Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
642 Lei (539 Lei + TVA)
Cant:buc.

Kit - Cablu de incalzire electrica Falcon U-Heat 420 W - 24,0 m (18 W/m ) + Termostat digital Intelligent Control,cu senzor de temperatura

Preţ:
642 Lei (539 Lei + TVA)
Cant:buc.

Cablul de încălzire electrica Falcon U-heat (420 W ), este fabricat pentru încălzire în  pardoseală electrica.

Este fabricat pentru instalarea în pardoseală, pentru instalare în prize sau în beton, pentru incalzirea pardoselilor cu acoperire rece sau calda.

Cablul de încălzire electrica 18 W/m, se poate utiliza şi ca încălzire principală şi auxiliară, mulţumirea performantei de temperatură maximă conduce o încălzire rapidă şi eficientă.

Termostat digital Intelligent Control

Termostatul digital cu senzor de temperatură cu control elegant şi avansat, termostat digital cu ceas cu senzor de temperatură de podea, special conceput pentru controlul temperaturii sistemelor de încălzire electrica. Utilizarea sa  este simplu şi uşor, pentru controlul precis al temperaturii camerei în birouri sau in  apartamente.

telefon   +40/770 942 081

Producător: FALCON Heat Generation
Stoc: 13 buc. pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 30 Iunie 2022
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

Cablul de încălzire electrica 18 W/m, se poate utiliza şi ca încălzire principală şi auxiliară, mulţumirea performantei de temperatură maximă conduce o încălzire rapidă şi eficientă.

Cablul electric Falcon U-heat Cable, are o pierdere mare de căldură, 18 W /metru care este fabricat pentru instalarea în beton.

Cablul are două fire, cablu de rezistenţa fixă, cu protectia împotriva radiaţiilor electromagnetice cu scut.

În timpul funcţionării, cablul electric pierde o căldură de energie, care asigura pentru utilizator, incalzirea în  pardoseală electrica. Cablul electric are o temperatură interioară de 40-50°C grade, şi este fabricat pentru încălzire electrica, pentru instalarea încălzirii în pardoseală.

Incalzirea electrica în pardoseală, este invizibil, nu este conducte perturbătoare, sau radiatoare pe perete. Trebuie un termostat de cameră în fiecare locuri unde este pusă cablu electric.

Se poate combina cu incalzirile cu radiatoare, exemplu în baie, şi poate folosi şi pentru încălzire auxiliară.

Dupa funcţionare nu trebuie nici un serviz şi nici cerinţă de întreţinere.

Dacă folosiţi un termostat digital, şi cu izolarea corespunzatoare a soclului, sistemul poate fi de economisire a energiei şi rentabila. Cu folosirea sistemului, pardoseală rece este a trecutului!

Pentru incalzirea electrica în  pardoseală, sistemul de încălzire nu necesită nici un cazan, nici un coş de fum pentru funcţionare, astfel se poate instala rapid, simplu şi ieftin. Nu este nici scurgeri de apă.

Vă rugăm să luaţi în considerare, ca cablurile de încălzire NU pot fi tăiate, şi cablurile nu se pot cruţa intre ei!

Distanţa dintre buclele de cablu, determina incalzirea şi puterea termică pe metrupătrat. În timpul proiectarii trebuie să calculaţi cu o buclă distanţa de maximum 17 cm, temperatură suprafeţei nu mai era garantată.

În timpul instalarii, cablul de încălzire poate fi îndoit, se poate fixă la foliei izolatoare cu bandă din aluminiu, la o plasă sudată cu fasete, sau cu bandă metalica de fixare în beton.

Cablul electric Falcon U-heat se poate folosi şi în locuri umede, chiar şi în baie.

Cablul electric Falcon U-heat puteţi instala în mai multe feluri sub podea, sub ţigla, sub marmură, sub ardezie, sub podea, sub pardoseală, sub parchet laminat şi sub PVC.

Se recomanda utilizarea unui termostat de cameră, care are o optiune de meniu de temperatură de încălzire maximilizata de 28°C.

