Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
803 Lei (675 Lei + TVA)
Cant:buc.

Kit-Covor de incalzire electrica Falcon U-Heat 2,5 m2 = 375 W + Termostat digital Falcon WiFi Touch Control

Preţ:
803 Lei (675 Lei + TVA)
Cant:buc.

INCLUDE TAXA VERDE

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081


Pentru încălzire electrică (2,5 m2), mettlach, gresie sau alte suprafețe de pardoseală acoperite la rece.

Datorită puterii de căldură de suprafață de 375 W / m2, sistemul de încălzire electrică în pardoseală asigură o încălzire rapidă și eficientă, astfel încât poate fi utilizat atât ca încălzire principală, cât și auxiliară.

 Termostatul digital Falcon WiFi Touch Control este un termostat programabil recent, elegant și curat, specific pentru controlul sistemelor electrice de încălzire în pardoseală. Livrat standard cu temperatura camerei și senzor de temperatură pe podea. Poate fi utilizat singur sau printr-o conexiune Wi-Fi. De asemenea, poate fi operat de pe telefoane care rulează sisteme de operare iOS / Android.

telefon   +40/770 942 081


Producător: FALCON Heat Generation
Stoc: 10 buc. pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 26 Aprilie 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere


DESCRIERE:

 Covor de incalzire Falcon U-Heat (2,5m2=375W)

Sistemul de incalzire in pardoseala are un design foarte subtire (4mm), si este instalat la o plasa din fibra de sticla, cu suprafata elastica si adeziva.

Se poate aseza si pe capacul rece, poate fi instalat intr-un adeziv de tigla, si intr-un compus nivelator.

Asigura o temperatura de incalzire rapida si eficienta. Pentru functionare, trebuie un termostat de camera cu un senzor de temperatura de pardoseala/camera, cu programare digitala.

Se poate utiliza in comfort, ca incalzire principala si auxiliara.

Producator european cu certificat VDE.

Covorul de incalzire electrica are un termen de garantie de 10 ani, de la data cumpararii.

Incalzirea electrica in pardoseala este invizibil, nu este conducte perturbatoare sau radiatoare pe perete. Se poate combina cu incalzirile cu radiatoare, poate fi instalat si pe cofraje invizibile.

Nu necesita intretinere, sistemul de instalare este foarte simplu si ieftin.

Cu utilizarea incalzirii electrica in pardoseala, pardoseala rece este a trecutului!!!

Instrucțiuni de utilizare (Faceți clic pe imagine):

U-HEAT manual      Termostat Wi-Fi FALCON

IMPORTANT DE STIUT: Covor de incalzire electrica (2,5m2 = 375W)

Radiator        încălzire de perete

Performanta covorului de 150W/m2, instalat sub placare rece, asigura o energie termica de incalzire in pardoseala, si instalat sub tencuiala, asigura o energie termica de incalzire pe perete. Se poate folosi pentru incalzire principala si auxiliara.

4 mmMultumirea designului extra subtirii cu o grosime de 4 mm, covorul de incalzire electrica se poate instala la un strat de izolare, sau se poate pune pe placare existenta.

Instalarea covorului de incalzire se intampla sub placare noua, intr-un adeziv de tigla sau intr-un compus nivelator.

230VCovorul de incalzire electrica Falcon U-Heat, are un consum de energie electrica pe ora si metrupatrat de 150W. Asa poate fi conectata la o retea electrica monofazice(230V/50Hz).

AmperPuterea nominala a covorului electric pe ora, este atat de mica (150Wh), incat puterea oricarei proprietati poate furniza energie electrica chiar si in timpul unei perioade de incalzire. (0,65 Amper)

La sutăFunctioneaza cu o eficienta extrem de ridicata. Aproape toate puterea electrica absorbita in practic apare ca energie termica in sistem in casa dvs.

ZonăPierderea de temperatura depinde de, spatiul de podea, de inaltimea plafonului, de marimea proprietatii si de izolarea termica a deschiderilor.

