Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
420 Lei (353 Lei + TVA)
Cant:buc.

Instant electric ELDOM E41 chiuveta (3,5 kW), clasa A

Preţ:
420 Lei (353 Lei + TVA)
Cant:buc.

Incalzitor electric de apa in bucatarie, Eldom E41, cu performanta de 3,5 KW. Gata pentru instalarea bucatariei, cu rating de eficienta energetica „ A”.

Aspect elegant, functionare simpla si sigura, durata de viata lunga.


telefon   +40/770 942 081

Producător: Eldominvest
Stoc: 8 buc. pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 30 Iunie 2022
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

DESCRIERE:

Instant electric in bucatarie Eldom E41 chiuveta (3,5 KW)

Cel mai important aspect la dezvoltarea incalzitoarelor de apa electric Eldom, este sa ofere un aparat bine utilizat si eficient din punct de vedere economic, la un pret competitiv si accesabil de la incalzitoarele de apa menajera electrica standard.

Datorita dimensiunilor sale mici, necesita spatiu minim si poate fi usor gazduit in apartamente mici.

Cu exceptie apei calde, consuma numai energie electrica, ceea ce inseamna ca, in comparatia cu boilerele de apa conventionale de stocare, apa calda incalzita nu se raceste in timpul depozitarii.

Echipamentul are un grad de eficienta energetica „A”.

Incalzitorul electric de apa Eldom cu sistem flux, este proiectat in mod obisnuit pentru a produce apa calda menajera in bucatarie, care este alimentat de o conexiune electrica monofazata-230 V, si o conexiune de apa dulce de ½ inch.

Datorita calitatii superioare a componentelor incorporate si a protectiei suprafetei emailate a corpului rezervorului, rezervorul Eldom de stocare a apei calde, asigura o durata de viata lunga si un consum redus de energie.

Rezervorul are componenta sau accesoriul necesar, cum ar fi cablul de alimentare si conectorul de componente (Schuko ), un robinet incorporat si o mufa.

Nu este necesar sa instalati o supapa standard cu diafragma poate asigura o presiune de pana la 8 bari impotriva unei posibile presiuni de inundatie.

Echipat cu intrerupator iluminat rezistent la apa.

DESCRIEREA TECHNICA

Incalzitorul electric de apa, are patru niveluri de protectie incorporata:

-Protectie electrice, care include impamantarea de protectie a tuturor pieselor metalice si conductoare ale echipamentului.

-Protectie impotriva supraincalzirii apei, cu un termostat de siguranta incorporata, cu limitator de temperatura, care intrerupe alimentarea cu energie a dispozitivului la atingerea temperaturii maxime.

-Protectie sub presiunea  apei, se activeaza in caz de scaderea  presiunii apei, sau a absentei apei, elibereaza alimentarea elementului de incalzire si impiedica supraincalzirea elementului. Presiunea apei 2-8 bari.

-Protectie impotriva supra presiunilor de incendiu care impiedica unitatea, sa depaseasca o anumita presiune in rezervorul de apa.

Instrucțiuni de utilizare:

ELDOM Water heater

INTREBARI FRECVENTE: Instant electric Eldom E41 chiuveta


Incalzitor electric cu sistem flux, exclusiv pentru productia de apa calda menajera.

Echipamentul are un grad de eficienta energetica „A „ folosirea elementelor de incalzire electrice, asigura functionarea economica.

Cu o capacitate nominala de 30°C, va puteti astepta la un debit de apa calda de 1,5 litru/minut.Cu un incalzitor electric de apa de 3,5 KW, aproape in orice proprietate poate fi operata dintr-o conexiune electrica monofazata existenta.

 Ca sa functioneze incalzitorul electric de apa, trebuie sa asigurati un amperaj de 15,3 A. 
Cand utilizati electricitate, aproape toate energia electrica extrasa de la retea, este afisata ca caldura in sistemul dvs. de apa calda.Incalzitorul electric de apa este echipat cu elemente de incalzire de 3,5 KW, pentru incalzirea apei calda rapida.
Incalzitoarele electric de apa Eldom E41 chiuveta, livrat cu standard cu cablu de alimentare si cu mufa.Producatorul ofera o garantie de 2 ani, de la data achizitionarii rezervorului pentru rugina sau scurgeri, si o garantie de 1 an, pentru robinet si pentru componentele electrice.

ECHIPAMENT STANDARD-Instant electric Eldom E41 chiuveta

-Suprafata interioara a corpului rezervorului cu protectie, robinet pentru conectarea directa la conectorul de apa rece (1/2”)

-Cu cablu de alimentare si cu mufa

-Garantie de 2 ani, pentru rugina sau scurgeri, si 1 an, pentru robinet si pentru componentele electrice.

Parameters

Producator Eldominvest
Element electric de incalzire 3,5 kW
Greutate 2 kg