Instrucțiuni de utilizare (Faceți clic pe imagine):

Falcon manual

 IMPORTANT DE ŞTIUT:

încălzire prin pardoseală

Cablul de încălzire electrica, în primul rând este fabricat pentru încălzire în pardoseală, dar mulţumirea PVC-ului exterior, se poate folosi de exemplu şi pentru degivrare în aer liber. (exemplu. drena, streaşină)

Important este ca în timpul instalarii, calculaţi un strat de beton minim de 5-6 cm. , pentru stocarea căldurii.

Sistemul de încălzire în pardoseală , este utilizabil nu numai ca încălzire principală, ci poate utiliza ca încălzire auxiliară, poate fi instalat lîngă o sobă, sau semineu, lîngă un sistem de încălzire cu radiatoare.

5mm

Cablul de încălzire Falcon U-heat, are un diametru de 5 mm, cu rezistenţa speciala, cablu electric pentru pierderi de căldură. La montarea soclului, trebuie aşezată izolaţia sub pardoseală , sub cablul de încălzire.

Cablul de alimentare şi cablul de încălzire sunt conectate intr-un caz izolat. Va recomandăm un termostat de cameră pentru incalzirea electrica a podelei, pentru a controla funcţionarea cablului de încălzire.

Cablul de încălzire este conectat la reteaua electrica prin intermediul termostatului. Termostatele ceasurilor digitale, calculează în prealabil timpul de încălzire, şi cantitate de energie.

230V

Cablul de încălzire electrica Falcon U-heat, are un consum nominal de curent , pe metru şi pe ora, este de 18 W. pe ora. Cablul de încălzire de 420 W , poate fi conectata la o reţea electrica monofazice, 230V / 50 Hz.

Amper

Cablul electric dev 420 W, şi o lungime de 24, 0 m. puteţi fi sigur ca orice proprietate este capabila să furnizeze curent. (1, 8 Amper).

Cablul de încălzire electrica Falcon U-heat, funcţionează cu o eficientă extrem de ridicată. Aproape toate puterea electrica absorbita în practică, apare ca energie termică în sistem în proprietate.

La sută

Cablul de încălzire electric de 420 W şi 18 W/m, la o distanţa de 17 cm, este potrivit pentru acoperirea de suprafaţa şi încălzire aproximativ 2, 9 m2 .

Zonă

IMPORTANT: În practică, cablul de 18 W/m cea mai mica ieşire termică incorporata este 100-110W/m2, distanţa dintre buclele de cablu este 6-7 cm, puterea termică a incalzitorului de podea instalat este 280-290 W/m2.

Atunci cînd instalati cablul de încălzire, pentru încălzire primara/principală, puteţi conta o regula de baza cu cerinta de căldură de lîngă metrupătrat. (grosime stratului de beton de 6 cm, şi 2, 6-2, 7 m înălţime de proprietate).

-imobil nou rezidenţial 40-80 W/m2

-proprietati renovate cu izolaţie termică 90-120 W/m2

-case vechi, fără izolaţie termică a deschiderilor 160-200 W/m2

Pentru planificarea corectă, este necesara calculul pierderilor de căldură.

Lemn

 Funcţionarea cablelor de încălzire este foarte precis reglementată şi prin urmare este ecologică.

Dacă functionati pentru încălzire principală,  cablul de încălzire, funcţionează pe baza temperaturii aerului în cameră dvs. , şi dacă instalati pentru încălzire auxiliară, atunci funcţionează pe baza temperaturii a pardoselei.

dB

Este un echipament fără sunet, pentru funcţionare nu necesită nici o schimbare de aer, nici un coş de fum.

Inimă

Cablul de încălzire electrica Falcon U-heat cu dubla incapsulare(are două fire), unde carcasa interioară a scutului protejează radiatia electromagnetica de cablul de încălzire.