Daca vreti sa folositi covorul de incalzire pentru incalzire principala, trebuie sa calculati o pierdere de temperatura supradimensionat de -15°C.

In caz de imobil nou rezidential 50-60 W/m2, proprietati renovate cu izolatie termica 90-110W/m2, case vechi fara izolatie termica a deschiderilor 140-180W/m2. (inaltimea de proprietate 2,6-2,7m)

Daca folositi pentru incalzire auxiliara, atunci regula precedenta, nu trebuie luate in considerare, pentru ca temperatura simtita in picior este important.

LemnFunctionarea covorilor de incalzire electrica, este foarte precis reglementata, si prin urmare este ecologica.

Daca functionati pentru incalzire principala, functioneaza in camera dvs. pe baza temperaturii aerului, si daca pentru incalzire auxiliara, atunci functioneaza pe baza temperaturii a pardoselei.

dBEste un echipament fara sunet, functionarea nu necesita nici o schimbare de aer, nici un cos de fum.

InimăCablurile de incalzire este cu dubla incapsulare(are doua fire), unde carcasa interioara a scutului protejeaza radiatia electromagnetica de cablul de incalzire.

Celsius        Vitezometru

Pentru functionare, este recomandat un termostat de camera, care porneste si opreste functionarea si productia de energie termica. Instalarea se intampla cu punerea sub pardoseala, care ofera o incalzire rapida.

10 aniAre un termen de garantie de 10 ani, de la data cumpararii.

PRINCIPALELE CARACTERISTICI TECHNICE

- Cabluri de incalzire cu o protectie electromagnetica, montat la o plasa din fire de sticla

- Cablu de alimentare cu o lungime de 2,5m cu 3 fire

- Protectia impotriva electrocutarii in intreaga lungime

- Cablu de incalzire cu aliaj crom/nichel

- Izolare teflon cu temperatura ridicata

- Formarea corespunde pentru standardele europene, de a instala in locuri umede(ex.in baie)

CONTINUTUL PACHETULUI

- Covor de incalzire 2,5m2

- Tub flexibil pentru senzorul de temperatura de sol

- Ghid de instalare

- Certificat de garantie

ACCESORI OPTIONALE

- Termostat digital sau manual cu senzor de temperatura pardoselei

INFORMATII IMPORTANTE

Cablul de incalzire a covorului NU poate taia si nici scurta, dar plasa din fire de sticla se poate taia. Pentru o incalzire mai buna, folositi izolare sub covor de incalzire, sau izolare fanta. In toate cazurile se recomanda o calculare de pierdere de temperatura. Va rugam ca inainte de cumparare sa consultati cu antreprenorul.

DESCRIEREA SI PARAMETRII – Termostat digital Falcon WiFi Touch Controlcu senzor de temperatura pe podea – pentru incalzirea electrica in pardoseala:

Termostat programabil nou, elegant și curat, programat special conceput pentru controlul sistemelor electrice de încălzire în pardoseală. Livrat standard cu temperatura camerei și senzor de temperatură pe podea.

Tot ce trebuie să faceți este să descarcati aplicația  pe telefon sau pe tablet și puteți controla de la distanță încălzirea casei dvs. sau puteți schimba setările. Aplicația poate fi de asemenea operată de la telefoane care rulează sisteme de operare iOS și Android, iar funcționarea mai multor termostate poate fi gestionată dintr-o aplicație.

În plus față de conexiunea Wi-Fi, termostatul poate fi utilizat și ca termostat de perete autonom și complet programabil, susținut de un ecran  tactil și de o interfață simplă  de utilizare.

Termostatul  are o funcție de „fereastră deschisă”, care suspendă funcția de încălzire în caz de scădere bruscă și semnificativă a temperaturii, reducând astfel factura de energie.

