pentru robinet si pentru componentele electrice.

Parameters

Producator Eldominvest
Element electric de incalzire 6,5 kW
Greutate 2 kg