Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu

Romanian ro
Preţ:
1.362 Lei (1.145 Lei + TVA)
Cant:buc.

Kit - Cablu de incalzire electrica Falcon U-Heat 2600 W - 149,6 m (18 W/m ) + Termostat digital Intelligent Control,cu senzor de temperatura

Preţ:
1.362 Lei (1.145 Lei + TVA)
Cant:buc.

INCLUDE TAXA VERDE

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081


Cablul de incalzire electrica Falcon U-heat (2600 W ), este fabricat pentru incalzire in pardoseala electrica.

Este fabricat pentru instalarea in pardoseala, pentru instalare in prize sau in beton, pentru incalzirea pardoselilor cu acoperire rece sau calda.

Cablul de incalzire electrica 18 W/m, se poate utiliza si ca incalzire principala si auxiliara, multumirea performantei de temperatura maxima conduce o incalzire rapida si eficienta.

Termostat digital Intelligent Control

Termostatul digital cu senzor de temperatură cu control elegant şi avansat, termostat digital cu ceas cu senzor de temperatură de podea, special conceput pentru controlul temperaturii sistemelor de încălzire electrica. Utilizarea sa  este simplu şi uşor, pentru controlul precis al temperaturii camerei în birouri sau in  apartamente.


telefon   +40/770 942 081


 

Producător: FALCON Heat Generation
Stoc: 7 buc. pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 26 Iulie 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

Cablul de incalzire electrica 18 W/m, se poate utiliza si ca incalzire principala si auxiliara, multumirea performantei de temperatura maxima conduce o incalzire rapida si eficienta.

Cablul electric Falcon U-heat Cable, are o pierdere mare de caldura, 18 W /m care este fabricat pentru instalarea in beton.

Cablul are doua fire, cablu de rezistenta fixa, cu protectia impotriva radiatiilor electromagnetice cu scut.

In timpul functionarii, cablul electric pierde o caldura de energie, care asigura pentru utilizator, incalzirea in pardoseala electrica. Cablul electric are o temperatura interioara de 40-50 °C, si este fabricat pentru incalzire electrica, pentru instalarea incalzirii in pardoseala.

Incalzirea electrica in  pardoseala, este invizibil, nu este conducte perturbatoare, sau radiatoare pe perete. Trebuie un termostat de camera in fiecare locuri unde este pusa cablu electric.

Se poate combina cu incalzirile cu radiatoare, exemplu in baie,si poate folosi si pentru incalzire auxiliara.

Dupa functionare nu trebuie nici un serviz si nici cerinta de intretinere.

Daca folositi un termostat digital,si cu izolarea corespunzatoare a soclului, sistemul poate fi de economisire a energiei si rentabila.  Cu acest sistem, podelele reci sunt de domeniul trecutului!

Pentru incalzirea electrica in  pardoseala, sistemul de incalzire nu necesita nici un cazan, nici un horn pentru functionare, astfel se poate instala rapid, simplu si ieftin. Nu este nici scurgeri de apa.

Va rugam sa luati in considerare, ca cablurile de incalzire NU pot fi taiate,si cablurile nu se pot cruta intre ei!

Distanta dintre buclele de cablu, determina incalzirea si puterea termica pe m2. in timpul proiectarii trebuie sa calculati cu o bucla distanta de maximum 17 cm, temperatura suprafetei nu mai era garantata.

In timpul instalarii, cablul de incalzire poate fi indoit, se poate fixa la foliei izolatoare cu banda din aluminiu, la o plasa sudata cu fasete, sau cu banda metalica de fixare in beton.

Cablul electric Falcon U-heat se poate folosi si in locuri umede, chiar si in baie.

Cablul electric Falcon U-heat puteti instala in mai multe feluri sub podea, sub tigla, sub marmura, sub ardezie, sub podea, sub pardoseala, sub parchet laminat si sub PVC.

Se recomanda utilizarea unui termostat de camera, care are o optiune de meniu de temperatura de incalzire maximilizata de 28 °C.

Instructiuni de utilizare (Faceti clic pe imagine):

Falcon manual

 IMPORTANT DE STIUT:

încălzire prin pardoseală

Cablul de incalzire electrica,in primul rand este fabricat pentru incalzire in pardoseala, dar multumirea PVC-ului exterior, se poate folosi de exemplu si pentru degivrare in aer liber. (de exemplu drena, streasina)

Important este ca in timpul instalarii, calculaţi un strat de beton minim de 5-6 cm, pentru stocarea caldurii.

Sistemul de incalzire in  pardoseala, este utilizabil nu numai ca incalzire principala, ci poate utiliza ca incalzire auxiliara, poate fi instalat langa o soba, sau semineu, langa un sistem de incalzire cu radiatoare.

5mm

Cablul de incalzire Falcon U-heat, are un diametru de 5 mm, cu rezistenta speciala, cablu electric pentru pierderi de caldura. La montarea soclului, trebuie asezata izolatia sub pardoseala , sub cablul de incalzire.

Cablul de alimentare si cablul de incalzire sunt conectate intr-un caz izolat. Va recomandam un termostat de camera pentru incalzirea electrica a podelei, pentru a controla functionarea cablului de incalzire.