Termostatul este dotat standard cu un senzor de temperatură al aerului încorporat, precum și un senzor de temperatură conectabil la podea. În funcție de aplicație, în timpul instalării, poate fi selectat unul sau alt mod de control bazat pe valoarea temperaturii. De asemenea, este disponibil un mod suplimentar de control combinat, caz în care termostatul funcționează pe baza temperaturii camerei măsurate, dar în paralel este posibil să se maximizeze temperatura încălzirii prin pardoseală, de ex. pentru pardoseli laminate sau pe bază de lemn.

Termostat Wi-Fi FALCON

ÎF = întrebări frecvente - Termostat digital Falcon WiFi Touch Control

 Termostatul digital Falcon WiFi Touch Control poate schimba până la 3600 wați de putere. Cu toate acestea, un termostat poate fi utilizat pentru a controla nu numai unul, ci și mai multe cabluri de încălzire independente și mai mici sau covorașe de încălzire. În acest caz, cablurile de alimentare ale covorului de încălzire / cablului de încălzire trebuie conectate la un dispozitiv comun și este posibil să conectați linia de alimentare comună la termostat. Dacă este necesar să se depășească limita superioară de 3600 W, prin instalarea unui dispozitiv de comutare extern, controlat (releu, comutator cu solenoid), puterea comutată de termostatul încăperii poate fi înmulțită.


Termostatul modern de cameră digitală este capabil să controleze funcționarea încălzirii electrice a pardoselii pe baza valorii măsurate a pardoselii și a temperaturii camerei. Când este utilizat ca sistem principal de încălzire, acesta este de obicei funcționat în funcție de temperatura aerului din încăpere, în timp ce ca încălzitor auxiliar, termostatul este comutat pe baza temperaturii măsurate pe podea. În plus, pentru suprafețele din pardoseală din lemn sau laminat, este disponibil un mod de control combinat pentru a maximiza temperatura încălzirii în pardoseală.

 Termostatul digital Falcon WiFi Touch Control , poate fi operat de la distanță de pe orice dispozitiv inteligent după descărcarea unei aplicații de telefon inteligent (aplicație iOS / Android) dacă este disponibil un semnal Wi-Fi. Când este activată o conexiune Wi-Fi, funcționarea mai multor termostate poate fi controlată de la un dispozitiv inteligent.

Termostatul de cameră este furnizat cu un senzor de temperatură pe podea, care este instalat între două bucle de cablu de încălzire, la înălțimea de instalare a covorului si a cablului electric de încălzire.

Este important ca senzorul de temperatură să fie întotdeauna introdus în tubul de ghidare a cablului care funcționează separat de cablul de alimentare în timpul instalării.Controlul termostatului permite funcționarea programabilă. 4 încălzitoare programabile pe zi, în zilele de săptămână și în week-end, timp de 1 zi, 30 de zile sau 365 de zile. În cazul funcționării programate, este posibil să rescrieți programul manual oricând. În cazul unei căderi bruște de temperatură, acesta este activat automat cu „Fereastra deschisă” și poate fi selectat cu funcția de protecție împotriva înghețului.Funcționarea electromecanică a termostatului camerei este acoperită de o garanție completă de 2 ani de la data achiziției.


 

Date tehnice

• Tensiune: 230 V / 50 Hz

• Curent maxim: 16 amperi / 230 V

• Putere maximă: 3680 W (16 A)

• Intervalul de temperatură din cameră: -5 până la 50 ° C

• Intervalul de temperatură pe podea: -5 până la 50 ° C

• Limitele temperaturii podelei: 20 - 50 ° C

• Precizia: 0,1 ° C

• Protecție la atingere: IP 21

Garanție: garanție de 2 ani a producătorului pentru termostat și senzor de temperatură la sol

Conținutul pachetului de termostat

• 1 termostat de cameră digital

• 1 cablu senzor de temperatură la sol

• Instrucțiuni de instalare și operare 

-Certificat de garantie

Producător : Olanda