Celsius

Pentru funcţionarea cablului de încălzire electrica este recomandat un termostat de cameră care porneşte şi opreşte funcţionarea şi producţia de energie termică.

Termostat

Cel mai precis control al încălzirii în practic puteţi să asiguraţi cu un termostat de cameră. Dacă vreţi să reglementati temperatură, în mai multe locuri cu un termostat de cameră, sau instalati mai multe cablu intr-un loc, acestea trebuie să fie intotdeauna conectate în paralel, se recomanda instalarea cutiei de conexiuni, ca la termostat de cameră să fie conectat numai un cablu de alimentare.

Termostatele de cameră pentru incalzirea pardoselei, comutarea maximă a curentului este de 16 Amper. Dacă capacitatea cablurilor de încălzire legate depăseşte 3400-3500 Wati,  este necesar  instalare unui comutator extern.

10 ani

Cablul de încălzire electrica Falcon U-heat Cable are un termen de garanţie de 10 ani de la data cumpărării.

PRINCIPALELE CARACTERISTICI  TECHNICE a cablului de încălzire electrica FALCON U-HEAT Cable:

- Are o protectie împotriva electrocutării

- Cablu de alimentare cu o lungime de 3 metri cu 3 fire

- Un cablu de încălzire din aliaj unic, cu rezistenţa speciala

- Izolare fluor-polimer pe întreaga suprafaţa a unor fire

- Carcasa exterioară din PVC şi anti UV

- Capacitate de încălzire 187 W/m, 230 V

- Diametrul cablului:5 mm

- Producător european, produsul este calificat de CE

- 10 ani garanţie de la data cumpărării

CONŢINUTUL PACHETULUI :

- Cablul de încălzire cu cablu de alimentare

- Ghid de instalare

- Certificat de garanţie

ACCESORII OPŢIONALE:

- Termostat de cameră digitală sau manuală

INFORMAŢII IMPORTANTE:

Înainte de a instala sub podele din lemn şi sub covoare, vă rugăm contactaţi cu distribuitorul!Cablul de încălzire NU poate tăiat sau scurtat!Instalarea necesită un electrician, care face în conformitate cu reglementarile în vigoare. Cablul de încălzire electrica nu se poate instala sub mobile, sub bar, sub duş, etc. , pot fi utilizate sub suprafete libere de podea!

Intodeauna utilizaţi izolaţie sub cablul de încălzire. Dacă punem izolaţie sub cablu de încălzire, atunci trebuie să fie 5-6 cm deasupra o grosime de beton. În toate cazurile se recomanda calcularea pierderilor de căldură. Înainte de a cumpăra cablul de încălzire electrica, vă rugăm să consultaţi cu antreprenorul!

Termostat digital Intelligent Control

Descriere:Termostatul digital cu senzor de temperatură cu control elegant şi avansat, termostat digital cu ceas cu senzor de temperatură de podea, special conceput pentru controlul temperaturii sistemelor de încălzire electrica. Utilizarea sa  este simplu şi uşor, pentru controlul precis al temperaturii camerei în birouri sau in  apartamente.

Datorita interfeţei sale cu 4 butoane utilizarea este foarte simplu şi uşor.

Termostatul are de asemenea un senzor de temperatură  integrat al aerului şi un senzor de temperatură cu fir .

În funcţie de aplicaţie, în timpul instalarii, poate fi selectat un mod de control, bazat pe una sau alta valoare a temperaturii.

Instrucțiuni de utilizare (Faceți clic pe imagine):

Intelligent Control manual

IMPORTANT DE ŞTIUT a termostatului de cameră Intelligent Control Digital:

3600W

Termostatul de cameră este capabil să comute o putere , pînă la 3600 de Wati , adică un total de 24 m2-1500W/m2 de covor de încălzire specific. Cu toate acestea cu un termostat este necesar să conectati cablurile de alimentare nu numai a unuia, dar şi a mai multor covorase de încălzire independente şi mai mici cu un dispozitiv de conectare, şi să conectati cablul de alimentare comun la termostat.

