Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
450 Lei (378 Lei + TVA)
Cant:buc.

Instant electric ELDOM E52 chiuveta, cu robinet cu o singura parghie (5 KW )

Preţ:
450 Lei (378 Lei + TVA)
Cant:buc.

Instant electric in bucatarie Eldom E52, clasa A, cu performanta totala de 5 KW ( comutabil de 3,5 KW + 1,5 KW), si cu robinet cu o singura parghie ceramica.

Gata  pentru instalarea bucatariei, cu rating de eficienta energetica „ A”.

Aspect elegant, functionare simpla si sigura, durata de viata lunga.


telefon   +40/770 942 081
 

Producător: Eldominvest
Stoc: 17 buc. pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 30 Iunie 2022
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

DESCRIERE:

Instant electric Eldom E52 chiuveta, cu robinet cu o singura parghie ceramica (5 KW )

Cel mai important aspect la dezvoltarea incalzitoarelor electric de apa Eldom, este sa ofere un aparat bine utilizat si eficient din punct de vedere economic, la un pret competitiv si accesabil de la incalzitoarele de apa menajere electrice standard.

Putere de performanta in doua etape cu capacitate de comutare de 3,5 KW + 1,5 KW.

Datorita dimensiunilor sale mici, necesita spatiu minim si poate fi usor gazduit in apartamente mici.

Cu exceptie apei calde, consuma numai energie electrica, ceea ce inseamna ca, in comparatia cu boilerele de apa conventionale de stocare, apa calda incalzita nu se raceste in timpul depozitarii.

Echipamentul are un grad de eficienta energetica „A”.

Incalzitorul electric de apa Eldom cu sistem flux, este proiectat in mod obisnuit pentru a produce apa calda menajera pentru bucatarie, care este alimentat de o conexiune electrica monofazata-230 V, si o conexiune de apa dulce de ½ inch.

Datorita calitatii superioare a componentelor incorporate si a protectiei suprafetei emailate a corpului rezervorului, rezervorul Eldom de stocare a apei calde, asigura o durata de viata lunga si un consum redus de energie.

Rezervorul are componenta sau accesoriul necesar, cum ar fi cablul de alimentare si conectorul de componente (Schuko ), un robinet incorporat si o mufa.

Nu este necesar sa instalati o supapa standard cu diafragma poate asigura o presiune de pana la 8 bari impotriva unei posibile presiuni de inundatie.

Doua comutatoare de alimentare rezistente la apa, cu performanta maxima de 5 KW, in doua etape cu capacitate de comutare de 3,5 KW + 1,5 KW.

DESCRIEREA TECHNICA

Incalzitorul electric de apa, are patru niveluri de protectie incorporata:

-Protectie electrice, care include impamantarea de protectie a tuturor pieselor metalice si conductoare ale echipamentului.

-Protectie impotriva supraincalzirii apei, cu un termostat de siguranta incorporata, cu limitator de temperatura, care intrerupe alimentarea cu energie a dispozitivului la atingerea temperaturii maxime.

-Protectie sub presiune an apei, se activeaza in caz de scadere a presiunii apei, care in cazul scaderii presiunii apei sau a absentei apei, elibereaza alimentarea elementului de incalzire si impiedica supraincalzirea elementului de incalzire. Presiunea apei 2-8 bari.

-Protectie impotriva supra presiunilor de incendiu care impiedica unitatea, sa depaseasca o anumita presiune in rezervorul de apa.

Instant electric ELDOM E42 si E52 chiuveta, cu sistem flux cu robinet cu o singura parghie

Instrucțiuni de utilizare:

ELDOM Water heater

INTREBARI FRECVENTE: Instant electric ELDOM E52, cu sistem flux, clasa A


Incalzitor electric de apa cu sistem flux, exclusiv pentru productia de apa calda menajera.

Echipamentul are un grad de eficienta energetica „A „ folosirea elementelor de incalzire electrice, asigura functionarea economica.

Cu o capacitate nominala de 34°C, va puteti astepta la un debit de apa calda fierbinte de 2 litru/minut.Cu un incalzitor electric de apa de 5 KW, aproape in orice proprietate poate fi operata dintr-o conexiune electrica monofazata existenta.
Ca sa functioneze incalzitorul electric de apa la performanta de 3,5KW, trebuie sa asigurati un amperaj de 15,3 A. si pentru performanta maxima de 5KW, trebuie sa asigurati un amperaj de 21,8 A.


 

 Cand utilizati electricitate, aproape toate energia electrica extrasa de la retea, este afisata ca caldura in sistemul dvs.de apa calda.


Incalzitorul electric de apa este echipat cu elemente de incalzire de 5 KW, pentru incalzirea apei calda rapida, un debit de 1,2- 2 litri apa calda / minut.Incalzitoarele electric de apa Eldom E52 chiuveta, livrat cu standard cu cablu de alimentare .

Producatorul ofera o garantie de 2 ani, de la data achizitionarii rezervorului pentru rugina sau scurgeri, si o garantie de 1 an, pentru robinet si pentru componentele electrice.

ECHIPAMENT STANDARD - Instant electric Eldom E52 chiuveta

-Suprafata interioara a corpului rezervorului cu protectie, robinet pentru conectarea directa la conectorul de apa rece (1/2”)

-Cu cablu de alimentare

Parameters

Producator Eldominvest
Element electric de incalzire 5 kW
Greutate 3 kg