Cablul de incalzire este conectat la reteaua electrica prin intermediul termostatului. Termostatele ceasurilor digitale, calculeaza in prealabil timpul de incalzire,si cantitate de energie.

230V

Cablul de inclzire electrica Falcon U-heat, are un consum nominal de curent , pe metru si pe ora, este de 18 W/h. Cablul de incalzire de 2600 W, poate fi conectata la o retea electrica monofazice, 230V/50 Hz.

Amper

Cablul electric de 2600 W, si o lungime de 149,6 m puteti fi sigur ca orice proprietate este capabila sa furnizeze curent. (11,3 Amper).

La sută

Cablul de incalzire electrica Falcon U-heat, functioneaza cu o eficienta extrem de ridicata. Aproape toate puterea electrica absorbita in practica, apare ca energie termica in sistem in proprietate.

Zonă

Cablul de incalzire electric de 2600 W si 18 W/m, la o distanta de 17 cm, este potrivit pentru acoperirea de suprafata si incalzire aproximativ 24 m2 .

IMPORTANT:In practica, cablul de 18 W/m cea mai mica iesire termica incorporata este 100-110W/m2, distanta dintre buclele de cablu este 6-7 cm, puterea termica a incalzitorului de podea instalat este 280-290 W/m2.

Atunci cand instalati cablul de incalzire, pentru incalzire primara/principala, puteti conta o regula de baza cu cerinta de caldura de langa m2. (grosime stratului de beton de 6 cm, si 2,6-2,7 m inaltime de proprietate).

-imobil nou rezidential 40-80 W/m2

-proprietati renovate cu izolatie termica 90-120 W/m2

-case vechi, fara izolatie termica a deschiderilor 160-200 W/m2

Pentru planificarea corecta, este necesara calculul pierderilor de caldura.

Lemn

Functionarea cablelor de incalzire este foarte precis reglementata si prin urmare este ecologica.

Daca functionati pentru incalzire principala, cablul de incalzire, functioneaza pe baza temperaturii aerului in camera dvs., si daca instalati pentru incalzire auxiliara, atunci functioneaza pe baza temperaturii a pardoselei.

dB

Este un echipament fara sunet, pentru functionare nu necesita nici o schimbare de aer, nici un horn.

Inimă

Cablul de incalzire electrica Falcon U-heat cu dubla incapsulare (are doua fire), unde carcasa interioara a scutului protejeaza radiatia electromagnetica de cablul de incalzire.

Celsius

Pentru functionarea cablului de incalzire electrica este recomandat un termostat de camera care porneste si opreste functionarea si productia de energie termica.

Termostat

Cel mai precis control al incalzirii in practic puteti sa asigurati cu un termostat de camera. Daca vreti sa reglementati temperatura, in mai multe locuri cu un termostat de camera, sau instalati mai multe cablu intr-un loc, acestea trebuie sa fie intotdeauna conectate in paralel, se recomanda instalarea cutiei de conexiuni, ca la termostat de camera sa fie conectat numai un cablu de alimentare.

Termostatele de camera pentru incalzirea pardoselei, comutarea maxima a curentului este de 16 Amper. Daca capacitatea cablurilor de incalzire legate depaseste 3400-3500 W,  este necesar  instalare unui comutator extern.

10 ani

Cablul de incalzire electrica Falcon U-heat Cable are un termen de garantie de 10 ani de la data cumpararii.

PRINCIPALELE  CARACTERISTICI  TECHNICE a cablului de incalzire electrica FALCON U-HEAT Cable:

- Are o protectie impotriva electrocutarii

- Cablu de alimentare cu o lungime de 3 metri cu 3 fire

- Un cablu de incalzire din aliaj unic, cu rezistenta speciala

- Izolare fluor-polimer pe intreaga suprafata a unor fire

- Carcasa exterioara din PVC si anti UV

- Capacitate de incalzire 187 W/m, 230 V

- Diametrul cablului:5 mm

- Producator european, produsul este calificat de CE

- 10 ani garantie de la data cumpararii

CONTINUTUL PACHETULUI :

- Cablul de incalzire cu cablu de alimentare

- Ghid de instalare

- Certificat de garantie

ACCESORII OPTIONALE:

- Termostat de camera digitala sau manuala

INFORMATII IMPORTANTE:

Inainte de a instala sub podele din lemn si sub covoare, va rugam contactati cu distribuitorul!Cablul de incalzire NU poate taiat sau scurtat!Instalarea necesita un electrician, care face in conformitate cu reglementarile in vigoare. Cablul de incalzire electrica nu se poate instala sub mobile, sub bar, sub dus, etc., pot fi utilizate sub suprafete libere de podea!

Intodeauna utilizati izolatie sub cablul de incalzire. Daca punem izolatie sub cablu de incalzire, atunci trebuie sa fie 5-6 cm deasupra o grosime de beton. In toate cazurile se recomanda calcularea pierderilor de caldura. Inainte de a cumpara cablul de incalzire electrica, va rugam sa consultati cu antreprenorul!