Celsius

Termostatul de cameră digital avansat poate controla funcţionarea covorului de încălzire în funcţie de pardoseală masurata şi temperatura camerei.

Cînd este utilizat ca sistem principal de încălzire, covorul de încălzire este de obicei functionat pe baza temperaturii aerului din incapere, în timp ce incalzitorul suplimentar trece termostatul la valoarea masurata a temperaturii podelei.

Garantată cu aceste două moduri, cea mai economica soluţie pentru toate aplicaţie. Termostatul are de asemenea un mod de limitare a temperaturii, maximizat la 28°C , pentru incalzirea pardoseliilor laminate.

În acest context pentru a păstra proprietatile fizice şi estetice ale pardoselii laminate, termostatul limiteaza automat temperatura de încălzire a podelei, în paralel cu controlul temperaturii camerei.

Termostat

Termostatul de cameră este dotat standard cu un senzor de temperatură pe podea , care este instalat intre două bucle de cablu de încălzire la înălţimea de instalare a covorului de încălzire.  

Este important ca senzorul de temperatură să fie intotdeauna conectat intr-un conduct separat de cablul de alimentare în timpul instalarii.

Program

Controlul termostatului Intelligent Control Digital permite funcţionarea programabila (zilnic şi săptămânal )în funcţie de numele acestuia.

Termostatul calculează timpul necesar de încălzire în fiecare caz, ţinând cont de diferenta dintre valoarea de temperatură instantanee programata. Se va numara în jos şi va incepe incalzirea suficient de devreme pentru a va oferi temperatura de care aveţi nevoie.

       Water

Termostatul poate fi utilizat nu numai pentru sistemele de încălzire prin pardoseală şi pereţi, ci şi pentru sistemele de încălzire centrală a pardoselilor, peretilor şi radiatoarelor.

2 ani

Termostatul are un termen de garanţie de 2 ani , de la data cumpărării, pentru funcţionare electromecanice.

PRINCIPALELE CARACTERISTICI  a termostatului Intelligent Control U-HEAT:

 • Afisaj mare iluminat
 • Interfata cu 4 butoane
 • În standard, cu temperatură incorporata şi senzor de temperatură conectabil la podea
 • Meniul de pornire automată
 • Mai multe de 10 limbi de meniu selectabile
 • Funcţie de încălzire lentă pentru prima încălzire
 • Incalzitor optional , la temperatura limitată pentru acoperiri de perete
 • Valorile modului de setare din fabrica
 • 2 cicluri de încălzire programabile pe zi / ciclu de încălzire săptămânal
 • Comfort şi temperatură reglabila peste perioada de încălzire
 • Funcţie de programare manuală de top
 • Funcţie optionala de protectie împotriva îngheţului
 • Timp de calcul automat al încălzirii
 • Timp automat de vară şi de iarnă
 • Funcţie rece automat
 • Funcţie de rezerva şi acumulator de rezerva
 • Funcţie de telecomandă
 • Afisarea datelor privind consumul de energie timp de 30/365 de zile

DATE TECHNICE:

 • Tensiune: 230 V /50 Hz
 • Amperaj maxim: 16 A / 230 V
 • Performante maximă: 3600 W (16 A )
 • Interval de temperatură: + 5/+ 40
 • Clasificarea protecţiei electrice: IP 40
 • Culoarea bazei: alb (RAL 9010)
 • Garanţie: 2 ani
 • Clasificarea: FI /CE /CCA

CONŢINUTUL PACHETULUI DE TERMOSTAT:

 • 1 bucată termostat de cameră digitală
 • 1 bucată senzor de temperatură la sol cu cablu
 • manualul de instrucţiuni în limba română


 

Parameters

Lungimea cablului de incalzire 24,0 m
Greutatea cablului de incalzire 2,2 kg
Energie termica 18 W/m2
Producator Made in EU under FALCON brand
Performanta 420 W
Amperaj necesar 1,8 Amper
Grosime 5 mm
Rezistenta 5 ohm