Termostat digital Intelligent Control

Descriere:Termostatul digital cu senzor de temperatura cu control elegant si avansat, termostat digital cu ceas cu senzor de temperatura de podea, special conceput pentru controlul temperaturii sistemelor de incalzire electrica. Utilizarea sa  este simplu si usor, pentru controlul precis al temperaturii camerei in birouri sau in  apartamente.

Datorita interfetei sale cu 4 butoane utilizarea este foarte simplu si usor.

Termostatul are de asemenea un senzor de temperatura  integrat al aerului si un senzor de temperatura cu fir .

In functie de aplicatie, in timpul instalarii, poate fi selectat un mod de control, bazat pe una sau alta valoare a temperaturii.

Instrucțiuni de utilizare (Faceți clic pe imagine):

Intelligent Control manual

IMPORTANT DE STIUT a termostatului de camera Intelligent Control Digital:

3600W

Termostatul de camera este capabil sa comute o putere , pana la 3600 de W , adica un total de 24 m2-1500W/m2 de covor de incalzire specific. Cu toate acestea cu un termostat este necesar sa conectati cablurile de alimentare nu numai a unuia, dar si a mai multor covorase de incalzire independente si mai mici cu un dispozitiv de conectare,si sa conectati cablul de alimentare comun la termostat.

Celsius

Termostatul de camera digital avansat poate controla functionarea covorului de incalzire in functie de pardoseala masurata si temperatura camerei.

Cand este utilizat ca sistem principal de incalzire, covorul de incalzire este de obicei functionat pe baza temperaturii aerului din incapere, in timp ce incalzitorul suplimentar trece termostatul la valoarea masurata a temperaturii podelei.

Garantata cu aceste doua moduri, cea mai economica solutie pentru toate aplicatie. Termostatul are de asemenea un mod de limitare a temperaturii, maximizat la 28 °C, pentru incalzirea pardoseliilor laminate.

In acest context pentru a pastra proprietatile fizice si estetice ale pardoselii laminate, termostatul limiteaza automat temperatura de incalzire a podelei, in paralel cu controlul temperaturii camerei.

Termostat

Termostatul de camera este dotat standard cu un senzor de temperatura pe podea , care este instalat intre doua bucle de cablu de incalzire la inaltimea de instalare a covorului de incalzire.  

Este important ca senzorul de temperatura sa fie intotdeauna conectat intr-un conduct separat de cablul de alimentare in timpul instalarii.

Program

Controlul termostatului Intelligent Control Digital permite functionarea programabila (zilnic si saptamanal) in functie de numele acestuia.

Termostatul calculeaza timpul necesar de incalzire in fiecare caz, tinand cont de diferenta dintre valoarea de temperatura instantanee programata. Se va numara in jos si va incepe incalzirea suficient de devreme pentru a va oferi temperatura de care aveti nevoie.

       Water

Termostatul poate fi utilizat nu numai pentru sistemele de incalzire prin pardoseala si pereti, ci si pentru sistemele de incalzire centrala a pardoselilor, peretilor si radiatoarelor.

2 ani

Termostatul are un termen de garantie de 2 ani ,de la data cumpararii, pentru functionare electromecanice.

PRINCIPALELE CARACTERISTICI  a termostatului Intelligent Control U-HEAT:

 • Afisaj mare iluminat
 • Interfata cu 4 butoane
 • In standard, cu temperatura incorporata si senzor de temperatura conectabil la podea
 • Meniul de pornire automata
 • Mai multe de 10 limbi de meniu selectabile
 • Functie de incalzire lenta pentru prima incalzire
 • Incalzitor optional , la temperatura limitata pentru acoperiri de perete
 • Valorile modului de setare din fabrica
 • 2 cicluri de incalzire programabile pe zi/ciclu de incalzire saptamanal
 • Comfort si temperatura reglabila peste perioada de incalzire
 • Functie de programare manuala de top
 • Functie optionala de protectie impotriva inghetului
 • Timp de calcul automat al incalzirii
 • Timp automat de vara si de iarna
 • Functie rece automat
 • Functie de rezerva si acumulator de rezerva
 • Functie de telecomanda
 • Afisarea datelor privind consumul de energie timp de 30/365 de zile

DATE TECHNICE:

 • Tensiune: 230 V /50 Hz
 • Amperaj maxim: 16 A / 230 V
 • Performante maxima: 3600 W (16 A )
 • Interval de temperatura: + 5/+ 40
 • Clasificarea protectiei electrice: IP 40
 • Culoarea bazei: alb (RAL 9010)
 • Garantie: 2 ani
 • Clasificarea: FI /CE /CCA

CONTINUTUL PACHETULUI DE TERMOSTAT:

 • 1 bucata termostat de camera digitala
 • 1 bucata senzor de temperatura la sol cu cablu
 • manualul de instrucţiuni in limba romana


 

Parameters

Lungimea cablului de incalzire 149,6 m
Greutatea cablului de incalzire 10,5 kg
Energie termica 18 W/m2
Putere 2600 W
Amperaj necesar 11,3 Amper
Grosime 5 mm
Rezistenta 1 ohm